در حال دیدن این عنوان: |
۲ کاربر مهمان
|
برای ارسال پیام باید ابتدا ثبت نام کنید!
|
|
پاسخ به: بحث در مورد تاپیک های بخش سرگرمی | |||
---|---|---|---|
۲۵ آبان ۱۳۸۹
|
|||
آقا امید این تشخصی چهره بازم کند شده. چون تعداد شرکت کننده ها پایینه سرعت خیلی کمه. به نظر من نفری 2 عکس ارسال کنیم با همین روند . نظر بقیه چیه ؟؟؟ |
---|---|---|---|
۲۵ آبان ۱۳۸۹
|
|||
نقل قول آقا امید این تشخصی چهره بازم کند شده. چون تعداد شرکت کننده ها پایینه سرعت خیلی کمه. به نظر من نفری 2 عکس ارسال کنیم با همین روند . نظر بقیه چیه ؟؟؟ موافق نیستم با این روش تعداد شرکت کننده ها زیاد نمیشه باید فکر دیگه ای کنیم. |
---|---|---|---|
۲۵ آبان ۱۳۸۹
|
|||
اگه میخواین سطح مسابقه رو بیارم پایین تر ؟! |
---|---|---|---|
۲۵ آبان ۱۳۸۹
|
|||
نقل قول امــیــد نوشته:اگه میخواین سطح مسابقه رو بیارم پایین تر ؟! آقا امید شما اون بازیکن تیم لیورپول رو از من قبول نکردین ولی دیوید سیمن که 10 سال پیش دروازه بان آرسنال و انگلیس بوده رو قبول کردین اونم چه عکسی تو لباس شخصی خود دیوید سیمن هم نمیتونست خودش رو بشناسه حداقل واسه عکسهای اینطوری لباس تیمش معلوم باشه |
---|---|---|---|
۲۵ آبان ۱۳۸۹
|
|||
نقل قول این دور که همه چیز خوب بود من نمیدونم شما چرا اعتراض میکنی ؟! من با خودم عهد کرده بودم هیچ وقت دیگه اعتراض نکنم ولی نمیزارید. نقل قول 13- قیمتش از 5000 تومن بیشتره؟؟؟هم اره هم نه آخه الان دیگه کفش 5000 تومنی کجا پیدا میشه؟؟؟ |
---|---|---|---|
۲۵ آبان ۱۳۸۹
|
|||
نقل قول آخه الان دیگه کفش 5000 تومنی کجا پیدا میشه؟؟؟هست عزیزم هست ! ولی کسی نمیخره |
---|---|---|---|
۲۵ آبان ۱۳۸۹
|
|||
نقل قول هست عزیزم هست ! ولی کسی نمیخرهآره دمپایی شاید پیدا بشه. نقل قول اگه میخواین سطح مسابقه رو بیارم پایین تر ؟!الان مسابقه جوری شده که هر کس دنبال عکسی میگرده که کسی نتونه حدس بزنه و امتیاز کامل اون عکس رو بگیره و فکر کنم با این کار جدابیت مسابقه نسبت به دوره قبل اومده پایین. |
---|---|---|---|
۲۵ آبان ۱۳۸۹
|
|||
اگه دوس دارین پاکش کن دیگه اونورا پیدام نمیشه |
---|---|---|---|
۲۵ آبان ۱۳۸۹
|
|||
یعنی منظورت اینه که یا سه باشه یا 10؟ |
---|---|---|---|
۲۵ آبان ۱۳۸۹
|
|||
نقل قول حامد نوشته:یعنی منظورت اینه که یا سه باشه یا 10؟ نه دیگه گفتم که اشتباه کرده ! ارسال منو دقیق بخونین ! نقل قول امیرحسین نوشته:اگه دوس دارین پاکش کن دیگه اونورا پیدام نمیشه با این توضیح معلوم شد که این کاربر عمدا اون نمرات رو داده ! پس برای اینکه حق کسی ضایع نشه اون ارسال رو حذف میکنم . |
برای ارسال پیام باید ابتدا ثبت نام کنید!
|
شما میتوانید مطالب را بخوانید. |
شما نمیتوانید عنوان جدید باز کنید. |
شما نمیتوانید به عنوانها پاسخ دهید. |
شما نمیتوانید پیامهای خودتان را ویرایش کنید. |
شما نمیتوانید پیامهای خودتان را حذف کنید. |
شما نمیتوانید نظرسنجی اضافه کنید. |
شما نمیتوانید در نظرسنجیها شرکت کنید. |
شما نمیتوانید فایلها را به پیام خود پیوست کنید. |
شما نمیتوانید پیام بدون نیاز به تایید بزنید. |