در حال دیدن این عنوان: |
۱ کاربر مهمان
|
برای ارسال پیام باید ابتدا ثبت نام کنید!
|
|
|
پاسخ به: فیلم! | ||
نام کاربری: barca_hristo
پیام:
۱,۸۲۸
عضویت از: ۳۱ مرداد ۱۳۸۴
از: مورینیو تا سرحد مرگ متنفرم!!
گروه:
- کاربران عضو |
من موندم آخه این چه ربطی به فیلم داره؟؟ می میرین یه تاپیکو منحرف نکنین؟؟؟؟ محمد زودی بیا فیلم معرفی کن |
||
۱۷ دی ۱۳۸۵
|
|
نام کاربری: Amin_The_Great
پیام:
۸۷۳
عضویت از: ۹ تیر ۱۳۸۵
از: Catalunya Is Not Spain
گروه:
- کاربران عضو |
من هفته پیش kingdom of heaven رو دیدم. مال کارگردان gladiator هست.(Ridley Scott ) سال 2005 ام اومد بیرون. بدک نبود ولی gladiator کجا این کجا. در کل ارزش یه بار دیدنو داره. در مورد جنگهای صلیبی و اورشلیم ه. |
||
۱۷ دی ۱۳۸۵
|
|
|
من از همه معذرت میخوام..... آخه احساسات ضد عربی من شدیداً تحریك شده بود... |
||
یه دنیا یه بارسا CATALONIA IS NOT SPAIN |
|||
۱۷ دی ۱۳۸۵
|
|
|
نقل قول Hristo نوشته: محمد زودی بیا فیلم معرفی کن من كه با شما قهرم. اينبار عليه اذر دو تا انيميشين معرفي ميكنم . ice age 2 Happy Feet بهترين انيميشنهاي سال 06. فيلم(Night at the Museum ) , خيلي قشنگه .ديدنش ضرر نداره. هايلات فيلم: مشاهده لینک |
||
۱۷ دی ۱۳۸۵
|
|
|
ایول من عاشق happy feet هستم با صدای بریتنی مورفی و.... هست.واقعا جالبه پیشنهاد میکنم ببینید.
|
||
۱۷ دی ۱۳۸۵
|
|
|
پرفروشترين فيلم هاي سال 2006 1.دزدان درياي كاراييب با 427 ميليون 2.ماشين ها (انيميشن)با 244 ميليون 3.ايكس -من3 با240ميليون 4.راز داوينچي با 217 ميليون 5.بازگشت سوپر من با 200 ميليون 6.عصر يخبندان2 (انيميشن)با 195 ميليون 7.با 190 ميليون(انيميشن)over the hedge |
||
۱۸ دی ۱۳۸۵
|
|
|
بهترين کار گردان: 1.اسکورسيزي(مردگان){کارگردان راننده تاکسي,رفقاي خوب,گاو خشمگين,دار ودسته نيويورکي و...} 2.کريستوفر نولان(پرستيز) 3.پل گرين گراس(يونايتد 93) 4.الخاندرو ايناريتو(بابل){کارگردان 21 گرم,عشق سگي} 5.الفونسو کوارون(بچه هاي مردان){فکر کنم کارگردان هري پاتر و زنداني ازکابان بوده؟!} بهترين فيلم به زبان غير انگليسي:بازگشتvolver بامزه ترين فيلم:بوراتborat ترسناکترين فيلم:اره 3 بهترين فيلم حادثه اي:کازينورويال بهترين فيلم خانوادگي:کارتون ماشين ها بهترين فيلم مستقل:دوشيزه سان شاين کوچولو سرگرم کننده ترين فيلم:دزدان دريايي کارائيب |
||
|
|||
۱۹ دی ۱۳۸۵
|
|
نام کاربری: Lucho.The.Great
نام تیم: بارسلونا
پیام:
۶۱,۶۱۷
عضویت از: ۱۴ مرداد ۱۳۸۴
از: تهران
طرفدار:
- بویان کرکیچ - یوهان کرویف - پرسپولیس - اسپانیا، آرژانتین - احمد عابدزاده، کریم باقری - فرانک ریکارد - افشین امپراطور گروه:
- لیگ فانتزی - کاربران عضو - مدیران کل |
نقل قول roza نوشته: 5.الفونسو کوارون(بچه هاي مردان){فکر کنم کارگردان هري پاتر و زنداني ازکابان بوده؟!} yep |
||
عمری است دخیلم به ضریحی که نداری... |
|||
۱۹ دی ۱۳۸۵
|
|
|
من توضیح میدم برادر من وقتایی که احساساتی میشه زبان مادریش برمیگرده
|
||
برنده ی همیشگی، به عشق تو من زنده ام... به افتخار عشق تو همیشه بازنده منم... |
|||
۲۰ دی ۱۳۸۵
|
|
|
حالا در چه مورد احساساتی شده در مورد کارگردان یا در مورد فیلم؟؟!!!
|
||
|
|||
۲۰ دی ۱۳۸۵
|
برای ارسال پیام باید ابتدا ثبت نام کنید!
|
شما میتوانید مطالب را بخوانید. |
شما نمیتوانید عنوان جدید باز کنید. |
شما نمیتوانید به عنوانها پاسخ دهید. |
شما نمیتوانید پیامهای خودتان را ویرایش کنید. |
شما نمیتوانید پیامهای خودتان را حذف کنید. |
شما نمیتوانید نظرسنجی اضافه کنید. |
شما نمیتوانید در نظرسنجیها شرکت کنید. |
شما نمیتوانید فایلها را به پیام خود پیوست کنید. |
شما نمیتوانید پیام بدون نیاز به تایید بزنید. |