در حال دیدن این عنوان: |
۱ کاربر مهمان
|
برای ارسال پیام باید ابتدا ثبت نام کنید!
|
|
|
پاسخ به: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... | ||
نام کاربری: The.Hundredth.One
نام تیم: منچستر یونایتد
پیام:
۲,۱۸۳
عضویت از: ۲۶ خرداد ۱۳۹۲
از: مشهد
طرفدار:
- مسی - رونالدینیو - پرسپولیس - فرانسه - علی کریمی - لوئیز انریکه - یحیی گل محمدی گروه:
- کاربران عضو - ویراستاران اخبار |
از طرف من هم تبریک به آقا سجاد و همچنین تشکر ویژه از آقای رستگار |
||
|
|||
۲۱ دی ۱۳۹۴
|
|
|
نقل قول The Dark Heir نوشته:نقل قول My Little Heart نوشته:نقل قول کوثر نوشته:نقل قول The Dark Heir نوشته:نقل قول کوثر نوشته:حق میدم به ناخوداگاه خودم! کلمه ی مقایسه که هیچ مشابهت رو باید به کار می بردید! نگهبان... What does it mean? نه خوبه جدیدا همه دارن خودشونو رو میکنن موقع ترجمه چرا جا میزنن الله اعلم نِ باریکلا به این چشم استعدادیاب. بی زحمت اون پست تون رو هم ترجمه کنید برای من! مدتی نبودم ، ادبیات و فرهنگ این سایت یادم رفته راستی پروفایل کاربرا و رنک شون تو قسمت نظرات اخبار چرا انقدر داغون شده؟ |
||
من منتظرم زیرا،گفتند:"تو می آیی" تا عابر چشمانت، ره گم نکند در شب بر کوچه بتابان نور، ای ماه تماشایی |
|||
۲۱ دی ۱۳۹۴
|
|
نام کاربری: Lucho.The.Great
نام تیم: بارسلونا
پیام:
۶۱,۶۱۷
عضویت از: ۱۴ مرداد ۱۳۸۴
از: تهران
طرفدار:
- بویان کرکیچ - یوهان کرویف - پرسپولیس - اسپانیا، آرژانتین - احمد عابدزاده، کریم باقری - فرانک ریکارد - افشین امپراطور گروه:
- لیگ فانتزی - کاربران عضو - مدیران کل |
نقل قول کوثر نوشته:بی زحمت اون پست تون رو هم ترجمه کنید برای من! مدتی نبودم ، ادبیات و فرهنگ این سایت یادم رفته تو سیاهچال کلاس آموزش ادبیات درباری هم داریم. |
||
عمری است دخیلم به ضریحی که نداری... |
|||
۲۱ دی ۱۳۹۴
|
|
نام کاربری: Mahshid.Shr
نام تیم: میلان
پیام:
۱,۸۷۹
عضویت از: ۵ مهر ۱۳۸۹
از: جایی همین نزدیکی
طرفدار:
- ژاوی.مسی - ! - پرسپولیس قرمزته - اسپانیا گروه:
- کاربران عضو - مترجمین اخبار |
نقل قول چرا؟ اگر منظورت اینه که من کاربری خودمو تحویل بدم باید بگم که من جام راحته ! (یاد بختیار افتادم در اخرین مصاحبه ی تلویزیونیش) عزیزم نگهبانو اینا که مدیر گفتن بعدش سیاهچاله منم خواستم باهات وداع کنم چیکار به کاربریت داریم پ.ن: خانوم استعداد یاب بنده دو سه هفته پیش اعلام امادگی کردم ازمونم ازم گرفتن (یاد ازمونای استخدامی افتادم که میگن باهاتون تماس میگیریمو بعدش هیچی به هیچی ) قرار بود هماهنگ کنن مثلا من در ایام امتحانام اموزشاتم رو ببینم که از هفته دیگه ترجمه کنم ایناروگفتم که منو قاطی از زیرکار در رونده ها نکنید |
||
|
|||
۲۱ دی ۱۳۹۴
|
|
نام کاربری: RAMONA
نام تیم: آژاکس
پیام:
۱۲,۷۱۷
عضویت از: ۳۰ بهمن ۱۳۹۰
از: همين حوالى...
طرفدار:
- همه ی بازیکنای بارسا + فابرگاس - استقلال♥ - اسپانیا - خسرو حیدری - گواردیولا و انریکه گروه:
- کاربران عضو - لیگ فانتزی - مدیران گالری - ناظرين انجمن - شورای نخبگان سایت - مدیران نظرات |
تبريك ميگم آقاسجاد موفق باشيد |
||
که فکر هیچ مهندس چنین گره نگشاد |
|||
۲۱ دی ۱۳۹۴
|
|
|
نقل قول The Dark Heir نوشته:نقل قول کوثر نوشته:بی زحمت اون پست تون رو هم ترجمه کنید برای من! مدتی نبودم ، ادبیات و فرهنگ این سایت یادم رفته تو سیاهچال کلاس آموزش ادبیات درباری هم داریم. اسم انجمن ادبیات رو تغییر دادید به سلامتی؟ وقت ندارم ناظر بشم |
||
من منتظرم زیرا،گفتند:"تو می آیی" تا عابر چشمانت، ره گم نکند در شب بر کوچه بتابان نور، ای ماه تماشایی |
|||
۲۱ دی ۱۳۹۴
|
|
نام کاربری: Heavenly.Girl
نام تیم: پورتو
پیام:
۱۲,۸۵۳
عضویت از: ۵ اسفند ۱۳۹۲
طرفدار:
- ليونل مسي - لیونل مسي - پرسپوليس - ایران گروه:
- کاربران عضو - لیگ فانتزی - ناظرين انجمن - مدیران اخبار |
نقل قول مهشید نوشته:نقل قول چرا؟ اگر منظورت اینه که من کاربری خودمو تحویل بدم باید بگم که من جام راحته ! (یاد بختیار افتادم در اخرین مصاحبه ی تلویزیونیش) عزیزم نگهبانو اینا که مدیر گفتن بعدش سیاهچاله منم خواستم باهات وداع کنم چیکار به کاربریت داریم پ.ن: خانوم استعداد یاب بنده دو سه هفته پیش اعلام امادگی کردم ازمونم ازم گرفتن (یاد ازمونای استخدامی افتادم که میگن باهاتون تماس میگیریمو بعدش هیچی به هیچی ) قرار بود هماهنگ کنن مثلا من در ایام امتحانام اموزشاتم رو ببینم که از هفته دیگه ترجمه کنم ایناروگفتم که منو قاطی از زیرکار در رونده ها نکنید من خودم الان یه پروژه سخت و طاقت فرسای ایجاد انگیزگی دارم اون استعداد یابی کار اقا سجاده چرا شما ها امروز هر چی میشه یاد یه چیزی میفتید؟ مصاحبه بختیار، استخدام |
||
who don't pay attention to you |
|||
۲۱ دی ۱۳۹۴
|
|
نام کاربری: Mahshid.Shr
نام تیم: میلان
پیام:
۱,۸۷۹
عضویت از: ۵ مهر ۱۳۸۹
از: جایی همین نزدیکی
طرفدار:
- ژاوی.مسی - ! - پرسپولیس قرمزته - اسپانیا گروه:
- کاربران عضو - مترجمین اخبار |
نقل قول پروژه سخت و طاقت فرسای ایجاد انگیزگیعاشقه ادبیاتتم انگیزگی نقل قول چرا شما ها امروز هر چی میشه یاد یه چیزی میفتید؟ مصاحبه بختیار، استخدام چون ما خیلی خاصیم |
||
|
|||
۲۱ دی ۱۳۹۴
|
|
|
نقل قول My Little Heart نوشته:نقل قول مهشید نوشته:نقل قول چرا؟ اگر منظورت اینه که من کاربری خودمو تحویل بدم باید بگم که من جام راحته ! (یاد بختیار افتادم در اخرین مصاحبه ی تلویزیونیش) عزیزم نگهبانو اینا که مدیر گفتن بعدش سیاهچاله منم خواستم باهات وداع کنم چیکار به کاربریت داریم پ.ن: خانوم استعداد یاب بنده دو سه هفته پیش اعلام امادگی کردم ازمونم ازم گرفتن (یاد ازمونای استخدامی افتادم که میگن باهاتون تماس میگیریمو بعدش هیچی به هیچی ) قرار بود هماهنگ کنن مثلا من در ایام امتحانام اموزشاتم رو ببینم که از هفته دیگه ترجمه کنم ایناروگفتم که منو قاطی از زیرکار در رونده ها نکنید من خودم الان یه پروژه سخت و طاقت فرسای ایجاد انگیزگی دارم اون استعداد یابی کار اقا سجاده چرا شما ها امروز هر چی میشه یاد یه چیزی میفتید؟ مصاحبه بختیار، استخدام مهشید دیگه همینجا جواب میدم حرف تو رو هم نقل کرده سیاه چال چی هست اصلا اونو تو به من نشون بده! الان یه چیزی می زارم سیاه چال که هیچی جمیعا اینجا امشب مراسم توبه راه بندازیم خدایا غلط کردم این چی بود دیدم مشاهده لینک |
||
|||
۲۱ دی ۱۳۹۴
|
|
نام کاربری: Heavenly.Girl
نام تیم: پورتو
پیام:
۱۲,۸۵۳
عضویت از: ۵ اسفند ۱۳۹۲
طرفدار:
- ليونل مسي - لیونل مسي - پرسپوليس - ایران گروه:
- کاربران عضو - لیگ فانتزی - ناظرين انجمن - مدیران اخبار |
نقل قول مهشید نوشته:نقل قول پروژه سخت و طاقت فرسای ایجاد انگیزگیعاشقه ادبیاتتم انگیزگی شما تو فضای مجازی پیش نیومده که مجبور شی از خودت کلمه در وکنی؟ (بررره ) نقل قول چون ما خیلی خاصیم خب |
||
who don't pay attention to you |
|||
۲۱ دی ۱۳۹۴
|
برای ارسال پیام باید ابتدا ثبت نام کنید!
|
شما میتوانید مطالب را بخوانید. |
شما نمیتوانید عنوان جدید باز کنید. |
شما نمیتوانید به عنوانها پاسخ دهید. |
شما نمیتوانید پیامهای خودتان را ویرایش کنید. |
شما نمیتوانید پیامهای خودتان را حذف کنید. |
شما نمیتوانید نظرسنجی اضافه کنید. |
شما نمیتوانید در نظرسنجیها شرکت کنید. |
شما نمیتوانید فایلها را به پیام خود پیوست کنید. |
شما نمیتوانید پیام بدون نیاز به تایید بزنید. |