در حال دیدن این عنوان: |
۱ کاربر مهمان
|
برای ارسال پیام باید ابتدا ثبت نام کنید!
|
|
|
پاسخ به: بارسلونای محبوب من | ||
نام کاربری: Diego.Maradona
پیام:
۶۳۱
عضویت از: ۱۱ دی ۱۳۸۷
طرفدار:
- لئو مسی- دنی آلوز - پیکه - ژاوی- پویول هم که جای خودشه - رونالدینیو - ریوالدو - مارادونا - پپ - روماریو -کرویف - هیچ کدوم ارزش ندارن - آرزانتین - ایتالیا- برزیل-اسپانیا - کریم باقری - رایکارد- ونگال- پپ - علی دایی بد نیست گروه:
- کاربران عضو |
1---- اوه عجب بحثای باحالی کرده بودین. همشونو خوندم. ایول 2--- بعدش این یارو دیگه چقدر احمقه با این نوشته ی مورینیوش. مورینیو بعد بازی با بارسا اونجوری خوشحالی کرد تا این رئالی های احمق رو خر کنه بیان کلی پول بریزن پاش. اون ها هم که همگی بی مغزن، فکر کردن می تونن کاری کنن. خداییش این فصل دوباره مورینیو و رئال رو 6 تایی می کنیم. 3--- من واقعا نفهمیدم منظور آقا سعید از اون حرف درمورد رونی چی بود. خداییش رونی توی مهاجم نوک ها تکه!!! با اون سن همه چیزش کامله! در کل به نظر من ما باید با هر چیزی که بارسا رو قوی تر کنه حال کنیم. بابا واسه چی خودمونو حتی با خبرای فوق العاده جالب ناراحت می کنیم. بی خیال آقا سعید، خبرش حداقل یه کم قلقلکمون داد. |
||
فقط خدا و خود من از آنچه در قلبم می گذرد، با خبریم. |
|||
۲۹ اردیبهشت ۱۳۸۹
|
|
پیام:
۶۳۱
طرفدار:
- لئو مسی- دنی آلوز - پیکه - ژاوی- پویول هم که جای خودشه - رونالدینیو - ریوالدو - مارادونا - پپ - روماریو -کرویف - هیچ کدوم ارزش ندارن - آرزانتین - ایتالیا- برزیل-اسپانیا - کریم باقری - رایکارد- ونگال- پپ - علی دایی بد نیست گروه:
- کاربران عضو |
بهزاد رونی واقعیت داره؟
|
||
|||
۲۹ اردیبهشت ۱۳۸۹
|
|
نام کاربری: بارررسا
پیام:
۱,۰۸۰
عضویت از: ۷ اردیبهشت ۱۳۸۹
از: تهران
طرفدار:
- عشقم آنری بود که رفت - آنری-رونالدینیو - استقلال - اسپانیا - خسرو حیدری - فرگوسن - قلعه نوعی گروه:
- کاربران عضو |
نقل قول درود بر اقای خاص "کابوس بارسای عقده ای"چی میگه این بندازینش بیرون این نفوذی خوک هاست در ضمن دیگه ویا هم تایید شد رونی و تورس همش شایعه است بسه دیگه مگه یه تییم چند تا حمله میخواد؟؟؟؟؟ ولی خودمونیم چه تاپیکیه این تاپیک ها حرف نداره |
||
۲۹ اردیبهشت ۱۳۸۹
|
|
نام کاربری: Behzad
پیام:
۳,۳۶۴
عضویت از: ۵ بهمن ۱۳۸۸
از: خیلی دور ؛ خیلی نزدیک
طرفدار:
- فابرگاس - گواردیولا گروه:
- كاربران بلاک شده |
این اقا سعید کلا مخالف خریده. اگه بزاریش ژاوی رو تا 45 سالگی هم بازی میده. این بویان که هر دقیقه پرت میشه این طرف و اون طرف رو که نمیشه همجا بازی داد. باید یکی مثل رونی با تنه قوی داشته باشیم... همه بازی ها که یه جور نیستن. بعضی هاشون هم درگیرانست. به هر حال اگه واقع بین باشیم بارسا هر چی ضربه میخوره از نداشتن بازیکن خوب رو نمیکت. اینقدر بد بختیم که جای اینیستا باید یایا رو بازی بدیم |
||
۲۹ اردیبهشت ۱۳۸۹
|
|
پیام:
۳,۳۶۴
طرفدار:
- كاربران بلاک شده |
معلومه کی عقده داره . داره خودش رو خالی میکنه. فصل قبل هم گفتین کارتون تمومه 260 پول دادیم. ببخشید ها پول ندادین یه چیز دیگه بود که به ما دادین |
||
۲۹ اردیبهشت ۱۳۸۹
|
|
پیام:
۶۳۱
طرفدار:
- کاربران عضو |
آره خوب زلاتان رو دارن می فروشن دیگه رونی یا تورس به جای زلات می یان دیگه |
||
|||
۲۹ اردیبهشت ۱۳۸۹
|
|
پیام:
۶۳۱
طرفدار:
- کاربران عضو |
دوستان با رونی کیا موافقن؟ |
||
|||
۲۹ اردیبهشت ۱۳۸۹
|
|
پیام:
۶۳۱
طرفدار:
- کاربران عضو |
Piqué: "With this team can go to the end of the world"
|
||
|||
۲۹ اردیبهشت ۱۳۸۹
|
|
پیام:
۳,۳۶۴
طرفدار:
- كاربران بلاک شده |
من 100% موافقم....... رونی در نوع خودش بهترینه... بهترین کاری که بارسا می تونه بکنه همین خریده |
||
۲۹ اردیبهشت ۱۳۸۹
|
|
نام کاربری: soorena
پیام:
۹۳۶
عضویت از: ۱۶ دی ۱۳۸۷
از: گلستان
طرفدار:
- ژاوی - کرایوف، ریوالدو، استوئیچکوف، لاپورتای بزرگ گروه:
- کاربران عضو |
اگه قرار باشه یه مهاجم دیگه بگیریم یقینا من نظرم تورسه، از رونی بدم میاد، زیادی هم گرونه. البته اگه قرار باشه یه مهاجم دیگه بیاریم زلاتان باید بره. ولی الآن واجب تر سسکه. |
||
Catalonia is not Spain | |||
۲۹ اردیبهشت ۱۳۸۹
|
برای ارسال پیام باید ابتدا ثبت نام کنید!
|
شما میتوانید مطالب را بخوانید. |
شما نمیتوانید عنوان جدید باز کنید. |
شما نمیتوانید به عنوانها پاسخ دهید. |
شما نمیتوانید پیامهای خودتان را ویرایش کنید. |
شما نمیتوانید پیامهای خودتان را حذف کنید. |
شما نمیتوانید نظرسنجی اضافه کنید. |
شما نمیتوانید در نظرسنجیها شرکت کنید. |
شما نمیتوانید فایلها را به پیام خود پیوست کنید. |
شما نمیتوانید پیام بدون نیاز به تایید بزنید. |