در حال دیدن این عنوان: |
۱ کاربر مهمان
|
برای ارسال پیام باید ابتدا ثبت نام کنید!
|
|
|
پاسخ به: با کاروان شعر و موسیقی | ||
|
يه تصويري ازش ديدم تو 4 تا كشور ميخونه (انگليس-تركيه-هند-مصر) خيلي حال كردم |
||
۱۲ آذر ۱۳۸۵
|
|
|
یه قسمت از قشنگ ترین آهنگ سامی یوسف: O people اي مردم In a hut made of tin and clay در يک کلبه که فقط از حلبي و گل ساخته شده A small boy dreams away پسر کوچکي روياي دوري در سر مي پرواند Of clean water and a meal a day روياي دوري از آب پاک و تنها يک وعده غذاي روزانه And not to fear mines as he plays each day رويايي عاري از ترس مين ها که تنها بازيچه ي اويند O people اي مردم Somewhere dark and out of the way درجايي تاريک و پرت Aids has found yet another prey ياوراني طعمه ي ديگري را يافته اند To save his life he just couldn't pay تا جان او را نجات دهند که از فقر قادر به کاري نبود Tell me what we're going to do به من بگو: ما چه خواهيم کرد؟
For our brothers in براي برادرمان در آفريقاي جنوبي For our sisters in براي خواهرانمان در سودان |
||
پشت دریاها شهری است قایقی باید ساخت... |
|||
۱۲ آذر ۱۳۸۵
|
|
|
بله... جدیدا هم یه کنسرت توی شبکه ی زوم داشته... سی دیش هست. اینم عکساشه: مشاهده لینک |
||
|||
۱۲ آذر ۱۳۸۵
|
|
با کاروان شعر و موسیقی | ||
|
اين بچه خوشگله خيلي كارش درسته همه سازا رو بلده بزنه طرفداراش زيادن؟ تو ايران كنسرت نميده؟ |
||
۱۲ آذر ۱۳۸۵
|
|
|
اگه اطلاعات بیشتر می خواید به اینا سر بزنید... مشاهده لینک مشاهده لینک مشاهده لینک تا جایی که می دونم می خواد آهنگ مادشو به زبون فارسی هم بخونه.... در ضمن این بیوگرافی ها یه خورده متغیره اما خوب...
|
||
|||
۱۲ آذر ۱۳۸۵
|
|
با کاروان شعر و موسیقی | ||
|
OK Thanks |
||
۱۲ آذر ۱۳۸۵
|
|
نام کاربری: Lucho.The.Great
نام تیم: بارسلونا
پیام:
۶۱,۶۱۷
عضویت از: ۱۴ مرداد ۱۳۸۴
از: تهران
طرفدار:
- بویان کرکیچ - یوهان کرویف - پرسپولیس - اسپانیا، آرژانتین - احمد عابدزاده، کریم باقری - فرانک ریکارد - افشین امپراطور گروه:
- لیگ فانتزی - کاربران عضو - مدیران کل |
نقل قول amir نوشته: نقل قول Incredi Barça نوشته: من خودم تخصص زيادي در امور موسيقي دارم يه مدت طولاني هم كلاس رفتم الان در حد خيلي با كيفيتي مي تونم موسيقي رو گوش بدم خیلی باحال بود واقعا افراد کمی هستن که همچین استعداد شگرفی مثل تو در امر موسیقی دارن!!! باید به عنوان چهره ماندگار انتخابم کنن |
||
عمری است دخیلم به ضریحی که نداری... |
|||
۱۲ آذر ۱۳۸۵
|
|
پیام:
۶۱,۶۱۷
طرفدار:
- بویان کرکیچ - یوهان کرویف - پرسپولیس - اسپانیا، آرژانتین - احمد عابدزاده، کریم باقری - فرانک ریکارد - افشین امپراطور گروه:
سامی یوسف حرف نداره واقعا این نوع تبلیغی برای اسلام جاش خالی بود که اونم به بهترین شکل انجامش داد! تنها نکته مبهم شک بین شیعه و سونی بودنشه! |
||
|||
۱۲ آذر ۱۳۸۵
|
|
|
شك نكن سنيه با دست بسته نماز ميخونه |
||
۱۲ آذر ۱۳۸۵
|
|
پیام:
۶۱,۶۱۷
طرفدار:
آره دیدم ولی خیلیا میگن تریپ تقیه بوده! آهنگ دعاش رو شنیدی؟ میگه اللهم صل علی محمد نبی الامی و علی آله! سنی هیچ وقت نمیگه علی آله تازه کار درست تر از اونی به نظر میاد که سنی باشه! |
||
|||
۱۲ آذر ۱۳۸۵
|
برای ارسال پیام باید ابتدا ثبت نام کنید!
|
شما میتوانید مطالب را بخوانید. |
شما نمیتوانید عنوان جدید باز کنید. |
شما نمیتوانید به عنوانها پاسخ دهید. |
شما نمیتوانید پیامهای خودتان را ویرایش کنید. |
شما نمیتوانید پیامهای خودتان را حذف کنید. |
شما نمیتوانید نظرسنجی اضافه کنید. |
شما نمیتوانید در نظرسنجیها شرکت کنید. |
شما نمیتوانید فایلها را به پیام خود پیوست کنید. |
شما نمیتوانید پیام بدون نیاز به تایید بزنید. |