در حال دیدن این عنوان: |
۱ کاربر مهمان
|
این عنوان قفل شده است!
|
|
|
پاسخ به: اسپارتاک موسکو vs بارسلونا [ دور گروهی | لیگ قهرمانان اروپا ] | ||
نام کاربری: siyamak
پیام:
۱,۰۴۵
عضویت از: ۷ اردیبهشت ۱۳۹۱
از: تهران
طرفدار:
- مسی - مارادونا - پرسپولیس - اسپانیاوآرژانتین - عابدزاده - گواردیولا - - گروه:
- کاربران عضو |
من بیشتر از گرفتن 3 امتیاز نگرانم که خدای نکرده ی وقت مصدوم ندیم
|
||
۳۰ آبان ۱۳۹۱
|
|
نام کاربری: themistroxavi71
پیام:
۱,۷۱۲
عضویت از: ۲۴ دی ۱۳۹۰
از: I.K
طرفدار:
- xavi - ronaldinho - پیروزی - اسپانیا . ارژانتین - کریمی - پپ - جلالی گروه:
- کاربران عضو |
آمار بارسا در روسیه : بارسلونا تا به حال 7 بار در این کشور با تیم های مختلف دیدار داشته و یک برد و 6 تساوی نتیجه ی این بازی ها بوده...تنها برد بارسا مربوط می شود به فصل 03-2002 در برابر لوکوموتیو خدایا خودت کمک کن 3 امتیاز رو بگیریم |
||
۳۰ آبان ۱۳۹۱
|
|
نام کاربری: ARROW
پیام:
۴,۰۹۶
عضویت از: ۲۳ شهریور ۱۳۹۱
از: بندر عباس
طرفدار:
- مسی ، ژاوی و اینی - ریوالدو-کرایوف - استقلال - اسپانیا-در صورت امکان کاتالونیا - - - رایکارد-پپ - - گروه:
- کاربران عضو |
نقل قول majid نوشته:آمار بارسا در روسیه : بارسلونا تا به حال 7 بار در این کشور با تیم های مختلف دیدار داشته و یک برد و 6 تساوی نتیجه ی این بازی ها بوده...تنها برد بارسا مربوط می شود به فصل 03-2002 در برابر لوکوموتیو خدایا خودت کمک کن 3 امتیاز رو بگیریم امار زیاد جالبی نیست ولی تا حالا باخت نداشتیم امیدوارم امشب تو این زمین چمن مصنوعی یخ زده که اعصاب ادم رو به هم میریزه اسپارتاک اتوبوسی دفاع نکنه که دیگه بردن خیلی سخت میشه |
||
MES QUE UN CLUB | |||
۳۰ آبان ۱۳۹۱
|
|
نام کاربری: sepazz
پیام:
۳,۷۴۹
عضویت از: ۶ شهریور ۱۳۹۰
از: اردبیل
طرفدار:
- هربازیکنی که تو بارسا باشه یا بیاد - کرایف کبیر - ... - اسپانیا-آرژانتین - ... - ... - دایی گروه:
- کاربران عضو |
همون طور که همه میگن این بازس اصلا راحت نیست.اسپارتاک بازیش سرسخته و به این عنصر سرمای روسیه رو هم اضافه کنین.برای گل زدن به اونها باید دیوار دفاعیشونو بشکنیم و در این کار لازمه که در پاس های بلندمون دقت کنیم.بازی قبلی هم با گل به خودی دنی کم مونده بود ببازیم.اون بازی رو فراموش کنین.این بازی خیلی سخته و قابل پیش بینی نیست.برای دوستانیم که در مورد چمن نگرانن درسته یخ میزنه ولی خب چمن مصنوعی ینی صاف بودن چمن و اینم باعث میشه که پاسکاری بارسا راحت ش
|
||
FORCA BARCA | |||
۳۰ آبان ۱۳۹۱
|
|
نام کاربری: milad-10
پیام:
۵۵۹
عضویت از: ۳۱ شهریور ۱۳۹۱
از: tehran
طرفدار:
- messi - pep guardiolla - piroozi - spain - ali karimi - pep guardiolla - ali daei گروه:
- کاربران عضو |
ایشالله که با هتریک مسی و گلهای زیاد ببریم
|
||
۳۰ آبان ۱۳۹۱
|
|
پیام:
۴,۰۹۶
طرفدار:
- مسی ، ژاوی و اینی - ریوالدو-کرایوف - استقلال - اسپانیا-در صورت امکان کاتالونیا - - - رایکارد-پپ - - گروه:
- کاربران عضو |
فکر کنم که شاید این ترکیب باشه بهتره والدس-دنی-پیکه-پویول-جوردی-سانگ-انیستا-ژاوی-مسی-ویا-سسک یا پدرو |
||
MES QUE UN CLUB | |||
۳۰ آبان ۱۳۹۱
|
|
نام کاربری: sohailmatoor
پیام:
۳۰
عضویت از: ۱۵ اسفند ۱۳۹۰
طرفدار:
- تمامی بازیکنان - یوهان کرایف - صنعت نفت - اسپانیا - علی کریمی - گواردیولا و ویلانووا - مجتبی تقوی گروه:
- کاربران عضو |
سلام بچه ها چندتا خبر خوب براتون دارم اول اینکه امشب اسپارتاک با دروازه بان امید بازی میکنه دوم اینک پنج تا بازیکن اصلی خودش رو نداره سوم اینکه اون بازیکن برزیلی که به بارسا گل زد اونم ممکنه که نرسه ولی یه خبر بد اوضاع زمین برای بازی خیلی بده مه شدید توی استادیوم هست شاید داور بازی رو متوقف کنه . ترکیب احتمالی:والدس- مونتویا- پیکه- پویول- آلبا- سانگ- ژاوی- فابرگاس- پدرو- ویا- مسی |
||
۳۰ آبان ۱۳۹۱
|
|
نام کاربری: Greatest.Ever
پیام:
۱,۱۴۳
عضویت از: ۲۸ شهریور ۱۳۹۰
طرفدار:
- یوهان کرویف - پپ - ژاوی و مسی. گروه:
- کاربران عضو |
ترکیب : والدس،ماسکرانو ،پیکه ،دنی آلوز،یوردی آلبا،سرخیو بوسکتس ،اینیستا،ژاوی ،سسک فابرگاس،پدرو و لیونل مسی ترکیب که عالی هست.احساس میکنم بازی کردن تو این چمن برای کاپیتان یه ریسک بزرگه. پیش بینی من برد 3-0 . |
||
۳۰ آبان ۱۳۹۱
|
|
پیام:
۴,۰۹۶
طرفدار:
- کاربران عضو |
من الان زمین مسابقه رو واسه بازی امشب دیدم مه خیلی شدیدی بر زمین حاکمه باید خیلی مواظب باشیم چون احتمال مصدوم شدن خیلی بالاست |
||
MES QUE UN CLUB | |||
۳۰ آبان ۱۳۹۱
|
|
نام کاربری: *Sh.Barca*
پیام:
۱,۰۶۴
عضویت از: ۲۱ آذر ۱۳۹۰
از: تهران
طرفدار:
- ژاوی هرناندز - پپ گواردیولا - پرسپولیس - آرژانتین، اسپانیا - باقری، هاشمیان - گواردیولا - ابراهیم زاده گروه:
- کاربران عضو |
اومدم توی سایت یکم قوت قلب بگیرم ، بدتر شدم از بس با این آمار دادناتون و آیه یأس خوندناتون. ان شاالله میبریم و بردامون توی روسیه بیشتر میشه.
|
||
حتی یادت رو به کوه و دریا نمیدم |
|||
۳۰ آبان ۱۳۹۱
|
این عنوان قفل شده است!
|
شما میتوانید مطالب را بخوانید. |
شما نمیتوانید عنوان جدید باز کنید. |
شما نمیتوانید به عنوانها پاسخ دهید. |
شما نمیتوانید پیامهای خودتان را ویرایش کنید. |