در حال دیدن این عنوان: |
۱ کاربر مهمان
|
برای ارسال پیام باید ابتدا ثبت نام کنید!
|
|
|
پاسخ به: فیلم و سریال خارجی | ||
نام کاربری: San.Andres
پیام:
۷,۵۵۸
عضویت از: ۲۹ آذر ۱۳۸۹
از: بابل
طرفدار:
- آندرس اینیستا گروه:
- کاربران عضو |
نقل قول HA19 نوشته:ببین من کلا کاری به عموم ندارم. شاید ایراد از من باشه الان شما جواب منو ندادی من می گم فیلمی که ادعا میشه بهترین فیلمه تاریخه باید وقتی خیلی موشکافانه هم بررسیش کنی نتونی ایراد خاصی ازش پیدا بکنی ! این ایرادایی که من ازش گرفتم هم به نظر خودم ایراد بنی اسرائیلی و چرت نیست البته من ادعایی ندارم شایدم واقعا ایراد از منه که با این فیلما حال نکردم اتفاقا به نظر من ایرادهای بنی اسرائیلیه. چون من اصلا با این قضیه که ویتو کرلئونه 5 تا تیر بخوره از پشت و نَمیره مشکلی ندارم. حتی اگه دقت کرده باشی یه جا از فیلم خود قاتل ها هم اظهار تعجب کرده بودن از اینکه چطور اون 5 تا تیر خورده و هنوز زنده ست ؟! این یعنی کارگردان می خواسته با این صحنه یه چیزی رو برسونه. He was a tough guy, man در ضمن؛ بهترین فیلم تاریخ، لزوما فیلم بی اشکالی نیست. چون کاملا نسبیه. میشه گفت از بقیه فیلم ها استخون دار تر بود و صحنه های اضافی کمتری داشت. این هم که احتمالا چرا شما از این فیلم خوشت نیومد رو تو قسمت دومینوی ارسال قبل من جستجو کن. |
||
۱۵ بهمن ۱۳۹۳
|
|
نام کاربری: L.A-Messi
پیام:
۴,۶۳۲
عضویت از: ۲۱ شهریور ۱۳۹۰
از: دامغان
طرفدار:
- مسی - کرایف،دی استفانو - گواردیولا،گاس هیدینگ - کلا قیدشو زدم گروه:
- کاربران عضو |
چجوری تا عید صبر کنیم آخه؟!.... |
||
۱۶ بهمن ۱۳۹۳
|
|
نام کاربری: Lucho.The.Great
نام تیم: بارسلونا
پیام:
۶۱,۶۱۷
عضویت از: ۱۴ مرداد ۱۳۸۴
از: تهران
طرفدار:
- بویان کرکیچ - یوهان کرویف - پرسپولیس - اسپانیا، آرژانتین - احمد عابدزاده، کریم باقری - فرانک ریکارد - افشین امپراطور گروه:
- لیگ فانتزی - کاربران عضو - مدیران کل |
چقدر الکی شلوغش می کنن این هابیت رو. مزخرف ترین داستان ارباب حلقه هاس. یکی نیست بگه خب برید داستانهای فوق العاده دوران اول و دوم سرزمین میانه رو بسازید. |
||
عمری است دخیلم به ضریحی که نداری... |
|||
۱۶ بهمن ۱۳۹۳
|
|
نام کاربری: L.A-Messi
پیام:
۴,۶۳۲
عضویت از: ۲۱ شهریور ۱۳۹۰
از: دامغان
طرفدار:
- مسی - کرایف،دی استفانو - گواردیولا،گاس هیدینگ - کلا قیدشو زدم گروه:
- کاربران عضو |
خوبه آقا .. خوبه با ارباب مقایسش نکنید .. به عنوان یه بازگشت دوباره به سرزمین میانه و یه پیش مقدمه از شرایط زمین قبل از شروع داستان اصلی، دیدنش فوق العاده لذت بخش و خاطره انگیزه .. بی صبرانه منتظر قسمت سومشیم |
||
۱۷ بهمن ۱۳۹۳
|
|
پیام:
۶۱,۶۱۷
طرفدار:
- بویان کرکیچ - یوهان کرویف - پرسپولیس - اسپانیا، آرژانتین - احمد عابدزاده، کریم باقری - فرانک ریکارد - افشین امپراطور گروه:
نقل قول Agent Of Chaos نوشته:خوبه آقا .. خوبه با ارباب مقایسش نکنید .. به عنوان یه بازگشت دوباره به سرزمین میانه و یه پیش مقدمه از شرایط زمین قبل از شروع داستان اصلی، دیدنش فوق العاده لذت بخش و خاطره انگیزه .. بی صبرانه منتظر قسمت سومشیم انقدر دوران اول و دوم سرزمین میانه داستانهای فوق العاده داره که نگو! نمی دونم چرا سراغ اونا نمیرن. |
||
|||
۱۷ بهمن ۱۳۹۳
|
|
نام کاربری: barca-barca
پیام:
۱۷۵
عضویت از: ۱۲ اردیبهشت ۱۳۹۲
از: کرمانشاه
طرفدار:
- ژاوی هرناندز - کارلس پویول - پرسپولیس گروه:
- کاربران عضو |
من شنیدم بهترین اثر تالکین "سیلیماریلیون" اسمشه و داستان قویتر و وسیع تری نسبت به ارباب حلقه ها داره و اگه پیتر جکسون بره سراغش ممکنه حتی خیلی بهتر از سه گانه اول دربیاد.
|
||
۱۷ بهمن ۱۳۹۳
|
|
پیام:
۶۱,۶۱۷
طرفدار:
نقل قول A.H.C نوشته:من شنیدم بهترین اثر تالکین 'سیلیماریلیون' اسمشه و داستان قویتر و وسیع تری نسبت به ارباب حلقه ها داره و اگه پیتر جکسون بره سراغش ممکنه حتی خیلی بهتر از سه گانه اول دربیاد. سیلیماریلیون کل داستانهای سرزمین میانه است که شامل سه دوران ه. داستانهای ارباب حلقه ها بخش پایانی دوران سوم سرزمین میانه است. |
||
|||
۱۷ بهمن ۱۳۹۳
|
|
نام کاربری: Mohamad.Barani
پیام:
۱۲,۶۳۱
عضویت از: ۴ دی ۱۳۸۸
از: ساری، دارالملک ایران
طرفدار:
- .:رونالدینهو:. - .:لوییز انریکه:. - .:استقلال تهران:. - .:هــلـــنـــــــــــــد:. - .:فرهاد مجیدی:. - .:رایکارد:. - .:فیروز کریمی:. گروه:
- کاربران عضو |
دوستان سریال با سبک لجندز یا هاستیج معرفی کنید.
|
||
|
|||
۱۸ بهمن ۱۳۹۳
|
|
|
سریال Banshee و Orphan Black رو اگه ندیدین حتمن ببینید، عالین.
|
||
۲۰ بهمن ۱۳۹۳
|
|
نام کاربری: Mohamad.Barani
پیام:
۱۲,۶۳۱
عضویت از: ۴ دی ۱۳۸۸
از: ساری، دارالملک ایران
طرفدار:
- .:رونالدینهو:. - .:لوییز انریکه:. - .:استقلال تهران:. - .:هــلـــنـــــــــــــد:. - .:فرهاد مجیدی:. - .:رایکارد:. - .:فیروز کریمی:. گروه:
- کاربران عضو |
نقل قول ehsan نوشته:سریال Banshee و Orphan Black رو اگه ندیدین حتمن ببینید، عالین. تو چه ژانری هستن؟ |
||
|
|||
۲۰ بهمن ۱۳۹۳
|
برای ارسال پیام باید ابتدا ثبت نام کنید!
|
شما میتوانید مطالب را بخوانید. |
شما نمیتوانید عنوان جدید باز کنید. |
شما نمیتوانید به عنوانها پاسخ دهید. |
شما نمیتوانید پیامهای خودتان را ویرایش کنید. |
شما نمیتوانید پیامهای خودتان را حذف کنید. |
شما نمیتوانید نظرسنجی اضافه کنید. |
شما نمیتوانید در نظرسنجیها شرکت کنید. |
شما نمیتوانید فایلها را به پیام خود پیوست کنید. |
شما نمیتوانید پیام بدون نیاز به تایید بزنید. |