در حال دیدن این عنوان: |
۱ کاربر مهمان
|
برای ارسال پیام باید ابتدا ثبت نام کنید!
|
|
|
پاسخ به: هرچه می خواهد دل تنگت بگو ...!! | ||
نام کاربری: کاتالونیا
پیام:
۶,۲۲۲
عضویت از: ۱۳ شهریور ۱۳۸۷
از: 021
طرفدار:
- مارکو رویس - یه پرسپولیس، یه ایران! - اسپانيا - آلمان - آرژانتين - كریم باقری - فرانک رايكارد - یورگن کلوپ گروه:
- کاربران عضو |
نقل قول PUYOL نوشته:نقل قول چی تو روحیه من دیدی که دعوتم میکنی؟ عشــــــــــق صفــــــــــــــــا محبـــــــــــت سالتـــــــــــو و ...... راست میگی اینا با روحیات تو سازگار نیست نفر بدی حریف میطلبم محمد رضا دوست داريم محمد رضا دوست داريم سالتو؟ حيف كه تايمش خيلي كم بود پايه نبوديد، وگرنه دو بار ميرفتيم دو سه نفر رو ميشناسم كه چنين روحيه اي دارند. معرفي كنم؟ |
||
۱۰ بهمن ۱۳۹۰
|
|
نام کاربری: call_of_catalan
نام تیم: میلان
پیام:
۸,۵۴۱
عضویت از: ۱۱ شهریور ۱۳۸۸
از: اورمیه
طرفدار:
- مسی - پویول - مارادونا - رونالدینیو - پرسپولیس - آرژانتین - اسپانیا - علی کریمی - کریم باقری - پپ گواردیولا - کریم باقری گروه:
- کاربران عضو - لیگ فانتزی |
نمیشه به جای تکواندو تفنگ بازی کنیم اسلحه واقعی ها همدیگه رو میکشیم بعدش رستارت رو میزنیم دوباره میکشیم اینقدر همدیگه رو سوراخ سوراخ میکنیم تا بشیم پالان پالان ترجمه نداره ضمنا رو اسلحه ها هم نوشته Brother's Arms |
||
۱۰ بهمن ۱۳۹۰
|
|
نام کاربری: ROMAK70
پیام:
۱۱,۸۶۵
عضویت از: ۳ خرداد ۱۳۸۹
طرفدار:
- مسی - کرایوف-پویول - نساجي مازندران - هلند گروه:
- کاربران عضو |
نقل قول دو سه نفر رو ميشناسم كه چنين روحيه اي دارند. معرفي كنم؟ آره داداش اسم بگو خودم با یه فیلیپینی ناک اوتش میکنم خودم یه چندتایی مد نظر دارم تو هم بگو تا یکم باهم تمرین کنیم تو هم بیا منو تشویق کن راستی استاد خیلی تابلو که من و تو داریم اسپم پراکنی بازی میکنیم بزار کمیل بیاد اولین حریفمون خودشه نقل قول نمیشه به جای تکواندو تفنگ بازی کنیم اسلحه واقعی ها همدیگه رو میکشیم بعدش رستارت رو میزنیم دوباره میکشیم اینقدر همدیگه رو سوراخ سوراخ میکنیم تا بشیم پالان پالان ترجمه نداره ضمنا رو اسلحه ها هم نوشته Brother's Arms اینا ببین یاسین خودش اعلام آمادگی کرد یاسین جون تو الان تو brother hood هستی زیاد دنبال تفنگ و اینا نباش به فکر باخت جدیدمون باش جان من یه حرکتی بزن داریم میبازیما |
||
۱۰ بهمن ۱۳۹۰
|
|
نام کاربری: call_of_catalan
نام تیم: میلان
پیام:
۸,۵۴۱
عضویت از: ۱۱ شهریور ۱۳۸۸
از: اورمیه
طرفدار:
- مسی - پویول - مارادونا - رونالدینیو - پرسپولیس - آرژانتین - اسپانیا - علی کریمی - کریم باقری - پپ گواردیولا - کریم باقری گروه:
- کاربران عضو - لیگ فانتزی |
|
||
۱۰ بهمن ۱۳۹۰
|
|
نام کاربری: R.A.Lionel
پیام:
۷,۲۴۷
عضویت از: ۱۴ شهریور ۱۳۸۹
از: مشهد
طرفدار:
- مسی - آنری - پرسپولیس - ایران - گواردیولا، فرگوسن گروه:
- كاربران بلاک شده |
|
||
۱۰ بهمن ۱۳۹۰
|
|
|
نقل قول yasin نوشته:نمیشه به جای تکواندو تفنگ بازی کنیم اسلحه واقعی ها همدیگه رو میکشیم بعدش رستارت رو میزنیم دوباره میکشیم اینقدر همدیگه رو سوراخ سوراخ میکنیم تا بشیم پالان پالان ترجمه نداره ضمنا رو اسلحه ها هم نوشته Brother's Arms واااای چه خشن شدین شماهـــــــــــــــا!! |
||
|
|||
۱۰ بهمن ۱۳۹۰
|
|
نام کاربری: HO3INR
نام تیم: والنسیا
پیام:
۴,۳۹۱
عضویت از: ۱۱ بهمن ۱۳۸۷
از: Winterfell
طرفدار:
- Carles Puyol گروه:
- کاربران عضو |
نقل قول جک زرنگه نوشته:واااای چه خشن شدین شماهـــــــــــــــا!! بالاخره یه جوری باید این رنگ صورتی رو از در و دیوار پاک کرد. |
||
۱۰ بهمن ۱۳۹۰
|
|
نام کاربری: kosars
پیام:
۵۲۴
عضویت از: ۱۷ آبان ۱۳۹۰
از: ▫̲̲͡͡ ̲ ̲̲͡|̡̡̡ı̴̴̡ ̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡
طرفدار:
- ژاوی-مسی-پیکه-فاب - ... - هیشکدوم یه موقعی تیمای اصفهانی خوب بودن:4: - اسپانیا - هیشکدوم - معلومه دیگه پپ - هیشکدوم گروه:
- کاربران عضو |
نقل قول Gandalf The White نوشته:نقل قول جک زرنگه نوشته:واااای چه خشن شدین شماهـــــــــــــــا!! بالاخره یه جوری باید این رنگ صورتی رو از در و دیوار پاک کرد. قرمز خوبه ؟!! مي تونيم قرمز كنيم اينجا رو...! |
||
۱۰ بهمن ۱۳۹۰
|
|
|
نقل قول Gandalf The White نوشته:نقل قول جک زرنگه نوشته:واااای چه خشن شدین شماهـــــــــــــــا!! بالاخره یه جوری باید این رنگ صورتی رو از در و دیوار پاک کرد. رنگ صورتی چیه دیگه؟؟؟ موضوع چیه؟؟ به منم بگین!! |
||
|
|||
۱۰ بهمن ۱۳۹۰
|
|
نام کاربری: omid_sleepless
پیام:
۲,۴۴۴
عضویت از: ۶ مهر ۱۳۸۹
از: تهران
طرفدار:
- messi - یوهان کرایف - پرسپولیس - برزیل . اسپانیا - مگه ایران بازیکن داره - بازیکنش نیست مربی میخای باشه - بازیکنش نیست مربی میخای باشه گروه:
- کاربران عضو |
نقل قول Gandalf The White نوشته:نقل قول جک زرنگه نوشته:واااای چه خشن شدین شماهـــــــــــــــا!! بالاخره یه جوری باید این رنگ صورتی رو از در و دیوار پاک کرد. آفرین دقیقا |
||
|
|||
۱۰ بهمن ۱۳۹۰
|
برای ارسال پیام باید ابتدا ثبت نام کنید!
|
شما میتوانید مطالب را بخوانید. |
شما نمیتوانید عنوان جدید باز کنید. |
شما نمیتوانید به عنوانها پاسخ دهید. |
شما نمیتوانید پیامهای خودتان را ویرایش کنید. |
شما نمیتوانید پیامهای خودتان را حذف کنید. |
شما نمیتوانید نظرسنجی اضافه کنید. |
شما نمیتوانید در نظرسنجیها شرکت کنید. |
شما نمیتوانید فایلها را به پیام خود پیوست کنید. |
شما نمیتوانید پیام بدون نیاز به تایید بزنید. |