در حال دیدن این عنوان: |
۱ کاربر مهمان
|
برای ارسال پیام باید ابتدا ثبت نام کنید!
|
|
|
پاسخ به: بارسلونای محبوب من | ||
نام کاربری: Barçelona
پیام:
۲,۴۶۴
عضویت از: ۲۵ دی ۱۳۸۷
از: اصفهان
طرفدار:
- **مـــــــــســــــــــــي** - كرايوف-ریوالدو - سپاهان - آْلـــــمـــــــان - نكونام - فرگوسن-رايكارد-یواخیم لو گروه:
- کاربران عضو |
نقل قول سوما این یارو کی بود که شما باهاش بحث کردین؟آرسنالی بود یا رئالی؟ارسنالي بود |
||
|
|||
۱۷ خرداد ۱۳۸۹
|
|
نام کاربری: Kiavash13
نام تیم: آرسنال
پیام:
۹,۹۶۵
عضویت از: ۹ آذر ۱۳۸۸
از: Kermanshah
طرفدار:
- Andres Iniesta - Rivaldo - Esteghlal - Netherlands - Mojtaba jabbari - Frank De Boer - Majid Namjoomotlagh گروه:
- کاربران عضو - لیگ فانتزی |
نقل قول خبر جدید: درخواست مبلغ 70 میلیونی برای فابرگاس ----------------------------------------------------اینها انگار نمی خوان ادم بشن ما می خواستیم روابط دوستانه حفظ بشه اما انگار نمی خوان اینجوری باشه باید از همون بند 17 فیفا استفاده بکنیم و 34 تا بیشتر به این دزد ها ندیم همش دنبال بازیکن مفتی و فروش دوباره اونها به تیمهای دیگه هستن بعد میگن ما فلسفه باشگاهمون فوتباله دلال شدن... بازیکن مفتی می خرن 4 روز بعد میخوان پول خون پدرشون هم روی فروش بازیکن بگیرن من که میگم همین 70 تا رو هم بدیم. چون دو روز دیگه میگن باید ژاوی و مسی و اینستا و دنی آلوز رو بدید تا سسک رو بدیم..... ........... حیف که تو مرام بارسا نیست از اون بند 17 استفاده کنه |
||
|
|||
۱۷ خرداد ۱۳۸۹
|
|
نام کاربری: Behzad
پیام:
۳,۳۶۴
عضویت از: ۵ بهمن ۱۳۸۸
از: خیلی دور ؛ خیلی نزدیک
طرفدار:
- فابرگاس - گواردیولا گروه:
- كاربران بلاک شده |
نقل قول سوما این یارو کی بود که شما باهاش بحث کردین؟آرسنالی بود یا رئالی؟بعضی ها حاضرن طرفدار هر تیمی بشن که بتونن با بارسا رقابت کنن معلوم نبود حذب باد من یه پسر خاله دارم که رئالی و خودش گفت که رئال کثیف اما من طرفدار جای هستم که همیشه قدرت داشته باشه.. وقتی رئالی ها این حرف رو بزنن دیگه حساب کن چه خبر ارسنال هم که همش دنبال مرده خوری بازیکن مفتی اصلا باشگاه ورزشی نیست بازیکن های جوان رو می دزده بعد از چند سال پول خون باباشون هم روش میگیرن |
||
۱۷ خرداد ۱۳۸۹
|
|
پیام:
۳,۳۶۴
طرفدار:
- كاربران بلاک شده |
برای دیدن این پیام، بایستی ابتدا یک پاسخ بزنید.
|
||
۱۷ خرداد ۱۳۸۹
|
|
پیام:
۹,۹۶۵
طرفدار:
- Andres Iniesta - Rivaldo - Esteghlal - Netherlands - Mojtaba jabbari - Frank De Boer - Majid Namjoomotlagh گروه:
نظز من بابت پرداخت 70 میلیون یورو: به نظر من این مبلغ رو بدیم برای آرشاوین و کلیشی و سسک. ................. |
||
|
|||
۱۷ خرداد ۱۳۸۹
|
|
پیام:
۹,۹۶۵
طرفدار:
باز این رئال کثیف و این پرز کثیف داره قیمتا رو میبره بالا. بابت دی ماریا 40 میلیون یورو داده. حالا شما حساب کنین ویا بهتره یا دی ماریا یا سسک بهتره یا دی ماریا |
||
|
|||
۱۷ خرداد ۱۳۸۹
|
|
پیام:
۳,۳۶۴
طرفدار:
- كاربران بلاک شده |
نمی دونم چرا دوست دارم فقط توز رو تو بارسا ببینم. |
||
۱۷ خرداد ۱۳۸۹
|
|
پیام:
۹,۹۶۵
طرفدار:
نقل قول نظز من بابت پرداخت 70 میلیون یورو: به نظر من این مبلغ رو بدیم برای آرشاوین و کلیشی و سسک. .................البته ون پرسی و والکات رو هم باید اضافه کنم |
||
|
|||
۱۷ خرداد ۱۳۸۹
|
|
پیام:
۳,۳۶۴
طرفدار:
- كاربران بلاک شده |
نقل قول باز این رئال کثیف و این پرز کثیف داره قیمتا رو میبره بالا.بابت دی ماریا 40 میلیون یورو داده. حالا شما حساب کنین ویا بهتره یا دی ماریا یا سسک بهتره یا دی ماریا مهم نیست. مهم اینه که سسک دلش با رئال نبود همین رئالی ها خودشون رو واسه سسک کشتن اما دل سسک با بارسا بود همه چیز پولی نیست مسی هم با پول نرفت و هزار نمونه دیگه |
||
۱۷ خرداد ۱۳۸۹
|
|
پیام:
۹,۹۶۵
طرفدار:
نقل قول نمی دونم چرا دوست دارم فقط توز رو تو بارسا ببینم.با این که سایت گل منبع شایعست ولی نوشته بد که میخواد بره بایرن مونیخ |
||
|
|||
۱۷ خرداد ۱۳۸۹
|
برای ارسال پیام باید ابتدا ثبت نام کنید!
|
شما میتوانید مطالب را بخوانید. |
شما نمیتوانید عنوان جدید باز کنید. |
شما نمیتوانید به عنوانها پاسخ دهید. |
شما نمیتوانید پیامهای خودتان را ویرایش کنید. |
شما نمیتوانید پیامهای خودتان را حذف کنید. |
شما نمیتوانید نظرسنجی اضافه کنید. |
شما نمیتوانید در نظرسنجیها شرکت کنید. |
شما نمیتوانید فایلها را به پیام خود پیوست کنید. |
شما نمیتوانید پیام بدون نیاز به تایید بزنید. |