در حال دیدن این عنوان: |
۳ کاربر مهمان
|
برای ارسال پیام باید ابتدا ثبت نام کنید!
|
|
پاسخ به: بحث در مورد تاپیک های بخش سرگرمی | |||
---|---|---|---|
۲۳ آبان ۱۳۸۹
|
|||
نقل قول بابا شاه نوشته:برای دوره جدید، مرا نیز شرکت بدهیدیه نوبت شما محفوظه ! دوستان از الان میتونین به انتخاب بهترین آواتار سایت بپردازین ! امیدوارم واسه مرحله 3 ماه آینده به کلی محدودیت ها از بین بره ( برای من البته ) تا بتونم تو 1 ارسال مرحله 3 رو اعلام کنم ! |
---|---|---|---|
۲۳ آبان ۱۳۸۹
|
|||
یه چیزی بگم قول بدین خودتونو حلق آویز نکنین! به آواتار خودمون هم باید نمره بدیم؟! |
---|---|---|---|
۲۳ آبان ۱۳۸۹
|
|||
احتیاجی به خشونت نیست آره همه باید به همه آواتار ها نمره بدن ( حتی آواتار خودشون ! ) |
---|---|---|---|
۲۳ آبان ۱۳۸۹
|
|||
نقل قول ._.-.حـــســام._.-. نوشته:با تشکر از آقا اميد ولي بازم نميشه از دستهاي پشت پرده چشم پوشي کرد. آواتار آقا سعيد زماني که Save شد لرد ولدمرت بود نه باباشاه. خواهش میکنم عزیزم آواتار سعید جان چون به صورت افتخاری شرکت داده شده بود این حق رو داشت که عوضش کنه |
---|---|---|---|
۲۳ آبان ۱۳۸۹
|
|||
نقل قول آواتار سعید جان چون به صورت افتخاری شرکت داده شده بود این حق رو داشت که عوضش کنه امان از دست روزگار آخه تا کی دور زدن قانون ... |
---|---|---|---|
۲۵ آبان ۱۳۸۹
|
|||
در مورد این سری 20 سوالی باید بگم که آقا حامد میخوان خوب راهنمایی بکنن ولی با این کارشون باعث گمراهی میشن کفش بهداشتیه در برابر ضربه محافظت میکنه این دور که گذشت ولی آقا امید از دور بعدی یه کم سخت گیر بشین |
---|---|---|---|
۲۵ آبان ۱۳۸۹
|
|||
نقل قول کفش بهداشتیهخب منم گفتم بهداشتیه دیگه ولی حسام گفت با توجه به سوال 8 خبب تو سوال 8 نوشته بود ارایشی بهداشتی کفش ارایشی بداشتیه؟!!!! نقل قول در برابر ضربه محافظت میکنهاز روی پله بی افتی با کفش پات میگیره |
---|---|---|---|
۲۵ آبان ۱۳۸۹
|
|||
راستي اقا اميد كاربران چقدر وقت دارن كه نمره به شركت كنندگان بدن؟ |
---|---|---|---|
۲۵ آبان ۱۳۸۹
|
|||
این دور که همه چیز خوب بود من نمیدونم شما چرا اعتراض میکنی ؟! این جمله ای هست که حامد گفته : نقل قول باتوجه به سوال 8 باید بگم که به وسائل ارایشی بهداشتی ربط نداره(اما خود این چیز جنبه بهداشتی هم داره) در جواب اون سوال به جز این چی میتونست بگه ؟! |
---|---|---|---|
۲۵ آبان ۱۳۸۹
|
|||
نقل قول كميل ((@)) نوشته:راستي اقا اميد كاربران چقدر وقت دارن كه نمره به شركت كنندگان بدن؟ اگه منظور شما مسابقه آواتار هستش تا آخر هفته ! بعدش نمرات رو حساب میکنم و بهترین آواتار اعلام میشه . |
برای ارسال پیام باید ابتدا ثبت نام کنید!
|
شما میتوانید مطالب را بخوانید. |
شما نمیتوانید عنوان جدید باز کنید. |
شما نمیتوانید به عنوانها پاسخ دهید. |
شما نمیتوانید پیامهای خودتان را ویرایش کنید. |
شما نمیتوانید پیامهای خودتان را حذف کنید. |
شما نمیتوانید نظرسنجی اضافه کنید. |
شما نمیتوانید در نظرسنجیها شرکت کنید. |
شما نمیتوانید فایلها را به پیام خود پیوست کنید. |
شما نمیتوانید پیام بدون نیاز به تایید بزنید. |