در حال دیدن این عنوان: |
۱ کاربر مهمان
|
برای ارسال پیام باید ابتدا ثبت نام کنید!
|
|
|
پاسخ به: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... | ||
نام کاربری: Lucho.The.Great
نام تیم: بارسلونا
پیام:
۶۱,۶۱۷
عضویت از: ۱۴ مرداد ۱۳۸۴
از: تهران
طرفدار:
- بویان کرکیچ - یوهان کرویف - پرسپولیس - اسپانیا، آرژانتین - احمد عابدزاده، کریم باقری - فرانک ریکارد - افشین امپراطور گروه:
- لیگ فانتزی - کاربران عضو - مدیران کل |
متاسفانه گرفتاری اجازه نمیده یک هفته ای برم مشهد و کمی این بار درد رو سبک کنم. البته من هرجا که برم حواسم به سایت هست. بالاخره مثل بچه مه، حتی اگه مجبور باشم تنهایی بزرگش کنم. ان شاء الله بعد از پایان ترم سعادتی دست بده خدمت آقا برسم... |
||
عمری است دخیلم به ضریحی که نداری... |
|||
۱۱ آذر ۱۳۹۲
|
|
نام کاربری: Mohamad.Barani
پیام:
۱۲,۶۳۱
عضویت از: ۴ دی ۱۳۸۸
از: ساری، دارالملک ایران
طرفدار:
- .:رونالدینهو:. - .:لوییز انریکه:. - .:استقلال تهران:. - .:هــلـــنـــــــــــــد:. - .:فرهاد مجیدی:. - .:رایکارد:. - .:فیروز کریمی:. گروه:
- کاربران عضو |
بعد امتحانات ایشالله محمد هم برمیگرده. خدا بخواد سربازی امید هم تهران میافته. دیگه زمستون تموم میشه. |
||
|
|||
۱۱ آذر ۱۳۹۲
|
|
|
نقل قول محمد رضا بارانی نوشته:باشه. ویراستاری اخبار رو تو انجام بده. نظرات هم که معاون داره. انجمن هم خدا بزرگه. میچرخه. جدی؟!؟! |
||
۱۱ آذر ۱۳۹۲
|
|
پیام:
۱۲,۶۳۱
طرفدار:
- .:رونالدینهو:. - .:لوییز انریکه:. - .:استقلال تهران:. - .:هــلـــنـــــــــــــد:. - .:فرهاد مجیدی:. - .:رایکارد:. - .:فیروز کریمی:. گروه:
- کاربران عضو |
آره. دروغم چیه.
|
||
|
|||
۱۱ آذر ۱۳۹۲
|
|
|
جل الخالق
|
||
۱۱ آذر ۱۳۹۲
|
|
پیام:
۱۲,۶۳۱
طرفدار:
- کاربران عضو |
لیست همکاران انجمن به روز شد. با تشکر از همه دوستانی که بدون کوچیکترین چشم داشتی برای سایت زحمت می کشند، مخصوصا ناظرین بی ریای انجمن. |
||
|
|||
۱۲ آذر ۱۳۹۲
|
|
نام کاربری: *mohammad.z*
پیام:
۵,۲۳۶
عضویت از: ۲۹ مهر ۱۳۹۱
از: بابلسر _كاله
طرفدار:
- مسي - كرايف - استقلال کبییر - تيم ملي بارسلونا - جانواريو - پپ گواردیولا - قلعه نوعي گروه:
- كاربران بلاک شده |
نقل قول آقای محمد علی ذبیحیبنده ذبیح نژاد هستم |
||
رفتی کلاس اول این جمله را عوض کن "آن مرد تا نیاید،باران نخواهد آمد " |
|||
۱۲ آذر ۱۳۹۲
|
|
|
مال من که درسته... |
||
۱۲ آذر ۱۳۹۲
|
|
نام کاربری: Mohammad.12
پیام:
۳۲۹
عضویت از: ۲۴ خرداد ۱۳۹۰
از: تهران
طرفدار:
- Iniesta - johan cruyff گروه:
- کاربران عضو |
نمی دونم با پدیده ی Procrastination آشنایی دارین یا نه؟ ولی من به شدت گرفتارشم، در حد ناجور ... اصلا خیلی ناجور خلاصه براتون بگم مفهومش اینه که مغزتون مداوم کارهای غیر ضروری تر رو تو اولویت قرار می ده نسبت به کارهایی که واقعا ضروری هستن. یه مثال ساده براتون میزنم: مثلا من این ترم خیر سرم نشستم که برای ارشد بخونم. ولی مغزم بهم می گه بیام اینجا و برای شما در مورد Procrastination توضیح بدم!!! الان خودم هم نمی دونم چرا دارم این کار رو می کنم ؟؟!! بیچاره وجدانم داره اون پشت بال بال میزنه که برو گم شو بشین سر درست. ولی یه حسی بهم می گه برو به تاپیک های دیگه ی سایت هم سر بزن ببین چیز جالبی پیدا می کنی خلاصش که خیلی بده ایشالا که هیچ کس دچارش نشه |
||
۱۲ آذر ۱۳۹۲
|
|
|
نقل قول محمد نوشته:نمی دونم با پدیده ی Procrastination آشنایی دارین یا نه؟ ولی من به شدت گرفتارشم، در حد ناجور ... اصلا خیلی ناجور خلاصه براتون بگم مفهومش اینه که مغزتون مداوم کارهای غیر ضروری تر رو تو اولویت قرار می ده نسبت به کارهایی که واقعا ضروری هستن. یه مثال ساده براتون میزنم: مثلا من این ترم خیر سرم نشستم که برای ارشد بخونم. ولی مغزم بهم می گه بیام اینجا و برای شما در مورد Procrastination توضیح بدم!!! الان خودم هم نمی دونم چرا دارم این کار رو می کنم ؟؟!! بیچاره وجدانم داره اون پشت بال بال میزنه که برو گم شو بشین سر درست. ولی یه حسی بهم می گه برو به تاپیک های دیگه ی سایت هم سر بزن ببین چیز جالبی پیدا می کنی خلاصش که خیلی بده ایشالا که هیچ کس دچارش نشه فكركنم منم دچارشم |
||
۱۲ آذر ۱۳۹۲
|
برای ارسال پیام باید ابتدا ثبت نام کنید!
|
شما میتوانید مطالب را بخوانید. |
شما نمیتوانید عنوان جدید باز کنید. |
شما نمیتوانید به عنوانها پاسخ دهید. |
شما نمیتوانید پیامهای خودتان را ویرایش کنید. |
شما نمیتوانید پیامهای خودتان را حذف کنید. |
شما نمیتوانید نظرسنجی اضافه کنید. |
شما نمیتوانید در نظرسنجیها شرکت کنید. |
شما نمیتوانید فایلها را به پیام خود پیوست کنید. |
شما نمیتوانید پیام بدون نیاز به تایید بزنید. |