در حال دیدن این عنوان: |
۱ کاربر مهمان
|
برای ارسال پیام باید ابتدا ثبت نام کنید!
|
|
|
پاسخ به: بازی استراتژیک Crusader Kings | ||
نام کاربری: Dos.Santos
پیام:
۱,۸۳۵
عضویت از: ۱۸ مهر ۱۳۸۸
از: مرز انزوا
طرفدار:
- آقایِ پویول - حضرتِ رونالدینهو - پرسپولیس - آرژانتین & مکزیک - مهدی مهدوی کیا - فرانک ریکارد گروه:
- کاربران عضو |
خوراک خودمه ... تعریف از خود نباشه بین دوستان تنها کسی بودم که بدون استفاده از ترینر Stronghold Crusader رو تموم کردم (5،6 سال پیش بود.یادش بخیر )... رقیب می طلبم ... |
||
۳ آذر ۱۳۹۲
|
|
نام کاربری: Lucho.The.Great
نام تیم: بارسلونا
پیام:
۶۱,۶۱۷
عضویت از: ۱۴ مرداد ۱۳۸۴
از: تهران
طرفدار:
- بویان کرکیچ - یوهان کرویف - پرسپولیس - اسپانیا، آرژانتین - احمد عابدزاده، کریم باقری - فرانک ریکارد - افشین امپراطور گروه:
- لیگ فانتزی - کاربران عضو - مدیران کل |
خود بازی که با فایل ست آپش نصب میشه. بعد Crusader.Kings.II.Update.2 رو هم نصب می کنی (دقت کن آدرس محل نصب بازی رو درست بهش بدی). بعد شورتکات بازی میاد دیگه. فقط فایلهای توی پوشه کرک Update 2 رو هم بریز سر جاش. اگرم شورتکات نیومد، آدرس فایل اجرای بازی اینه: C/D/F:\Program Files\Paradox Interactive\Crusader Kings II\ck2game.exe |
||
عمری است دخیلم به ضریحی که نداری... |
|||
۳ آذر ۱۳۹۲
|
|
پیام:
۶۱,۶۱۷
طرفدار:
- بویان کرکیچ - یوهان کرویف - پرسپولیس - اسپانیا، آرژانتین - احمد عابدزاده، کریم باقری - فرانک ریکارد - افشین امپراطور گروه:
فعلا که ما امپراتوری Hispania رو تاسیس کردیم البته بگم. بازی اجازه نمی داد با سه تا پادشاه موجود تو اسپانیا که یه گوشه رو گرفته بودن وارد جنگ بشم. اینجاشو از رمز استفاده کردم که بذاره با اینا بجنگم تصرفشون کنم. البته پسر اولم رو کشتم که دومی بشه جانشین، دومی هم مرد. امپراتوری رسید به نوه م. الان پادشاه فرانسه پسر عمومه و ملکه اسکاتلند هم زنمه. هرچی تو بازی گشتم تو امپراتوری Persia یه نجیب زاده ایرانی شیعه پیدا کنم بگیرم، پیدا نشد. پره از عرب سنی و مغول و غزنوی ها. |
||
|||
۳ آذر ۱۳۹۲
|
|
نام کاربری: Mohamad.Barani
پیام:
۱۲,۶۳۱
عضویت از: ۴ دی ۱۳۸۸
از: ساری، دارالملک ایران
طرفدار:
- .:رونالدینهو:. - .:لوییز انریکه:. - .:استقلال تهران:. - .:هــلـــنـــــــــــــد:. - .:فرهاد مجیدی:. - .:رایکارد:. - .:فیروز کریمی:. گروه:
- کاربران عضو |
فایل ست آپ اول کجاست؟ فقط Crusader.Kings.II.Update.2 داریم. |
||
|
|||
۳ آذر ۱۳۹۲
|
|
پیام:
۶۱,۶۱۷
طرفدار:
اون فایل حجیم اصلی که دانلود کردی دیگه. اون فایل .bin رو باید با نرم افزار Daemon بازش کنی و فایلا رو ببینی.
|
||
|||
۳ آذر ۱۳۹۲
|
|
نام کاربری: Dos.Santos
پیام:
۱,۸۳۵
عضویت از: ۱۸ مهر ۱۳۸۸
از: مرز انزوا
طرفدار:
- آقایِ پویول - حضرتِ رونالدینهو - پرسپولیس - آرژانتین & مکزیک - مهدی مهدوی کیا - فرانک ریکارد گروه:
- کاربران عضو |
هیچ موجود افسانه ای در این بازی موجود هست عایا ؟! نرم افزار جانبی برای اجراش لازمه ؟ هدف بازی چیه ؟! (منظورم اینه که چه طور برنده می شی) جنگ افزار ها در چه سطحی اند ؟! و ... |
||
۳ آذر ۱۳۹۲
|
|
پیام:
۶۱,۶۱۷
طرفدار:
نقل قول هیچ موجود افسانه ای در این بازی موجود هست عایا ؟!نرم افزار جانبی برای اجراش لازمه ؟ هدف بازی چیه ؟! (منظورم اینه که چه طور برنده می شی) جنگ افزار ها در چه سطحی اند ؟! و ... خود اصل بازی که تاریخ واقعیه. طبیعتا چیز افسانه ای توش نیست. تو می تونی یه دوک یا کنت یا بارون یا شاه یه جایی بشی و قلمروت رو گسترش بدی. البته بیشتر هدفش جنگیدن با مسلمون و بیرون کردنشون از اروپاس! برنده شدن بازی هم به اینه که تو 300 سال چقدر می تونه قلمروت رو گسترش بدی. بیشتر تو تعامل با بقیه کاربرا معنی پیدا می کنه. یکی از مهمترین مزایای بازی اینه که یه سری مودهای جانبی بهش وصل میشه. مثلا یه مود Game of Thrones داره که بازی رو کلا می بره تو دنیای نغمه یخ و آتش با سرزمینهاش و شاه هاش و داستان هاش... یه مود Old Gods هم داره که من تست نکردم، احتمالا باید همین اساطیری و اینا باشه. |
||
|||
۳ آذر ۱۳۹۲
|
|
نام کاربری: Mohamad.Barani
پیام:
۱۲,۶۳۱
عضویت از: ۴ دی ۱۳۸۸
از: ساری، دارالملک ایران
طرفدار:
- .:رونالدینهو:. - .:لوییز انریکه:. - .:استقلال تهران:. - .:هــلـــنـــــــــــــد:. - .:فرهاد مجیدی:. - .:رایکارد:. - .:فیروز کریمی:. گروه:
- کاربران عضو |
من لشکر رو انتخاب می کنم. راست کلیک می کنم واسم درجا میزنن! کی حمله می کنند پس؟ |
||
|
|||
۳ آذر ۱۳۹۲
|
|
|
نقل قول The Fallen Lord نوشته:الان پادشاه فرانسه پسر عمومه و ملکه اسکاتلند هم زنمه. هرچی تو بازی گشتم تو امپراتوری Persia یه نجیب زاده ایرانی شیعه پیدا کنم بگیرم، پیدا نشد. پره از عرب سنی و مغول و غزنوی ها. یک شعر هست که میگه: زن اگر خواهی بگیر جنس ایرانی بگیر |
||
۳ آذر ۱۳۹۲
|
|
پیام:
۶۱,۶۱۷
طرفدار:
نقل قول محمد رضا بارانی نوشته:من لشکر رو انتخاب می کنم. راست کلیک می کنم واسم درجا میزنن! کی حمله می کنند پس؟ لابد بازی رو pause کردی می تونی سرعت بازی رو هم بیشتر کنی که زودتر برسن به شهر دیگه |
||
|||
۳ آذر ۱۳۹۲
|
برای ارسال پیام باید ابتدا ثبت نام کنید!
|
شما میتوانید مطالب را بخوانید. |
شما نمیتوانید عنوان جدید باز کنید. |
شما نمیتوانید به عنوانها پاسخ دهید. |
شما نمیتوانید پیامهای خودتان را ویرایش کنید. |
شما نمیتوانید پیامهای خودتان را حذف کنید. |
شما نمیتوانید نظرسنجی اضافه کنید. |
شما نمیتوانید در نظرسنجیها شرکت کنید. |
شما نمیتوانید فایلها را به پیام خود پیوست کنید. |
شما نمیتوانید پیام بدون نیاز به تایید بزنید. |