در حال دیدن این عنوان: |
۱ کاربر مهمان
|
برای ارسال پیام باید ابتدا ثبت نام کنید!
|
|
|
پاسخ به: ساير ورزشها به غير از فوتبال | ||
نام کاربری: Xaviesta
پیام:
۱,۰۲۴
عضویت از: ۹ اردیبهشت ۱۳۹۰
از: Terrassa
طرفدار:
- ژاوی-مسی-اینیستا - یوهان کرایف- پپ گواردیولا - اسپانیا - پپ گواردیولا- ویسنته دل بوسکه گروه:
- کاربران عضو |
منم این افتخارو با تاخیر تبریک میگم ولی چه حالی میکردم وقتی امتیاز میگرفتن من میگفتم گگگگگگگل!
|
||
Nothing's clear; So don't judge | |||
۸ مهر ۱۳۹۰
|
|
نام کاربری: .......
پیام:
۸۴۴
عضویت از: ۲ دی ۱۳۸۹
از: Tehran
طرفدار:
- Puyol_Xavi_Messi_Iniesta_Villa - Ronaldinho_Guardiola - Spain_England - sir Alex_pep guardiola_carlo anceloti گروه:
- کاربران عضو |
منم این قهرمانی رو تبریک میگم نقل قول دختر ها هم با اینکه لیدر نداشتن ولی خوب صر و صدایی ایجاد کرده بودند اصلا این دخترا بدون هیچ امکاناتی هم خودشون میدونن باید چیکار کنن . کلا خودجوش و مستقلن |
||
۸ مهر ۱۳۹۰
|
|
|
منم به نوبه ی خودم این قهرمانی رو تبریک میگم ولی واقعا جای تعصفه که قبل از این ماتو اسیا قهرمانی نداشتیم |
||
|
|||
۸ مهر ۱۳۹۰
|
|
نام کاربری: Missworldwide
پیام:
۱,۰۲۰
عضویت از: ۱۵ آذر ۱۳۸۹
از: :|
طرفدار:
- fabregas,david villa,jeffren,bojan - guardiola - تیم دختران ابومسلم مشهد!!!! - spain - خودم و دوستام! - guardiola - قربان زاده ی سیبیل قشنگ!! گروه:
- کاربران عضو |
چقد خوب شد چون ابرومون جلو کی روش نرفت!!
|
||
۸ مهر ۱۳۹۰
|
|
نام کاربری: Shakiba
پیام:
۲,۱۰۸
عضویت از: ۱۷ مرداد ۱۳۸۹
از: شیراز
طرفدار:
- رایکارد٬ کرایوف - فجر سپاسی - اسپانیا٬ آرژانتین گروه:
- کاربران عضو |
نقل قول بهار نوشته:چقد خوب شد چون ابرومون جلو کی روش نرفت!! نه كه كم آبرومون جلوش رفته با اون ليگ زپرتي فوتبالمون |
||
۹ مهر ۱۳۹۰
|
|
پیام:
۸۴۴
طرفدار:
- Puyol_Xavi_Messi_Iniesta_Villa - Ronaldinho_Guardiola - Spain_England - sir Alex_pep guardiola_carlo anceloti گروه:
- کاربران عضو |
امروز حرفای احسان حدادی توی مصاحبه مطبوعاتیشو شنیدین؟ واقعا دلم سوخت من نمیدونم تا کی میخوان حرفای این بنده خدا رو نشنیده بگیرن و بهش بی توجهی کنن.......جدا تاسف داره |
||
۹ مهر ۱۳۹۰
|
|
نام کاربری: Amirhosein
پیام:
۱,۷۵۷
عضویت از: ۲۱ دی ۱۳۸۹
از: ESFAHAN
طرفدار:
- leo messi. david villa - revaldo.maradona - spain - Pep گروه:
- کاربران عضو |
نقل قول Mary نوشته:امروز حرفای احسان حدادی توی مصاحبه مطبوعاتیشو شنیدین؟ واقعا دلم سوخت من نمیدونم تا کی میخوان حرفای این بنده خدا رو نشنیده بگیرن و بهش بی توجهی کنن.......جدا تاسف داره بجز حرفای این بنده خدا حرفای همه ی ورزشکارا به غیر از فونبالیستارو نشنیده میگیرن.مثلا وقتی به والیبالیستا برا قهرمانی در اسیا فقط 1 سکه میدن دیگه چی انتظار داری |
||
من بعدا امضا میذارم | |||
۱۰ مهر ۱۳۹۰
|
|
پیام:
۸۴۴
طرفدار:
- کاربران عضو |
نقل قول بجز حرفای این بنده خدا حرفای همه ی ورزشکارا به غیر از فونبالیستارو نشنیده میگیرن.مثلا وقتی به والیبالیستا برا قهرمانی در اسیا فقط 1 سکه میدن دیگه چی انتظار داریواقعا خجالت آوره به پرسپولیسیها با اون نتایجشون 500 هزارتومن پاداش میدن اونوقت به قهرمانان آسیا نفری یه سکه. به کجا قراره برسیم.................. |
||
۱۰ مهر ۱۳۹۰
|
|
نام کاربری: Dark_Rider
پیام:
۸,۸۵۸
عضویت از: ۶ دی ۱۳۸۸
از: كنار دريا
طرفدار:
- کارلس پویول & لیو مسی - کرایوف - برزیل و اسپانیا - :D - پپ عزیز - پروین گروه:
- کاربران عضو |
راهی که ورزش مملکت داره میره به ترکستانه هر جا قدرتی هم بودیم یواش یواش سر همین بی مسئولیتی ها قدرتمون رو باختیم! یه زمانی تو فوتبال،کشتی،وزنه برداری،رشته های رزمی،بسکتبال و والیبال و چندین ورزش دیگه بالاترین حرفو تو اسیا میزدیم! ولی یکی یکی داریم افول میکنیم و فاصله میگیریم! |
||
۱۰ مهر ۱۳۹۰
|
|
نام کاربری: M@ryam.ml10
پیام:
۹۳۴
عضویت از: ۲۴ مرداد ۱۳۹۰
طرفدار:
- √҉ √҉ JuST ஜ MeSSI √҉ √҉ گروه:
- کاربران عضو |
mary جان مگه پرسپولیس چشه؟؟؟؟؟؟؟؟ حیف که اینجا بحث غیر فوتبالیه........... _________________________________ ولی با این همه باز هم ورزشکارانمون دارن خوب نتیجه میگیرن ...... مسئولین هم که گوششون از این حرفا پره.....پول واسه خودشون کم نیاد کافیه................................................................ |
||
ببینیــد حرفــxـــ زدن چه چیـــز وحشتناکــــی است که بزرگتــرین احـتـــرام به هر کســـ این است که برایــش یکــــ دقه سکوتــــ♥ـــ کنند! | |||
۱۱ مهر ۱۳۹۰
|
برای ارسال پیام باید ابتدا ثبت نام کنید!
|
شما میتوانید مطالب را بخوانید. |
شما نمیتوانید عنوان جدید باز کنید. |
شما نمیتوانید به عنوانها پاسخ دهید. |
شما نمیتوانید پیامهای خودتان را ویرایش کنید. |
شما نمیتوانید پیامهای خودتان را حذف کنید. |
شما نمیتوانید نظرسنجی اضافه کنید. |
شما نمیتوانید در نظرسنجیها شرکت کنید. |
شما نمیتوانید فایلها را به پیام خود پیوست کنید. |
شما نمیتوانید پیام بدون نیاز به تایید بزنید. |