در حال دیدن این عنوان: |
۱ کاربر مهمان
|
برای ارسال پیام باید ابتدا ثبت نام کنید!
|
|
|
پاسخ به: مســابــقـه جــــذاب 20 ســــوالـــــــــــــــــــی | ||
نام کاربری: RAMONA
نام تیم: آژاکس
پیام:
۱۲,۷۱۷
عضویت از: ۳۰ بهمن ۱۳۹۰
از: همين حوالى...
طرفدار:
- همه ی بازیکنای بارسا + فابرگاس - استقلال♥ - اسپانیا - خسرو حیدری - گواردیولا و انریکه گروه:
- کاربران عضو - لیگ فانتزی - مدیران گالری - ناظرين انجمن - شورای نخبگان سایت - مدیران نظرات |
والا تو ویکی پدیا نگفته بود شیرشاه پخش شده هیچ جای دیگه هم نگفته بود قضیه همون صبح جمعه بود |
||
که فکر هیچ مهندس چنین گره نگشاد |
|||
۲ مهر ۱۳۹۶
|
|
نام کاربری: Lucho.The.Great
نام تیم: بارسلونا
پیام:
۶۱,۶۱۷
عضویت از: ۱۴ مرداد ۱۳۸۴
از: تهران
طرفدار:
- بویان کرکیچ - یوهان کرویف - پرسپولیس - اسپانیا، آرژانتین - احمد عابدزاده، کریم باقری - فرانک ریکارد - افشین امپراطور گروه:
- لیگ فانتزی - کاربران عضو - مدیران کل |
مافیای کوئین ریحون می خواد 20 سوالی رو به انحراف بکشه...
|
||
عمری است دخیلم به ضریحی که نداری... |
|||
۲ مهر ۱۳۹۶
|
|
پیام:
۱۲,۷۱۷
طرفدار:
- همه ی بازیکنای بارسا + فابرگاس - استقلال♥ - اسپانیا - خسرو حیدری - گواردیولا و انریکه گروه:
- کاربران عضو - لیگ فانتزی - مدیران گالری - ناظرين انجمن - شورای نخبگان سایت - مدیران نظرات |
نقل قول حرب لمن حاربکم نوشته:مافیای کوئین ریحون می خواد 20 سوالی رو به انحراف بکشه... |
||
|||
۲ مهر ۱۳۹۶
|
|
نام کاربری: best_of_all
پیام:
۱,۵۲۹
عضویت از: ۳ فروردین ۱۳۹۱
از: مشهد
طرفدار:
- لیونل مسی - رونالدینیو - سپاهان - آرژانتین - علی کریمی - پپ گواردیولا گروه:
- کاربران عضو |
نقل قول ريـפـانـہ نوشته:والا تو ویکی پدیا نگفته بود شیرشاه پخش شده هیچ جای دیگه هم نگفته بود قضیه همون صبح جمعه بود هفته بعدشم رعد آبی رو پخش کردن ساعت 11 صبح بود نهارم سبزی پلو با ماهی خوردیم جاتون خالی برای همون حافظه م خوب کار میکنه تاثیر ماهیه ست😁 |
||
می خواهمت چون نردبانی که ماه را بی آنکه حتی محتاج دیواری باشم تا بر ادعای خویش ایستادگی کنم |
|||
۲ مهر ۱۳۹۶
|
|
پیام:
۱۲,۷۱۷
طرفدار:
نقل قول haadi نوشته:نقل قول ريـפـانـہ نوشته:والا تو ویکی پدیا نگفته بود شیرشاه پخش شده هیچ جای دیگه هم نگفته بود قضیه همون صبح جمعه بود هفته بعدشم رعد آبی رو پخش کردن ساعت 11 صبح بود نهارم سبزی پلو با ماهی خوردیم جاتون خالی برای همون حافظه م خوب کار میکنه تاثیر ماهیه ست😁 خداروشکر |
||
|||
۲ مهر ۱۳۹۶
|
|
نام کاربری: Ice.Girl
پیام:
۴,۳۰۴
عضویت از: ۸ شهریور ۱۳۸۹
از: mashhad
طرفدار:
- همه به خصوص فابرگاس - رونالدينيو - پرسپوليس - آلمان و اسپانيا - فقط علی کریمی - پپ گواریولا و یورگن کلوپ - قطبی-ابراهیم زاده گروه:
- کاربران عضو |
1.جانداره؟ بله ٢. انسانه؟ بله 3. شخصيت واقعيه؟ بله ۴. مذکره؟ بله ۵. آمریکائیه؟ خیر 6. شخصیت هنریه؟! بله 7.بازیگره؟ بله 8.رنگین پوسته؟ خیر ۹- زنده س؟ بله 10. اسکار برده؟ خیر راهنمایی: بیشتر از 40 سالشه 11. نامزد اسکار شده؟ بله 12. برا بازی تو فیلم مشهوره؟ (در مقابل بازی تو سریال) بیشتر سریال 13.برایان کرانستون؟ خیر ۱۴. اروپائیه؟ بله ۱۵. جود لاود؟ نه راهنمایی: نامزدی اسکارش همین پنج سال اخیر بوده پ.ن: اونکه گفتم بیشتر برا سریال مشهوره یکم سلیقه ایه چون فیلمای خوب زیادیم بازی کرده ولی به نظر من جوریه که وقتی اسمشو میشنویم بازیش تو یه سریال تو ذهن تداعی میشه |
||
۲ مهر ۱۳۹۶
|
|
پیام:
۱۲,۷۱۷
طرفدار:
1.جانداره؟ بله ٢. انسانه؟ بله 3. شخصيت واقعيه؟ بله ۴. مذکره؟ بله ۵. آمریکائیه؟ خیر 6. شخصیت هنریه؟! بله 7.بازیگره؟ بله 8.رنگین پوسته؟ خیر ۹- زنده س؟ بله 10. اسکار برده؟ خیر راهنمایی: بیشتر از 40 سالشه 11. نامزد اسکار شده؟ بله 12. برا بازی تو فیلم مشهوره؟ (در مقابل بازی تو سریال) بیشتر سریال 13.برایان کرانستون؟ خیر ۱۴. اروپائیه؟ بله ۱۵. جود لاود؟ نه راهنمایی: نامزدی اسکارش همین پنج سال اخیر بوده پ.ن: اونکه گفتم بیشتر برا سریال مشهوره یکم سلیقه ایه چون فیلمای خوب زیادیم بازی کرده ولی به نظر من جوریه که وقتی اسمشو میشنویم بازیش تو یه سریال تو ذهن تداعی میشه ۱۶- انگلیسی ه؟ |
||
|||
۲ مهر ۱۳۹۶
|
|
نام کاربری: Ice.Girl
پیام:
۴,۳۰۴
عضویت از: ۸ شهریور ۱۳۸۹
از: mashhad
طرفدار:
- همه به خصوص فابرگاس - رونالدينيو - پرسپوليس - آلمان و اسپانيا - فقط علی کریمی - پپ گواریولا و یورگن کلوپ - قطبی-ابراهیم زاده گروه:
- کاربران عضو |
1.جانداره؟ بله ٢. انسانه؟ بله 3. شخصيت واقعيه؟ بله ۴. مذکره؟ بله ۵. آمریکائیه؟ خیر 6. شخصیت هنریه؟! بله 7.بازیگره؟ بله 8.رنگین پوسته؟ خیر ۹- زنده س؟ بله 10. اسکار برده؟ خیر راهنمایی: بیشتر از 40 سالشه 11. نامزد اسکار شده؟ بله 12. برا بازی تو فیلم مشهوره؟ (در مقابل بازی تو سریال) بیشتر سریال 13.برایان کرانستون؟ خیر ۱۴. اروپائیه؟ بله ۱۵. جود لاود؟ نه راهنمایی: نامزدی اسکارش همین پنج سال اخیر بوده پ.ن: اونکه گفتم بیشتر برا سریال مشهوره یکم سلیقه ایه چون فیلمای خوب زیادیم بازی کرده ولی به نظر من جوریه که وقتی اسمشو میشنویم بازیش تو یه سریال تو ذهن تداعی میشه ۱۶- انگلیسی ه؟ بله |
||
۲ مهر ۱۳۹۶
|
|
نام کاربری: best_of_all
پیام:
۱,۵۲۹
عضویت از: ۳ فروردین ۱۳۹۱
از: مشهد
طرفدار:
- لیونل مسی - رونالدینیو - سپاهان - آرژانتین - علی کریمی - پپ گواردیولا گروه:
- کاربران عضو |
1.جانداره؟ بله ٢. انسانه؟ بله 3. شخصيت واقعيه؟ بله ۴. مذکره؟ بله ۵. آمریکائیه؟ خیر 6. شخصیت هنریه؟! بله 7.بازیگره؟ بله 8.رنگین پوسته؟ خیر ۹- زنده س؟ بله 10. اسکار برده؟ خیر راهنمایی: بیشتر از 40 سالشه 11. نامزد اسکار شده؟ بله 12. برا بازی تو فیلم مشهوره؟ (در مقابل بازی تو سریال) بیشتر سریال 13.برایان کرانستون؟ خیر ۱۴. اروپائیه؟ بله ۱۵. جود لاود؟ نه راهنمایی: نامزدی اسکارش همین پنج سال اخیر بوده پ.ن: اونکه گفتم بیشتر برا سریال مشهوره یکم سلیقه ایه چون فیلمای خوب زیادیم بازی کرده ولی به نظر من جوریه که وقتی اسمشو میشنویم بازیش تو یه سریال تو ذهن تداعی میشه ۱۶- انگلیسی ه؟ بله ۱۷. بندیکت کامبریج؟🙄 |
||
می خواهمت چون نردبانی که ماه را بی آنکه حتی محتاج دیواری باشم تا بر ادعای خویش ایستادگی کنم |
|||
۲ مهر ۱۳۹۶
|
|
نام کاربری: Lucho.The.Great
نام تیم: بارسلونا
پیام:
۶۱,۶۱۷
عضویت از: ۱۴ مرداد ۱۳۸۴
از: تهران
طرفدار:
- بویان کرکیچ - یوهان کرویف - پرسپولیس - اسپانیا، آرژانتین - احمد عابدزاده، کریم باقری - فرانک ریکارد - افشین امپراطور گروه:
- لیگ فانتزی - کاربران عضو - مدیران کل |
1.جانداره؟ بله ٢. انسانه؟ بله 3. شخصيت واقعيه؟ بله ۴. مذکره؟ بله ۵. آمریکائیه؟ خیر 6. شخصیت هنریه؟! بله 7.بازیگره؟ بله 8.رنگین پوسته؟ خیر ۹- زنده س؟ بله 10. اسکار برده؟ خیر راهنمایی: بیشتر از 40 سالشه 11. نامزد اسکار شده؟ بله 12. برا بازی تو فیلم مشهوره؟ (در مقابل بازی تو سریال) بیشتر سریال 13.برایان کرانستون؟ خیر ۱۴. اروپائیه؟ بله ۱۵. جود لاود؟ نه راهنمایی: نامزدی اسکارش همین پنج سال اخیر بوده پ.ن: اونکه گفتم بیشتر برا سریال مشهوره یکم سلیقه ایه چون فیلمای خوب زیادیم بازی کرده ولی به نظر من جوریه که وقتی اسمشو میشنویم بازیش تو یه سریال تو ذهن تداعی میشه ۱۶- انگلیسی ه؟ بله ۱۷. بندیکت کامبریج؟🙄 18- تام هاردی؟ |
||
عمری است دخیلم به ضریحی که نداری... |
|||
۲ مهر ۱۳۹۶
|
برای ارسال پیام باید ابتدا ثبت نام کنید!
|
شما میتوانید مطالب را بخوانید. |
شما نمیتوانید عنوان جدید باز کنید. |
شما نمیتوانید به عنوانها پاسخ دهید. |
شما نمیتوانید پیامهای خودتان را ویرایش کنید. |
شما نمیتوانید پیامهای خودتان را حذف کنید. |
شما نمیتوانید نظرسنجی اضافه کنید. |
شما نمیتوانید در نظرسنجیها شرکت کنید. |
شما نمیتوانید فایلها را به پیام خود پیوست کنید. |
شما نمیتوانید پیام بدون نیاز به تایید بزنید. |