در حال دیدن این عنوان: |
۱ کاربر مهمان
|
برای ارسال پیام باید ابتدا ثبت نام کنید!
|
|
|
پاسخ به: هرچه می خواهد دل تنگت بگو ...!! | ||
|
کمیل; محمدرضا; حسام و مسعود اصلا حتی یه کلمه. هیچی قرارمون این بود؟ قرار بود تا اخرش اسممون این باشه. واقعا که |
||
۱۶ خرداد ۱۳۹۱
|
|
نام کاربری: Apple_158
پیام:
۵۵۰
عضویت از: ۹ آبان ۱۳۹۰
از: تهران
طرفدار:
- مسی - - پپ گروه:
- كاربران بلاک شده |
نقل قول میزبان نوشته:آقا از این داستانا تعریف نکنید نمیگید ملت قلبشون با باتری کار میکنه... پ.ن: شکلکا نشون دهنده گوگیجه گرفتنه. اا میبینم که همشهری ما اصطلاح اراکی به کار میبرن! ما میگیم گور گیجه نه گوگیجه |
||
آتش زده بر دریا ... لب تر نکند سقا... | |||
۱۶ خرداد ۱۳۹۱
|
|
نام کاربری: mess-shiraz-222
پیام:
۵۲۸
عضویت از: ۲۹ آذر ۱۳۹۰
از: shiraz
طرفدار:
- messi - rivaldo-raul-moller-van basten-robben- - esteglal - spania-italia - milad meydavodi - pep - - گروه:
- كاربران بلاک شده |
بچه ها یه معما:فرض کنید راننده قطار شهری هستید.توی ایستگاه اول 10 نفر سوار میشن ایستگاه دوم 5 نفر پیاده میشن و ایستگاه سوم 3 نفر سوار میشن.شما چند سال دارید؟!هر کی تونست حلش کنه
|
||
چی بگم؟! | |||
۱۶ خرداد ۱۳۹۱
|
|
|
نقل قول andriy shevchenko نوشته:بچه ها یه معما:فرض کنید راننده قطار شهری هستید.توی ایستگاه اول 10 نفر سوار میشن ایستگاه دوم 5 نفر پیاده میشن و ایستگاه سوم 3 نفر سوار میشن.شما چند سال دارید؟!هر کی تونست حلش کنه 16 پ.ن: وقتی خاله خانم باهوش میشود |
||
۱۶ خرداد ۱۳۹۱
|
|
پیام:
۵۵۰
طرفدار:
- مسی - - پپ گروه:
- كاربران بلاک شده |
نقل قول خاله خانوم نوشته:نقل قول andriy shevchenko نوشته:بچه ها یه معما:فرض کنید راننده قطار شهری هستید.توی ایستگاه اول 10 نفر سوار میشن ایستگاه دوم 5 نفر پیاده میشن و ایستگاه سوم 3 نفر سوار میشن.شما چند سال دارید؟!هر کی تونست حلش کنه 16 واخب همون سن خودمون دیگه تاحالا معما به این آسونی ندیده بودم |
||
۱۶ خرداد ۱۳۹۱
|
|
پیام:
۵۲۸
طرفدار:
- messi - rivaldo-raul-moller-van basten-robben- - esteglal - spania-italia - milad meydavodi - pep - - گروه:
- كاربران بلاک شده |
نقل قول خاله خانوم نوشته:نقل قول andriy shevchenko نوشته:بچه ها یه معما:فرض کنید راننده قطار شهری هستید.توی ایستگاه اول 10 نفر سوار میشن ایستگاه دوم 5 نفر پیاده میشن و ایستگاه سوم 3 نفر سوار میشن.شما چند سال دارید؟!هر کی تونست حلش کنه 16 پ.ن: وقتی خاله خانم باهوش میشود |
||
چی بگم؟! | |||
۱۶ خرداد ۱۳۹۱
|
|
نام کاربری: ROMAK70
پیام:
۱۱,۸۶۵
عضویت از: ۳ خرداد ۱۳۸۹
طرفدار:
- مسی - کرایوف-پویول - نساجي مازندران - هلند گروه:
- کاربران عضو |
این اسپم نیست اصلا به دل نگیرین کفتر کاکل به سر های های این خبر از من ببر های های پ.ن: |
||
۱۶ خرداد ۱۳۹۱
|
|
مهمان_مهمان
|
نقل قول خاله خانوم نوشته:کمیل; محمدرضا; حسام و مسعود اصلا حتی یه کلمه. هیچی قرارمون این بود؟ قرار بود تا اخرش اسممون این باشه. واقعا که با کیا رفتی 13 بدر این جماعت رو قولشون نمیمونن |
||
۱۶ خرداد ۱۳۹۱
|
|
پیام:
۵۲۸
طرفدار:
- كاربران بلاک شده |
نقل قول NILOOFAR نوشته:نقل قول خاله خانوم نوشته:نقل قول andriy shevchenko نوشته:بچه ها یه معما:فرض کنید راننده قطار شهری هستید.توی ایستگاه اول 10 نفر سوار میشن ایستگاه دوم 5 نفر پیاده میشن و ایستگاه سوم 3 نفر سوار میشن.شما چند سال دارید؟!هر کی تونست حلش کنه 16 واخب همون سن خودمون دیگه تاحالا معما به این آسونی ندیده بودم |
||
چی بگم؟! | |||
۱۶ خرداد ۱۳۹۱
|
|
پیام:
۵۵۰
طرفدار:
- مسی - - پپ گروه:
- كاربران بلاک شده |
نقل قول andriy shevchenko نوشته:اولا که هنر کردی اول خاله خانوم عرض کردند!دوما بعضی وقتا بعضی چیزا از آسونی سخته! هیچ ربطی نداره من اصلا به جواب خاله خانم نگاه نکردم این و قبلا خودم جوابشو به دوستم داده بودم همون موقع هم کلی به این معما خندیدم |
||
۱۶ خرداد ۱۳۹۱
|
برای ارسال پیام باید ابتدا ثبت نام کنید!
|
شما میتوانید مطالب را بخوانید. |
شما نمیتوانید عنوان جدید باز کنید. |
شما نمیتوانید به عنوانها پاسخ دهید. |
شما نمیتوانید پیامهای خودتان را ویرایش کنید. |
شما نمیتوانید پیامهای خودتان را حذف کنید. |
شما نمیتوانید نظرسنجی اضافه کنید. |
شما نمیتوانید در نظرسنجیها شرکت کنید. |
شما نمیتوانید فایلها را به پیام خود پیوست کنید. |
شما نمیتوانید پیام بدون نیاز به تایید بزنید. |