در حال دیدن این عنوان: |
۷ کاربر مهمان
|
برای ارسال پیام باید ابتدا ثبت نام کنید!
|
|
|
پاسخ به: بحث در مورد تاپیک های بخش سرگرمی | ||
نام کاربری: hamedmessi
پیام:
۵,۷۳۴
عضویت از: ۱ مرداد ۱۳۸۸
از: ورزشگاه بزرگ Nou Camp
طرفدار:
- همه بازیکن های بارسلونا - همه اسطوره های تاریخ بارسلونا - پپ گواردیولا گروه:
- کاربران عضو |
نقل قول هر ایده ای دارین بگین من که چیزی به ذهنم نمیرسه ! |
||
۸ مهر ۱۳۸۹
|
|
نام کاربری: call_of_catalan
نام تیم: میلان
پیام:
۸,۵۴۱
عضویت از: ۱۱ شهریور ۱۳۸۸
از: اورمیه
طرفدار:
- مسی - پویول - مارادونا - رونالدینیو - پرسپولیس - آرژانتین - اسپانیا - علی کریمی - کریم باقری - پپ گواردیولا - کریم باقری گروه:
- کاربران عضو - لیگ فانتزی |
نقل قول نقلقول: 14-از وسایل آشپزخونه هست ؟ میتونه باشه آخه این چه وضع جواب دادنه آخه نمکدون بجز آشپزخونه دیگه کجای خونه میتونه باشه ؟اگه منظورتون فقط خونه هست آره درسته ولی من کلی در نظر گرفتم . یکی هم سوال از وسایل آشپزخونه هست با سوال تو آشپزخونه هست کلی فرق میکنه. در مورد مسابقه آواتار هم من مئافقم ولی باید بیشتر توضیح بدین. اما به نظرم خیلی مورد استقبال قرار نمیگیره. |
||
۸ مهر ۱۳۸۹
|
|
پیام:
۸,۵۴۱
طرفدار:
- مسی - پویول - مارادونا - رونالدینیو - پرسپولیس - آرژانتین - اسپانیا - علی کریمی - کریم باقری - پپ گواردیولا - کریم باقری گروه:
نقل قول نقلقول: بچه ها جمع شید تا نذاریم این آقا قهرمان بشه، کی موافقه؟ پایتم خفنحسام برو صفحه قبل جوابتو بگیر. |
||
۸ مهر ۱۳۸۹
|
|
نام کاربری: H_Majnun
نام تیم: بایرن مونیخ
پیام:
۱۳,۵۲۱
عضویت از: ۲ فروردین ۱۳۸۹
از: زمین خدا
طرفدار:
- لیونل آندرس مسی - ریوالدو ویتور بوربا فریرا ویکتور - جوزپ گواردیولا گروه:
- كاربران بلاک شده |
نقل قول همین الان یه گروه از اشباه سیاه پشت پرده برای کشتن عوامل دسیسه و توطئه ننگین به اون ور پرده فرستاده شدن.باز هم این پرده بازی رو شروع کردی. تازه من خودم در حال آموزش اشباه سیاهم برا پرده خودمون. چی فکر کردی. ----------------------------------------- من هم با تاپیک آواتار موافقم. |
||
۸ مهر ۱۳۸۹
|
|
پیام:
۸,۵۴۱
طرفدار:
نقل قول باز هم این پرده بازی رو شروع کردی.تازه من خودم در حال آموزش اشباه سیاهم برا پرده خودمون. چی فکر کردی. هر گونه صحبت و اعتراضی در محضر پشت پرده به ضرر شما تموم میشه مراقب باشید به خصوص شبا. حالا چی فکر میکنی؟ |
||
۸ مهر ۱۳۸۹
|
|
پیام:
۸,۵۴۱
طرفدار:
چرا پریماه خانم اومدن به 3 تا انجمن ازسال زدن ولی به 20 سوالی جواب ندادن من بی صبرانه منتظرم تا سوال بپرسم نکنه دست به یکی کردید.
|
||
۹ مهر ۱۳۸۹
|
|
پیام:
۱۳,۵۲۱
طرفدار:
- كاربران بلاک شده |
نقل قول هر گونه صحبت و اعتراضی در محضر پشت پرده به ضرر شما تموم میشه مراقب باشید به خصوص شبا. حالا چی فکر میکنی؟من هنوزم سر حرفم هستم. نقل قول چرا پریماه خانم اومدن به 3 تا انجمن ازسال زدن ولی به 20 سوالی جواب ندادن من بی صبرانه منتظرم تا سوال بپرسم نکنه دست به یکی کردید. یاسین جون اون موقع که تو میگی من هم تو سایت بودم. خودم هم خیلی تعجب کردم. |
||
۹ مهر ۱۳۸۹
|
|
پیام:
۸,۵۴۱
طرفدار:
نقل قول من هنوزم سر حرفم هستم.مثل اینکه حسام تو حرف گوش نمیکنی باید بلاک بشی تا بفهمی چی میگم. اصلا بلاک رو ولش بیا یه جنگ تن به تن انجام بدیم هستی؟ کجا؟ |
||
۹ مهر ۱۳۸۹
|
|
پیام:
۱۳,۵۲۱
طرفدار:
- كاربران بلاک شده |
نقل قول مثل اینکه حسام تو حرف گوش نمیکنی باید بلاک بشی تا بفهمی چی میگم. اصلا بلاک رو ولش بیا یه جنگ تن به تن انجام بدیم هستی؟ کجا؟ پایه ام تو میای اراک یا من بیام اونجا؟؟؟ |
||
۹ مهر ۱۳۸۹
|
|
نام کاربری: prince_leo88
پیام:
۷,۶۰۱
عضویت از: ۱۵ دی ۱۳۸۸
از: آتلانتیس
طرفدار:
- لیونل مسی، کارلس پویول - مارادونا، کرایف - پرسپولیس - اسپانیا، آرژانتین - جواد نکونام - گواردیولا، آرسن ونگر - غلام پیروانی، افشین امپراطور گروه:
- کاربران عضو |
نقل قول چرا پریماه خانم اومدن به 3 تا انجمن ازسال زدن ولی به 20 سوالی جواب ندادن من بی صبرانه منتظرم تا سوال بپرسم نکنه دست به یکی کردیدنقل قول یاسین جون اون موقع که تو میگی من هم تو سایت بودم. خودم هم خیلی تعجب کردم.من اون موقع عجله داشتم، مثل اینکه به 20 سوالی جواب دادم رفته تالار گفتمان و ثبت نشده |
||
... And everyone lived happily ... ...............ever after............. |
|||
۹ مهر ۱۳۸۹
|
برای ارسال پیام باید ابتدا ثبت نام کنید!
|
شما میتوانید مطالب را بخوانید. |
شما نمیتوانید عنوان جدید باز کنید. |
شما نمیتوانید به عنوانها پاسخ دهید. |
شما نمیتوانید پیامهای خودتان را ویرایش کنید. |
شما نمیتوانید پیامهای خودتان را حذف کنید. |
شما نمیتوانید نظرسنجی اضافه کنید. |
شما نمیتوانید در نظرسنجیها شرکت کنید. |
شما نمیتوانید فایلها را به پیام خود پیوست کنید. |
شما نمیتوانید پیام بدون نیاز به تایید بزنید. |