در حال دیدن این عنوان: |
۱ کاربر مهمان
|
برای ارسال پیام باید ابتدا ثبت نام کنید!
|
|
|
پاسخ به: پیشنهادات و انتقادات | ||
نام کاربری: Mohamad.Barani
پیام:
۱۲,۶۳۱
عضویت از: ۴ دی ۱۳۸۸
از: ساری، دارالملک ایران
طرفدار:
- .:رونالدینهو:. - .:لوییز انریکه:. - .:استقلال تهران:. - .:هــلـــنـــــــــــــد:. - .:فرهاد مجیدی:. - .:رایکارد:. - .:فیروز کریمی:. گروه:
- کاربران عضو |
البته لیگ فرانسه مزخرف نیست جای این انجمن مثل لیگ هلندو پرتقال و لیگ های عربی توی مباحث عمومیه و فکر کنم قراره آقا علیرضا بنده رو در رونق دادن به اونجا یاری بدن |
||
|
|||
۱۸ بهمن ۱۳۸۹
|
|
|
نقل قول مشهدی محمد بارانی نوشته:البته لیگ فرانسه مزخرف نیست جای این انجمن مثل لیگ هلندو پرتقال و لیگ های عربی توی مباحث عمومیه و فکر کنم قراره آقا علیرضا بنده رو در رونق دادن به اونجا یاری بدن تایید میشه |
||
۱۸ بهمن ۱۳۸۹
|
|
پیام:
۱۲,۶۳۱
طرفدار:
- .:رونالدینهو:. - .:لوییز انریکه:. - .:استقلال تهران:. - .:هــلـــنـــــــــــــد:. - .:فرهاد مجیدی:. - .:رایکارد:. - .:فیروز کریمی:. گروه:
- کاربران عضو |
نقل قول SMS نوشته:نقل قول مشهدی محمد بارانی نوشته:البته لیگ فرانسه مزخرف نیست جای این انجمن مثل لیگ هلندو پرتقال و لیگ های عربی توی مباحث عمومیه و فکر کنم قراره آقا علیرضا بنده رو در رونق دادن به اونجا یاری بدن تایید میشه تشکر میشه راستی بخش میانبر های اعضا فکر کنم اسمش غلط اندازه بهتر نیست اسمش بشه ویرایش میانبر ها؟ |
||
|
|||
۱۸ بهمن ۱۳۸۹
|
|
|
سلام چطوره یه تاپیک به نام پر طرفدارترین بازیکن بارسا بذاریم؟ خودم هم میشم ناظرش |
||
هیچوقت به سرباز نمیگن «جمعهها تعطیله نجنگ» | |||
۲۳ بهمن ۱۳۸۹
|
|
|
سلام چطوره یه تاپیک به نام sms بذاریم؟ خودم هم میشم ناظرش |
||
۲۶ بهمن ۱۳۸۹
|
|
|
کسی اینارو میخونه؟؟!
|
||
۲۶ بهمن ۱۳۸۹
|
|
پیام:
۱۲,۶۳۱
طرفدار:
- کاربران عضو |
آره بابا جان فکر نکنم درست باشه من جواب بدم ولی: نقل قول سلام چطوره یه تاپیک به نام پر طرفدارترین بازیکن بارسا بذاریم؟خودم هم میشم ناظرش این مربوط میشه به انجمن عاشقان آبی اناری و زیر انجمن بازیکنان(آقای علیرضا ایزدی و خانم مجید زاده) اونجا مطرح کنید حتما رسیدگی میشه نقل قول سلام چطوره یه تاپیک به نام sms بذاریم؟خودم هم میشم ناظرش اینم احتمالا توی مباحث آزاد و سرگرمی هست ناظر اونجا هم آقا کمیل و آقا سجاد و آقا امید هستند |
||
|
|||
۲۶ بهمن ۱۳۸۹
|
|
|
نقل قول محمد رضا بارانی نوشته:آره بابا جان فکر نکنم درست باشه من جواب بدم اگر درست جواب بدی مشکلی نیست. بعضی از اسم ها رو اشتباه نوشتی |
||
۲۶ بهمن ۱۳۸۹
|
|
نام کاربری: Dark_Rider
پیام:
۸,۸۵۸
عضویت از: ۶ دی ۱۳۸۸
از: كنار دريا
طرفدار:
- کارلس پویول & لیو مسی - کرایوف - برزیل و اسپانیا - :D - پپ عزیز - پروین گروه:
- کاربران عضو |
نقل قول مسعود نوشته:سلام چطوره یه تاپیک به نام sms بذاریم؟ خودم هم میشم ناظرش منم موافقم بهش فكر ميكنم به نظرم ميتونيم به جاي تاپيك اتومبيل كه تقريبا بي استفاده هست اين تاپيك رو قرار بديم |
||
۲۷ بهمن ۱۳۸۹
|
|
|
نقل قول جانم فداي رهبر نوشته:بهش فكر ميكنم به نظرم ميتونيم به جاي تاپيك اتومبيل كه تقريبا بي استفاده هست اين تاپيك رو قرار بديم داری فکر میکنی؟؟!! |
||
۲۸ بهمن ۱۳۸۹
|
برای ارسال پیام باید ابتدا ثبت نام کنید!
|
شما میتوانید مطالب را بخوانید. |
شما نمیتوانید عنوان جدید باز کنید. |
شما نمیتوانید به عنوانها پاسخ دهید. |
شما نمیتوانید پیامهای خودتان را ویرایش کنید. |
شما نمیتوانید پیامهای خودتان را حذف کنید. |
شما نمیتوانید نظرسنجی اضافه کنید. |
شما نمیتوانید در نظرسنجیها شرکت کنید. |
شما نمیتوانید فایلها را به پیام خود پیوست کنید. |
شما میتوانید پیام بدون نیاز به تایید بزنید. |