در حال دیدن این عنوان: |
۱ کاربر مهمان
|
برای ارسال پیام باید ابتدا ثبت نام کنید!
|
|
|
پاسخ به: تیم ملی ایران | ||
نام کاربری: Lucho.The.Great
نام تیم: بارسلونا
پیام:
۶۱,۶۱۹
عضویت از: ۱۴ مرداد ۱۳۸۴
از: تهران
طرفدار:
- بویان کرکیچ - یوهان کرویف - پرسپولیس - اسپانیا، آرژانتین - احمد عابدزاده، کریم باقری - فرانک ریکارد - افشین امپراطور گروه:
- لیگ فانتزی - کاربران عضو - مدیران کل |
امروز بازیه؟ ساعت چند؟
|
||
عمری است دخیلم به ضریحی که نداری... |
|||
۱۸ خرداد ۱۳۸۷
|
|
|
نیمه اول تموم شد |
||
۱۸ خرداد ۱۳۸۷
|
|
پیام:
۶۱,۶۱۹
طرفدار:
- بویان کرکیچ - یوهان کرویف - پرسپولیس - اسپانیا، آرژانتین - احمد عابدزاده، کریم باقری - فرانک ریکارد - افشین امپراطور گروه:
بازی رو اونا کردن گلش رو ما زدیم. تعداد پاس هاشون 3 برابر ما بود. واقعا دایی خاک بر سرت با این تیم درست کردنت، زیر توپ زدنم بلد نیستن. امیدوارم نیمه دوم انقدر شانس نیاره که ور داره بخواد این مرتیکه برامون شاخ بشه |
||
|||
۱۸ خرداد ۱۳۸۷
|
|
|
مطمئنا نیمه دوم اماراتیها اینطوری بازی نمیکنن 2 3 تا گل رو شاخشه |
||
۱۸ خرداد ۱۳۸۷
|
|
|
منم همين نظرو دارم
|
||
۱۸ خرداد ۱۳۸۷
|
|
نام کاربری: Loyal.Boy
پیام:
۲,۷۰۲
عضویت از: ۵ مرداد ۱۳۸۶
از: تبریز
طرفدار:
- ژاوی - مسی - اینیستا - مارادونا - ریوالدو - اسپانیا - آرژانتین - کریم باقری - پپ گواردیولا گروه:
- کاربران عضو |
واقعا حیف نیست بازیه چک رو نشون نمیدن و بازی تیم دایی رو نشون میدن؟!
|
||
بعد از این هم آشیانت هر کس است ، باش با او یاد تو ما را بس است . | |||
۱۸ خرداد ۱۳۸۷
|
|
|
نه
|
||
۱۸ خرداد ۱۳۸۷
|
|
پیام:
۶۱,۶۱۹
طرفدار:
این دایی نشون داد گرچه انقدر شعورش پایینه که تیمش حتی بازی علی اصغری و 90 دقیقه زیر توپ بزن رو هم بلد نیست درست کنه، اما مثل چی شانس داره یه برد تمام شانسی برای فوتبالی سر تا پا شرم آور! |
||
|||
۱۸ خرداد ۱۳۸۷
|
|
|
نقل قول واقعا حیف نیست بازیه چک رو نشون نمیدن و بازی تیم دایی رو نشون میدن؟! اتفاقا من براي خلاص شدن از بازي دره پيت تيم آقاي دايي ، بازي تيمهاي سوئيس و جمهوري چك رو ديدم كه بسيار هم زيبا بود. واقعا لذت بردم از فرهنگ و شعور بسيار بالاي سوئيسي ها. چقدر آدم هاي با فرهنگين اينها. به كسايي كه امكانات دارند توصيه ميكنم براي خلاص شدن از شنيدن صداي نكره گزارشگران صدا و سيما بازيها رو از شبكه ZDF آلمان ببينند. |
||
|
|||
۱۹ خرداد ۱۳۸۷
|
|
|
اگه بعد بازی یکی از این گزارشگر پررو ها علی دایی رو پیدا میکرد و ازش میپرسید : "خوشحالید که تیم ملی امارات رو برده " هیچ بعید نبود علی دایی از عبارت " منت خدای عزوجل که طاعتش موجب قربت است و شکر اندرش مزید بر نعمت " استفاده کنه . هر چی از بازی گند تیم ملی خجالت کشیدم از خوشحالی بعدشون بیشتر خجالت کشیدم. انگار حبس ابد با اعمال شاقه بهمون خورده که مجبوریم این تیم ملی های مسخره امثال قلعه نویی و دایی رو پشت سر هم تحمل کنیم . همون موقع که فیفا داشت اینا رو تعلیق میکرد آرزو کردم این تعلیقه یه کاری بکنه که بلکه زوری فوتبال از پایه درست بشه ولی این آرزو رو من به گور میبرم . اگه واقعا عاشق مملکتتون هستید باید مثل من تا حالا به این نتیجه رسیده باشید که آوردن قلعه نویی و علی دایی و امثالهم برای فاطی تنبون نمیشه ! فوتبال ما باید یه سبک پیدا کنه و از شر این در به دری خلاص بشه . من نرفتن به جام جهانی رو به داشتن یه تیم مطمئن ترجیح میدم |
||
|
|||
۱۹ خرداد ۱۳۸۷
|
برای ارسال پیام باید ابتدا ثبت نام کنید!
|
شما میتوانید مطالب را بخوانید. |
شما نمیتوانید عنوان جدید باز کنید. |
شما نمیتوانید به عنوانها پاسخ دهید. |
شما نمیتوانید پیامهای خودتان را ویرایش کنید. |
شما نمیتوانید پیامهای خودتان را حذف کنید. |
شما نمیتوانید نظرسنجی اضافه کنید. |
شما نمیتوانید در نظرسنجیها شرکت کنید. |
شما نمیتوانید فایلها را به پیام خود پیوست کنید. |
شما نمیتوانید پیام بدون نیاز به تایید بزنید. |