در حال دیدن این عنوان: |
۱ کاربر مهمان
|
این عنوان قفل شده است!
|
|
|
پاسخ به: اخبار و حواشی لیگ جزیره | ||
نام کاربری: Ali_SHS
پیام:
۷,۳۸۵
عضویت از: ۲۵ مرداد ۱۳۹۱
از: Esfahan
طرفدار:
- Messi , Xavi , Iniesta , Puyol , Valdes - Ronaldinho , Rafa Marquez , Rivaldo , Cruyff - Perspolis - Spain. Argantina - Ali Karimi - Pep Guardiola - Abdollah Veissi گروه:
- كاربران بلاک شده |
این مربی ایتالیایی گفته تیم منچسترسیتی عملا بختی برای قهرمانی ندارد. سایت گل – روبرتو مانچینی گفته تیمش پس از باخت سه بر یک به ساوتهمپتون عملا بختی برای قهرمانی ندارد. او همچنین گفته جای خالی ونسان کمپانی و ماتیا ناستاسیچ در خط دفاعی حس میشود. سیتی با سیرکی از اشتباهات بازی را به ساوتهمپتون باخت و اکنون 9 امتیاز کمتر از منچستریونایتد دارد که یک بازی هم کمتر دارد. مانچینی گفته: «بخت ما شاید 10 درصد باشد. فکر نمیکنم بتوانیم 12 امتیاز را جبران کنیم. این کار بسیار دشوار میشود.» او همچنین گفت این یکی از بدترین بازیهای سیتی در دوران مربیگری او بوده است: «به نظرم بازیکنان میدانستند که بسیار بد بازی کردیم. این بدترین بازی دو، سه سال گذشته بود. جای خالی وینی و ناستاسیچ حس میشود. برخی بازیکنان روی فرم نیستند وبسیار بد بازی میکنند. من از دست آنها ناامید شدهام.» |
||
۲۲ بهمن ۱۳۹۱
|
|
پیام:
۷,۳۸۵
طرفدار:
- Messi , Xavi , Iniesta , Puyol , Valdes - Ronaldinho , Rafa Marquez , Rivaldo , Cruyff - Perspolis - Spain. Argantina - Ali Karimi - Pep Guardiola - Abdollah Veissi گروه:
- كاربران بلاک شده |
مربی چلسی درباره آینده این هافبک نظر مشخصی نداده است. سایت گل – رافا بنیتس، مربی چلسی از گلزنی فرانکلمپارد خوشحال است اما خبر جدیدی درباره آینده او ندارد. این بازیکن انگلیسی در برد چهار بریک مقابل ویگان باز هم گل زد. بنیتس گفته است: «در دو ماه گذشته او هشت، نه گل زده و این بسیار من را خوشحال میکند. لمپارد آماده است و بازی را درک میکند. اگر او 20 گل بزند و رکورد را بشکند بسیار خوشحال خواهم شد.» قرارداد لمپارد در پایان فصل به اتمام میرسد و بنیتس در پاسخ به این پرسش که آیا قراردادش تمدید میشود یا نه گفت: «اگر او پنجشنبه آماده باشد بسیار خوشحال میشوم!» |
||
۲۲ بهمن ۱۳۹۱
|
|
پیام:
۷,۳۸۵
طرفدار:
- كاربران بلاک شده |
در این دیدار که توپچی ها در آن با تک گل کاسورلا به پیروزی رسیدند، اخراج جنکینسون و مصدومیت لورن کوشیلنی کار را برای آرسنال سخت کرد اما آنها در نهایت توانستند از گل شان محافظت کنند سایت گل- آرسن ونگر، سرمربی آرسنال، پس از پیروزی 1-0 تیمش مقابل ساندرلند، عملکرد خوب دفاعی شاگردانش را مورد ستایش قرار داد. در این دیدار که توپچی ها در آن با تک گل سانتی کاسورلا به پیروزی رسیدند، اخراج کارل جنکینسون و مصدومیت لورن کوشیلنی کار را برای شاگردان ونگر سخت کرد اما آنها در نهایت توانستند از تک گل شان محافظت کنند. سرمربی فرانسوی در گفتگو با خبرنگاران گفت:" این دیداری بسیار پرفشار بود. ما در خط حمله نشانه های خوبی بروز دادیم اما نتوانستیم به گل دوم برسیم.در نیمه دوم و به ویژه در 20 دقیقه پایانی که 10 نفره شدیم، روی دیگری از خودمان را به نمایش گذاشتیم. باید با تعهد بازی می کردیم. در این دیدار خط دفاعی عالی کار کرد. با توجه به اینکه تنها 15 دقیقه قبل از بازی به سانیا گفتیم که باید در مرکز خط دفاعی بازی کند، همکاری او و مرتساکر عالی بود. کاسورلا هم در سطح خیلی خیلی بالایی بازی کرد. اینکه چنین بازیکنی در تیم ملی اسپانیا به طور ثابت بازی نمی کند، نشان می دهد که آنها چقدر قوی هستند." مارتین اونیل، سرمربی ساندرلند هم در مورد این دیدار گفت:" این دیدار، از ابتدا تا انتها، فوق العاده بود. ضرباهنگ بازی خیلی زیاد بود. آرسنال تیم بزرگی است و در نیمه اول مشکلات زیادی برای ما به وجود آورد. در نیمه دوم پیش از اینکه آنها 10 نفره شوند، ما حملات زیادی داشتیم و نمی دانم چرا موفق به گلزنی نشدیم." |
||
۲۲ بهمن ۱۳۹۱
|
|
پیام:
۷,۳۸۵
طرفدار:
- كاربران بلاک شده |
رونی گفته هیچ بازیکنی را شبیهتر از او به ستاره سابق تیم ملی انگلیس ندیده است. سایت گل – وین رونی گفته جک ویلشر نزدیکترین بازیکنی است که فوتبال انگلیس نسبت به پل گاسکویین ساخته. این بازیکن 21 ساله در بازی انگلیس مقابل برزیل عالی بود و رونی او را به بازیکن سابقی تشبیه کرده که درگیر اعتیاد به الکل است. رونی گفته: «روش حرکت گاسکویین با توپ عالی بود.. نزدیکترین چیزی که در این زمینه به آن دیدهام جک است. او توپ را میگیرد و بسیار سریعتر و قویتر از آنچه مردم بتوانند درک کنند به سمت بازیکنان حریف میرود. دیدن حضور چنین بازیکنان جوانی عالی است. آن هم مقابل تیمی مانند برزیل.» گاسکویین به آمریکا رفته تا اعتیادش به الکل که عود کرده را درمان کند. رونی میگوید: «آنچه برای گازا اتفاق افتاد مایه اندوه فراوانی است. بهترین آرزوها را برایش دارم و امیدوارم بتواند هر چه سریعتر خود را از این وضعیت نجات دهد. او قهرمان من است و رویای بازی مانند او را داشتهام. افسوس که این اتفاق برایش روی داده. خیلی سال پیش در اورتون با او تمرین کردم. البته تنها چند بار. 14 یا 15 سال داشتم. کارهایی که او با توپ انجام میداد عالی بود و این تجربهای فوقالعاده برایم بود. به خانه میرفتم و به همه میگفتم من همین حالا با پل گاسکویین تمرین کردهام.» |
||
۲۳ بهمن ۱۳۹۱
|
|
پیام:
۷,۳۸۵
طرفدار:
- كاربران بلاک شده |
رئال در لالیگا به دنبال دم خودش میدود! او گفته رئال مادرید باید در اروپا موفق شود چون در لالیگا به جایی نمیرسد. سایت گل – سر الکس فرگوسن، مربی منچستریونایتد گفته فشار روی ژوزه مورینیو، مربی رئال مادرید است تا لیگ قهرمانان را فتح کند. فاصله رئال مادرید و بارسلونا در صورت برد امروز بارسا در لالیگا 16 امتیاز است و این در حالی است که یونایتد بخت کسب سه قهرمانی را دارد. او پیش از دیدار چهارشنبه دو تیم در مادرید گفته: «هدف آنها امسال جام باشگاههای اروپا است. آنها شروع بدی در لیگ داشتند و دارند دنبال دم خود میدوند! چون فرم بارسلونا باورنکردنی است. به نظرم ژوزه حواسش به جام باشگاهها است و تردیدی در این زمینه نیست. او میتواند تنها فردی شود که با سه تیم متفاوت قهرمان اروپا شده و این چالشی رویایی برایش است. البته به نظرم جام باشگاهها همیشه برایش مهم بوده. او کارش را در اروپا عالی انجام داده و امسال هم بازیکنان خوفناکی در اختیار دارد.» منبع |
||
۲۳ بهمن ۱۳۹۱
|
|
پیام:
۷,۳۸۵
طرفدار:
- كاربران بلاک شده |
مربی آرسنال گفته پاری سن ژرمن احتمالا مقصد بعدی رونالدو در صورت ترک رئال است. سایت گل – آرسن ونگر بر این باور است که کریستیانو رونالدو در صورتی که تصمیم بگیرد از رئال برود احتمالا به پاری سن ژرمن خواهد رفت. شایعه شده این بازیکن پرتغالی در سانتیاگو برنابئو ناراحت است و شاید قراردادش که در سال 2015 به پایان میرسد را تمدید نکند. پاری سن ژرمن بهشدت به دنبال این بازیکن است و ونگر میگوید: «اگر رئال مادرید نخواهد شما نمیتوانید این تیم را ترک کنید. اما از یک چیز مطمئنم. در چنین حالتی پاری سن ژرمن در صف خرید رونالدو خواهد بود.» پدرو پائولتا، مهاجم پرتغالی پاری سن ژرمن در سالهای 2003 تا 2008 هم گفته: «پاری سن ژرمن ظرفیت لازم برای خرید او را دارد. لئوناردو هم که مدیر پی اس جی است دانش فراوانی دارد. پس چرا رونالدو به این تیم نرود؟» |
||
۲۳ بهمن ۱۳۹۱
|
|
پیام:
۷,۳۸۵
طرفدار:
- كاربران بلاک شده |
رئال مادرید چهارشنبه به مصاف منچستریونایتد در لیگ قهرمانان خواهد رفت. سایت گل – سرخیو راموس هشدار داده و گفته رئال مادرید نباید مقابل منچستریونایتد حتی یک اشتباه انجام دهد. رئال به دنبال دهمین قهرمانی خود در اروپا است ولی راموس گفته این برای رئال عقده نشده: «من اسمش را عقده نمیگذارم. خیلی وقت است به دنبالش هستیم و همه میگویند امسال دیگر دسیما است، دسیما است، دسیما است! (دسیما یعنی دهم). البته ما میدانیم که اوضاع چقدر دشوار است. یک اشتباه کنید کارتان تمام است. اما شور و شوق بسیاری داریم و فینال در ویمبلی میتواند نقطه اوج ما باشد.» او درباره قرعه تیمش گفته: «خوشحالم که به یونایتد خوردیم. آنها در لیگ برتر شاید همانی هستند که ما در اسپانیا هستیم: همان ارزشها، همان تاریخ. فلسفه آنها، چیزی که به نمایش گذاشتهاند و ایدهآلهای بازیکنان یکی است. من ترجیح میدهم با چنین تیمی بازی کنم تا تیمی که بزرگ نیست اما ناگهان غافلگیرتان میکند. به علاوه من عاشق فوتبال انگلیس هستم. پدرم بسیار فوتبال انگلیس را دنبال میکرد و همیشه علاقمند به منچستریونایتد بود.» |
||
۲۳ بهمن ۱۳۹۱
|
|
پیام:
۷,۳۸۵
طرفدار:
- كاربران بلاک شده |
ستاره پرتغالی برای اولین بار پس از انتقال 80 میلیون پوندیاش به رئال مادرید رویاروی تیم سابقش قرار میگیرد. سایت گل – سر الکس فرگوسن بر این باور است که کریستیانو رونالدو، ستاره رئال مادرید استعداد بیشتری نسبت به زینالدین زیدان دارد. مهاجم پرتغالی در سال 2009 با مبلغ 94 میلیون یورو پس از کسب توپ طلا از یونایتد به رئال پیوست. فرگوسن 71ساله میگوید: «فلورنتینو پرس در دوران اول ریاستش در رئال مادرید تمامی کهکشانها را داشت. او فیگو، زیدان، روبرتو کارلوس و رائول را داشت. اما فکر نمیکنم هیچکدام به خوبی رونالدو بودند. زیدان بازیکنی رویایی بود، فیگو هم همین طور. اما نه به خوبی رونالدو. رونالدو تمامی رکوردها را شکسته. رکورد دیاستفانو،پوشکاش و اوگو سانچس را. روشن است که او جایگاهی ویژه در تاریخ باشگاه دارد. 179 گل در 178 مسابقه خودش گویای همه چیز است. میدانستم که او پیشرفتی فوقالعاده خواهد داشت. زمانی که ما را ترک کرد هنوز جوان بود.» فرگوسن گفته رئال با خرید رونالدو سود کرد: «او بعد از هر جلسه تمرینی نیمساعت خودش تمرین میکرد. این مسیر سادهای است برای این که فوتبالیست کاملی شوید. هرچه بیشتر تمرین کنید بهتر میشوید و تمرین عادت اوست. من به طبقه بالا (خانواده گلیزر) گفتم باید قیمت او را 175 میلیون یورو تعیین میکردیم واحتمالا همین مبلغ را هم به ما میدادند!» او درباره امکان حضور رونالدو در منچستر گفت: «داریم درباره صدها میلیون یورو صحبت میکنیم. من که چنین امکانی را نمیبینم.» |
||
۲۳ بهمن ۱۳۹۱
|
|
پیام:
۷,۳۸۵
طرفدار:
- كاربران بلاک شده |
مدافع 35ساله لیورپول تصمیم گرفته در پایان فصل از فوتبال خداحافظی کند. سایت گل – استیون جرارد، کاپیتان لیورپول گفته دوست داشت جیمی کاراگر دست کم یک سال دیگر برای لیورپول بازی میکرد. این مدافع 35ساله پنجشنبه اعلام کرد که تصمیم گرفته در پایان فصل به فوتبال خود خاتمه دهد. او در دوران فوتبالش تنها برای لیورپول بازی کرد و 723 بار تاکنون با پیراهن این تیم به میدان رفته. او در این زمینه تنها کالاگان را با تعداد بازی بیشتر از خود میبیند. جرارد میگوید: «او را کمی قبلتر از سایرین میشناختم. تلاش کردم او را متقاعد کنم که مدتی بیشتر در فوتبال بماند. او عملا توجهی به حرف من نکرد اما دوست داشتم او یک سال دیگر بازی کند. اما باید به تصمیم او احترام گذاشت. او دورانی رویایی داشته و فکر میکند زمان مناسب خداحافظی فرارسیده. امیدوارم که او باز هم چند نمایش عالی داشته باشد. میتوانم دربارهاش بسیار صحبت کنم. مردم نامش را در کنار آلن هانسن و مارک لارنسن میآورند، یعنی بهترین مدافعانی که باشگاه تاکنون داشته. اما از دید من او کمی بالاتر از آنهاست. این بهترین تعریفی است که میتوانم از او داشته باشم. او بازیکنی است شگفتانگیز و در دوران اوج در دو سه فصل یکی از بهترین مدافعان دنیا بود.» |
||
۲۳ بهمن ۱۳۹۱
|
|
پیام:
۷,۳۸۵
طرفدار:
- كاربران بلاک شده |
کاپیتان سابق تاتنهام گفته این بازیکن 45ساله در بیمارستانی در آمریکا زیر نظر دقیق قرار دارد. سایت گل – گری مابوت، کاپیتان تاتنهام گفته پل گاسکویین در آیسییو بیمارستانی در آریزونا قرار دارد اما زندگیاش در خطر نیست. گاسکویین اخیرا اعتیادش به الکل عود کرده است. او اکنون در آیسییو قرار دارد و مابوت میگوید: «اولین گام درمان او برنامه سمزدایی بود ولی متاسفانه پل واکنش بسیار بدی به این برنامه داشت. به این ترتیب او را در آیسییو گذاشتهاند تا بتوانند او را دقیق زیر نظر بگیرند. البته من با کادر پزشکی صحبت کردم. زندگی او در خطر نیست و پل در راه بهبود قرار دارد.» گاسکویین از سال 2004 که از فوتبال کناره گرفت مشکلات بسیاری در زمینه الکلیسم و سلامت روانی داشته است. |
||
۲۳ بهمن ۱۳۹۱
|
این عنوان قفل شده است!
|
شما میتوانید مطالب را بخوانید. |
شما نمیتوانید عنوان جدید باز کنید. |
شما نمیتوانید به عنوانها پاسخ دهید. |
شما نمیتوانید پیامهای خودتان را ویرایش کنید. |
شما نمیتوانید پیامهای خودتان را حذف کنید. |
شما نمیتوانید نظرسنجی اضافه کنید. |
شما نمیتوانید در نظرسنجیها شرکت کنید. |