در حال دیدن این عنوان: |
۸ کاربر مهمان
|
برای ارسال پیام باید ابتدا ثبت نام کنید!
|
|
|
پاسخ به: بـــــــله يا نــــــــــه......... بازی | ||
نام کاربری: argentina
پیام:
۱,۷۱۲
عضویت از: ۱۱ تیر ۱۳۸۹
از: MY BEST CITY IS QUCHAN
طرفدار:
- LIONEL ANDRES MES MES - دیگو آرماندو مارادونا - یوهان کرایف - ارتش سرخ آسیا - ARGENTINA - علی کریمی - پپ گواردیولا - آرسن ونگر - ویسی گروه:
- کاربران عضو |
نقل قول امشب رئال میبره؟ مورینیو رو اعصابت راه میره؟ خیلی چرت و پرت میگه؟؟؟1-نه 2-آره 3-آره خیلی 1-مورینیو مثل بچه ها میمونه؟؟ 2-فک میکنه خیلی بزرگه؟؟ 3-من میتونم بکشمش؟؟؟ |
||
۳۰ بهمن ۱۳۸۹
|
|
نام کاربری: Alireza_Sleepless
پیام:
۳,۲۲۵
عضویت از: ۲۰ آبان ۱۳۸۹
از: شیراز
طرفدار:
- لیونل مسی - یوهان کرایف - ||هیچ کدومش|| - just Argentina - ... - فقط و فقط گواردیولا - ... گروه:
- کاربران عضو |
نقل قول 1-مورینیو مثل بچه ها میمونه؟؟2-فک میکنه خیلی بزرگه؟؟ 3-من میتونم بکشمش؟؟؟ نه آره(ولی هیچی نیست عوضی) آره(مثل سوسک) ---------------------------------------------------------------- تا حالا چشم قطره ای ریخته رو دستت؟ رامین برام شکلات می خره؟ رامین هر شب بهم زنگ می زنه؟ |
||
|
|||
۳۰ بهمن ۱۳۸۹
|
|
نام کاربری: argentina
پیام:
۱,۷۱۲
عضویت از: ۱۱ تیر ۱۳۸۹
از: MY BEST CITY IS QUCHAN
طرفدار:
- LIONEL ANDRES MES MES - دیگو آرماندو مارادونا - یوهان کرایف - ارتش سرخ آسیا - ARGENTINA - علی کریمی - پپ گواردیولا - آرسن ونگر - ویسی گروه:
- کاربران عضو |
نقل قول تا حالا چشم قطره ای ریخته رو دستت؟ رامین برام شکلات می خره؟ رامین هر شب بهم زنگ می زنه؟1- نه 2- آره چرا نخره؟؟ 3- نه 1-فک میکنی من بتونم ناظر بشم؟؟ 2- آواتارم خوشگله؟؟ 3-تا بحال از مدرسه گریختی؟؟؟ |
||
۳۰ بهمن ۱۳۸۹
|
|
نام کاربری: Guaje_Villa
پیام:
۶۰۰
عضویت از: ۲۴ شهریور ۱۳۸۹
طرفدار:
- داوید ویا سانچز - خوان گمپر_یوهان کرایوف - استقلال - اسپانیا - میداوودی -اولادی - پپ گواردیولا - هیچ کدام گروه:
- کاربران عضو |
نقل قول تا حالا چشم قطره ای ریخته رو دستت؟ رامین برام شکلات می خره؟ رامین هر شب بهم زنگ می زنه؟ اره فراوون. اره اره ================================ موج های ابی مشهد رفتی؟ خیلی با حاله؟ دوست داری بازم بری؟ |
||
۳۰ بهمن ۱۳۸۹
|
|
پیام:
۳,۲۲۵
طرفدار:
- لیونل مسی - یوهان کرایف - ||هیچ کدومش|| - just Argentina - ... - فقط و فقط گواردیولا - ... گروه:
- کاربران عضو |
نقل قول موج های ابی مشهد رفتی؟خیلی با حاله؟ دوست داری بازم بری؟ آره آره آره -------------------------------------------------------------------- رامین دوست داره فردا بارسا ببره؟ رامین دوست داره امشب رئال ببازه؟ رامین دوست داره بارسا آرسنال رو سوراخ سوراخ کنه؟ |
||
|
|||
۳۰ بهمن ۱۳۸۹
|
|
نام کاربری: taranom.messi
پیام:
۵۵۶
عضویت از: ۱۵ بهمن ۱۳۸۹
از: بارسلونا
طرفدار:
- اول مسی,ژاوی,اینیستا,افلای - یوهان کرایف - هیچ کدوم - ارژانتین,اسپانیا - هیچ کدوم - گواردیولا - هیچ کدوم گروه:
- کاربران عضو |
نقل قول رامین دوست داره فردا بارسا ببره؟ رامین دوست داره امشب رئال ببازه؟ رامین دوست داره بارسا آرسنال رو سوراخ سوراخ کنه؟اره اره اره(رامین کیه؟ ) --------------------------------- بایه رئالی دعوا کردی؟ کسی رو تاحالا طرفدار بارسا کردی؟ توی طرح طرفدارای بارسا شرکت کردی؟ |
||
از عارفی پرسیدند:روی نگین انگشترم چه حک کنم که وقتی شاد شدم به آن بنگرم و وقتی غمگین شدم به آن نظر کنم؟گفت: حک کن... میگذرد.... | |||
۳۰ بهمن ۱۳۸۹
|
|
پیام:
۳,۲۲۵
طرفدار:
- کاربران عضو |
نقل قول بایه رئالی دعوا کردی؟کسی رو تاحالا طرفدار بارسا کردی؟ توی طرح طرفدارای بارسا شرکت کردی؟ آره(زیادکارمون به دفتر هم کشیده) آره نه ------------------------------------------------------ رامین از برد رئال خوش حال شد؟ رامین رو می شناسی؟ رامین شیرازیه؟ |
||
|
|||
۳۰ بهمن ۱۳۸۹
|
|
نام کاربری: MESSIX
پیام:
۳۳۲
عضویت از: ۱۵ دی ۱۳۸۹
از: مازندران_قائمشهرشاهی
طرفدار:
- مسی-شاوی-اینیستا - کرویف-مارادونا - نساجی قائمشهر..............و دیگر هیچ - ماتادورهای اسپانیا - نکونام...........................و دیگر هیچ - گواردیولا-گاس هیدینک - دایی-جلالی....................و دیگر هیچ گروه:
- کاربران عضو |
رامین از برد رئال خوش حال شد؟ رامین رو می شناسی؟ رامین شیرازیه؟ ..................................................................... نه نه نه ................................................................................ مسی امشب هتریک میکنه؟ مورینیو درست میگه:بارسا دچار افت شده؟ بارسا جواب مورینیو رو میده و حرفشو تو حلقش فرو میکنه؟ |
||
افسوس؟!؟!؟!.......؟!؟!؟!.......؟! که روزی میرسد که بی دینی نماد روشن فکریست... |
|||
۱ اسفند ۱۳۸۹
|
|
|
نقل قول مسی امشب هتریک میکنه؟ مورینیو درست میگه:بارسا دچار افت شده؟ بارسا جواب مورینیو رو میده و حرفشو تو حلقش فرو میکنه؟اری مورینیو ....( بیییییییب ) اری امروز رفتی مدرسه ؟ برف بازی کردی ؟ خوش گذشت ؟ |
||
۱ اسفند ۱۳۸۹
|
|
نام کاربری: Elnino/v
پیام:
۱,۶۷۵
عضویت از: ۶ مرداد ۱۳۸۹
از: همه جای ایران سرای من است...
طرفدار:
- Pique,Puyol,Messi,Xavi,Villa,iniesta - مارادونا - ما مگه تیمم داریم؟ - SPAIN - مگه بازیکن داریم؟؟؟ - pep joonam - فکرشو نمیکردم مربی هم داشته باشم... گروه:
- كاربران بلاک شده |
نقل قول امروز رفتی مدرسه ؟ برف بازی کردی ؟ خوش گذشت ؟ آره نه نه ======================== بیخیال میشی؟ اعصاب داری الان؟ میدونستی فوران خوشحالم؟ |
||
یادمان باشد که تشبیه امام زمان(عج) به آفتاب است. اگر با آمادن آفتاب بیدار شویم نمازمان قضاست. |
|||
۱ اسفند ۱۳۸۹
|
برای ارسال پیام باید ابتدا ثبت نام کنید!
|
شما میتوانید مطالب را بخوانید. |
شما نمیتوانید عنوان جدید باز کنید. |
شما نمیتوانید به عنوانها پاسخ دهید. |
شما نمیتوانید پیامهای خودتان را ویرایش کنید. |
شما نمیتوانید پیامهای خودتان را حذف کنید. |
شما نمیتوانید نظرسنجی اضافه کنید. |
شما نمیتوانید در نظرسنجیها شرکت کنید. |
شما نمیتوانید فایلها را به پیام خود پیوست کنید. |
شما نمیتوانید پیام بدون نیاز به تایید بزنید. |