در حال دیدن این عنوان: |
۱ کاربر مهمان
|
برای ارسال پیام باید ابتدا ثبت نام کنید!
|
|
|
پاسخ به: پیشنهادات و انتقادات | ||
نام کاربری: kk-bojan-9
پیام:
۵۶۳
عضویت از: ۲۶ اردیبهشت ۱۳۸۸
از: شاهی
طرفدار:
- بویان - نساجی - ایران - پپ-رایکارد گروه:
- کاربران عضو |
نقل قول بیشتر اعضای فعال انجمن با این تغییرات موافق بودن. به علاوه، امضاهای متفاوت و در اندازه های مختلف، باعث به هم خوردن هارمونی و ابعاد صفحات میشه. اغلب مراجعین به انجمن، دنبال مشاهده مطالب هستن، و اگر کسی واقعا امضاها براش جالب باشه، حتما اونها رو نگاه می کنن.در هر حال، این فعلا یک دوره آزمایشی برای تست بازخورد این تغییراته. خوب نمیتونید یه محدودیتی بذارید واسه سایز عکسایی که میذارن؟ البته اجباری.مث آواتار ها دیگه! واسه خود من خیلی امضاها جالبن.همشونم می بینم و می خونم ولی همین الانش حوصلم نمی گیره دم به دیقه کلیک کنم روشون! |
||
I will miss my team-mates, the city, to play in Camp Nou, to defend the shirt that I have always worn... BOJAN* |
|||
۱۶ شهریور ۱۳۸۹
|
|
نام کاربری: Lucho.The.Great
نام تیم: بارسلونا
پیام:
۶۱,۶۱۷
عضویت از: ۱۴ مرداد ۱۳۸۴
از: تهران
طرفدار:
- بویان کرکیچ - یوهان کرویف - پرسپولیس - اسپانیا، آرژانتین - احمد عابدزاده، کریم باقری - فرانک ریکارد - افشین امپراطور گروه:
- لیگ فانتزی - کاربران عضو - مدیران کل |
روش حتما بازم فکر و کار می کنم.
|
||
عمری است دخیلم به ضریحی که نداری... |
|||
۱۷ شهریور ۱۳۸۹
|
|
نام کاربری: Alireza_i99000
پیام:
۹,۳۴۴
عضویت از: ۳۰ بهمن ۱۳۸۷
از: TEH
طرفدار:
- Lionel Andres Messi - Maradona - استقلال - آرژانتین - پپ گواردیولا - Ottmar Hitzfeld گروه:
- کاربران عضو |
من هم پیشنهاد دارم این شکلکهای سایت رو یکم به روز کنید . البته در صورت امکان.
|
||
|
|||
۱۷ شهریور ۱۳۸۹
|
|
نام کاربری: KHASHAYARSHA
پیام:
۱,۳۱۹
عضویت از: ۷ آذر ۱۳۸۸
از: Casablanca
طرفدار:
- پویول-ژاوی-والدس - کرویف-استویچکوف-پپ-ریوالدو-دینهو - فولاد-استقلال اهواز-نفت - کـــاتـالـــــونـــــــیـــــــا - ایمان مبعلی - کرویف-گواردیولا-فان باستن - مجید جلالی گروه:
- کاربران عضو |
نقل قول اینا رو تاپیک پیشنهادات مطرح کنید که در دستور کار قرار بگیره. بابت بروز کردن آواتارها ممنون ولی بهتره این شکلک ها رو هم بروز کنید. مثلا این شکلک که کارایی زیادی نداره برداشته بشه و بجاش این باشه فک کنم بهتر باشه شکلک ها دیگه هم هستن که بنظرم به کارمون میان |
||
|
|||
۱۷ شهریور ۱۳۸۹
|
|
نام کاربری: Lucho.The.Great
نام تیم: بارسلونا
پیام:
۶۱,۶۱۷
عضویت از: ۱۴ مرداد ۱۳۸۴
از: تهران
طرفدار:
- بویان کرکیچ - یوهان کرویف - پرسپولیس - اسپانیا، آرژانتین - احمد عابدزاده، کریم باقری - فرانک ریکارد - افشین امپراطور گروه:
- لیگ فانتزی - کاربران عضو - مدیران کل |
یه کمی زیادی جلف و جفنگن این شکلکا
|
||
عمری است دخیلم به ضریحی که نداری... |
|||
۱۷ شهریور ۱۳۸۹
|
|
نام کاربری: Alireza_i99000
پیام:
۹,۳۴۴
عضویت از: ۳۰ بهمن ۱۳۸۷
از: TEH
طرفدار:
- Lionel Andres Messi - Maradona - استقلال - آرژانتین - پپ گواردیولا - Ottmar Hitzfeld گروه:
- کاربران عضو |
می دونم جلف و غیر رسمی هستند ولی خیلی باحال اند و تقریبا یک عده استفاده می کنند فقط یکم زمان بره استفاده اش.
|
||
|
|||
۱۸ شهریور ۱۳۸۹
|
|
نام کاربری: KHASHAYARSHA
پیام:
۱,۳۱۹
عضویت از: ۷ آذر ۱۳۸۸
از: Casablanca
طرفدار:
- پویول-ژاوی-والدس - کرویف-استویچکوف-پپ-ریوالدو-دینهو - فولاد-استقلال اهواز-نفت - کـــاتـالـــــونـــــــیـــــــا - ایمان مبعلی - کرویف-گواردیولا-فان باستن - مجید جلالی گروه:
- کاربران عضو |
نه بابا کجاش جلفه. اون خنده رو که گذاشتم خیلی با حالهچندتا دیگه هم هستن که مطمئنم بچه ها زیاد استفاده میکنن. مث اینا: اینم بنظرم بهتر از اون گریه خودمونه رقصو داری اینم نمونه های دیگشه و غیره |
||
|
|||
۱۸ شهریور ۱۳۸۹
|
|
نام کاربری: hamedmessi
پیام:
۵,۷۳۴
عضویت از: ۱ مرداد ۱۳۸۸
از: ورزشگاه بزرگ Nou Camp
طرفدار:
- همه بازیکن های بارسلونا - همه اسطوره های تاریخ بارسلونا - پپ گواردیولا گروه:
- کاربران عضو |
فقط این شکلک رو دست بهش نزنید که خیلی استفاده داره اگر خراب بشه فکر کنم محمد هیچ وقت نبخشتون |
||
۱۸ شهریور ۱۳۸۹
|
|
|
نقل قول حامد نوشته:اگر خراب بشه فکر کنم محمد هیچ وقت نبخشتون به شکلک من دست نزن پ: مدیریت محترم، جناب آقای برادر سعید لطفا شکلک های جدید اضافه کنید با تشکر |
||
۱۸ شهریور ۱۳۸۹
|
|
نام کاربری: hamedmessi
پیام:
۵,۷۳۴
عضویت از: ۱ مرداد ۱۳۸۸
از: ورزشگاه بزرگ Nou Camp
طرفدار:
- همه بازیکن های بارسلونا - همه اسطوره های تاریخ بارسلونا - پپ گواردیولا گروه:
- کاربران عضو |
نقل قول S.WohaWWad.S نوشته:نقل قول حامد نوشته:اگر خراب بشه فکر کنم محمد هیچ وقت نبخشتون به شکلک من دست نزن پ: مدیریت محترم، جناب آقای برادر سعید لطفا شکلک های جدید اضافه کنید با تشکر ولی در کل باید بگم که شکلک جدید خوبه کلا شکلک به جذابیت صحبت کردن کاربر ها با هم اضافه میکنه |
||
۱۸ شهریور ۱۳۸۹
|
برای ارسال پیام باید ابتدا ثبت نام کنید!
|
شما میتوانید مطالب را بخوانید. |
شما نمیتوانید عنوان جدید باز کنید. |
شما نمیتوانید به عنوانها پاسخ دهید. |
شما نمیتوانید پیامهای خودتان را ویرایش کنید. |
شما نمیتوانید پیامهای خودتان را حذف کنید. |
شما نمیتوانید نظرسنجی اضافه کنید. |
شما نمیتوانید در نظرسنجیها شرکت کنید. |
شما نمیتوانید فایلها را به پیام خود پیوست کنید. |
شما میتوانید پیام بدون نیاز به تایید بزنید. |