در حال دیدن این عنوان: |
۳ کاربر مهمان
|
برای ارسال پیام باید ابتدا ثبت نام کنید!
|
|
پاسخ به: نقد کاربران [اميد|omid_sleepless] | |||
---|---|---|---|
۲۹ بهمن ۱۳۹۰
|
|||
خب نوبت نقد منه : از دوستان خواهش میکنم تعریف و تمجدیو به حداقل برسونن واقعا نقد کنید. چون مطمئنم بدردم میخوره. ممنونم از همه دوستان. |
---|---|---|---|
۲۹ بهمن ۱۳۹۰
|
|||
به به سلام امید جان، همکار محترم تو سایت هستی، ولی نیستی به قول کمیل یه کم شلوغ کن در کل بسیار فعال هستی و من کوچکترین بدی ازت ندیدم موفق باشی
|
---|---|---|---|
۲۹ بهمن ۱۳۹۰
|
|||
سلام امید جان همکار خودم حالت چطوره؟! خب بریم سر بحث نقد کوچولو خیلی انسان مسئولیت پذیری هستی وهمچنین دارای اعتماد به نفس بالا... فعالیت هاتم توسایت خوبن ولی زیاد به چشم نمیان اگه یه خورده اسپم فشانی بکنی حله اسمتو دادم بزنن تو لیست سامی پس سعی کن اسپم بدی تازه آخر هر ترم به افراد ممتاز هدایایی اهدا خواهدشد. یه نقد کوچولو دیگه: یه خورده اخلاقت تنده یعنی بهت میاد زود جوش بیاری سعی کن اینو یه کاریش بکنی خب ایشالله موفق وموید باشی در تمامی مراحل زندگیت |
---|---|---|---|
مهمان
۲۹ بهمن ۱۳۹۰
|
|||
نمشناسمت آخه تازه واردم اما این جوجه هاتو دوس دارم |
---|---|---|---|
۳۰ بهمن ۱۳۹۰
|
|||
نقل قول علی نوشته:به به سلام امید جان، همکار محترم تو سایت هستی، ولی نیستی به قول کمیل یه کم شلوغ کن در کل بسیار فعال هستی و من کوچکترین بدی ازت ندیدم موفق باشی سلام علی جان همکار عزیز تو سایت که هستم. ولی من شب کارم اخه ولی سعی میکنم بازم بیشتر باشم. ممنو بابت وقتی که گذاشتی. حامد جان نقل قول سلام امید جان همکار خودم حالت چطوره؟! خب بریم سر بحث نقد کوچولوسلام احوال شما نقل قول خیلی انسان مسئولیت پذیری هستی وهمچنین دارای اعتماد به نفس بالا...اره دقیقا همین طوریم دوست دارم کارا به بهترین شکل انجام بشه. نقل قول فعالیت هاتم توسایت خوبن ولی زیاد به چشم نمیان اگه یه خورده اسپم فشانی بکنی حله اسمتو دادم بزنن تو لیست سامی پس سعی کن اسپم بدی تازه آخر هر ترم به افراد ممتاز هدایایی اهدا خواهدشد.اسپم که میدم ولی یه دوره کلاسهای سامی لازمه نقل قول یه خورده اخلاقت تنده یعنی بهت میاد زود جوش بیاری سعی کن اینو یه کاریش بکنیآره خب قبول دارم. حتما باید اصلاحش کنم ممنون که گوشزد کردی، حتما نقل قول خب ایشالله موفق وموید باشی در تمامی مراحل زندگیتشما هم همینطور عزیزم. ممنون بابت وقتی که گذاشتی سنا نقل قول نقل قول سنا نوشته: نمشناسمت آخه تازه واردم اما این جوجه هاتو دوس دارم امیدوارم تو سایت کنار دوستان لحظات خوبی رو سپری کنید. جوجه هام قابل شما رو نداره ممنون که اومدی |
---|---|---|---|
۳۰ بهمن ۱۳۹۰
|
|||
سلام آقا امید. خیلی با ادبی شوخی فعالی بیشتر موقعا تو سایت هستی. جدیدا خیلی اسپم میدی بدی ای ازت ندیدم. موفق باشی. |
---|---|---|---|
۳۰ بهمن ۱۳۹۰
|
|||
تا اونجا که دیدم آقا امید فعال بودن و به عنوان یه ناظر خیلی کم پیش میاد که حرفی بزنن...کلا بی حاشیه و دقیق هستید |
---|---|---|---|
۳۰ بهمن ۱۳۹۰
|
|||
سلام آقا امید منم تازه اومدم نمیشناسمت ولی تو این مدت فهمیدم خیلی که فعالی امیدوارم همیشه موفق باشی |
---|---|---|---|
۳۰ بهمن ۱۳۹۰
|
|||
به به بابولیِ بابا یه پیش نقد ازت داشتم اونجا،اینم که بیام 2-0 شدیم. مشخصه اصلی امید و نقش برجستش تو سایت همونطور که گفتم مصالحه است بین اعضا،تلاشت در اتحاد و یکپارچگی اعضا ستودنیه. هیچ سوالی رو بی جواب نمیذاره یعنی اهل کلاس و این حرفا نیست،امید همیشه امیده با یک شخصیت ثابت و دوست داشتنی. در انجام مسئولیت های محوله کم نمیذاره،اینم که عیانه و نیازی به توضیح واضحات نیست. هیچ بدی ای ازش ندیدم (جمله کلیشه ای دوستان،گیریم که حالا یه بدی تو یه شرایط خاص ازش دیده باشید،نباید اینو به کل شخصیتش تعمیم بدید مگر اینکه اون بدی اونقدر تکرار بشه که بخشی از شخصیتش شده باشه،یک نقد منصفانه باید به دور از حب و بغض باشه). امید جان اینم برسی کن ،باشد که هممون رستگار شویم. |
---|---|---|---|
۳۰ بهمن ۱۳۹۰
|
|||
اخه داداشی من زیاد نمیشناسمت که بخوام نقدت کنم ولی میدونم داداش خوبی هستی |
برای ارسال پیام باید ابتدا ثبت نام کنید!
|
شما میتوانید مطالب را بخوانید. |
شما نمیتوانید عنوان جدید باز کنید. |
شما نمیتوانید به عنوانها پاسخ دهید. |
شما نمیتوانید پیامهای خودتان را ویرایش کنید. |
شما نمیتوانید پیامهای خودتان را حذف کنید. |
شما نمیتوانید نظرسنجی اضافه کنید. |
شما نمیتوانید در نظرسنجیها شرکت کنید. |
شما نمیتوانید فایلها را به پیام خود پیوست کنید. |
شما نمیتوانید پیام بدون نیاز به تایید بزنید. |