در حال دیدن این عنوان: |
۶ کاربر مهمان
|
برای ارسال پیام باید ابتدا ثبت نام کنید!
|
|
|
پاسخ به: آنتی رئال! | ||
|
مثل وحشیا زد تو دهن بازیکن حریف!حتی با وجود اینکه دو گل زده خوی وحشی گریشو فراموش نمیکنه...
|
||
لطافت زیبای گل در زیر انگشت های تشریح می پژمرد!آه که عقل این ها را نمی فهمد!این حصار فکر تو اندازه ی من نیست
نمایش امضا ...
مخفی کردن امضا ... |
|||
۵ بهمن ۱۳۸۸
|
|
|
نقل قول مثل اينكه امشب رونالدو اخراج شد ، ببينيم هفته بعد رئال بدون رونالدو با ديپورتيو چيكار ميكنه.مثلآ رونالدو باشه چه گلی میخواد به سر رئال بزنه که حالا نیست؟!فقط بلده بدوه که به نظر من خر از اون خیلی قشنگ تر میدوه! |
||
۵ بهمن ۱۳۸۸
|
|
نام کاربری: mahsan77
پیام:
۵۹۲
عضویت از: ۱۴ مهر ۱۳۸۸
طرفدار:
- ژاوی-مسی-پویول - رونالدینیو - اسپانیا - پپ گواردیولا-سر الکس فرگوسن گروه:
- کاربران عضو |
مبارکه رئال از لیون باخت توی اخبار تاکید میکرد به این که تمام بازیکن های اصلی هم بودن :201: :201: :201: |
||
|
|||
۲۸ بهمن ۱۳۸۸
|
|
نام کاربری: niloo_messi
پیام:
۱۱۰
عضویت از: ۱۹ بهمن ۱۳۸۸
از: تهران
طرفدار:
- messi...xavi - ronaldinho - esteghlal - spain - pep guardiola گروه:
- کاربران عضو |
وااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااای خیلی خوشحال شدم دلم خنک شد دیگه این رئالیا نمیتونن زیادی حرف بزنن نقل قول مثلآ رونالدو باشه چه گلی میخواد به سر رئال بزنه که حالا نیست؟!فقط بلده بدوه که به نظر من خر از اون خیلی قشنگ تر میدوه!اینو گل گفتی |
||
اگر قادر نیستی خودت را بالا ببری همانند سیب باش که با افتادنت اندیشه ای را بالا ببری..... |
|||
۲۱ اسفند ۱۳۸۸
|
|
نام کاربری: fcbarcelona11
پیام:
۸۸۳
عضویت از: ۳۱ شهریور ۱۳۸۸
از: ESFAHAN
طرفدار:
- نیمار - i dont know - پرسپوليس - فولاد ماهان-سپاهان - اسپانيا- برزیل - علی کریمی - مهرداد اولادی - پپ گوارديولا- یواخیم لو (نمیدونم درست نوشتم یا نه) - ابراهيم زاده - ویسی گروه:
- کاربران عضو |
امروز ويكتور بعد از سال ها به تيم ملي دعوت شد |
||
سروره هرچي رئالي بارساي ابي و اناري | |||
۲۲ اسفند ۱۳۸۸
|
|
نام کاربری: lizard84
پیام:
۷۸۴
عضویت از: ۴ فروردین ۱۳۸۹
از: تهران
طرفدار:
- مسی - رونالدینهو - استقلال - اسپانیا ( خشم سرخ ) - فرهاد مجیدی - سر الکس فرگوسن - فیروز کریمی گروه:
- کاربران عضو |
نقل قول عادل نوشته:مثل اينكه امشب رونالدو اخراج شد ، ببينيم هفته بعد رئال بدون رونالدو با ديپورتيو چيكار ميكنه. این رونالدو فقط بخاطر انتقام از بارسا اومده رئال به همین خیال هم میمونه ! نمیدونم این چی داره که همه میگن بازیکن خوبیه . حالا تو من یونایتد یه کارایی میکرد . تو رئال که فقط راه میره! همش تو قیافس . با اون استیل مسخره اش موقع ایستگاهی زدن آدم دلش میخواد یه لقد بزنه . . . . . ( آخیش کلی تخلیه روانی شدم) |
||
بارسا حاکم فوتبال دنیا | |||
۱۰ فروردین ۱۳۸۹
|
|
نام کاربری: kk-bojan-9
پیام:
۵۶۳
عضویت از: ۲۶ اردیبهشت ۱۳۸۸
از: شاهی
طرفدار:
- بویان - نساجی - ایران - پپ-رایکارد گروه:
- کاربران عضو |
شاید وقتی خوان گمپر اطلاعیه ای برای تشکیل تیمی کوچک برای شهرش داده بود هیچ شهروند کاتالانی فکر نمی کرد که روزی این تیم کوچک این گونه دست نشانده های ژنرال فرانکو رادر خانه ی خویش بی خانمان سازد.آری، هیچ کس حتی تصور نمیکرد که مردانی که به جبر گلوله یازده گل را پذیرا شدند روزی این چنین با آتش اتنقام خویش دروازه های "سانتیاگو برنابئو" را به آتش بکشند.دو رنگ پوشان یکرنگی که مردانه و چون کوه در برابر وزش باد در مقابل سپید پوشان سیه دل ایستادند و به دنیا معنای حقیقی دو چیز راآموختند "قدرت" و "تحقیر" . کفن ها را در نیاورید، همان گونه که تعصب بر عشق پایان نمی پذیرد، این آتش خانمان سوز که خود بر خود برافروختید نیز تا ابد خاموش نخواهد شد... |
||
I will miss my team-mates, the city, to play in Camp Nou, to defend the shirt that I have always worn... BOJAN* |
|||
۲۳ فروردین ۱۳۸۹
|
|
نام کاربری: H_Majnun
نام تیم: بایرن مونیخ
پیام:
۱۳,۵۲۱
عضویت از: ۲ فروردین ۱۳۸۹
از: زمین خدا
طرفدار:
- لیونل آندرس مسی - ریوالدو ویتور بوربا فریرا ویکتور - جوزپ گواردیولا گروه:
- كاربران بلاک شده |
راستی شنیدید صدر بعد از الکلاسیکو چی گفت گفت پرز با این ولخرجیاش کلی بدهی بالا آورده و اگه از رئهل بره همون بلایی که گلیزرا سر یونایتد آوردن سر رئال میاد به امید اون روز |
||
۲۴ فروردین ۱۳۸۹
|
|
|
سلام بچه ها چاکره هرچی بارسایی در بست تیم تو دنیا فقط بارسا فقط اگه کسی می دونه بگه چیجوری میشه این تیمو متوقف کرد چاکر همتون |
||
۲۶ فروردین ۱۳۸۹
|
|
نام کاربری: H_Majnun
نام تیم: بایرن مونیخ
پیام:
۱۳,۵۲۱
عضویت از: ۲ فروردین ۱۳۸۹
از: زمین خدا
طرفدار:
- لیونل آندرس مسی - ریوالدو ویتور بوربا فریرا ویکتور - جوزپ گواردیولا گروه:
- كاربران بلاک شده |
اگه می شد بالاخره یکی متوقفش میکرد لابد نمیشه دیگه
|
||
۲۶ فروردین ۱۳۸۹
|
برای ارسال پیام باید ابتدا ثبت نام کنید!
|
شما میتوانید مطالب را بخوانید. |
شما نمیتوانید عنوان جدید باز کنید. |
شما نمیتوانید به عنوانها پاسخ دهید. |
شما نمیتوانید پیامهای خودتان را ویرایش کنید. |
شما نمیتوانید پیامهای خودتان را حذف کنید. |
شما نمیتوانید نظرسنجی اضافه کنید. |
شما نمیتوانید در نظرسنجیها شرکت کنید. |
شما نمیتوانید فایلها را به پیام خود پیوست کنید. |
شما نمیتوانید پیام بدون نیاز به تایید بزنید. |