در حال دیدن این عنوان: |
۱ کاربر مهمان
|
برای ارسال پیام باید ابتدا ثبت نام کنید!
|
|
|
پاسخ به: بارسلونای محبوب من | ||
نام کاربری: Behzad
پیام:
۳,۳۶۴
عضویت از: ۵ بهمن ۱۳۸۸
از: خیلی دور ؛ خیلی نزدیک
طرفدار:
- فابرگاس - گواردیولا گروه:
- كاربران بلاک شده |
نقل قول نظز من بابت پرداخت 70 میلیون یورو: به نظر من این مبلغ رو بدیم برای آرشاوین و کلیشی و سسک. قبوله 70 تا میدیم +کیتا و شرط میزاریم که باید بازی کنه اخ چه حالی میده |
||
۱۷ خرداد ۱۳۸۹
|
|
نام کاربری: Barçelona
پیام:
۲,۴۶۴
عضویت از: ۲۵ دی ۱۳۸۷
از: اصفهان
طرفدار:
- **مـــــــــســــــــــــي** - كرايوف-ریوالدو - سپاهان - آْلـــــمـــــــان - نكونام - فرگوسن-رايكارد-یواخیم لو گروه:
- کاربران عضو |
نقل قول مهم اینه که سسک دلش با رئالهنقل قول اما دل سسک با براسا بوداخر با بارساست يا رئال |
||
|
|||
۱۷ خرداد ۱۳۸۹
|
|
نام کاربری: Kiavash13
نام تیم: آرسنال
پیام:
۹,۹۶۵
عضویت از: ۹ آذر ۱۳۸۸
از: Kermanshah
طرفدار:
- Andres Iniesta - Rivaldo - Esteghlal - Netherlands - Mojtaba jabbari - Frank De Boer - Majid Namjoomotlagh گروه:
- کاربران عضو - لیگ فانتزی |
نقل قول مهم نیست. مهم اینه که سسک دلش با رئالههمین رئالی ها خودشون رو واسه سسک کشتن اما دل سسک با براسا بود همه چیز پولی نیست مسی هم با پول نرفت و هزار نمونه دیگه خط اول نوشتت رو بخون _سسک دلش با رئاله_ ...جوک سال بود...(یا بهتره بگیم اشتباه لپی) |
||
|
|||
۱۷ خرداد ۱۳۸۹
|
|
نام کاربری: Behzad
پیام:
۳,۳۶۴
عضویت از: ۵ بهمن ۱۳۸۸
از: خیلی دور ؛ خیلی نزدیک
طرفدار:
- فابرگاس - گواردیولا گروه:
- كاربران بلاک شده |
نقل قول خط اول نوشتت رو بخون _سسک دلش با رئاله_ ...جوک سال بود...(یا بهتره بگیم اشتباه لپی) غلط کردم. فقط اشتباه تایپی بود |
||
۱۷ خرداد ۱۳۸۹
|
|
نام کاربری: بارررسا
پیام:
۱,۰۸۰
عضویت از: ۷ اردیبهشت ۱۳۸۹
از: تهران
طرفدار:
- عشقم آنری بود که رفت - آنری-رونالدینیو - استقلال - اسپانیا - خسرو حیدری - فرگوسن - قلعه نوعی گروه:
- کاربران عضو |
این یارو دیگه چی میگفت؟ بهزاد ممنون که اون لحظه تو تاپیک بودی و بهش جواب های منطقی دادی دمت گرم ولی ای کاش بلاک نمیشد و همه میتونستن باهاش بحث کنن ای کاش... |
||
۱۷ خرداد ۱۳۸۹
|
|
پیام:
۹,۹۶۵
طرفدار:
- Andres Iniesta - Rivaldo - Esteghlal - Netherlands - Mojtaba jabbari - Frank De Boer - Majid Namjoomotlagh گروه:
نقل قول قبوله 70 تا میدیم +کیتا و شرط میزاریم که باید بازی کنه اخ چه حالی میدهیه جوری میگی انگار یکی از رفقای راسلی که میخواد هیئت مدیرش کنهd: |
||
|
|||
۱۷ خرداد ۱۳۸۹
|
|
پیام:
۹,۹۶۵
طرفدار:
نقل قول غلط کردم. فقط اشتباه تایپی بوددور از جون بهزاد جون.(چه جون جونی شد) |
||
|
|||
۱۷ خرداد ۱۳۸۹
|
|
نام کاربری: بارررسا
پیام:
۱,۰۸۰
عضویت از: ۷ اردیبهشت ۱۳۸۹
از: تهران
طرفدار:
- عشقم آنری بود که رفت - آنری-رونالدینیو - استقلال - اسپانیا - خسرو حیدری - فرگوسن - قلعه نوعی گروه:
- کاربران عضو |
70 تا به نظر من اوج بی منطقیه همه ی این بالا رفتن قیمت ها زیر سره رئاله 70 تا هه هه هه |
||
۱۷ خرداد ۱۳۸۹
|
|
نام کاربری: KHASHAYARSHA
پیام:
۱,۳۱۹
عضویت از: ۷ آذر ۱۳۸۸
از: Casablanca
طرفدار:
- پویول-ژاوی-والدس - کرویف-استویچکوف-پپ-ریوالدو-دینهو - فولاد-استقلال اهواز-نفت - کـــاتـالـــــونـــــــیـــــــا - ایمان مبعلی - کرویف-گواردیولا-فان باستن - مجید جلالی گروه:
- کاربران عضو |
جالبه، یه آرسنالی میاد میگه چرا شما به رئالیا میگین خوک؟ در هر صورت خوب شد که بلاکش کردن چون بحث با اینا آب در هاون کوبیدنه! من تعجب میکنم که شما میرین تو سایت اونا نظراشونو میخونین! من حتی حوصله نمیکنم خبراشونم برم نگاه کنم. نقل قول حیف که تو مرام بارسا نیست از اون بند 17 استفاده کنهبنظر من وقتشه که این کارو بکنن.چون حرف حساب حالیشون نمیشه.آخه یکی نیست بگه شما میدونین 70میلیون یورو چندتا صفر داره؟ آی دلم میخواد سسک بیاد بارسا بعد جانشینش که بره آرسنال جواب نده. 70میلیون فقط مسی میارزه و ژاوی.سسک 35تا هم زیادشه. |
||
|
|||
۱۷ خرداد ۱۳۸۹
|
|
نام کاربری: parham_muse_rh
پیام:
۲۸۰
عضویت از: ۹ شهریور ۱۳۸۸
طرفدار:
- ... messi xavi villa - ronaldo ronaldinho - Spain Argantina Brasil - Guardiola Mourinho Hiddink Rijkaard گروه:
- کاربران عضو |
بچه ها من خیلی وقت بود نبودم و از بحث پرتم!!! یکی خلاصه بگه این یه هفته چی شده؟! بند 17 چیه؟! امیدوارم پس فردا فابرگاس تو بارسا باشه! یعنی باید باشه1 |
||
|
|||
۱۷ خرداد ۱۳۸۹
|
برای ارسال پیام باید ابتدا ثبت نام کنید!
|
شما میتوانید مطالب را بخوانید. |
شما نمیتوانید عنوان جدید باز کنید. |
شما نمیتوانید به عنوانها پاسخ دهید. |
شما نمیتوانید پیامهای خودتان را ویرایش کنید. |
شما نمیتوانید پیامهای خودتان را حذف کنید. |
شما نمیتوانید نظرسنجی اضافه کنید. |
شما نمیتوانید در نظرسنجیها شرکت کنید. |
شما نمیتوانید فایلها را به پیام خود پیوست کنید. |
شما نمیتوانید پیام بدون نیاز به تایید بزنید. |