در حال دیدن این عنوان: |
۱ کاربر مهمان
|
برای ارسال پیام باید ابتدا ثبت نام کنید!
|
|
|
پاسخ به: هرچه می خواهد دل تنگت بگو ...!! | ||
مهمان_مهمان
|
اینجا چه نسبتای فامیلیه درهم برهمی داره فک کنم خودتون هم قاطی میکنین گاهی عمه و خاله و دایی و... |
||
۱۶ خرداد ۱۳۹۱
|
|
نام کاربری: ~Voro0JaK~
پیام:
۱,۴۷۶
عضویت از: ۲۱ دی ۱۳۸۹
از: TehRaN
طرفدار:
- ×LeO× - :O - ×SpaiN× - :O - ×TiTo , PeP× - :O گروه:
- كاربران بلاک شده |
نقل قول PrInCeSs Of RaIn نوشته:اینجا چه نسبتای فامیلیه درهم برهمی داره فک کنم خودتون هم قاطی میکنین گاهی عمه و خاله و دایی و... نه بابا اتفاقا تقریبا واضحه نقل قول مثه اینکه نیم ساعت پیش مرخص شدن فشار عصبی بوده که سر یه موضوعی دوباره بهش فشار آورده اما خدا رو شکر رفع شد امیدوارم تکرار نشه دیگهخدا رو شکر |
||
۱۶ خرداد ۱۳۹۱
|
|
نام کاربری: Lucho.The.Great
نام تیم: بارسلونا
پیام:
۶۱,۶۱۷
عضویت از: ۱۴ مرداد ۱۳۸۴
از: تهران
طرفدار:
- بویان کرکیچ - یوهان کرویف - پرسپولیس - اسپانیا، آرژانتین - احمد عابدزاده، کریم باقری - فرانک ریکارد - افشین امپراطور گروه:
- لیگ فانتزی - کاربران عضو - مدیران کل |
به مهد کودک FCBarcelona.ir خوش آمدید!
|
||
عمری است دخیلم به ضریحی که نداری... |
|||
۱۶ خرداد ۱۳۹۱
|
|
نام کاربری: H7091M
پیام:
۸,۹۹۴
عضویت از: ۱۴ شهریور ۱۳۸۸
طرفدار:
- پدری گاوی یامال - مسی ریوالدو ، رونالدینهو، پویول ، ژاوی، اینیستا، آلوز - استقلال - اسپانیا و فرانسه - سامان قدوس - گواردیولا ، فرگوسن ، کلوپ - فرهاد مجیدی گروه:
- کاربران عضو |
نقل قول The Dark Lord نوشته:به مهد کودک FCBarcelona.ir خوش آمدید! فقط اگه بشه بالا درش بزنیم با مدیریت جدید همه چی عالیه پ.ن: بچه ها رسما من به فنا رفتم خداحافظ همگی |
||
... | |||
۱۶ خرداد ۱۳۹۱
|
|
نام کاربری: Dark_Rider
پیام:
۸,۸۵۸
عضویت از: ۶ دی ۱۳۸۸
از: كنار دريا
طرفدار:
- کارلس پویول & لیو مسی - کرایوف - برزیل و اسپانیا - :D - پپ عزیز - پروین گروه:
- کاربران عضو |
اخرين وضعيت تلفن همراه من نه ويبره داره نه زنگ ميخوره دكمه خاموش روشن هم كار نميكنه خاموش بشه ديگه براي هميشه خاموش شده |
||
۱۶ خرداد ۱۳۹۱
|
|
|
نقل قول اما عمه خانم( خاله بعضیا باشی عمه منی ( شوخی)چرا شایعه درست می کنی؟؟ من پدر مجازیم حسام نیست که من بابای مجازیم پلیس مخفیه الان 20 ساله کسی ازش خبر نداره شما که باید در جریان باشی این که منو عمو حسام بزرگ کرده که دلیل نمیشه بابام باشه ببخشید عمه جان پیری و هزار جور دردسر دیگه جدی؟ چرا کسی بهم نگفته بود این موضوع رو؟ همیشه حسام اینقدر مهربونه. قدرشو بدون عمه نقل قول اینجا چه نسبتای فامیلیه درهم برهمی دارهفک کنم خودتون هم قاطی میکنین گاهی عمه و خاله و دایی و... این که چیزی نیست. با یه خانواده ی چهار نفره دوست شدیم جدیدا. طوری که بابام هم بابام میشه و هم بابا بزرگم. از اون طرف اون اقاهه هم برادر من میشه و هم عموی من و روابطی که به همین صورت ادامه داره. حساب کردم 15 رابطه هستش بین هشت نفر نقل قول به مهد کودک FCBarcelona.ir خوش آمدید! اینجا فقط باشگاه تربیت مربی ه نقل قول فقط اگه بشه بالا درش بزنیم با مدیریت جدید همه چی عالیهمیشه کار نداره که نقل قول اخرين وضعيت تلفن همراه مناخرین بازمانده ی جنگ جهانی اول |
||
۱۶ خرداد ۱۳۹۱
|
|
مهمان_مهمان
|
نقل قول بچه كف نازي آباد نوشته:اخرين وضعيت تلفن همراه من نه ويبره داره نه زنگ ميخوره دكمه خاموش روشن هم كار نميكنه خاموش بشه ديگه براي هميشه خاموش شده من یکی دارم 4 سال دستمه انگاری از سنگ ساختنش هیچیش نمیشه از ماشین پیاده شدم حواسم نبود که تو بغلمه افتاد وسط خیابون از زیر لاستیک ماشینا درش آوردم چند شب پیش هم رفتم پارک تاب بازی یهو سرعتی رفتم دیدم خورد به دیوار جلوییم هیچیش نشد جز دوتا خش که برداشت یکی بگه من چجوری اینو بشکنم که بابام واسم یکی درست حسابی بگیر |
||
۱۶ خرداد ۱۳۹۱
|
|
نام کاربری: L.A-Messi
پیام:
۴,۶۳۲
عضویت از: ۲۱ شهریور ۱۳۹۰
از: دامغان
طرفدار:
- مسی - کرایف،دی استفانو - گواردیولا،گاس هیدینگ - کلا قیدشو زدم گروه:
- کاربران عضو |
خدا رو شکر منم به جامعه مترجمین سایت پیوستم احساس فوق العاده ای، به خودم تبریک میگم
|
||
۱۶ خرداد ۱۳۹۱
|
|
نام کاربری: H7091M
پیام:
۸,۹۹۴
عضویت از: ۱۴ شهریور ۱۳۸۸
طرفدار:
- پدری گاوی یامال - مسی ریوالدو ، رونالدینهو، پویول ، ژاوی، اینیستا، آلوز - استقلال - اسپانیا و فرانسه - سامان قدوس - گواردیولا ، فرگوسن ، کلوپ - فرهاد مجیدی گروه:
- کاربران عضو |
عمه جون چیش مهربونه این آخه جای ترکه ها رو رو بدن من ندیدین شما هر شب منو با قاشق داغ میزنه کودک آزاری داره این عکس زمان بچگی منه اون هم دست حسامه هرچی به خان دایی گفتم بیا منو از دست این ملعون نجات بده نیامد که نیامد |
||
... | |||
۱۶ خرداد ۱۳۹۱
|
|
|
این بشر خودش رو هم آزار میده کودک که جای خودشو داره خودشو ناراحت نکن |
||
۱۶ خرداد ۱۳۹۱
|
برای ارسال پیام باید ابتدا ثبت نام کنید!
|
شما میتوانید مطالب را بخوانید. |
شما نمیتوانید عنوان جدید باز کنید. |
شما نمیتوانید به عنوانها پاسخ دهید. |
شما نمیتوانید پیامهای خودتان را ویرایش کنید. |
شما نمیتوانید پیامهای خودتان را حذف کنید. |
شما نمیتوانید نظرسنجی اضافه کنید. |
شما نمیتوانید در نظرسنجیها شرکت کنید. |
شما نمیتوانید فایلها را به پیام خود پیوست کنید. |
شما نمیتوانید پیام بدون نیاز به تایید بزنید. |