در حال دیدن این عنوان: |
۱ کاربر مهمان
|
برای ارسال پیام باید ابتدا ثبت نام کنید!
|
|
|
پاسخ به: هرچه می خواهد دل تنگت بگو ...!! | ||
نام کاربری: **love..xavi
پیام:
۸۲۴
عضویت از: ۱۸ دی ۱۳۹۰
از: کلبه تنهایی
طرفدار:
- ژاوی..پیکه.. - گواردیولا - بارسا - گواردیولا گروه:
- کاربران عضو |
با جوش شیرین که اتیش میگیرم اخه دوطرف دهنم زده
|
||
چه اشتباه بزرگیست تلخ کردن زندگیمان برای کسی که دوری ما شیرین ترین لحظظات زندگی اش را پر میکند... |
|||
۱۱ بهمن ۱۳۹۰
|
|
نام کاربری: MoTaHaReH
پیام:
۳,۶۸۷
عضویت از: ۹ بهمن ۱۳۸۹
از: Near DeniZ :D
طرفدار:
- Hame :x . - RonaldinHo :x . - :| - SpaIn :x . BraZil :x . Argantin :x . - :| - Tto . :x pEp . :x - :| گروه:
- كاربران بلاک شده |
نقل قول میدونم همیشه هستی من گیر این مسابقاتم!نگوو مسابقه که دلم میخواد نقل قول narjes نوشته:واسه افت دهان بجز رب انار دیگه چی خوبه؟؟تو رو خدا بگید که دارم زجر میکشم.. ببین دخترم پیشنهادم عالیه شربت دیفن هیدرامین بزن به بدن دو سوت خوب میشه! نقل قول بابا اینجارو چی میگین 5 سال یه بارم برف نمیاد.یادم باشه یه سر بیام شهسوار یه پاقدمی دارم که نرسیده برف میاد |
||
۱۱ بهمن ۱۳۹۰
|
|
نام کاربری: khadije.messi
پیام:
۴,۲۲۴
عضویت از: ۱۹ بهمن ۱۳۸۹
از: -
طرفدار:
- leo messi - - - - - ﺍﺳﭙﺎﻧﯿﺎ- ﺁﺭﮊﺍﻧﺘﯿﻦ - - - ﭘﭗ ﮔﻮﺍﺭﺩﻳﻮلا- تیتو ویلانووا - - گروه:
- کاربران عضو |
نقل قول افرین به ابجی خدیجه خودم اره شیرازم.جیگر فرناز برم مرسی عزیزم. نقل قول واسه افت دهان بجز رب انار دیگه چی خوبه؟؟تو رو خدا بگید که دارم زجر میکشم.. خب رب انار خوبه که من تعریفشو خیلی شنیدم. نقل قول یادم باشه یه سر بیام شهسوار یه پاقدمی دارم که نرسیده برف میاد خب بیا دیگه مطی. |
||
۱۱ بهمن ۱۳۹۰
|
|
نام کاربری: sqwflol4
پیام:
۲,۱۹۴
عضویت از: ۱۸ دی ۱۳۸۹
از: my country-my city-my stree-in our house
طرفدار:
- Dear xavi-Pique-Pedro-valdez-pouyl-all of them - ronaldiniho - FCBarcelona - Espain - Xavi ! - pep guardiola - Pep Guardiola گروه:
- کاربران عضو |
نقل قول narjes نوشته:با جوش شیرین که اتیش میگیرم اخه دوطرف دهنم زده اینجا رو بخون |
||
پپ | |||
۱۱ بهمن ۱۳۹۰
|
|
پیام:
۸۲۴
طرفدار:
- کاربران عضو |
دیفین هیدرامین؟؟مطمئن هستی؟واسه سرماخوردگی خوبه ها نه افت چرا بسرها اصلا مریض نمیشن؟اصلا تا حالا کدومشون افت زده؟سرما شدید خورده؟چیکار میکنن که همیشه سالم هستن؟ داداش من سالی یک بار هم مریض نمیشه |
||
چه اشتباه بزرگیست تلخ کردن زندگیمان برای کسی که دوری ما شیرین ترین لحظظات زندگی اش را پر میکند... |
|||
۱۱ بهمن ۱۳۹۰
|
|
پیام:
۲,۱۹۴
طرفدار:
- Dear xavi-Pique-Pedro-valdez-pouyl-all of them - ronaldiniho - FCBarcelona - Espain - Xavi ! - pep guardiola - Pep Guardiola گروه:
- کاربران عضو |
نقل قول داداش من سالی یک بار هم مریض نمیشهبستگی به مقاومت بدن افراد داره نه جنسیتشون البته معمولا مقاوت بدن اقایون بیشتر از خانوم هاست باید بدنتون رو تقویت بکنید خود من موندم بعضی از اقایون تو سرما بدون کلاه و .. میان بیرون هیچیش. نمیشه اونوقت من یه روز کلاه و ..... نذارم فرداش سردرد و .. میگیرم |
||
پپ | |||
۱۱ بهمن ۱۳۹۰
|
|
پیام:
۸۲۴
طرفدار:
- کاربران عضو |
قربونت برم الهی من هم تو همین موندم...زمستون ها انگاد تو قطب زندگی میکنم هر چی میبوشم بازم سردمه..ولی این مردا انگار نه انگار...عجب ادمایی هستن
|
||
|||
۱۱ بهمن ۱۳۹۰
|
|
پیام:
۲,۱۹۴
طرفدار:
- کاربران عضو |
نقل قول زمستون ها انگاد تو قطب زندگی میکنم هر چی میبوشم بازم سردمه..ا ؟ پــــ مثل خودمی با با سرمایی ام حسابی اما زمستون رو دوست دارم ما دیگه مدل مون اینجوریه |
||
پپ | |||
۱۱ بهمن ۱۳۹۰
|
|
نام کاربری: Dark_Rider
پیام:
۸,۸۵۸
عضویت از: ۶ دی ۱۳۸۸
از: كنار دريا
طرفدار:
- کارلس پویول & لیو مسی - کرایوف - برزیل و اسپانیا - :D - پپ عزیز - پروین گروه:
- کاربران عضو |
نرجس خانم لطفا ارسال پشت سر هم قرار نديد بعد از هر ارسال شما تا يك ساعت فرصت ويرايش اون ارسال رو داريد اگه مطلبي اضافه بر اون ارسال داشتيد ميتونيد ويرايش كنيد و به اون ارسال اضافه كنيد |
||
۱۱ بهمن ۱۳۹۰
|
|
پیام:
۸۲۴
طرفدار:
- کاربران عضو |
این شیراز هم که ما رو کشت ...فقط سرما داره این همه سرما بدون هیچگونه بارون برفی... خدااا وای ببخشید یادم رفت بخاطر شما کلا حذفش کردم |
||
|||
۱۱ بهمن ۱۳۹۰
|
برای ارسال پیام باید ابتدا ثبت نام کنید!
|
شما میتوانید مطالب را بخوانید. |
شما نمیتوانید عنوان جدید باز کنید. |
شما نمیتوانید به عنوانها پاسخ دهید. |
شما نمیتوانید پیامهای خودتان را ویرایش کنید. |
شما نمیتوانید پیامهای خودتان را حذف کنید. |
شما نمیتوانید نظرسنجی اضافه کنید. |
شما نمیتوانید در نظرسنجیها شرکت کنید. |
شما نمیتوانید فایلها را به پیام خود پیوست کنید. |
شما نمیتوانید پیام بدون نیاز به تایید بزنید. |