در حال دیدن این عنوان: |
۱ کاربر مهمان
|
برای ارسال پیام باید ابتدا ثبت نام کنید!
|
|
|
پاسخ به: گفت و گوی آبی اناری!(عاشقانه هایی برای تیم محبوبمون بارسلونا...) | ||
نام کاربری: ARROW
پیام:
۴,۰۹۶
عضویت از: ۲۳ شهریور ۱۳۹۱
از: بندر عباس
طرفدار:
- مسی ، ژاوی و اینی - ریوالدو-کرایوف - استقلال - اسپانیا-در صورت امکان کاتالونیا - - - رایکارد-پپ - - گروه:
- کاربران عضو |
بارسا چه برنده چه بازنده چه با این بازیکنا چه بدون این بازیکنا همیشه پرچمت پیش ما بالاست
|
||
MES QUE UN CLUB | |||
۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۲
|
|
نام کاربری: sepehr2010
پیام:
۲۴۰
عضویت از: ۲۷ شهریور ۱۳۸۹
از: تهران
طرفدار:
- همشون - ريوالدو-مارادونا - پرسپوليس - اسپانيا،آرژانتين،آلمان - علی کریمی - گوارديولا،ونگر گروه:
- کاربران عضو |
آی لاو یو
|
||
۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۲
|
|
نام کاربری: Ali_SHS
پیام:
۷,۳۸۵
عضویت از: ۲۵ مرداد ۱۳۹۱
از: Esfahan
طرفدار:
- Messi , Xavi , Iniesta , Puyol , Valdes - Ronaldinho , Rafa Marquez , Rivaldo , Cruyff - Perspolis - Spain. Argantina - Ali Karimi - Pep Guardiola - Abdollah Veissi گروه:
- كاربران بلاک شده |
با بردهای بارسا اونقدر خوشحال شدیم که اگه حتی مجبور باشیم به خاطر باخت ها و نتایجش بدش سرافکنده باشیم بازم روز به روز عشقمون به تیم بیشتر بشه. عاشقتم بارسا |
||
۲۵ اردیبهشت ۱۳۹۲
|
|
نام کاربری: Dos.Santos
پیام:
۱,۸۳۵
عضویت از: ۱۸ مهر ۱۳۸۸
از: مرز انزوا
طرفدار:
- آقایِ پویول - حضرتِ رونالدینهو - پرسپولیس - آرژانتین & مکزیک - مهدی مهدوی کیا - فرانک ریکارد گروه:
- کاربران عضو |
علارغم میل باطنی ام جایی بودم که نتونستم ببینم ... تمام شب به این فکر میکردم که حالا وقتشه خودتو نشون بدی پسر.درست مثل روزی که گرگ آرژانتین درخشید و تو دهنی محکمی به الکس زد.من بهت ایمان دارم جیو ... به دوستم گفته بودم بازی رو برام ضبط کنه. لحظه ای که بازی به دستم رسید خیلی هیجان داشتم.می دونستم که جک و جونورا تو زمینند چون بازی حساسی نبود.جیوانی هم که در مقابل رئال درخشیده بود و کاملا رو فرم ... افسوس ... تقریبا هفته ای 2،3 دفعه بازی رو تماشا میکنم.به این امید که کمتر بازیکنای ما پاس بدند.شاید توپ به مایورکایی ها برسه و اونا پاس بدند به جیوانی و جیو دفاعو بهم بریزه ... وقتی میبینم اون جلو به دنبال مدافعا ی ماست میخوام گریه کنم.سهم من بعد از این همه بی وفایی این نبود... یه لحظه چشمامو می بندم.با خودم میگم الان لئو سمت راسته درست مثل همون روزایی که با اون مهارت فوق العادش دفاع حریفو بهم می ریخت.بویان در نوک حمله داره سروری میکنه و جیوانی عزیزم سمت چپ تیمو در اختیار گرفته... اما ... حداقل یه نفر حرف دلمو شنیده،کارگردان عزیز بعد از پایان بازی رو جیوانی زوم میکنه... گزارشگر بازی میگه خوب،جیوانی داره با هم تیمی های سابقش خوش و بش میکنه و من از خودم میپرسم، چرا ؟ ------------------------------------------------------------------------------------- چه قدر دلم برات تنگ شده رایکارد ... چه قدر تو خوب بودی لاپورتا ... متشکرم آقای کارلس پویول دوست دارم رونالدینهو، ساویولا، جیوانی عزیزم، بویان ، لئو و ... |
||
۲ خرداد ۱۳۹۲
|
|
نام کاربری: R.MESSI
نام تیم: پورتو
پیام:
۵,۴۱۸
عضویت از: ۱۲ اسفند ۱۳۹۱
از: قزوین - الوند
طرفدار:
- Messi - Ronaldinho - پرسپولیس - آرژانتین - خلعتبری،قوچان نژاد و دژاگه - گواردیولا،لوئیز انریکه،تیتو،کلوپ - علی دایی گروه:
- کاربران عضو |
بارسلونا برای من تیمی نیست که فقط بشینم بازیاشو ببینم و در موردش با رئالیا کل کل کنم. بارسلونا به قول اریک عزیز برای من مثل یک خانواده است. بارسلونا پاره ای از تن منه. بارسلونا , بارسلونا , بارسلونا ... چی بگم ...؟!؟!؟! بارسلونا عشق منه.بارسلونا جزئی از زندگیمه. همین... |
||
۱۳ خرداد ۱۳۹۲
|
|
نام کاربری: BCPOOYA
پیام:
۶۶۸
عضویت از: ۱۸ اردیبهشت ۱۳۹۲
از: Shiraz
طرفدار:
- Lioonel Messi - Maradona - Perspolis - faghat iran - Mahdavikia-ghochan negad- - tito va martinoo - ali daie گروه:
- کاربران عضو |
نقل قول بارسلونا برای من تیمی نیست که فقط بشینم بازیاشو ببینم و در موردش با رئالیا کل کل کنم. بارسلونا به قول اریک عزیز برای من مثل یک خانواده است. بارسلونا پاره ای از تن منه. بارسلونا , بارسلونا , بارسلونا ... چی بگم ...؟!؟!؟! بارسلونا عشق منه.بارسلونا جزئی از زندگیمه. همین..کاملا موافقم |
||
|
|||
۱۴ خرداد ۱۳۹۲
|
|
پاسخ به: گفت و گوی آبی اناری!(ایران...جام جهانی برزیل...) | ||
نام کاربری: Pink.Girl
پیام:
۱,۸۷۸
عضویت از: ۲۴ آذر ۱۳۸۸
از: شیراز
طرفدار:
- LIONEL MESSI - کرایف-ریوالدو - استقلال - آرژانتین - هیچ کدوم - گواردیولا - غلام پیروانی گروه:
- کاربران عضو |
تنها نظرم اینه که ایران بیفته تو گروه مرگ بعد از گروهش بیاد بالا واقعا یکی از رویاهامه |
||
The sky was almost blue, the sun was almost bright | |||
۳۰ خرداد ۱۳۹۲
|
|
نام کاربری: MRZ94
پیام:
۴,۸۵۷
عضویت از: ۱۴ اردیبهشت ۱۳۹۱
از: TEHRAN
طرفدار:
- LIONEL MESSI - Rivaldo - Ronaldinho - Perspolis - Argentina - Spain - PEP گروه:
- كاربران بلاک شده |
تو این 3 بازی آخر هم خیلی خوب بودیم هم خیلی خوش شانس قوچان سید جلال نکو آندو همه عالی بودن حرکت کیروش هم واقعا تحسین بر انگیز بود |
||
۳۰ خرداد ۱۳۹۲
|
|
نام کاربری: Mohamad.Barani
پیام:
۱۲,۶۳۱
عضویت از: ۴ دی ۱۳۸۸
از: ساری، دارالملک ایران
طرفدار:
- .:رونالدینهو:. - .:لوییز انریکه:. - .:استقلال تهران:. - .:هــلـــنـــــــــــــد:. - .:فرهاد مجیدی:. - .:رایکارد:. - .:فیروز کریمی:. گروه:
- کاربران عضو |
دوست دارم برزیلو ببریم و کیروش واس اسکولاری هم حرکت بزنه.
|
||
|
|||
۳۰ خرداد ۱۳۹۲
|
|
نام کاربری: Ayhan-10
پیام:
۶۰۰
عضویت از: ۷ بهمن ۱۳۹۱
از: ı̴̴̡̡̡ ̡͌l̡̡̡ ̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲͡
طرفدار:
- Messi - Johan Cruyff - تراختور - آلمان,آرژانتین - علی دایی - پپ،ونگر،فرگوسن - علی دایی گروه:
- کاربران عضو |
یعنی میشه همه ی تیما زنگِ تفریحِ ما بشن.. مثِ اسپانیا ، آلمان ، آرژانتین... مطمئنم میشن.. |
||
۳۰ خرداد ۱۳۹۲
|
برای ارسال پیام باید ابتدا ثبت نام کنید!
|
شما میتوانید مطالب را بخوانید. |
شما نمیتوانید عنوان جدید باز کنید. |
شما نمیتوانید به عنوانها پاسخ دهید. |
شما نمیتوانید پیامهای خودتان را ویرایش کنید. |
شما نمیتوانید پیامهای خودتان را حذف کنید. |
شما نمیتوانید نظرسنجی اضافه کنید. |
شما نمیتوانید در نظرسنجیها شرکت کنید. |
شما نمیتوانید فایلها را به پیام خود پیوست کنید. |
شما نمیتوانید پیام بدون نیاز به تایید بزنید. |