در حال دیدن این عنوان: |
۱ کاربر مهمان
|
برای ارسال پیام باید ابتدا ثبت نام کنید!
|
|
|
پاسخ به: استقلال | ||
|
در واكنش به تخريب صندليهاي ورزشگاه آزادي نفريه: من هم روزي تماشاگر استقلال بودم خبرگزاري فارس: عضو هيات مديره باشگاه استقلال گفت: من هم روزي تماشاگر اين تيم بودم و بايد به تماشاگران استقلال حق داد كه عصباني شوند. محمد سعيد نفريه در گفت و گو با خبرگزاري فارس در مورد دربي 66 گفت: بازي خوبي بود و هر دو تيم خوب بازي كردند. من از بازي راضي هستم اما از نتيجه نه. دوست داشتم استقلال برنده شود اما در آخرين لحظات يك اتفاق را همه چيز را تغيير داد. عضو هيات مديره باشگاه استقلال در مورد شايعه تباني در اين مسابقه گفت: چنين چيزي واقعيت ندارد. در سطح اول جهان نيز گاهي اتفاقهاي اين چنيني در فوتبال رخ مي دهد. زيبايي فوتبال به همين است هر چند ما مستحق پيروزي بوديم اما اين بازي تمام شد و به تاريخ پيوست. نبايد به اين حرف ها توجهي كرد. نقطه روشن مسابقه قضاوت خوب داوران ايراني بود. معاون فني شركت توسعه و تجهيز اماكن ورزشي در مورد تخريب صندليها توسط هواداران استقلال گفت: اين اتفاقات در همه دنيا رخ مي دهد. تماشاگري كه از ساعت 4 صبح در ورزشگاه بوده خسته مي شود. تيم آنها تا دقيقه 92 برنده بوده اما ناگهان پيروزي را از دست داده است. بنابراين بايد ناراحتي خودش را به گونه اي تخليه كند. ضمن اينكه امكانات ما براي استقبال زياد از اين مسابقه در حد كافي نيست. وي اضافه كرد: شرايط نسبت به گذشته بسيار بهتر شده است اما بايد با كار فرهنگي اين حوادث را به صفر برسانيم. باشگاه استقلال جبران اين خسارت را خواهد كرد هر چند خسارت هم خيلي سنگين نيست اما ما هم در شركت تجهيز به استقلال تخفيف نمي دهيم. نفريه تاكيد كرد: فشار رواني زيادي روي تماشاگران اين ديدار است؛ حتي ما مديران دچار هيجان مي شويم. بنابراين نبايد خيلي به اين مسئله خرده گرفت. ضمن اينكه نبايد توقع داشته باشيم هميشه نتيجه فوتبال دلخواه ما باشد. عضو هيات مديره باشگاه استقلال در مورد مشكلات مالي اين باشگاه گفت: اين مشكلات در حال حل شدن است و با تلاش واعظ آشتياني و ساير اعضاي هيات مديره بر حضور قدرتمندان در ليگ قهرمانان آسيا مشكل خاصي نخواهيم داشت. منبع |
||
بهترین تیم دنیا فقط بارسا | |||
۲۹ بهمن ۱۳۸۷
|
|
|
مسئولان فدراسيون فوتبال اعلام كردند: قلعه نويي مربي برتر اخلاق هفته بيست و ششم نيست خبرگزاري فارس: با اعلام مسئولان فدراسيون فوتبال سرمربي استقلال به عنوان مربي برتر اخلاق در هفته بيست و ششم انتخاب نشده است. علي عليپور مشاور فرهنگي سازمان ليگ در گفت و گو با خبرگزاري فارس اظهار داشت: تا آنجايي كه من اطلاع دارم امير قلعه نويي بعد از ديدار با راه آهن در هفته بيست و پنجم ليگ برتر به عنوان مربي برتر اخلاق انتخاب شد. در اين باره مطمئن هستم اما براي آنكه اشتباهي پيش نيايد بهتر است از بهمني مدير روابط عمومي سازمان ليگ نيز در اين مورد سوال كنيد. مشاور فرهنگي سازمان ليگ ادامه داد: احتمالا اشتباه قلمي رخ داده است و امير قلعه نويي به عنوان مربي برتر اخلاق هفته بيست و ششم انتخاب شده است.نفرات برتر اخلاق ليگ در كميته اي 5 نفره انتخاب مي شوند كه من هم يكي از اعضاي آن هستم. حجت ا... بهمني در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاري فارس در مورد اينكه چرا برترين هاي اخلاق هفته بيست و پنجم از سوي سازمان ليگ اعلام نشده است گفت: ما اين نفرات برتر هفته بيست و پنجم را به روابط عمومي فدراسيون اعلام كرديم. شايد اشتباه تايپي باعث اين اتفاق شده است. مدير روابط عمومي سازمان ليگ ادامه داد: امير قلعه نويي در هفته بيست و پنجم به عنوان مربي برتر اخلاق انتخاب شده اند و غلامحسين پيرواني مربي برتر اخلاق در هفته بيست و ششم است اما ساير انتخاب ها ظاهرا درست است. منبع |
||
بهترین تیم دنیا فقط بارسا | |||
۲۹ بهمن ۱۳۸۷
|
|
نام کاربری: اینیستا
پیام:
۳۶۹
عضویت از: ۱۳ خرداد ۱۳۸۷
از: مشهد
طرفدار:
- messi-xavi-iniesta - مارادونا - استقلال - اسپانیا-آرژانتین - علیرضا منصوریان - پپ گواردیولا - قلعه نوعی گروه:
- کاربران عضو |
چشم وحيد طالبلو ناگهان به مردي با پالتوي قهوه اي رنگ افتاد که از پشت تور دروازه استقلال دنبال چيزي ميگشت. سنگربان آبيپوشان نميدانست حواسش را به بازي جمع کند يا مانع تکاپوي آن مرد شود. محسن ترکي سوت آغاز بازي را به صدا درآورد و بازيکنان پرسپوليس صاحب توپ بودند.سنگربان استقلال که برخلاف روزهاي قبل آن روز از ساعت 7 صبح بيدار شده بود و به دربي سخت پيشرو فکر مي کرد، لحظه اي از علي کريمي چشم برنمي داشت و مي دانست همه پرسپوليس يک طرف و اين شماره هشت افسانه اي طرف ديگر. اما در يک لحظه چشم طالبلو به مردي با پالتوي قهوه اي رنگ افتاد که از پشت تور دروازه استقلال دنبال چيزي مي گشت. سنگربان آبي پوشان نمي دانست حواسش را به بازي جمع کند يا مانع تکاپوي آن مرد شود. مرد پالتوپوشي که اعتمادي نام داشت و به عنوان نماينده فدراسيون فوتبال وظيفه نظارت بر مسابقه را عهده دار بود،خيلي سريع کارش را انجام داد و از پشت دروازه استقلال دور شد،اما حواس طالبلو را براي لحظاتي پرت کرد. دروازه بان استقلال شب گذشته در حاشيه مراسم اربعين حسيني که در منزل امير قلعه نويي برگزار شد، در جمع دوستانش به ماجراي آن روز اشاره کرد و گفت:"يک لحظه ديدم مردي که بعد از بازي فهميدم ناظر مسابقه بوده، حوله ام را برداشته و در لا به لاي آن دنبال چيزي مي گردد. تا خواستم حوله را از او بگيرم،رفت." طالبلو بيش از آنکه از حرکت ناظر بازي ناراحت باشد،از جمله اي که وي در مصاحبه خود بر زبان آورده بود،دلخور است:"خبرنگاران از اين آقا پرسيدند: "در حوله طالبلو چيزي پيدا کردي؟" که وي پاسخ داد: هيچ چيزي نديدم.درحاليکه ميان آن حوله يک قرآن بود که در تمام مسابقات همراهم است." وحيد در انتهاي حرفهاي خود جمله اي عجيب بدون تکمله بر زبان آورد:"تا هفته آينده همه چيز درباره اين ماجرا مشخص مي شود." عزيز محمدي رئيس سازمان ليگ با جمله اي که بر زبان مي آورد،داستان به شکل ديگري پيش برد: "پرسپوليسي ها اصرار داشتند که ما حوله طالبلو را بررسي کنيم، آنها مي گفتند که طالبلو به همراه حوله اش"جادو" آورده است و ..." هر چه به محمدي اصرار مي کنيم که کدام مسئول پرسپوليس چنين ادعايي را طرح کرده،پاسخ نمي دهد. موضوعي که در جريان دربي 66 خيلي ها ساده از کنار آن گذشته اند،ظرف روزهاي آينده ابعاد گسترده اي به خود مي گيرد و بازهم اين سوال را در اذهان فوتبال دوستان ايجاد مي کند که چه کساني سعي دارند داستان جادو و جادوگري در فوتبال ايران را به هر بهانه اي مطرح کنند. منبع |
||
۳۰ بهمن ۱۳۸۷
|
|
پیام:
۳۶۹
طرفدار:
- messi-xavi-iniesta - مارادونا - استقلال - اسپانیا-آرژانتین - علیرضا منصوریان - پپ گواردیولا - قلعه نوعی گروه:
- کاربران عضو |
امير قلعهنويي كه دو سال پيش مربيگري تيم ملي را برعهده داشت، همچنان نميتواند بركنارياش از اين تيم را هضم كند و در اكثر مصاحبههايش همچنان معتقد است كه عليه او ظلم شده است. قلعهنويي در پايان بازي پرسپوليس و استقلال و در پاسخ به سئوال يكي از دوربينهاي تلويزيوني كه پرسيد آيا وضعيت تيم ملي اميدواركننده است گفت: «فقط ميتوانم بخندم!» او نشان داد كه هنوز از اتفاقات گذشته دلگير و ناراحت است و شايد با گفتن چنين جملاتي آرام بگيرد. امير حاجرضايي كارشناس فوتبال ايران، با اشاره به اين موضوع ميگويد: «به نظر من مربيان هر ديدگاهي كه دارند، حتي اگر تند و انتقادآميز باشد بايد در قالب مودبانه بيان كنند. در ضمن آنها بايد بدانند كه مربيگري در هرتيم به هيچ عنوان دائمي نيست و اين طبيعي است كه فلان مربي جايش را به مربي ديگري بدهد.» حاجرضايي ادامه ميدهد: «مربيان بايد به عنوان يك همكار احترام يكديگر را حفظ كنند، حتي اگر جاي ديگري در تيمي مشغول به كار شوند. من از قلعهنويي دور هستم و نميدانم در چه شرايطي اين حرفها را ميزند ولي بايد بگويم رفتار قلعهنويي نه حرفهاي بود و نه اخلاقي و من اين شيوه را نميپسندم.» وي در پايان ميگويد: «صحبتهاي قلعهنويي را در مورد تيم ملي شنيدم. او نبايد در پاسخ به سئوالي كه در مورد تيم ملي پرسيده شد، ميخنديد و آن واكنش را نشان ميداد. واقعا نميدانم آيا او توجه كرد به تيم ملي يك كشور كه خيليها آن را دوست دارند خنديد يا خير. منبع |
||
۳۰ بهمن ۱۳۸۷
|
|
پیام:
۳۶۹
طرفدار:
- کاربران عضو |
سرمربي تيم مقاومت سپاسي شيراز گفت: بايد استقلال را با تمام قدرتش شكست دهيم. غلامحسين پيرواني در گفتوگو با خبرنگاران اظهار كرد: استقلال تيم پرمهره و با قدرتي است، اين تيم در صدر ليگ برتر قرار دارد و نتايج خوبي هم كسب كرده اما، ما در ديدار روز چهارشنبه تنها براي پيروزي به ميدان ميرويم. وي افزود: ايمان داشته باشيد كه شرايط اين بازي با ديدار رفت تفاوت دارد و هيچگاه نميتوان پيشبيني كرد كه شرايط جدول يا نتيجه بازي رفت ميتواند در اين بازي هم تاثيرگذار باشد. پيرواني ادامه داد: در هر صورت ما به حريف خود احترام ميگذاريم و بحثهايي مانند انتقام را هم قبول نداريم مانند هفته قبل كه گفتند ميخواهيم مقابل برق تباني كنيم اما، ما كار خودمان را انجام داديم و پيروز شديم. وي افزود: من فكر ميكنم استقلال ميخواهد از شرايط داربي خارجي شود و به همين دليل براي سه امتياز ميآيد اما، ما هم بر روي نقاط ضعف و قوت اين تيم كار كردهايم و اگر بازيكنان همان برنامهها و دستورهاي تاكتيكي را كه خواستهايم اجرا كنند، ميتوانيم بازي برابري با استقلال انجام دهيم. پيرواني در پايان گفت: از هواداران شيرازي ميخواهم كه مقاومت را مقابل استقلال تنها نگذارند تا ما در شهر خودمان احساس غربت نكنيم. منبع |
||
۳۰ بهمن ۱۳۸۷
|
|
پیام:
۳۶۹
طرفدار:
- کاربران عضو |
سرپرست تيم فوتبال استقلال تهران گفت: علي عليزاده, مهاجم بلند قامت ما كه به دليل مشكلاتي از بعد از بازي با پرسپوليس تاكنون در تمرينات شركت نكرده است پس از مسابقه فردا مقابل مقاومت سپاسي در تمرينات شركت خواهد كرد تا براي ديدار برابر پاس همدان آماده شود. علي نظري جويباري افزود: اكنون در شيراز هستيم تا براي مسابقه فردا برابر مقاومت آماده شويم. قرار است امروز تمرينات سبكي را برگزار كنيم ولي متاسفانه در بازي فردا 5-4 بازيكن ما به دليل مصدوميت و محروميت غايب خواهند بود. وي ادامه داد: درهنگام ورود كاروان استقلال به شيراز هيچگونه مشكل خاصي به وجود نيامد و عدهاي از هواداران براي استقبال به فرودگاه آمده بودند و اين باعث خوشحالي ماست كه در همه شهرها هواداران بسيار خوبي داريم كه اجازه نمي دهند احساس تنهايي كنيم. سرپرست تيم استقلال تهران اضافه كرد: با وجود اينكه گفته ميشد رينالدو, هافبك پرويي و جديد تيم استقلال از بازي مقابل مقاومت سپاسي به ميدان خواهد رفت اما با درخواست دكتر نوروزي پزشك تيم، اين بازيكن از مسابقه هفته آينده مقابل پاس همدان بازي خواهد كرد و هيچكدام از مباحثي كه در مورد وي طي روزهاي اخير مطرح شده صحت ندارد. جويباري گفت: خوشبختانه باشگاه استقلالتمامي بدهكاريهاي خود را به بازيكنان پرداخت كرده است و هم اكنون بدون هيچگونه دغدغهاي خود را براي حضور پرقدرت درادامه مسابقات ليگ برتر و ليگ قهرمانان آسيا آماده ميكنيم. جويباري درخصوص شايعه مذاكره اش با مدير برنامههاي ابراهيم توره مهاجم تيم پرسپوليس قبل از دربي 66 گفت: من شكايت خودم را از كساني كه اين شايعه را انتشار دادند را اعلام كردهام و از طريق وكيل باشگاه پيگير اين موضوع هستم. ديدار تيم هاي استقلال تهران و مقاومت شهيد سپاسي شيراز از هفته بيست و هفتم ليگ برتر فوتبال فردا( چهارشنبه 30 بهمن ماه) در ورزشگاه حافظيه شيراز برگزار مي شود. منبع |
||
۳۰ بهمن ۱۳۸۷
|
|
پیام:
۳۶۹
طرفدار:
- کاربران عضو |
تمرين تيم فوتبال استقلال تهران در ورزشگاه حافظيه شيراز برگزار شد. در حين تمرين استقلالي ها در ورزشگاه حافظيه در پيست دوميداني 25 دوميداني كار استان فارس در حال تمرين بودند كه يكي از آنها امير كمالي بود. وي نايب قهرمان رشته دوميداني در بخش نابينايان و كم بينايان جهان است. وي هر بار كه تمرين مي كرد مورد تشويق بازيكنان استقلال قرار مي گرفت و به تمرين آبي پوشان شور و حال خاصي بخشيده بود. • بازيكنان استقلال از ساعت 15:15 در زمين حافظيه حضور پيدا كردند. • تمرين استقلال در شرايطي پيگيري ميشود كه تنها 16 بازيكن در آن حضور داشتند. فابيو جانواريو، فرهاد مجيدي و خسرو حيدري بازيكنان مصدوم و محروم استقلال هستند كه به شيراز سفر نكردند، ضمن آن كه علي عليزاده، يدالله اكبري و مهرداد پولادي نيز در تمرينها حضور نداشتند. قرار است امشب مهرداد پولادي و ابراهيم تقي پور راهي شيراز شوند. ساير بازيكنان به شيراز نخواهند رفت. • بازيكنان ابتدا با تمرينهاي همراه با توپ به گرم كردن خود پرداختند. سپس قلعهنويي پنج دقيقه براي بازيكنان صحبت كرد و به آنها يادآور شد كه داربي را فراموش كنند چرا كه بازي مقابل مقاومت يكي از سختترين ديدارهاي استقلال در اين فصل خواهد بود. • سپس بازيكنان با دويدن نرم به گرم كردن پرداختند و سپس در گروههاي چند نفري بازي آقا وسط انجام دادند. • تمرينهاي تاكتيكي بخش بعدي تمرين امروز آبيپوشان بود. • نزديك به 100 تماشاگر استقلالي در ورزشگاه حافظيه حاضر شدند و تمرين استقلال در فضايي آرام و شرايط جوي مناسب برگزار ميشود. • استقلال فردا ساعت 14 در ورزشگاه حافظيه بايد مقابل مقاومت به ميدان برود. منبع |
||
۳۰ بهمن ۱۳۸۷
|
|
پیام:
۳۶۹
طرفدار:
- کاربران عضو |
نظري جويباري در حاشيه تمرين امروز تيم فوتبال استقلال تهران در شيراز در اظهارنظري عجيب عنوان کرد: تيم هاي پيام مشهد، داماش گيلان و برق شيراز قطعاً به دسته يک ليگ سقوط خواهند کرد! سرپرست تيم فوتبال استقلال که در حاشيه تمرين تيم خود با خبرنگاران گفتوگو مي کرد، افزود: به اعتقاد من شيراز پتانسيل 2 تيم را در ليگ برتر ندارد، همان طور که مازندران در تيم هاي مختلف بازيکن دارد اما تيم ندارد، دليل نمي شود که چون شيراز در تيم هاي مختلف کشور بازيکن دارد بايد 2 تيم هم در ليگ برتر داشته باشد. وي در خصوص نتيجه ديدار داربي نيز گفت: معتقدم اين وينگادا بود که پرسپوليس را از شکست نجات داد! منبع |
||
۳۰ بهمن ۱۳۸۷
|
|
نام کاربری: کاتالونیا
پیام:
۶,۲۲۲
عضویت از: ۱۳ شهریور ۱۳۸۷
از: 021
طرفدار:
- مارکو رویس - یه پرسپولیس، یه ایران! - اسپانيا - آلمان - آرژانتين - كریم باقری - فرانک رايكارد - یورگن کلوپ گروه:
- کاربران عضو |
مقاومت با 4 گل از استقلال انتقام گرفت خبرگزاري فارس: ديدار تيم هاي مقاومت سپاسي شيراز و استقلال تهران با نتيجه 4 بر يك به سود تيم مقاومت به پايان رسيد. به گزارش خبرگزاري فارس، ديدار تيم هاي مقاومت و استقلال از ساعت 14 در ورزشگاه حافظيه آغاز شد. تيم مقاومت در دقيقه 30 توسط مصطفي صبري به گل اول رسيد. در دقيقه 35 روي حركت زيباي محمد ايران پوريان مقاومت به گل دوم رسيد. در نيمه دوم بازي خوب بازيكنان مقاومت ادامه پيدا كرد. در حالي كه به نظر مي رسيد استقلال براي جبران نتيجه تلاش كند اين مقاومتي ها بودند كه در دقيقه 67 با به ثمر رسيدن گل سوم توسط امين متوسل زاده اختلاف را افزايش دادند. استقلالي ها براي جبران گل تلاش خود را بيشتر كردند و توانستند در دقيقه 70 توسط عباسفرد يكي از گل هاي خورده را جبران كنند. علي ممبيني در دقيقه 92 گل چهارم را مقاومت را به ثمر رساند تا استقلال شكست سنگيني را تجربه كند. مقاومت با اين پيروزي شكست دور رفت را جبران كرد. استقلال با وجود اين باخت با 53 امتياز در صدر جدول باقي ماند. قضاوت اين مسابقه بر عهده هدايت ا... ممبيني است. وي به شهرام گودرزي از مقاومت و بيژن كوشكي و مجتبي جباري از استقلال كارت زرد نشان داد. بازيكنان مقاومت سپاسي: مسعود همامي، محسن نيساني، مصطفي صبري، ميرهاني هاشمي، جمال عباسي، شهرام گودرزي(77- ايمان موسوي)، محمد ايران پوريان، علي ممبيني، محمد باقر زعفراني(73- سيامك كوهنورد)، صادق كرمي و امين متوسل زاده(82- حسن فرجي) سرمربي: غلامحسين پيرواني بازيكنان استقلال تهران: وحيد طالب لو، پيروز قرباني، بيژن كوشكي، هادي شكوري (41- مهرداد پولادي)، مهدي اميرآبادي، ميثم منيعي(69- ابراهيم تقي پور)، حسين كاظمي، مجتبي جباري، سياوش اكبرپور، عليرضا عباسفرد و آرش برهاني سرمربي: امير قلعه نويي منبع |
||
۳۰ بهمن ۱۳۸۷
|
|
نام کاربری: کاتالونیا
پیام:
۶,۲۲۲
عضویت از: ۱۳ شهریور ۱۳۸۷
از: 021
طرفدار:
- مارکو رویس - یه پرسپولیس، یه ایران! - اسپانيا - آلمان - آرژانتين - كریم باقری - فرانک رايكارد - یورگن کلوپ گروه:
- کاربران عضو |
اعتراض شكوري به تعويض و نرفتن روي نيمكت خبرگزاري فارس: مدافع تيم فوتبال استقلال با اعتراض به تعويض خود، روي نيمكت ننشست. به گزارش خبرگزاري فارس، هادي شكوري پس از تعويض در نيمه اول، به اين تصميم مربي معترض شد. وي روي نيمكت نرفت و از پشت دروازه مقاومت، بازي را تماشا كرد. * قبل از خطاي هند، مدافع مقاومت روي ابراهيم تقي پور مرتكب خطا شد؛ اما كادر فني استقلال به شدت به داور به دليل عدم گرفتن پنالتي معترض شد. * بعد از دريافت گل چهام از سوي استقلال، مدافعان اين تيم به حالت ناراحتي و اعتراض، با يكديگر به بحث پرداختند. * بازيكنان مقاومت پس از پيروزي 4 بر يك مقابل استقلال، در ورزشگاه حافظيه دور افتخار زدند. منبع |
||
۳۰ بهمن ۱۳۸۷
|
برای ارسال پیام باید ابتدا ثبت نام کنید!
|
شما میتوانید مطالب را بخوانید. |
شما نمیتوانید عنوان جدید باز کنید. |
شما نمیتوانید به عنوانها پاسخ دهید. |
شما نمیتوانید پیامهای خودتان را ویرایش کنید. |
شما نمیتوانید پیامهای خودتان را حذف کنید. |
شما نمیتوانید نظرسنجی اضافه کنید. |
شما نمیتوانید در نظرسنجیها شرکت کنید. |
شما نمیتوانید فایلها را به پیام خود پیوست کنید. |
شما نمیتوانید پیام بدون نیاز به تایید بزنید. |