در حال دیدن این عنوان: |
۷ کاربر مهمان
|
این عنوان قفل شده است!
|
|
|
پاسخ به: اخبار و حواشی لالیگا | ||
نام کاربری: DAIMON
پیام:
۲,۲۹۳
عضویت از: ۱۹ مرداد ۱۳۸۷
از: بوشهر
طرفدار:
- ژاوی هرناندز - یوهان کرایف - شاهین بوشهر - اسپانیا - پپ گواردیولا گروه:
- کاربران عضو |
تقابل تیم اول و آخر لالیگا در جام حذفی مرحله نیمه نهایی جام حذفی اسپانیا، چهارشنبه و پنجشنبه پیگیری می شود. مرحله نیمه هایی جام حذفی اسپانیا چهارشنبه با دیدار سویا و اتلتیک بیلبائو آغاز خواهد شد. این دیدار در حالی برگزار می شود که با توجه به سابقه دیدارهای رو در رو پیش بینی می شود سویا پیروز این میدان باشد. زیرا آنان تاکنون 25 بار با هم دیدار کرده اند که سهم سویا 12 برد بوده است و بیلبائو فقط 4 بار به پیروزی رسیده است و 9 دیدار هم با نتیجه تساوی خاتمه یافته است. اما سویا که در مرحله قبل موفق به حذف والنسیا شده است، دو دیدار قبلی خود در لیگ را با شکست پشت سر گذاشته است. بیلبائو با شکست مالاگا موفق شد به مرحله نیمه نهایی صعود کند. سویا تاکنون در جام حذفی، 4 پیروزی و دو شکست داشته است و بیلبائو نیز 3 پیروزی، دو تساوی و یک شکست کسب کرده است. در دیگر دیدار این مرحله، پنجشنبه تیم فوتبال بارسلونا میزبان مایورکا است. دو تیم در لیگ شرایط کاملا متفاوتی دارند. بارسلونا صدرنشن است و مایورکا آخرین تیم جدول است. آبی و اناری پوشان با شکست اسپانیول به این مرحله صعود کردند و مایورکا نیز با پیروزی مقابل بتیس پا به مرحله نیمه نهایی گذاشته است. دو تیم تاکنون 23 بار مقابل هم قرار گرفته اند 14 پیروزی برای بارسلونا و 6 پیروزی برای مایورکا به ثبت رسیده است و سه دیدار هم با نتیجه مساوی به پایان رسیده است. شاگردان پپ گواردیولا در جام حذفی 5 دیدار را پیروز شده اند و تنها یک بار به تساوی رضایت دادند. مایورکا نیز با وجود کسب سه پیروزی و سه تساوی موفق شده است به این مرحله صعود کند. منبع |
||
با وجودی که نگاهت، با دلم یاری نمی کرد دلم از ایثار احساس، به تو خود داری نمی کرد |
|||
۱۶ بهمن ۱۳۸۷
|
|
نام کاربری: DAIMON
پیام:
۲,۲۹۳
عضویت از: ۱۹ مرداد ۱۳۸۷
از: بوشهر
طرفدار:
- ژاوی هرناندز - یوهان کرایف - شاهین بوشهر - اسپانیا - پپ گواردیولا گروه:
- کاربران عضو |
آنری: مسی من را یاد مارادونا می اندازد. لیونل مسی، فوق ستاره آرژانتینی باشگاه بارسلونا در حال حاضر در اوج آمادگی خود به سر می برد. در این میان تیری آنری در مورد سبک بازی وی چنین می گوید: «سبک بازی او شبیه دیگو مارادونا است، بهترین فوتبالیستی که من به عمرم دیده ام. مسی با توپ کارهایی می کند که واقعاً جالب و تحسین برانگیز است.» لیونل مسی 21 ساله در حال حاضر نقش انکار ناپذیری در موفقیت های بارسلونا داشته است که هم اکنون با اختلاف 12 امتیاز نسبت به تیم دوم جدول صدر نشین رقابت های لالیگا است. او علاوه بر اینکه سایر بازیکنان تیمش را صاحب موقعیت های طلایی می کند، خودش نیز در امر گلزنی مهارت خاصی دارد و در فصل جاری تا کنون توانسته است در 3 جام مختلف 25 گل برای آبی اناری پوشان کاتالان به ثمر برساند. منبع |
||
با وجودی که نگاهت، با دلم یاری نمی کرد دلم از ایثار احساس، به تو خود داری نمی کرد |
|||
۱۶ بهمن ۱۳۸۷
|
|
نام کاربری: tixcy
پیام:
۱,۸۴۵
عضویت از: ۸ مرداد ۱۳۸۵
از: کاتالونیا
طرفدار:
- مسی-ژاوی-تورس-پویول - کرایوف-مارادونا - پرسپولیس - اسپانیا-هلند - خلعتبری-رضایی-باقری - گواردیولا-ونگال-گاس هیدینگ-رایکارد - قطبی گروه:
- کاربران عضو |
در تکذیب ادعای رسانه ها؛ ژاوی: «ما آرام نیستیم.» به گزارش بارسابست، به نقل از ساکرنیوز، بهترین بازیساز حال حاضر دنیا و برترین بازیکن جام ملت های اروپا سال 2008، در یک مصاحبه کوتاه با خبرنگاران به آن ها گفت، که بارسلونا نمی تواند آرام باشد و تیم علیرغم برتری محسوس، کماکان در تکاپوی افزایش اختلاف امتیاز با رتبه های دیگر می باشد. ژاوی هرناندز، ستاره ای است که به دلیل سبک خاص و بی نظیر خویش، خیلی سریع به همه دنیا معرفی شد. وی درباره پیروزی دو شب گذشته شان مقابل راسینگ توضیح داد: «ما کار سختی داشتیم. البته خوشحالم که از پس آن برآمدیم. ما مسیر سختی را تا انتهای لیگ در پیش خواهیم داشت و حتی می توانستیم، طعم عدم پیروزی را در بازی قبلی بچشیم. بنابراین ما آرام نیستیم و نمی خواهیم اجازه دهیم، رقیبانمان به ما نزدیک شوند.» رسانه های زیادی در سراسر اروپا از آرام بودن اردوی بارسلونا پرده برداشتند! ژنرال خط میانی بارسا در ادامه عنوان کرد: «ما بی جنب و جوش نیستیم. بارسلونا نمی تواند ریلکس باشد؛ باید بدانید، که همه ما در تلاش هستیم، که اختلافمان با رتبه های برتر را افزایش دهیم، نه اینکه همین عدد را حفظ نماییم.» منبع |
||
۱۶ بهمن ۱۳۸۷
|
|
|
/نيمه نهايي جام حذفي اسپانيا/ بارسلونا به مصاف مايوركا ميرود خبرگزاري فارس: دور رفت از مرحله نيمه نهايي جام حذفي اسپانيا امشب با ديدار سويا و اتلتيك بيلبائو آغاز مي شود. به گزارش خبرگزاري فارس، سويا و اتلتيك بيلبائو در آندولوس به مصاف هم مي روند تا يك قدم ديگر به ديدار نهايي نزديك تر شوند. فردا شب نيز اين رقابت ها پيگيري مي شود و طي آن بارسلونا در نيوكمپ ميزبان رئال مايوركا است. منبع |
||
بهترین تیم دنیا فقط بارسا | |||
۱۶ بهمن ۱۳۸۷
|
|
|
پس از برابري با ركورد بويو كاسياس: كاهش امتياز با بارسلونا مهمتر از ركوردشكني است خبرگزاري فارس: دروازه بان رئال مادريد از نگراني خود در مورد فاصله تيمش با بارسلونا گفت. به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از ماركا، ايكر كاسياس كه با حضور در هفته بيست و دوم بازي شماره 475 خود را تجربه كرده و با ركورد بويو دروازبان افسانه اي رئال مادريد برابري خواهد كرد؛ گفت: ركوردشكني وقتي 12 امتياز فاصله داريم مهم نيست. من نگران اين فاصله و حتي افزايش آن هستم. اميدوارم بتوانيم هر چه سريعتر اين فاصله را كاهش دهيم. منبع |
||
۱۶ بهمن ۱۳۸۷
|
|
|
ضمن حمايت از مديران باشگاه رائول: هنوز براي پيشرفت جا دارم خبرگزاري فارس: كاپيتان شماره 7 رئال مادريد در آستانه هفته بيست و دوم لاليگا خود را شاگردي كوچك در حال رسيدن به قله موفقيت ها توصيف كرد. به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از آس اسپانيا، رائول گونسالس بلانكو كاپتيان سابق تيم ملي اسپانيا گفت: اكنون 31 سال سن دارم و فكر مي كنم 3 سال ديگر تا رسيدن به قله موفقيتها فاصله باقي مانده است. من هنوز براي پيشرفت جا دارم. وي در پاسخ به اين سوال كه آيا رسيدن به ركورد دي استفانو براي او خط پايان راه محسوب مي شود يا خير گفت: به هيچ وجه اينگونه فكر نميكنم. وي از مديران باشگاه خود حمايت كرد و گفت: بلودا بيراي تيم خيلي زحمت مي كشد و ما از نزديك شاهد تلاش وي بوده ايم. منبع |
||
۱۶ بهمن ۱۳۸۷
|
|
|
در اولين واكنش پس از انتخاب كرسو: آبل ما را نجات مي دهد خبرگزاري فارس: مديرعامل باشگاه اتلتيكو مادريد اخراج آخيره و استخدام آبل رسينو را كاري درست و حساب شده دانست. به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از رويترز، انريكه كرسو گفت: اطمينان دارم كه اتلتيكو مادريد دوباره به جاده موفقيت قدم مي گذارد و به سمت قهرماني حركت مي كند. ما هنوز چيزي را از دست نداده ايم. معتقدم كه آبل ما را نجات مي دهد. وي افزود: آبل رسينو مربي كوچكي نيست و از اين به بعد نام او را زياد خواهيد شنيد. منبع |
||
۱۶ بهمن ۱۳۸۷
|
|
|
در اعتراض به اخراج آخيره فورلان: مشكل ما مربي نبود خبرگزاري فارس: مهاجم اهل اروگوئه اتلتيكو مادريد اخراج خاوير آخيره را نادرست دانست. به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از ماركا، ديه گو فورلان گفت: مربي مشكل بزرگ ما نبود اما متاسفانه مقامات باشگاه به شدت تحت تاثير هواداران هستند و حاضرند همه چيز را فداي ميز و شغل خود كنند. وي افزود: اتلتيكو مادريد مشكل مالي دارد اما نمي خواهد اين بحران در ميان بازيكنان رسوخ كند. حقيقت اين است كه بازيكنان نيز از اين مسئله ناراحت هستند. منبع |
||
۱۶ بهمن ۱۳۸۷
|
|
|
پس از كنترل اوضاع داخلي بلودا: حالا مي توانيم انتخابات را برگزار كنيم خبرگزاري فارس: مديرعامل موقت باشگاه رئال مادريد از برقراري آرامش و مهار بحران در رئال مادريد خبر داد. به گزارش خبرگزاري فارس، ويسنته بلودا مديرعامل موقت باشگاه و جانشين رامون كالدرون گفت: با خريد فابرت و تمديد چند قرارداد مهم براي بازيكنان كليدي خيالم از وضعيت فني تيم راحت شد. وي افزود: حالا مي توانيم انتخابات زود هنگام را در رئال مادريد برگزار كنيم. تصور مي كنم رئيس بعدي رئال مادريد به هيچ وجه وارث بحران ايجاد شده نيست و مي تواند در آرامش برنامه هاي خود را به اجرا در آورد. وي افزود: براي نامزد شدن در اين انتخابات عجله اي ندارم و حتي حاضرم به نامزدهاي احتمالي براي رسيدن به اهدافشان كمك كنم. منبع |
||
۱۶ بهمن ۱۳۸۷
|
|
|
در آستانه بازي 454 كاسياس براي رئال مادريد بويو: او بهترين دروازه بان جهان است . سنگربان سابق رئال مادريد از ايكر كاسياس به عنوان بهترين دروازهبان فوتبال جهان ياد كرد. به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، هفته آينده ايكر كاسياس با حضور در ديدار رئال مادريد برابر ريسينگ سانتاندر براي 454 بار پيراهن رئاليها را بر تن كرده و با ركورد پاكو بويو به عنوان دروازهباني كه بيشترين بار پيراهن كهكشانيها را به تن كرده به ميدان ميرود. پاكو بويو و ايكر كاسياس در گفتوگويي همزمان با راديو ماركا نظرات خود را بيان كردند. بويو در ابتداي صحبتهاي خود با غرور گفت: «در حال حاضر ايكر بهترين دروازهبان جهان است. او دروازهبان بسيار كاملي است، جدا از تواضعي كه ايكر دارد او از اعتماد به نفس بالايي برخوردار بوده و قادر به تجسم بازي است. كاسياس يك تمام حرفهاي است.» بويو همچنين گفت: «كاسياس با مبدل شدن به يكي از عوامل كليدي اسپانيا و كمك به قهرماني اين تيم در يورو 2008 تواناييهاي خود را به معرض نمايش گذاشت. در كنار اين مطلب بايد گفت جيانلوئيجي بوفون تنها رقيب ايكر اين روزها در شرايط آرماني خود بسر نميبرد. براي اينكه يك دروازهبان بزرگ باشيد، شما بايد از نظر روحي و جسمي قوي بوده و تكنيك فوقالعادهاي داشته باشيد.» بويو در بين سالهاي 1986 تا 1997 به عنوان دروازهبان رئال مادريد انجام وظيفه كرده و تا سن 39 سالگي پس از كسب شش عنوان قهرماني در لاليگا و دو جايزه زامورا به كار خود پايان داد. كاسياس درمورد اين مساله كه آيا تا چنين سني مايل به ادامه فوتبال است، گفت: «فكر نميكنم تا آن زمان بازي خواهم كردم.» وي افزود: «به محض اينكه ا حساس كردم از نظر جسمي آماده نيستم از فوتبال كنار رفته و درها را به روي سايرين باز خواهم كرد. دروازهبانان جواني پشت سر من هستند و فرصت دادن به آنها هم از اهميت بسياري برخوردار است.» كاسياس يادآور شد: «رئال مادريد خانه من است. من از 9 سالگي اينجا بودهام و هرگز براي هيچ تيم ديگري توپ نزدهام. اگر روزي از اين باشگاه جدا شوم تنها دليلش اين است كه فرد ديگري جانشين من شده و ديگر نيازي به من نيست. هر وقت چنين روزي از راه برسد شما شاهد اشكهاي من خواهيد بود.» كاسياس در پايان پيرامون بخت رئال مادريد براي قهرماني در رقابتهاي اين فصل لاليگا گفت: «در حال حاضر تنها كاري كه از دست ما برميآيد اين است كه هيچ لغزشي نداشته و منتظر باشيم تا ببينيم بارسلونا چه خواهد كرد. ما روند خوبي پيش گرفتهايم اما، وقتي بارسلونا يك بر صفر از حريف عقب افتاده و 30 دقيقه مانده به پايان، مسي دو گل به ثمر ميرساند ديگري كاري از دست ما ساخته نيست.» كاسياس روز شنبه در 454 بازي خود براي رئال مادريد برابر ريسينگ سانتاندر به ميدان ميرود. منبع |
||
۱۶ بهمن ۱۳۸۷
|
این عنوان قفل شده است!
|
شما میتوانید مطالب را بخوانید. |
شما نمیتوانید عنوان جدید باز کنید. |
شما نمیتوانید به عنوانها پاسخ دهید. |
شما نمیتوانید پیامهای خودتان را ویرایش کنید. |
شما نمیتوانید پیامهای خودتان را حذف کنید. |
شما نمیتوانید نظرسنجی اضافه کنید. |