در حال دیدن این عنوان: |
۲ کاربر مهمان
|
برای ارسال پیام باید ابتدا ثبت نام کنید!
|
|
پاسخ به: نقد کاربران [پريماه|prince_leo88] | |||
---|---|---|---|
۱۲ اسفند ۱۳۹۰
|
|||
نقل قول شما دو تا پیرپاتال دادی به من. من به سنشون توجه نکردم که بالای 31 هستن. این مورد لکه ننگی ست در نقل و انتقال بین تیم شما و تیم من. به همه دوستان حاضر در لیگ فاتزی هشدار میدم که مراقب این آقا باشین خب بالاخره هر کسی به فکر تیم خودشه. الان من هنوزم دارم به خاطر فیلیپ لام میسوزم. نقل قول په ن په. شما تا عضو شدی من هر چی که از خودم میدونستم میذاشتم کف دست شما من اینو نگفتم ولی شما دیگه خیلی ناشناس بودی. نقل قول خوب واسه چی اینطوری فکر میکردی؟من که به شخصه از انسان های مغرور و خود بین متنفرم فکره دیگه میاد. شما حلال کن. |
---|---|---|---|
۱۳ اسفند ۱۳۹۰
|
|||
نقل قول كميل نوشته:نقل قول اوایل حس میکردم خیلی مغروری ولی الان فهمیدم اشتباه خیلی خیلی خیلی بزرگی میکردم حلال کنراس ميگه منم همين ذهنيتو داشتم حلال كن اخه وقتي مدير شدي پيام تبريك دادم جواب ندادي كلي حرص خوردم نقل قول من فقط دوست دارم ناشناس باشمميتونم دليلشو بدونم؟؟ من کی مدیر شدم که شما پیام تبریک دادین و من جواب ندادم ؟ علاقه زیادی دارم که ناشناس باقی بمونم. یه ویژگی ذاتی.کاریش نمیشه کرد. |
---|---|---|---|
۱۳ اسفند ۱۳۹۰
|
|||
نقل قول من کی مدیر شدم که شما پیام تبریک دادین و من جواب ندادم ؟ منظور دسترسي مديرت تو اخباره معاون هم نوعي مدير محسوب ميشه |
---|---|---|---|
۱۳ اسفند ۱۳۹۰
|
|||
نقل قول خوب ملت فکر میکنن من پخمه هستم. میان سرم کلاه بذارنراستی اینو داشت یادم میرفت. اینی که شما فرمودی تو فانتزی یه چیز طبیعیه. شما بدونی من چه پیشنهادایی برا بازیکنام دارم خندت میگیره. |
پاسخ به: نقد کاربران [امي|emi55] | |||
---|---|---|---|
۱۴ اسفند ۱۳۹۰
|
|||
خوب نوبت امي شد |
---|---|---|---|
۱۴ اسفند ۱۳۹۰
|
|||
خوب حق به حق دار رسید! اینجا که بیو نمیخواد؟ نقد کنید گیگه |
---|---|---|---|
۱۴ اسفند ۱۳۹۰
|
|||
امی جون خیلی خوبی خیلی گلی خیلی مودبی خیلی نازی ولی یکم تو خودتی...کم تو بحثا شرکت داری...بی صدا میای و میری(یکی باید به خودم بگه) توی آواتارتم بیشتر تنوع بده آبجی |
---|---|---|---|
۱۵ اسفند ۱۳۹۰
|
|||
نقل قول farnaz نوشته:امی جون خیلی خوبی خیلی گلی خیلی مودبی خیلی نازی ولی یکم تو خودتی...کم تو بحثا شرکت داری...بی صدا میای و میری(یکی باید به خودم بگه) توی آواتارتم بیشتر تنوع بده آبجی ممنونم. من توی خودم نیستم فقط این دو ماه خیلی اذیت شدم وگرنه سعی میکنم توی بحث ها شرکت کنم. خوب وقتی میام چی کار کنم؟ از ته اعماقم جیغ بزنم؟ تازه عوضش کردم! ابجی هم خودتی |
---|---|---|---|
مهمان
۱۵ اسفند ۱۳۹۰
|
|||
راستش نمیشناسمت اما حالا چون به نقد محتاج بودی اومدیم که یه کار خیری انجام داده باشیم نشناخته دختر خوبی هستی |
---|---|---|---|
۱۵ اسفند ۱۳۹۰
|
|||
نقل قول سنا نوشته:راستش نمیشناسمت اما حالا چون به نقد محتاج بودی اومدیم که یه کار خیری انجام داده باشیم نشناخته دختر خوبی هستی واقعا که از تو انتظار نداشتم! خدا خیرت بده پ.ن: اسپم هم دادین شاد میشم. چیه؟ دوره ی نقد خودمه. |
برای ارسال پیام باید ابتدا ثبت نام کنید!
|
شما میتوانید مطالب را بخوانید. |
شما نمیتوانید عنوان جدید باز کنید. |
شما نمیتوانید به عنوانها پاسخ دهید. |
شما نمیتوانید پیامهای خودتان را ویرایش کنید. |
شما نمیتوانید پیامهای خودتان را حذف کنید. |
شما نمیتوانید نظرسنجی اضافه کنید. |
شما نمیتوانید در نظرسنجیها شرکت کنید. |
شما نمیتوانید فایلها را به پیام خود پیوست کنید. |
شما نمیتوانید پیام بدون نیاز به تایید بزنید. |