در حال دیدن این عنوان: |
۱ کاربر مهمان
|
برای ارسال پیام باید ابتدا ثبت نام کنید!
|
|
|
پاسخ به: بـــــــله يا نــــــــــه......... بازی | ||
نام کاربری: *mohammad.z*
پیام:
۵,۲۳۶
عضویت از: ۲۹ مهر ۱۳۹۱
از: بابلسر _كاله
طرفدار:
- مسي - كرايف - استقلال کبییر - تيم ملي بارسلونا - جانواريو - پپ گواردیولا - قلعه نوعي گروه:
- كاربران بلاک شده |
نقل قول تا حالا فیلم v for vendetta رو دیدی؟ میدونی خیلی فیلم با معنی و خوبیه؟ میدونی اگر همه شخصیت v رو داشتن چی میشد؟نه بابا نه فاجعه ميشد نه؟ دوست داري تا 10 با هم بشماريم؟ اصلا بلدي بشماري؟ اگه راست ميگي بعد 5 چه عدديه؟ |
||
رفتی کلاس اول این جمله را عوض کن "آن مرد تا نیاید،باران نخواهد آمد " |
|||
۶ دی ۱۳۹۱
|
|
نام کاربری: Ali_SHS
پیام:
۷,۳۸۵
عضویت از: ۲۵ مرداد ۱۳۹۱
از: Esfahan
طرفدار:
- Messi , Xavi , Iniesta , Puyol , Valdes - Ronaldinho , Rafa Marquez , Rivaldo , Cruyff - Perspolis - Spain. Argantina - Ali Karimi - Pep Guardiola - Abdollah Veissi گروه:
- كاربران بلاک شده |
نقل قول mina نوشته:میدونی اگه این ترمم مثل همیشه 20 واحدمو پاس کنم چه شود؟ 20 واحد؟؟؟ چه خبره؟؟؟ من تو 16 تاش موندم!!! نقل قول محمدعلي نوشته:دوست داري تا 10 با هم بشماريم؟ اصلا بلدي بشماري؟ اگه راست ميگي بعد 5 چه عدديه؟ نه حال ندارم بله یا نه بود الان؟؟؟ میدونی امروز صبح گواهینامه ام اومد؟؟؟ میدونی خیلی خوشحالم؟؟ توام مثل بقیه شیرینی میخوای؟؟ |
||
۶ دی ۱۳۹۱
|
|
نام کاربری: *untouchable*
پیام:
۱,۲۸۱
عضویت از: ۲۴ دی ۱۳۹۰
از: Black Heaven
طرفدار:
- messi,xavi - Pep - piroozi - spain - ##### - pep - anybody گروه:
- کاربران عضو |
نقل قول ! д Ľ نوشته:میدونی امروز صبح گواهینامه ام اومد؟؟؟ میدونی خیلی خوشحالم؟؟ توام مثل بقیه شیرینی میخوای؟؟ نه!خوش بحالت! اره معلومه! پ نه پ! شیرینیمو بده! دوست داری بمیری؟ میدونی خانم تخت کناریم تو بیمارستان بهم گفت اگه رگم عمودی ببرم دیگه نمی تونن بخیه بزنن؟ به نظرت راسته؟ |
||
|
|||
۶ دی ۱۳۹۱
|
|
نام کاربری: MRZ94
پیام:
۴,۸۵۷
عضویت از: ۱۴ اردیبهشت ۱۳۹۱
از: TEHRAN
طرفدار:
- LIONEL MESSI - Rivaldo - Ronaldinho - Perspolis - Argentina - Spain - PEP گروه:
- كاربران بلاک شده |
نقل قول دوست داری بمیری؟ میدونی خانم تخت کناریم تو بیمارستان بهم گفت اگه رگم عمودی ببرم دیگه نمی تونن بخیه بزنن؟ به نظرت راسته؟ اصلا ، دارم از زندگیم لذت میبرم ، کلی هم آرزو دارم برام این چیزا اهمیتی نداره میدونی دارم حساب دیفرانسیل میخونم؟ میدونی همزمان دارم خیلی کارای دیگه هم انجام میدم؟ میدونی چند وقته احساس خوبی دارم؟ |
||
۶ دی ۱۳۹۱
|
|
نام کاربری: Sentimental.Girl
پیام:
۱۲,۱۲۱
عضویت از: ۱۹ دی ۱۳۹۰
از: tehroOn
طرفدار:
- lionel messi - puyol - perspolis - espania - ali karimi - josep goardiola - ebrahim zade گروه:
- کاربران عضو |
نقل قول MOHAMMAD REZA نوشته:میدونی دارم حساب دیفرانسیل میخونم؟ میدونی همزمان دارم خیلی کارای دیگه هم انجام میدم؟ میدونی چند وقته احساس خوبی دارم؟ نوچ مثلا" چی؟! ِِِاااااا چه خوب میدونی ساعت شد یه لحظه 00:00؟ میدونی امتحانا خیلی نزدیکه؟ میدونی چند روز پیش یه اتفاق خیلی خوب واسم افتاد؟ |
||
دانی که ز اغیار وفادار ترم من |
|||
۶ دی ۱۳۹۱
|
|
|
نقل قول mina نوشته:میدونی ساعت شد یه لحظه 00:00؟ میدونی امتحانا خیلی نزدیکه؟ میدونی چند روز پیش یه اتفاق خیلی خوب واسم افتاد؟ اره اره خیلی نزدیکه حتی نزدیک تر از رگ گردنمون نه میدونی بعضی اوقات زورم میاد برای امتحان بخونم؟ میدونی امتحانات برای چی به وجود اومده؟ اصلا به نظرت نیازی هست که ادم امتحان بده؟ |
||
۶ دی ۱۳۹۱
|
|
نام کاربری: *untouchable*
پیام:
۱,۲۸۱
عضویت از: ۲۴ دی ۱۳۹۰
از: Black Heaven
طرفدار:
- messi,xavi - Pep - piroozi - spain - ##### - pep - anybody گروه:
- کاربران عضو |
نقل قول Czar نوشته:میدونی بعضی اوقات زورم میاد برای امتحان بخونم؟ میدونی امتحانات برای چی به وجود اومده؟ اصلا به نظرت نیازی هست که ادم امتحان بده؟ نه چرا؟ اره چون ما گزینش شویم! اره خوب میدونی همه جارو خون گرفته؟؟؟ میدونی وقتی شب کاملا تو تاریکی و سکوت فرو بره من هم رفتم؟؟؟ به نظرت بخیه زدن پوست ادم بدون بی حسی بد تره یا مردن با زجر و درد؟ |
||
|
|||
۶ دی ۱۳۹۱
|
|
نام کاربری: HESSAM.FCB
پیام:
۴,۲۶۰
عضویت از: ۲ اسفند ۱۳۹۰
از: Esfahan
طرفدار:
- همه بازیکنان بارسلونا - مارادونا - فولاد خوزستان - اسپانیا - رضا قوچان نژاد - پپ گواردیولا & تیتو ویلانووا & آرسن ونگر - فرکی & علی دایی گروه:
- كاربران بلاک شده |
نقل قول میدونی همه جارو خون گرفته؟؟؟ میدونی وقتی شب کاملا تو تاریکی و سکوت فرو بره من هم رفتم؟؟؟ به نظرت بخیه زدن پوست ادم بدون بی حسی بد تره یا مردن با زجر و درد؟ نه کجارو؟ نه نه میدونی الان از چی خندم گرفت؟ خوشحالی تو این وضعیتی که هستی؟ درساتو خوب میخونی؟ |
||
۶ دی ۱۳۹۱
|
|
نام کاربری: Pink.Girl
پیام:
۱,۸۷۸
عضویت از: ۲۴ آذر ۱۳۸۸
از: شیراز
طرفدار:
- LIONEL MESSI - کرایف-ریوالدو - استقلال - آرژانتین - هیچ کدوم - گواردیولا - غلام پیروانی گروه:
- کاربران عضو |
نقل قول میدونی الان از چی خندم گرفت؟ خوشحالی تو این وضعیتی که هستی؟ درساتو خوب میخونی؟ نه هی نه زیاد نچ درس خوندن دوس داری؟ گوشیت سامسونگه؟ مسی میشه بهترین بازیکن جهان؟ |
||
The sky was almost blue, the sun was almost bright | |||
۶ دی ۱۳۹۱
|
|
نام کاربری: ARROW
پیام:
۴,۰۹۶
عضویت از: ۲۳ شهریور ۱۳۹۱
از: بندر عباس
طرفدار:
- مسی ، ژاوی و اینی - ریوالدو-کرایوف - استقلال - اسپانیا-در صورت امکان کاتالونیا - - - رایکارد-پپ - - گروه:
- کاربران عضو |
نقل قول درس خوندن دوس داری؟ گوشیت سامسونگه؟ مسی میشه بهترین بازیکن جهان؟ نه-بله نه- پ-ن-پ- میدونی 18 روز دیگه توپ طلا تو دست های مسیه؟ دوست داری اندرس توپ طلا رو ببره؟ میدونی همون روز امتحان دارم؟ |
||
MES QUE UN CLUB | |||
۶ دی ۱۳۹۱
|
برای ارسال پیام باید ابتدا ثبت نام کنید!
|
شما میتوانید مطالب را بخوانید. |
شما نمیتوانید عنوان جدید باز کنید. |
شما نمیتوانید به عنوانها پاسخ دهید. |
شما نمیتوانید پیامهای خودتان را ویرایش کنید. |
شما نمیتوانید پیامهای خودتان را حذف کنید. |
شما نمیتوانید نظرسنجی اضافه کنید. |
شما نمیتوانید در نظرسنجیها شرکت کنید. |
شما نمیتوانید فایلها را به پیام خود پیوست کنید. |
شما نمیتوانید پیام بدون نیاز به تایید بزنید. |