به اولین سایت تخصصی هواداران بارسلونا در ایران خوش آمدید. برای استفاده از تمامی امکانات سایت، ثبت نام کنید و یا با نام کاربری خود وارد شوید!

شناسه کاربری:
کلمه عبور:
ورود خودکار

نحوه فعالیت در انجمن‌های سایت
دوستان عزیز توجه کنید که تا زمانی که با نام کاربری خود وارد نشده باشید، تنها می‌توانید به مشاهده مطالب انجمن‌ها بپردازید و امکان ارسال پیام را نخواهید داشت. در صورتی که تمایل دارید در مباحث انجمن‌های سایت شرکت نمایید، در سایت عضو شده و با نام کاربری خود وارد شوید.

پیشنهاد می‌کنیم که قبل از هر چیز، با مراجعه به انجمن قوانین و شرح وظایف ضمن مطالعه قوانین سایت، با نحوه اداره و گروه‌های فعال در سایت و همچنین شرح وظایف و اختیارات آنها آشنا شوید. به علاوه دوستان عزیز بهتر است قبل از آغاز فعالیت در انجمن‌ها، ابتدا خود را در تاپیک برای آشنایی (معرفی اعضاء) معرفی نمایند تا عزیزان حاضر در انجمن بیشتر با یکدیگر آشنا شوند.

همچنین در صورتی که تمایل دارید در یکی از گروه‌های کاربری جهت مشارکت در فعالیت‌های سایت عضو شوید و ما را در تهیه مطالب مورد نیاز سایت یاری نمایید، به تاپیک اعلام آمادگی برای مشارکت در فعالیت‌های سایت مراجعه نموده و علائق و توانایی های خود را مطرح نمایید.
تاپیک‌های مهم انجمن
در حال دیدن این عنوان: ۱ کاربر مهمان
برای ارسال پیام باید ابتدا ثبت نام کنید!

پاسخ به: فیلم و سریال خارجی
نام کاربری: BRAIN
پیام: ۵,۵۱۳
عضویت از: ۸ خرداد ۱۳۹۰
طرفدار:
- LEO MESSI
- PEP
- SPAIN-ARGENTINA
- PEP-FERGUSEN
گروه:
- کاربران عضو
گیلیگان، و یک اسپن آف فوق العاده از بریکینگ بد. اپیزود اول خوب و بعدی فوق العاده بود انصافا.فقط اپیزود اول یکم بهتر می تونست باشه..فقط امیدوارم خرابش نکنن.عجب تصویر برداری فوق العاده ای.شات های دور و راز آلود تو آلباکورکی دقیقا مثل بریکینگ بد.رکورد تعداد بیننده رو هم زده

کلا ببینیدش

Better Call Saul

فراتر از یک باشگاه

GOODBY PEP GUARDIOLA THANKS FOR ALL THINGS..
نمایش امضا ...
مخفی کردن امضا ...
۲۲ بهمن ۱۳۹۳
نام کاربری: San.Andres
پیام: ۷,۵۵۸
عضویت از: ۲۹ آذر ۱۳۸۹
از: بابل
طرفدار:
- آندرس اینیستا
گروه:
- کاربران عضو
افتخارات

نیومده فیلم 38 لیست IMDb شده، نمره منتقدین 88 داره و فیلم فوق العاده ای بود به نظر من. خیلی از موسیقی جاز سر در نمیارم ولی می تونستم درام فیلم رو با طعم موسیقی جاز بچشم و لذت ببرم. بازی ها خیلی عالی بود، خصوصا جی. کی. سیمونز که واقعا یه کلاس متفاوت بازیگری رو به نمایش گذاشته بود. بازی های زیرپوستی عالی داشت. قبلا تو فیلم Burn after reading دیده بودمش و با اینکه نقش کلیدی نداشت ولی بازم خیلی جذاب بود برام. اونقدر خوب بود که نذاره کسی به اسکار نقش مکمل نزدیک هم بشه. شاید بشه گفت متیو مک کناهی 2014 بود، از لحاظ نوع ظهور.

نقش اول رو قبلا تو Spectacular now دیده بودم و چون از فیلمش خوشم نیومده بود، از این پسره هم خوشم نمی اومد. ولی تو این فیلم واقعا خوب بود. من شنیدم که خودش درامر می زنه و اینکه حرفه ای به نظر میاد، به خاطر نوع فیلمبرداری نیست و خودش واقعا این کاره ست.

بدون هیچ صبری، دعوتتون می کنم به تماشای یکی از بهترین های 2014.

۲۲ بهمن ۱۳۹۳
The Emperor
نام کاربری: Lucho.The.Great
نام تیم: بارسلونا
پیام: ۶۱,۶۱۷
عضویت از: ۱۴ مرداد ۱۳۸۴
از: تهران
طرفدار:
- بویان کرکیچ
- یوهان کرویف
- پرسپولیس
- اسپانیا، آرژانتین
- احمد عابدزاده، کریم باقری
- فرانک ریکارد
- افشین امپراطور
گروه:
- لیگ فانتزی
- کاربران عضو
- مدیران کل
افتخارات
آقایون فیلم و سریال معرفی می کنید یه مختصری در مورد خط سیر داستانش بگید. نگاه کنم مزخرف باشه بلاکیدا.

عمری است دخیلم به ضریحی که نداری...

۲۲ بهمن ۱۳۹۳
طرفدار:
- آندرس اینیستا
گروه:
- کاربران عضو
افتخارات
شما قول من رو خواهید داشت که از دیدن Whiplash لذت خواهید برد، حتی با وجود سلیقه ای بودن سینما.

البته اینکه یکی فقط سریال ببینه و از این فیلم خوشش نیاد یه چیزه، اینکه یکی فیلم هم ببینه و از این فیلم خوشش نیاد یه چیز دیگه.

۲۲ بهمن ۱۳۹۳
نام کاربری: R.A.Lionel
پیام: ۷,۲۴۷
عضویت از: ۱۴ شهریور ۱۳۸۹
از: مشهد
طرفدار:
- مسی
- آنری
- پرسپولیس
- ایران
- گواردیولا، فرگوسن
گروه:
- كاربران بلاک شده
افتخارات
یک فیلم بسیار مزخف، آشغال و به درد نخور و قدیمی.

Homeland

۲۲ بهمن ۱۳۹۳
نام کاربری: HEYHAT
پیام: ۴,۲۰۲
عضویت از: ۵ آبان ۱۳۹۰
از: هیچستان
طرفدار:
- ژاوی
- کرایف
- ?
- اسپانیا منهای خوکها_به امید استقلال
- ?
- پپ کبیر
- ?
گروه:
- کاربران عضو
ما که عمرا با طناب پوسیده ی این دوستان تین به چاه رویم !

دوازده سال بردگی(Twelve Years a Slave ) رو حتما ببینید.
برگ ننگین دیگری در تاریخ آمریکا، داعیه داران حقوق بشر چه جنایت ها که در حق سیاهان نکردن.
هنوز هم این تبعیض به شکل مدرن و دولتی ادامه داره البته!

همیشه چهره ات را به سوی آفتاب نگه دار
سایه ها پشت سرت خواهند افتاد ...
۲۲ بهمن ۱۳۹۳
نام کاربری: Kiavash13
نام تیم: آرسنال
پیام: ۹,۹۶۵
عضویت از: ۹ آذر ۱۳۸۸
از: Kermanshah
طرفدار:
- Andres Iniesta
- Rivaldo
- Esteghlal
- Netherlands
- Mojtaba jabbari
- Frank De Boer
- Majid Namjoomotlagh
گروه:
- کاربران عضو
- لیگ فانتزی
افتخارات
نقل قول
سجاد نوشته:

نیومده فیلم 38 لیست IMDb شده، نمره منتقدین 88 داره و فیلم فوق العاده ای بود به نظر من. خیلی از موسیقی جاز سر در نمیارم ولی می تونستم درام فیلم رو با طعم موسیقی جاز بچشم و لذت ببرم. بازی ها خیلی عالی بود، خصوصا جی. کی. سیمونز که واقعا یه کلاس متفاوت بازیگری رو به نمایش گذاشته بود. بازی های زیرپوستی عالی داشت. قبلا تو فیلم Burn after reading دیده بودمش و با اینکه نقش کلیدی نداشت ولی بازم خیلی جذاب بود برام. اونقدر خوب بود که نذاره کسی به اسکار نقش مکمل نزدیک هم بشه. شاید بشه گفت متیو مک کناهی 2014 بود، از لحاظ نوع ظهور.

نقش اول رو قبلا تو Spectacular now دیده بودم و چون از فیلمش خوشم نیومده بود، از این پسره هم خوشم نمی اومد. ولی تو این فیلم واقعا خوب بود. من شنیدم که خودش درامر می زنه و اینکه حرفه ای به نظر میاد، به خاطر نوع فیلمبرداری نیست و خودش واقعا این کاره ست.

بدون هیچ صبری، دعوتتون می کنم به تماشای یکی از بهترین های 2014.

وای خدای من. هیچ وقت فکر نمی کردم یه فیلم جدید اومده با توجه به فرق کردن سینما دوباره بتونه اینقدر منو میخکوب کنه. فیلم بسیار سطح بالایی بود. رفت تو تاپ 10 من.

یه فیلم فوق العاده دیگه هم که چند وقت پیش دیدم و اونم رفت تو تاپ 10 من Birdman بود. اونم خیلی فیلم درگیر کننده ای بود. ولی این یه چیز دیگه بود. با اختلاف بهترین فیلم دو سه سال اخیر بوده بدون تردید.

The King in the north

نمایش امضا ...
مخفی کردن امضا ...
۲۶ بهمن ۱۳۹۳
طرفدار:
- آندرس اینیستا
گروه:
- کاربران عضو
افتخارات
نقل قول
Arya Stark نوشته:

وای خدای من. هیچ وقت فکر نمی کردم یه فیلم جدید اومده با توجه به فرق کردن سینما دوباره بتونه اینقدر منو میخکوب کنه. فیلم بسیار سطح بالایی بود. رفت تو تاپ 10 من.

منم دقیقا اوایل فیلم بود که داشت خوابم می گرفت - حوالی 2.5 صبح داشتم می دیدم - که یهو اونجایی که وارد کلاس میشه برای انتخاب افراد برای گروهش خواب کاملا از سرم پرید و تا دو ساعت بعد از تموم شدن فیلم نتونستم بخوابم! هنوزم می زنم یه سکانس هایی ازش رو می بینم، خیلی لذت بخشه. اگه اسکار بهترین فیلم و بهترین بازیگر مکمل رو بگیره، منصفانه خواهد بود.

نقل قول

یه فیلم فوق العاده دیگه هم که چند وقت پیش دیدم و اونم رفت تو تاپ 10 من Birdman بود. اونم خیلی فیلم درگیر کننده ای بود. ولی این یه چیز دیگه بود. با اختلاف بهترین فیلم دو سه سال اخیر بوده بدون تردید.

ادوارد نورتن کبیر ؛ یعنی خوراکشه نقش آدم های دیوانه. اگه کسی مثل جی. کی. سیمونز نبود، نورتن باید اسکار رو تو دستای خودش می دید. مایکل کیتون هم عالی بازی کرده. مطمئن نیستم شخصیت بردمن واقعا وجود داشته باشه ولی مایکل کیتون سال 1989 و 1992 نقش بتمن رو تو فیلم های تیم برتون داشت، و شاید ایناریتو با انتخاب کیتون خواسته کنایه ای هم به زندگی حال حاضرش داشته باشه. این فیلم هم می تونه بهترین فیلم نامه مستقل باشه. گرچه چیزی از بهترین فیلم 2014 هم کم نداره.

از بازی خوب اما استون که قبلا فقط یه ویترین برای فیلم هایی مثل مرد عنکبوتی به حساب می اومد نباید گذشت. سکانس جر و بحث با پدرش یکی از بهترین سکانس های فیلم بود!

"تو فکر می کنی چه خری هستی ؟! تو از وبلاگ نویسا متنفری، توییت نویس ها رو مسخره می کنی، تو حتی یه صفحه فیسبوک هم نداری! تو اونی هستی که وجود نداره! تو این کار رو می کنی چون از مرگ می ترسی، مثل بقیه ی ما. این مهم نیست، خب ؟ تو مهم نیستی. بهش عادت کن!"

۲۶ بهمن ۱۳۹۳
نام کاربری: MoOn.Girl
پیام: ۴,۲۸۴
عضویت از: ۳۰ مهر ۱۳۹۲
طرفدار:
- مسی
- رونالدینیو
- پرسپولیس
- آرژانتین - اسپانیا
- لوچو❤ - پپ
گروه:
- کاربران عضو
افتخارات
یا سایت خوب واسه دانلود زیرنویس معرفی می کنین؟!

خوبی که از حد بگذرد
نادان خیال بد کند
..
۲۷ بهمن ۱۳۹۳
نام کاربری: Ali_SHS
پیام: ۷,۳۸۵
عضویت از: ۲۵ مرداد ۱۳۹۱
از: Esfahan
طرفدار:
- Messi , Xavi , Iniesta , Puyol , Valdes
- Ronaldinho , Rafa Marquez , Rivaldo , Cruyff
- Perspolis
- Spain. Argantina
- Ali Karimi
- Pep Guardiola
- Abdollah Veissi
گروه:
- كاربران بلاک شده
زیرنویس فیلم های مختلف ممکنه تو سایت های متفاوتی باشه. بهترین کار سرچ کردن تو گوگله.

پ.ن: همون عموپورنگ رو ببین ای دهه هشتادی

نمایش امضا ...
مخفی کردن امضا ...
۲۷ بهمن ۱۳۹۳

برو به صفحه
برای ارسال پیام باید ابتدا ثبت نام کنید!

اختیارات
شما می‌توانید مطالب را بخوانید.
شما نمی‌توانید عنوان جدید باز کنید.
شما نمی‌توانید به عنوان‌ها پاسخ دهید.
شما نمی‌توانید پیام‌های خودتان را ویرایش کنید.
شما نمی‌توانید پیام‌های خودتان را حذف کنید.
شما نمی‌توانید نظرسنجی اضافه کنید.
شما نمی‌توانید در نظرسنجی‌ها شرکت کنید.
شما نمی‌توانید فایل‌ها را به پیام خود پیوست کنید.
شما نمی‌توانید پیام بدون نیاز به تایید بزنید.

فعالیترین کاربران سایت
اعضای جدید سایت
جدیدترین اعضای فعال
تعداد کل اعضای سایت
اعضای فعال
۱۷,۹۵۶
اعضای غیر فعال
۱۴,۳۶۳
تعداد کل اعضاء
۳۲,۳۱۹
پیام‌های جدید
بحث در مورد تاپیک های بخش سرگرمی
انجمن سرگرمی
۴,۶۶۷ پاسخ
۵۸۱,۲۲۲ بازدید
۲ ماه قبل
مهدی
هرچه می خواهد دل تنگت بگو...
انجمن مباحث آزاد
۷۶,۴۹۹ پاسخ
۱۲,۳۳۹,۶۶۸ بازدید
۳ ماه قبل
یا لثارات الحسن
بحث آزاد در مورد بارسا
انجمن عاشقان آب‍ی و اناری
۵۸,۲۰۷ پاسخ
۹,۰۳۶,۳۹۹ بازدید
۵ ماه قبل
armanshah
برای آشنایی خودتون رو معرفی کنید!
انجمن مباحث آزاد
۷,۶۴۳ پاسخ
۱,۳۴۴,۹۷۴ بازدید
۵ ماه قبل
Activated PC
آموزش و ترفندهای فتوشاپ
انجمن علمی و کاربردی
۱۳۵ پاسخ
۴۶,۶۹۰ بازدید
۵ ماه قبل
RealSoftPC
جام جهانی ۲۰۲۲
انجمن فوتبال ملی
۲۳ پاسخ
۲,۸۸۳ بازدید
۵ ماه قبل
Crack Hints
موسیقی
انجمن هنر و ادبیات
۵,۱۰۱ پاسخ
۱,۰۶۸,۳۵۳ بازدید
۵ ماه قبل
Activated soft
علمی/تلفن هوشمند/تبلت/فناوری
انجمن علمی و کاربردی
۲,۴۱۹ پاسخ
۴۵۷,۴۹۱ بازدید
۶ ماه قبل
javibarca
مباحث علمی و پزشکی
انجمن علمی و کاربردی
۱,۵۴۷ پاسخ
۷۸۰,۷۸۴ بازدید
۷ ماه قبل
رویا
مســابــقـه جــــذاب ۲۰ ســــوالـــــــــــــــــــی
انجمن سرگرمی
۲۳,۶۵۸ پاسخ
۲,۳۵۷,۴۱۵ بازدید
۷ ماه قبل
رویا
حاضرین در سایت
۳۶۲ کاربر آنلاین است. (۲۳۸ کاربر در حال مشاهده تالار گفتمان)

عضو: ۰
مهمان: ۳۶۲

ادامه...
هرگونه کپی برداری از مطالب این سایت، تنها با ذکر نام «اف سی بارسلونا دات آی آر» مجاز است!