در حال دیدن این عنوان: |
۱۵ کاربر مهمان
|
برای ارسال پیام باید ابتدا ثبت نام کنید!
|
|
|
پاسخ به: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... | ||
نام کاربری: prince_leo88
پیام:
۷,۶۰۱
عضویت از: ۱۵ دی ۱۳۸۸
از: آتلانتیس
طرفدار:
- لیونل مسی، کارلس پویول - مارادونا، کرایف - پرسپولیس - اسپانیا، آرژانتین - جواد نکونام - گواردیولا، آرسن ونگر - غلام پیروانی، افشین امپراطور گروه:
- کاربران عضو |
نقل قول مسافر کربلا نوشته:الان باید به مدیر اخبار و مدیر سایت تذکر بدم که اینجا رو چت روم نکنند یا از نظارت برکنارم میکنن؟ خيلي ممنون كه موجبات خنده و شادي ما رو فراهم كردي. عضو ستاد شادي آوران سايت هم هستي احيانا؟ چون عضو اسپمينگ كه هستي. |
||
... And everyone lived happily ... ...............ever after............. |
|||
۳۰ مرداد ۱۳۹۲
|
|
|
نقل قول از اين پازل گونده ها هم حل مي كردين يا فقط همين خونه بازي بود؟ یه چیزی این جا چشمک میزنه اگه گفتین؟؟!!! بعد سالها اومدم اینجا رفاقت یعنی هر وقت بگی:حال ندارم! بگه: پاشو بریم بیرون یه دوری بزنیم! منم حالم گرفتس... * رفاقت یعنی هر وقت بگی: داغونم! دیوونه ام!دلم گرفته! بگه:عزیزمی! تا من هستم نمیذارم دلت بگیره. * رفاقت یعنی هر وقت خسته باشی! مونده باشی! دلخور باشی! رفیقت با مسخره بازیاش تو رو بخندونه! دل تنگیت از یادت بره! خستگی از تنت دربیاد! * رفاقت یعنی خودش خسته باشه! درد داشته باشه! دل تنگ یارش باشه! اما خم به ابرو نیاره! پای درد ودلت بشینه! بت دلداری بده! آرومت کنه! اما نزاره بفهمی چشه! اما... * رفاقت یعنی آرامش! یعنی اگه از زمین و زمانم پر باشی! بازم میدونی یکی هست که لااقل به حرفات گوش کنه! بازم میدونی کسی هست که لااقل بات منطقی برخورد کنه! * رفاقت ینی همین! رفاقت یعنی سوغاتی آوردن از هر مسافرتی که رفته باشه! که : رفیق من بیادتم! شوخی های مزخرف و الکی و مسخره بازی در آوردن و جوونی کردن! * رفاقت یعنی :بات هستم! تا آخرش! تا تهش! * رفاقت یعنی بگه: باز این حرف زد! * رفاقت یعنی جرو بحث سر تیم های مورد علاقه! یعنی به رخ کشیدن کثیفی اتاقت!!! * رفاقت یعنی بگه میشه یه دو روز ماشینت دستم باشه؟ بگی ماشین چیه؟شماجون بخواه! اما کیه که بده؟!هه هه هه! * رفاقت یعنی هم تو روزای سخت هم تو روزای نرم پیشت باشه! رفاقت یعنی همین...! |
||
من منتظرم زیرا،گفتند:"تو می آیی" تا عابر چشمانت، ره گم نکند در شب بر کوچه بتابان نور، ای ماه تماشایی |
|||
۳۰ مرداد ۱۳۹۲
|
|
نام کاربری: Mohamad.Barani
پیام:
۱۲,۶۳۱
عضویت از: ۴ دی ۱۳۸۸
از: ساری، دارالملک ایران
طرفدار:
- .:رونالدینهو:. - .:لوییز انریکه:. - .:استقلال تهران:. - .:هــلـــنـــــــــــــد:. - .:فرهاد مجیدی:. - .:رایکارد:. - .:فیروز کریمی:. گروه:
- کاربران عضو |
بجه ها امروز دقیقا یک سال شد که من اسمم رو گذاشتم مسافر کربلا...
|
||
|
|||
۳۰ مرداد ۱۳۹۲
|
|
پیام:
۷,۶۰۱
طرفدار:
- لیونل مسی، کارلس پویول - مارادونا، کرایف - پرسپولیس - اسپانیا، آرژانتین - جواد نکونام - گواردیولا، آرسن ونگر - غلام پیروانی، افشین امپراطور گروه:
- کاربران عضو |
خيلي قشنگ بود. من كه آخرش نفهميدم اين رفيق، رفيق باب بود با نا باب؟ |
||
|||
۳۰ مرداد ۱۳۹۲
|
|
|
نقل قول من كه آخرش نفهميدم اين رفيق، رفيق باب بود با نا باب؟ البته من خیلی خوش به حالمه ها چون دقیقا یه دوست داریم همینجورییی اینجاها بودا قبلا ولی دیگه نیست! زینبو میگم! |
||
من منتظرم زیرا،گفتند:"تو می آیی" تا عابر چشمانت، ره گم نکند در شب بر کوچه بتابان نور، ای ماه تماشایی |
|||
۳۰ مرداد ۱۳۹۲
|
|
پیام:
۷,۶۰۱
طرفدار:
- کاربران عضو |
نقل قول RK12 نوشته:البته من خیلی خوش به حالمه ها چون دقیقا یه دوست داریم همینجورییی اینجاها بودا قبلا ولی دیگه نیست! زینبو میگم! كدوم زينب؟ شاپرك خسته ميشه بالهاشو زود مي بنده روي گلها مي شينه شعر مي خونه مي خنده شعر مي خونه مي خنده كدوم كدوم شاپرك ( كدوم زينب به اين مصراع مربوط ميشه) همون كه رنگارنگه با شاخاي قشنگش ميره و بر مي گرده با اين آهنگ بايد بخونينش. دارا راي دادا داداي داي |
||
|||
۳۰ مرداد ۱۳۹۲
|
|
نام کاربری: Lucho.The.Great
نام تیم: بارسلونا
پیام:
۶۱,۶۱۹
عضویت از: ۱۴ مرداد ۱۳۸۴
از: تهران
طرفدار:
- بویان کرکیچ - یوهان کرویف - پرسپولیس - اسپانیا، آرژانتین - احمد عابدزاده، کریم باقری - فرانک ریکارد - افشین امپراطور گروه:
- لیگ فانتزی - کاربران عضو - مدیران کل |
کاش ما هم دلمون مثل بعضیا خوش بود انقدر
|
||
عمری است دخیلم به ضریحی که نداری... |
|||
۳۰ مرداد ۱۳۹۲
|
|
|
نقل قول كدوم زينب؟ شاپرك خسته ميشه بالهاشو زود مي بنده روي گلها مي شينه شعر مي خونه مي خنده شعر مي خونه مي خنده كدوم كدوم شاپرك ( كدوم زينب به اين مصراع مربوط ميشه؟ همون كه رنگارنگه با شاخاي قشنگش ميره و بر مي گرده با اين آهنگ بايد بخونينش. دارا راي دادا داداي داي همون که خیلی خوب بود.. آروم و بی هیچ صدا خبر میذاشت تو ماژول ترجمه کرده بود چون از همون اول هم بلد نبودم درست حسابی شعر بگم زدم هرچی وزن و قافیه بود درب و داغون کردم همین چند دیقه پیش خبر رسید که دسته ای از اساتید ادبیات خودشون رو در دریای خلیج همیشه فارس غرق کردن نقل قول کاش ما هم دلمون مثل بعضیا خوش بود انقدر |
||
|||
۳۰ مرداد ۱۳۹۲
|
|
|
ببخشید جا نشد تو یه ارسال جدا اینا رو گذاشتم.
|
||
|||
۳۰ مرداد ۱۳۹۲
|
|
پیام:
۷,۶۰۱
طرفدار:
- کاربران عضو |
نقل قول سوگوار پدر نوشته:کاش ما هم دلمون مثل بعضیا خوش بود انقدر ديوار و نقاشي سيزده بدر |
||
|||
۳۰ مرداد ۱۳۹۲
|
برای ارسال پیام باید ابتدا ثبت نام کنید!
|
شما میتوانید مطالب را بخوانید. |
شما نمیتوانید عنوان جدید باز کنید. |
شما نمیتوانید به عنوانها پاسخ دهید. |
شما نمیتوانید پیامهای خودتان را ویرایش کنید. |
شما نمیتوانید پیامهای خودتان را حذف کنید. |
شما نمیتوانید نظرسنجی اضافه کنید. |
شما نمیتوانید در نظرسنجیها شرکت کنید. |
شما نمیتوانید فایلها را به پیام خود پیوست کنید. |
شما نمیتوانید پیام بدون نیاز به تایید بزنید. |