در حال دیدن این عنوان: |
۱ کاربر مهمان
|
برای ارسال پیام باید ابتدا ثبت نام کنید!
|
|
|
پاسخ به: هرچه می خواهد دل تنگت بگو ...!! | ||
نام کاربری: mess-shiraz-222
پیام:
۵۲۸
عضویت از: ۲۹ آذر ۱۳۹۰
از: shiraz
طرفدار:
- messi - rivaldo-raul-moller-van basten-robben- - esteglal - spania-italia - milad meydavodi - pep - - گروه:
- كاربران بلاک شده |
نقل قول كميل نوشته:نقل قول r.baggio نوشته:اقا عزیزم چزا دعوا داریی؟تعصب مثبت قبول داشتن یک سری فکر عقیده البته با این شرط که از حد مجاز فراتر نباشه و فقط اون عقیده رو یک عقیده دونست نه چیز دیگه و همچنین تا وقتی از محور حق و انصاف دور نشه. اون چيزي كه تو ذهنت تو از تعصب نقش بسته يه شخصيتي هست كه ذهنش بستس و يه سري اصول و عقايد رو بدون شناخت فقط همينجوري باور داره و ازش خبر نداره و اصرار الكي داره ولي چيزي كه من از تعصب برداشت دارم شناخت واقعي يه عقيده با تمام ابعاد وجودي ، بعد از شناخت دفاع از اون عقيده در حد مرگه هيچ چيز هم فراتر از اعتقاد به خدا و دين اسلام نيست و تعصب واقعي به اين دين يكي از شيرين ترين و بهترين چيزا نزد خداست حالا يه عده پيش خودشون فكر ميكنن اره اگه يه نفر در حد كمال و تام به احكام اسلام پايبنده تعصبي هست از نوعي كه تو ذهنش شما نقش بسته |
||
چی بگم؟! | |||
۷ مرداد ۱۳۹۱
|
|
نام کاربری: Dark_Rider
پیام:
۸,۸۵۸
عضویت از: ۶ دی ۱۳۸۸
از: كنار دريا
طرفدار:
- کارلس پویول & لیو مسی - کرایوف - برزیل و اسپانیا - :D - پپ عزیز - پروین گروه:
- کاربران عضو |
نقل قول چون وقتی به قول شما تا سرحد مرگ از عقیده اش دفاع میکرد وقتی یکی یه ایراد بهش میگرفت حاضر نبود به خاطر تعصب شدیدش به اون مرحله برداشت برگرده وببینه درست برداشت کرده آیا؟وقتي فرق بين دفاع و حمله رو نميدوني نميتوني درموردش نظر هم بدي چيزي كه از تيمور لنگ تعريف كردي همون مثال خودم درمورد تعصبيه كه تو ذهنت نقش بسته نه چيز ديگه دفاع يعني اينكه اگه خواستن بهت حمله ور بشن حاضر باشي جون خودتو براي عقيدت بدي ، اين تا اينجا. در ضمن اسلام هيچ وقت دين حمله نبوده هر خري كه به خاطر تند روي هاي شخصي و نفهمي خودش چنين كاراي وحشيانه اي كرده ربطي به اسلام و مسلمين نداره همچنين ربطي به تعصب نداشته اين فقط بي شعوري اون فردو نشون ميده وقتي ميگم برادرانه ازت خواهش ميكنم درمورد دين تحقيق كن واسه همينه كه بدوني هيچ وقت اسلام به چيزي حمله نميكنه، مسلمون واقعي خيلي انسان معقول و شايسته ايه ، در ضمن فراموش نشه معقول بودن يعني اينكه اگه كسي هم بهت حمله كرد سكوت نكني ، پس شناختتو زياد كن كسي كه از روي جهل كاري انجام ميده رو نبايد به پاي چيز ديگه اي جز جهل بنويسي بايد مينوشتي تيمور لنگ جاهل اسم خدا پيغمبر هم از جلوش برداري نقل قول اگر میدونم موضوعی حق واقعیه به نظر من لازم نیست روش انقدر تعصبی برخورد کنیم چون نیاز به ما نداره برای دفاع از خودش اينم از اون شعاراي الكيه كه تو بيداري هم مطرح كردي و جواب دادم و نتونستي جوابشو بدي هرجا كسي به اسلام حمله ميكنه بايد ازش دفاع كني سنت و شيوه زندگي پيامبر و قران و عترت بايد حفظ بشه اينا شكي توش نيست ولي اگه يه احمقي مثل شاهين نجفي و يا يه گوسفندي مثل سلمان رشدي به اينا حمله كرد بايد بشينيم و با اين حرفاي قشنگ قشنگ بهشون رو بديم؟ نخير عزيز من جهاد تو اسلام ركن اساسي هستش |
||
۷ مرداد ۱۳۹۱
|
|
|
نقل قول اگر میدونم موضوعی حق واقعیه به نظر من لازم نیست روش انقدر تعصبی برخورد کنیم چون نیاز به ما نداره برای دفاع از خودش وقتی داری دفاع میکنی، در اصل برا خودت تلاش میکنی! مثلا: خدا به عبادات ما نیازمنده؟! اگه عبادتش نکنیم مشکلی براش پیش میاد؟! مسلما نه !! ما عبادت رو میکنیم تا آخرت خودمون رو بدست بیاریم! این از این! ثانیا! با اینکه اسلام حقه ولی اگر دفاع نکنیم میتونه به خطر بیوفته! دقت کن! حق به خطر نمیوفته! اسلام به خطر میوفته! ثل تحریف و تغییر در دین! در دینهای دیگه این تحریف، به دلیل به قول شما نداشتن تعصب، بسیار زیاد بوده و تقریبا دینشون کاملا تغییر کرده! ولی در اسلام این تحریف اولا به دلیل تحریف ناپذیر بودن قرآن و دوما به خاطر حضور مسلمانان واقعی، متعصب و با غیرت در همه زمانها، به مراتب کمتر بوده! درسته! تحریف شده! کم هم نبوده! ولی در قیاس با بقیه ادیان کمتر بوده! یقینا کسی شما رو مجبور به دفاع از اسلام نکرده! |
||
هیچوقت به سرباز نمیگن «جمعهها تعطیله نجنگ» | |||
۷ مرداد ۱۳۹۱
|
|
پیام:
۵۲۸
طرفدار:
- messi - rivaldo-raul-moller-van basten-robben- - esteglal - spania-italia - milad meydavodi - pep - - گروه:
- كاربران بلاک شده |
نقل قول كميل نوشته:نقل قول چون وقتی به قول شما تا سرحد مرگ از عقیده اش دفاع میکرد وقتی یکی یه ایراد بهش میگرفت حاضر نبود به خاطر تعصب شدیدش به اون مرحله برداشت برگرده وببینه درست برداشت کرده آیا؟وقتي فرق بين دفاع و حمله رو نميدوني نميتوني درموردش نظر هم بدي چيزي كه از تيمور لنگ تعريف كردي همون مثال خودم درمورد تعصبيه كه تو ذهنت نقش بسته نه چيز ديگه دفاع يعني اينكه اگه خواستن بهت حمله ور بشن حاضر باشي جون خودتو براي عقيدت بدي ، اين تا اينجا. در ضمن اسلام هيچ وقت دين حمله نبوده هر خري كه به خاطر تند روي هاي شخصي و نفهمي خودش چنين كاراي وحشيانه اي كرده ربطي به اسلام و مسلمين نداره همچنين ربطي به تعصب نداشته اين فقط بي شعوري اون فردو نشون ميده وقتي ميگم برادرانه ازت خواهش ميكنم درمورد دين تحقيق كن واسه همينه كه بدوني هيچ وقت اسلام به چيزي حمله نميكنه، مسلمون واقعي خيلي انسان معقول و شايسته ايه ، در ضمن فراموش نشه معقول بودن يعني اينكه اگه كسي هم بهت حمله كرد سكوت نكني ، پس شناختتو زياد كن كسي كه از روي جهل كاري انجام ميده رو نبايد به پاي چيز ديگه اي جز جهل بنويسي بايد مينوشتي تيمور لنگ جاهل اسم خدا پيغمبر هم از جلوش برداري نقل قول اگر میدونم موضوعی حق واقعیه به نظر من لازم نیست روش انقدر تعصبی برخورد کنیم چون نیاز به ما نداره برای دفاع از خودش اينم از اون شعاراي الكيه كه تو بيداري هم مطرح كردي و جواب دادم و نتونستي جوابشو بدي هرجا كسي به اسلام حمله ميكنه بايد ازش دفاع كني سنت و شيوه زندگي پيامبر و قران و عترت بايد حفظ بشه اينا شكي توش نيست ولي اگه يه احمقي مثل شاهين نجفي و يا يه گوسفندي مثل سلمان رشدي به اينا حمله كرد بايد بشينيم و با اين حرفاي قشنگ قشنگ بهشون رو بديم؟ نخير عزيز من جهاد تو اسلام ركن اساسي هستش |
||
چی بگم؟! | |||
۷ مرداد ۱۳۹۱
|
|
پیام:
۵۲۸
طرفدار:
- كاربران بلاک شده |
نقل قول مــســــــعــود نوشته:نقل قول اگر میدونم موضوعی حق واقعیه به نظر من لازم نیست روش انقدر تعصبی برخورد کنیم چون نیاز به ما نداره برای دفاع از خودش وقتی داری دفاع میکنی، در اصل برا خودت تلاش میکنی! مثلا: خدا به عبادات ما نیازمنده؟! اگه عبادتش نکنیم مشکلی براش پیش میاد؟! مسلما نه !! ما عبادت رو میکنیم تا آخرت خودمون رو بدست بیاریم! این از این! ثانیا! با اینکه اسلام حقه ولی اگر دفاع نکنیم میتونه به خطر بیوفته! دقت کن! حق به خطر نمیوفته! اسلام به خطر میوفته! ثل تحریف و تغییر در دین! در دینهای دیگه این تحریف، به دلیل به قول شما نداشتن تعصب، بسیار زیاد بوده و تقریبا دینشون کاملا تغییر کرده! ولی در اسلام این تحریف اولا به دلیل تحریف ناپذیر بودن قرآن و دوما به خاطر حضور مسلمانان واقعی، متعصب و با غیرت در همه زمانها، به مراتب کمتر بوده! درسته! تحریف شده! کم هم نبوده! ولی در قیاس با بقیه ادیان کمتر بوده! یقینا کسی شما رو مجبور به دفاع از اسلام نکرده! |
||
چی بگم؟! | |||
۷ مرداد ۱۳۹۱
|
|
نام کاربری: Dark_Rider
پیام:
۸,۸۵۸
عضویت از: ۶ دی ۱۳۸۸
از: كنار دريا
طرفدار:
- کارلس پویول & لیو مسی - کرایوف - برزیل و اسپانیا - :D - پپ عزیز - پروین گروه:
- کاربران عضو |
شما كه اصلا نخوندي من درمورد بقيه اديان چه نظري دارم نبايد درموردش اظهار نظر كني من به اديان توهين نكردم، فقط به تحريفاتش توپيدم و حق منه كه به عقيده اي كه به خدا توهين ميكنه و ميگه سر شيعه رو بايد ببري توپيد فرافكني رو خوب بلدي خوشم مياد نقل قول دفاع تا سر حد مرگ جلوگیری میکنه از برگشتن به مرحله برداشت.و این تغییر مثبت رو که توی زندگی آدم یه اصل اساسی(البته آدمی که میخواد به تکامل برسه) از بین میبره. اهان بله مستفيض شديم اون وقت برام توصيف كن بينم كربلا و واقعه عاشورا با اين تعابير شما در چه جايگاهي هستش؟ دفاع مقدس چي؟ نقل قول در ضمن شما فکر میکنی نتیجه این حرفای به اصطلاح شما قشنگ قشنگ بوده که کارو به اینجا رسونده که عده ای توهین کنن؟!اين حرفاي تو زماني معنا پيدا ميكنه كه دو طرف اين رفتارو داشته باشن وقتي تو مياي ميگي مسلمونا اين دفاع از دينشون يا همون تعصبو ول كنن بايد در مقابل يه جبهه اي داشته باشي كه به كسي توهين نكنه نه اينكه هر سال يه كشيش بياد قران سوزي راه بندازه به دستور امريكا همينجور مسملمون تو عراقو افغانستانو ميانمارو اينجور جاها كشته بشه پس وقتي يه طرف معادلت جور نيست فرمولت جواب نميده من حرفتو ميخونم، فقط من كامل و جامع نگاه ميكنم تو رويايي نگاه ميكني تو باور نداري كه عقيده مسيحيت امريكا الان بر اين چيده شده كه بايد جنگ ارماگدون بين مسيحيا و يهوديا دربگيره و اين دو قوم همديگه رو نابود كنن تو باور نداري كه الان خود امريكا در هر ثانيه اي حاضره خون همين مسلمونا رو بريزه فقط به خاطر اسلامشون ولي من باور دارم پس وقتي ميگي گفتگو تمدون و نزديكي و دور شدن از خشونت براي من خنده داره |
||
۷ مرداد ۱۳۹۱
|
|
پیام:
۵۲۸
طرفدار:
- كاربران بلاک شده |
نقل قول كميل نوشته:شما كه اصلا نخوندي من درمورد بقيه اديان چه نظري دارم نبايد درموردش اظهار نظر كني من به اديان توهين نكردم، فقط به تحريفاتش توپيدم و حق منه كه به عقيده اي كه به خدا توهين ميكنه و ميگه سر شيعه رو بايد ببري توپيد فرافكني رو خوب بدي خوشم مياد نقل قول دفاع تا سر حد مرگ جلوگیری میکنه از برگشتن به مرحله برداشت.و این تغییر مثبت رو که توی زندگی آدم یه اصل اساسی(البته آدمی که میخواد به تکامل برسه) از بین میبره. اهان بله مستفيض شديم اون وقت برام توصيف كن بينم كربلا و واقعه عاشورا با اين تعابير شما در چه جايگاهي هستش؟ دفاع مقدس چي؟ نقل قول در ضمن شما فکر میکنی نتیجه این حرفای به اصطلاح شما قشنگ قشنگ بوده که کارو به اینجا رسونده که عده ای توهین کنن؟!اين حرفاي تو زماني معنا پيدا ميكنه كه دو طرف اين رفتارو داشته باشن وقتي تو مياي ميگي مسلمونا اين دفاع از دينشون يا همون تعصبو ول كنن بايد در مقابل يه جبهه اي داشته باشي كه به كسي توهين نكنه نه اينكه هر سال يه كشيش بياد قران سوزي راه بندازه به دستور امريكا همينجور مسملمون تو عراقو افغانستانو ميانمارو اينجور جاها كشته بشه پس وقتي يه طرف معادلت جور نيست فرمولت جواب نميده من حرفتو ميخونم، فقط من كامل و جامع نگاه ميكنم تو رويايي نگاه ميكني تو باور نداري كه عقيده مسيحيت امريكا الان بر اين چيده شده كه بايد جنگ ارماگدون بين مسيحيا و يهوديا دربگيره و اين دو قوم همديگه رو نابود كنن تو باور نداري كه الان خود امريكا در هر ثانيه اي حاضره خون همين مسلمونا رو بريزه فقط به خاطر اسلامشون ولي من باور دارم پس وقتي ميگي گفتگو تمدون و نزديكي و دور شدن از خشونت براي من خنده داره |
||
چی بگم؟! | |||
۷ مرداد ۱۳۹۱
|
|
نام کاربری: Kiavash13
نام تیم: آرسنال
پیام:
۹,۹۶۵
عضویت از: ۹ آذر ۱۳۸۸
از: Kermanshah
طرفدار:
- Andres Iniesta - Rivaldo - Esteghlal - Netherlands - Mojtaba jabbari - Frank De Boer - Majid Namjoomotlagh گروه:
- کاربران عضو - لیگ فانتزی |
دوستان میون بحثاتون. اینجا استانبول ساعت حدودای 4/5 ایناس چه کیفی میده استفاده از wifi فرودگاه با سرعت وحشتناک ساکس هم وصل کردم کسی جرات هک آی پی رو نکنه یه ساعت دیگه پرواز داریم اونور دنیا شاید وسط راهی یه سری به المپیک هم زدیم |
||
|
|||
۷ مرداد ۱۳۹۱
|
|
نام کاربری: HO3INR
نام تیم: والنسیا
پیام:
۴,۳۹۱
عضویت از: ۱۱ بهمن ۱۳۸۷
از: Winterfell
طرفدار:
- Carles Puyol گروه:
- کاربران عضو |
نقل قول r.baggio نوشته:خوب معلومه وقتی سلیقه های شخصیو بکنی معیار قضاوت این میشه!نوع نگارش من از نظر شما صحیح نیست چه ربطی به سواد داره؟!!!چیزایی میگیدا!بعدشم فقط یه دلیل بیار که حرف من غلطه یه دلیل! بنده خدا؛ نحوه نوشتن مبین سواد آدمه. لازم نبود بگم که چقدر محملات نوشتی، گفتم که هروقت خواستی حرف بزنی اول یکبار از روش بخونی، که اینقدر پرت بنظر نیاد. رو که نیست! |
||
۷ مرداد ۱۳۹۱
|
|
نام کاربری: R.A.Lionel
پیام:
۷,۲۴۷
عضویت از: ۱۴ شهریور ۱۳۸۹
از: مشهد
طرفدار:
- مسی - آنری - پرسپولیس - ایران - گواردیولا، فرگوسن گروه:
- كاربران بلاک شده |
و نه هیچیک از مردم این آبادی… به حباب نگران لب یک رود قسم، و به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت، غصه هم می گذرد، آنچنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند… لحظه ها عریانند. به تن لحظه خود، جامه اندوه مپوشان هرگز. |
||
۷ مرداد ۱۳۹۱
|
برای ارسال پیام باید ابتدا ثبت نام کنید!
|
شما میتوانید مطالب را بخوانید. |
شما نمیتوانید عنوان جدید باز کنید. |
شما نمیتوانید به عنوانها پاسخ دهید. |
شما نمیتوانید پیامهای خودتان را ویرایش کنید. |
شما نمیتوانید پیامهای خودتان را حذف کنید. |
شما نمیتوانید نظرسنجی اضافه کنید. |
شما نمیتوانید در نظرسنجیها شرکت کنید. |
شما نمیتوانید فایلها را به پیام خود پیوست کنید. |
شما نمیتوانید پیام بدون نیاز به تایید بزنید. |