در حال دیدن این عنوان: |
۱ کاربر مهمان
|
برای ارسال پیام باید ابتدا ثبت نام کنید!
|
|
|
پاسخ به: هرچه می خواهد دل تنگت بگو ...!! | ||
نام کاربری: ROMAK70
پیام:
۱۱,۸۶۵
عضویت از: ۳ خرداد ۱۳۸۹
طرفدار:
- مسی - کرایوف-پویول - نساجي مازندران - هلند گروه:
- کاربران عضو |
یه ترول چرا همش حس میکنم اون پسر پاینیه عکس بچگیای منه؟ |
||
۸ شهریور ۱۳۹۱
|
|
نام کاربری: Prince_Of_Catalan
پیام:
۵,۰۲۴
عضویت از: ۲۲ آذر ۱۳۸۹
از: رفسنجان & تهران
طرفدار:
- همه بازیکنان بارسا خصوصا مسی و الکسیس - کرایف & رویکارد & رونالدینهو - پرسپولیس - اسپانیا & آرژانتین - کریم باقری & علی کریمی - گواردیولا - افشین امپراطور گروه:
- كاربران بلاک شده |
نقل قول Fabregas نوشته:کمیل و اسپم؟! کلاس کار سامی رو پایین نیارید دیگه ما به استاد سامی جسارت نکردیم ولی کمیل هم پاش بیفته میتونه اسپمر خوبی باشه ایندفعه ای آقا سعید 2 تا شدن نقل قول Capitan نوشته:چرا همش حس میکنم اون پسر پاینیه عکس بچگیای منه؟ الان اینجوری نیستی داداش؟!؟!؟ |
||
خداحافظ |
|||
۸ شهریور ۱۳۹۱
|
|
پیام:
۱۱,۸۶۵
طرفدار:
- کاربران عضو |
نقل قول M - i - L - a - D نوشته:نقل قول Capitan نوشته:چرا همش حس میکنم اون پسر پاینیه عکس بچگیای منه؟ الان اینجوری نیستی داداش؟!؟!؟ الان بدتر شدم |
||
۸ شهریور ۱۳۹۱
|
|
مهمان_مهمان
|
نقل قول <span class='quoter'>Capitan نوشته:</span>نقل قول <span class='quoter'>M - i - L - a - D نوشته:</span>نقل قول <span class='quoter'>Capitan نوشته:</span>چرا همش حس میکنم اون پسر پاینیه عکس بچگیای منه؟ الان اینجوری نیستی داداش؟!؟!؟ الان بدتر شدم جفت پا میپری رو سوسکه با دمپایی بعد که میری اونور بلند میشه خودشو میتکونه میگه قهرمانان نمیمیرند الان بچه های این دوره زمونه رو هرچی بزنی قوی تر میشن |
||
۸ شهریور ۱۳۹۱
|
|
پیام:
۱۱,۸۶۵
طرفدار:
- کاربران عضو |
نقل قول جفت پا میپری رو سوسکه با دمپایی بعد که میری اونور بلند میشه خودشو میتکونه میگه قهرمانان نمیمیرند الان بچه های این دوره زمونه رو هرچی بزنی قوی تر میشن یه بار رفته بودم چشم پزشکی من بودم و منشی بعد یهو از اون اتاقه جیغ کشید من هم این خیالم نبود یهو گفت سوســـــــــــک منم مثل شیر رفتم تو اتاق دیدم بله من هستم و خانم منشی و سوسک چشم تو چشم سوسک شدم تندی یه دسمال برداشتم جلدی پریدم سوسک رو گرفتم برای رعایت اصول بهداشتی و کلاس گذاشتن با دست نگرفتم نکته انحرافیش اینجا بود به خاطر همون قضیه 13 تومن پول ویزیت رو ندادم |
||
۸ شهریور ۱۳۹۱
|
|
مهمان_مهمان
|
نقل قول Capitan نوشته:نقل قول جفت پا میپری رو سوسکه با دمپایی بعد که میری اونور بلند میشه خودشو میتکونه میگه قهرمانان نمیمیرند الان بچه های این دوره زمونه رو هرچی بزنی قوی تر میشن یه بار رفته بودم چشم پزشکی من بودم و منشی بعد یهو از اون اتاقه جیغ کشید من هم این خیالم نبود یهو گفت سوســـــــــــک منم مثل شیر رفتم تو اتاق دیدم بله من هستم و خانم منشی و سوسک چشم تو چشم سوسک شدم تندی یه دسمال برداشتم جلدی پریدم سوسک رو گرفتم برای رعایت اصول بهداشتی و کلاس گذاشتن با دست نگرفتم نکته انحرافیش اینجا بود به خاطر همون قضیه 13 تومن پول ویزیت رو ندادم نکته انحرافیش یه جا دیگه بود مگه نه دوستان؟ |
||
۸ شهریور ۱۳۹۱
|
|
پیام:
۱۱,۸۶۵
طرفدار:
- کاربران عضو |
رونمایی از نام کاربری جدید اهم اهم اهم..... دیگه MRM_7LINE نداریم به تاریخ پیوست ROMAK70 نام کاربری جدید... |
||
۸ شهریور ۱۳۹۱
|
|
نام کاربری: H_Majnun
نام تیم: بایرن مونیخ
پیام:
۱۳,۵۲۱
عضویت از: ۲ فروردین ۱۳۸۹
از: زمین خدا
طرفدار:
- لیونل آندرس مسی - ریوالدو ویتور بوربا فریرا ویکتور - جوزپ گواردیولا گروه:
- كاربران بلاک شده |
نقل قول Sana 7 نوشته:نقل قول Capitan نوشته:نقل قول جفت پا میپری رو سوسکه با دمپایی بعد که میری اونور بلند میشه خودشو میتکونه میگه قهرمانان نمیمیرند الان بچه های این دوره زمونه رو هرچی بزنی قوی تر میشن یه بار رفته بودم چشم پزشکی من بودم و منشی بعد یهو از اون اتاقه جیغ کشید من هم این خیالم نبود یهو گفت سوســـــــــــک منم مثل شیر رفتم تو اتاق دیدم بله من هستم و خانم منشی و سوسک چشم تو چشم سوسک شدم تندی یه دسمال برداشتم جلدی پریدم سوسک رو گرفتم برای رعایت اصول بهداشتی و کلاس گذاشتن با دست نگرفتم نکته انحرافیش اینجا بود به خاطر همون قضیه 13 تومن پول ویزیت رو ندادم نکته انحرافیش یه جا دیگه بود مگه نه دوستان؟ این انگا به داداش ما نمیچسبه ها. درست صحبت کنید... نقل قول Capitan نوشته:رونمایی از نام کاربری جدید اهم اهم اهم..... دیگه MRM_7LINE نداریم به تاریخ پیوست ROMAK70 نام کاربری جدید... داداش خیلی بت میاد. مبارکه. |
||
۸ شهریور ۱۳۹۱
|
|
نام کاربری: L.A-Messi
پیام:
۴,۶۳۲
عضویت از: ۲۱ شهریور ۱۳۹۰
از: دامغان
طرفدار:
- مسی - کرایف،دی استفانو - گواردیولا،گاس هیدینگ - کلا قیدشو زدم گروه:
- کاربران عضو |
نقل قول Capitan نوشته:رونمایی از نام کاربری جدید اهم اهم اهم..... دیگه MRM_7LINE نداریم به تاریخ پیوست ROMAK70 نام کاربری جدید... داداش یه توضیحی چیزی بده بفهمیم یعنی چی؟! ماشالله اینجا همه رمزی ارتباط دارن |
||
۸ شهریور ۱۳۹۱
|
|
پیام:
۱۱,۸۶۵
طرفدار:
- کاربران عضو |
نقل قول مصطفی نوشته:نقل قول Capitan نوشته:رونمایی از نام کاربری جدید اهم اهم اهم..... دیگه MRM_7LINE نداریم به تاریخ پیوست ROMAK70 نام کاربری جدید... داداش یه توضیحی چیزی بده بفهمیم یعنی چی؟! ماشالله اینجا همه رمزی ارتباط دارن یه اسم مازندرانی معنیشم نمیگم اما چون تویی میگم به معنی صداقت،درستکاری،محکم بودن هست.... اون 70 هم که سال تولدمه دیگه |
||
۸ شهریور ۱۳۹۱
|
برای ارسال پیام باید ابتدا ثبت نام کنید!
|
شما میتوانید مطالب را بخوانید. |
شما نمیتوانید عنوان جدید باز کنید. |
شما نمیتوانید به عنوانها پاسخ دهید. |
شما نمیتوانید پیامهای خودتان را ویرایش کنید. |
شما نمیتوانید پیامهای خودتان را حذف کنید. |
شما نمیتوانید نظرسنجی اضافه کنید. |
شما نمیتوانید در نظرسنجیها شرکت کنید. |
شما نمیتوانید فایلها را به پیام خود پیوست کنید. |
شما نمیتوانید پیام بدون نیاز به تایید بزنید. |