در حال دیدن این عنوان: |
۱ کاربر مهمان
|
برای ارسال پیام باید ابتدا ثبت نام کنید!
|
|
|
پاسخ به: سوالات کاربران درباره سایت | ||
نام کاربری: HESSAM.FCB
پیام:
۴,۲۶۰
عضویت از: ۲ اسفند ۱۳۹۰
از: Esfahan
طرفدار:
- همه بازیکنان بارسلونا - مارادونا - فولاد خوزستان - اسپانیا - رضا قوچان نژاد - پپ گواردیولا & تیتو ویلانووا & آرسن ونگر - فرکی & علی دایی گروه:
- كاربران بلاک شده |
سلام خسته نباشید من نمیدونم چرا تو هر تاپیکی میرم اون ارسالا این شکلی میاد: مثلا اینجا تاپیک هرچه میخواهد دله تنگت بگو واسه من این شکلی میاد اصلا اواتارو اینا نمیاد مال کسایی که ارسال میزنن از سایتم خارج شدم دوباره اومدم قالبمو عوض کردم ولی تغیری نکرده مشکل چیه؟ |
||
۱۱ شهریور ۱۳۹۱
|
|
نام کاربری: MRZ94
پیام:
۴,۸۵۷
عضویت از: ۱۴ اردیبهشت ۱۳۹۱
از: TEHRAN
طرفدار:
- LIONEL MESSI - Rivaldo - Ronaldinho - Perspolis - Argentina - Spain - PEP گروه:
- كاربران بلاک شده |
نقل قول حسام نوشته:سلام خسته نباشید من نمیدونم چرا تو هر تاپیکی میرم اون ارسالا این شکلی میاد: مثلا اینجا تاپیک هرچه میخواهد دله تنگت بگو واسه من این شکلی میاد اصلا اواتارو اینا نمیاد مال کسایی که ارسال میزنن از سایتم خارج شدم دوباره اومدم قالبمو عوض کردم ولی تغیری نکرده مشکل چیه؟ واسه منم همینطوره البته با فایرفاکس اینجوریه و با گوگل کروم درسته! مشکل چیه؟ |
||
۱۱ شهریور ۱۳۹۱
|
|
|
نوع دید رو تغییر بدید. تو همون عکسی که محمدرضا گذاشته؛ بالا سمت چپ. |
||
۱۱ شهریور ۱۳۹۱
|
|
نام کاربری: HESSAM.FCB
پیام:
۴,۲۶۰
عضویت از: ۲ اسفند ۱۳۹۰
از: Esfahan
طرفدار:
- همه بازیکنان بارسلونا - مارادونا - فولاد خوزستان - اسپانیا - رضا قوچان نژاد - پپ گواردیولا & تیتو ویلانووا & آرسن ونگر - فرکی & علی دایی گروه:
- كاربران بلاک شده |
خیلی ممنون درست شد
|
||
۱۱ شهریور ۱۳۹۱
|
|
پیام:
۴,۸۵۷
طرفدار:
- LIONEL MESSI - Rivaldo - Ronaldinho - Perspolis - Argentina - Spain - PEP گروه:
- كاربران بلاک شده |
شکرا درست شد |
||
۱۱ شهریور ۱۳۹۱
|
|
نام کاربری: *Sh.Barca*
پیام:
۱,۰۶۴
عضویت از: ۲۱ آذر ۱۳۹۰
از: تهران
طرفدار:
- ژاوی هرناندز - پپ گواردیولا - پرسپولیس - آرژانتین، اسپانیا - باقری، هاشمیان - گواردیولا - ابراهیم زاده گروه:
- کاربران عضو |
سلام. فکر می کنم مشکل بقیه هم همین بوده. یعنی اینکه من وارد هر تایپیکی که میشم قسمت عکس شخصی و مشخصات کاملاً حذف شده و نشون داده نمیشه. الان هم که جواب ها رو دارم میبینم نصفه هستش و نمی تونم بفهمم که چه راهنمایی کردید. لطفاً یکی کمک کنه. ممنون. |
||
حتی یادت رو به کوه و دریا نمیدم |
|||
۱۱ شهریور ۱۳۹۱
|
|
پیام:
۴,۸۵۷
طرفدار:
- كاربران بلاک شده |
1. طبق تصویر روی نوع دید کلیک میکنیم: 2. روی گزینه شاخه ای کلیک میکنیم: 3. و در آخر میبینیم که به حالت قبل برگشته است: |
||
۱۱ شهریور ۱۳۹۱
|
|
نام کاربری: m_777
پیام:
۳۸۰
عضویت از: ۱۲ اسفند ۱۳۸۹
از: کرمان
طرفدار:
- ژاوی هرناندس-اینیستا - ریوالدو - پرسپولیس - اسپانیا_آلمان-آرژانتین - محمدنوری-محسن مسلمان - گواردیولا_یواخیم لو - مجیدجلالی_ابراهیم قاسمپور گروه:
- کاربران عضو |
من چندمحصول ازفروشگاه خریداری کردم وفروشگاه برای تخفیف منوراهنمایی کرد به ایمیل فروشگاه وارد بشم تا راهنماییم کنن ولی به محض کلیک روی ایمیل صفخه ای بازمیشه باعنوان مایکروسافت2007(حالت نصب شدن داره).برای همه اینطوره یاکامپیوتری که من باهاش کارمیکنم نمیتونه متصل بشه؟
|
||
سنگها شاید، اماگنجشکهامفت نیستند!!! قلبشان میزند... |
|||
۱۱ شهریور ۱۳۹۱
|
|
نام کاربری: Anabaena
پیام:
۱,۱۳۷
عضویت از: ۲۰ بهمن ۱۳۹۰
طرفدار:
- °•ิ. мєѕѕι & χανι & αη∂яєѕ & пεч °•ิ. - ΞSТΞGHŁΛŁ - šραıи - F●majidi - PΞP - мªzĻ◊мÎ گروه:
- کاربران عضو |
شکلک های جدید نمیذارید؟؟؟؟؟؟
|
||
мéš qυe υи ¢łυв νıνα вαяçα Força Tito |
|||
۱۲ شهریور ۱۳۹۱
|
|
پیام:
۴,۸۵۷
طرفدار:
- كاربران بلاک شده |
نقل قول ehsan نوشته:شکلک های جدید نمیذارید؟؟؟؟؟؟ با توجه به تصمیم مدیریت سایت فعلا شکلکای جدید اضافه نمیشه. شاید در اینده تغییراتی اتفاق افتاد. موفق باشید. |
||
۱۲ شهریور ۱۳۹۱
|
برای ارسال پیام باید ابتدا ثبت نام کنید!
|
شما میتوانید مطالب را بخوانید. |
شما نمیتوانید عنوان جدید باز کنید. |
شما نمیتوانید به عنوانها پاسخ دهید. |
شما نمیتوانید پیامهای خودتان را ویرایش کنید. |
شما نمیتوانید پیامهای خودتان را حذف کنید. |
شما نمیتوانید نظرسنجی اضافه کنید. |
شما نمیتوانید در نظرسنجیها شرکت کنید. |
شما نمیتوانید فایلها را به پیام خود پیوست کنید. |
شما میتوانید پیام بدون نیاز به تایید بزنید. |