در حال دیدن این عنوان: |
۱ کاربر مهمان
|
برای ارسال پیام باید ابتدا ثبت نام کنید!
|
|
|
پاسخ به: بحث درباره یورو ۲۰۱۶ | ||
نام کاربری: My.Love.Messi
پیام:
۱,۸۰۹
عضویت از: ۳۰ تیر ۱۳۸۹
از: اهواز
طرفدار:
- لئو ، لئو ، لئو ، بازهم لئو - دیئگو آرماندو مارادونا - استقلال - اسپانیا-آرژانتین - فرهاد مجیدی و دوستان! - گواردیولا-آرسن ونگر-کاپلو - امیر قلعه نویی گروه:
- کاربران عضو |
نقل قول Baran Toee نوشته:نقل قول Valar Morghulis نوشته:دولاب امیر! سرچ کنید تو نت متوجه میشید! ینی پوکیدم از خنده! واااااااای بابا تو که میبینی انقد اداتو در میارن چرا باز گزارش میکنی؟ یعنی اینو خیابانی اسطوره های گزارشگر مملکت ما ان بیل = باله ببین پسره چقدر باهوش بوده و جسارت داشته که اسم خودش رو گذاشته: وقتی خبرنگار از علیفر پرسید؛ فکر نکردین این اسم خیلی اینرانیه جواب داد: اسم را که دیدم ، گفتم حتما یکی از همین پناهنده های عربی است که به این کشور رفته اند. دقیقا همون چیزی که امیر دولاب پیش بینی میکرد! |
||
۲۵ خرداد ۱۳۹۵
|
|
نام کاربری: Lucho.The.Great
نام تیم: بارسلونا
پیام:
۶۱,۶۱۹
عضویت از: ۱۴ مرداد ۱۳۸۴
از: تهران
طرفدار:
- بویان کرکیچ - یوهان کرویف - پرسپولیس - اسپانیا، آرژانتین - احمد عابدزاده، کریم باقری - فرانک ریکارد - افشین امپراطور گروه:
- لیگ فانتزی - کاربران عضو - مدیران کل |
یعنی هر روز سطح جدیدی از دلقک بازی در این مملکت خلق میشه.
|
||
عمری است دخیلم به ضریحی که نداری... |
|||
۲۵ خرداد ۱۳۹۵
|
|
نام کاربری: Heavenly.Girl
نام تیم: پورتو
پیام:
۱۲,۸۵۳
عضویت از: ۵ اسفند ۱۳۹۲
طرفدار:
- ليونل مسي - لیونل مسي - پرسپوليس - ایران گروه:
- کاربران عضو - لیگ فانتزی - ناظرين انجمن - مدیران اخبار |
از کی تا حالا مجارستان 2 تا به اتریش میزنه؟ گند زدن تو روند امتیاز گیری ما
|
||
who don't pay attention to you |
|||
۲۵ خرداد ۱۳۹۵
|
|
پیام:
۶۱,۶۱۹
طرفدار:
- بویان کرکیچ - یوهان کرویف - پرسپولیس - اسپانیا، آرژانتین - احمد عابدزاده، کریم باقری - فرانک ریکارد - افشین امپراطور گروه:
نقل قول Baran Toee نوشته:از کی تا حالا مجارستان 2 تا به اتریش میزنه؟ گند زدن تو روند امتیاز گیری ما |
||
|||
۲۵ خرداد ۱۳۹۵
|
|
نام کاربری: Alireza17
پیام:
۱,۵۷۰
عضویت از: ۲۰ دی ۱۳۹۰
از: مازندران - قائم شهر
طرفدار:
- Iniesta & Messi - Ronaldinho - ★ Esteghlal ★ - Jürgen Klopp & Pep Guardiola گروه:
- کاربران عضو |
نقل قول Baran Toee نوشته:از کی تا حالا مجارستان 2 تا به اتریش میزنه؟ گند زدن تو روند امتیاز گیری ما چند امتیاز دارین حالا؟ |
||
۲۶ خرداد ۱۳۹۵
|
|
پیام:
۶۱,۶۱۹
طرفدار:
و باز هم درخشش پنالدو... |
||
|||
۲۶ خرداد ۱۳۹۵
|
|
پیام:
۱۲,۸۵۳
طرفدار:
نقل قول a l i r e z a نوشته:نقل قول Baran Toee نوشته:از کی تا حالا مجارستان 2 تا به اتریش میزنه؟ گند زدن تو روند امتیاز گیری ما چند امتیاز دارین حالا؟ پرتغال احمق یه جا دلم میخواست این بشر گل بزنه نزد چرا اینا حساب کتاب ندارن؟ 125 تازه 2 تا بازی رو اصن نزدم. امروزم که همه گند زدن اوایل رگباری 20 تایی میگرفتم اینا خرابش کردن |
||
|||
۲۶ خرداد ۱۳۹۵
|
|
نام کاربری: Alireza17
پیام:
۱,۵۷۰
عضویت از: ۲۰ دی ۱۳۹۰
از: مازندران - قائم شهر
طرفدار:
- Iniesta & Messi - Ronaldinho - ★ Esteghlal ★ - Jürgen Klopp & Pep Guardiola گروه:
- کاربران عضو |
نقل قول Baran Toee نوشته:نقل قول a l i r e z a نوشته:نقل قول Baran Toee نوشته:از کی تا حالا مجارستان 2 تا به اتریش میزنه؟ گند زدن تو روند امتیاز گیری ما چند امتیاز دارین حالا؟ پرتغال احمق یه جا دلم میخواست این بشر گل بزنه نزد چرا اینا حساب کتاب ندارن؟ 125 تازه 2 تا بازی رو اصن نزدم. امروزم که همه گند زدن اوایل رگباری 20 تایی میگرفتم اینا خرابش کردن من پیش بینی نود شرکت میکنم. تا حالا 54 امتیاز از 120 امتیاز ممکن گرفتم دیشب هم زده بودم 1-0 ایسلند ولی متاسفانه نشد شانس نداریم که دو تا بازی آلمان و انگلیس دقیقه 90 ده امتیاز پرید! |
||
۲۶ خرداد ۱۳۹۵
|
|
پیام:
۱۲,۸۵۳
طرفدار:
نقل قول a l i r e z a نوشته:نقل قول Baran Toee نوشته:نقل قول a l i r e z a نوشته:نقل قول Baran Toee نوشته:از کی تا حالا مجارستان 2 تا به اتریش میزنه؟ گند زدن تو روند امتیاز گیری ما چند امتیاز دارین حالا؟ پرتغال احمق یه جا دلم میخواست این بشر گل بزنه نزد چرا اینا حساب کتاب ندارن؟ 125 تازه 2 تا بازی رو اصن نزدم. امروزم که همه گند زدن اوایل رگباری 20 تایی میگرفتم اینا خرابش کردن من پیش بینی نود شرکت میکنم. تا حالا 54 امتیاز از 120 امتیاز ممکن گرفتم دیشب هم زده بودم 1-0 ایسلند ولی متاسفانه نشد شانس نداریم که دو تا بازی آلمان و انگلیس دقیقه 90 ده امتیاز پرید! نه من جام 15 مو میگم. اتفاقا بازی آلمان و اوکراین خیلی به من حال داد پیش بینی م همون 2-0 بود بعد دیگه داشتم نا امید میشدم ولی گلو که زد چنان خوشحال شدم که سر بازی هایی که ایران گل میزد خوشحال نشده بودم |
||
|||
۲۶ خرداد ۱۳۹۵
|
|
نام کاربری: HAMID.A19
پیام:
۱,۳۳۲
عضویت از: ۱۵ آذر ۱۳۹۲
طرفدار:
- Xavi-Messi-Busquets-Iniesta - ronaldinho-puyol-pep-Johan cruyff گروه:
- كاربران بلاک شده |
اين سلطاااوووون پنالتي يه بازي تيم حريفش دفاعي بوده داره خودشو جر ميده و بازم شعورشو داره نشون همه ميده اين حمال اگه تو بارسا بود و كل سالو تيما دفاعي بازي مي كردن جلوش خودشو ميكشت . واقعا نفرت انگيزه |
||
۲۶ خرداد ۱۳۹۵
|
برای ارسال پیام باید ابتدا ثبت نام کنید!
|
شما میتوانید مطالب را بخوانید. |
شما نمیتوانید عنوان جدید باز کنید. |
شما نمیتوانید به عنوانها پاسخ دهید. |
شما نمیتوانید پیامهای خودتان را ویرایش کنید. |
شما نمیتوانید پیامهای خودتان را حذف کنید. |
شما نمیتوانید نظرسنجی اضافه کنید. |
شما نمیتوانید در نظرسنجیها شرکت کنید. |
شما نمیتوانید فایلها را به پیام خود پیوست کنید. |
شما نمیتوانید پیام بدون نیاز به تایید بزنید. |