در حال دیدن این عنوان: |
۱ کاربر مهمان
|
برای ارسال پیام باید ابتدا ثبت نام کنید!
|
|
|
پاسخ به: ساير ورزشها به غير از فوتبال | ||
نام کاربری: Leo.My.Life♥
پیام:
۲,۸۰۶
عضویت از: ۹ اردیبهشت ۱۳۹۰
از: اینترنت!:|
طرفدار:
- Lionel Messi - رونالدینیو،پپ،کرایـــــــف - تیراختـــــــــــور - برزیل،اسپانیارم دوس دارم - :| - پپ گواردیولا - :| گروه:
- كاربران بلاک شده |
امروز مجله کیهان ورزشی و خریدم یه کلمه هم راجبه قهرمانی والیبال ننوشته ناسلامتی قهرمان آسیا شدیما واقعا چرا اینجوری میکنن؟؟؟تیم ملی والیبالمون واسه کشورمون افتخار آورده هیچی نمینویسن!! فقط از فوتبال ایران مینویسن که جز اینکه آبرومونو تو آسیا بردن افتخار دیگه ای نصیبمون نکردن!! واقعا چرا؟؟؟؟
|
||
|
|||
۱۱ مهر ۱۳۹۰
|
|
نام کاربری: Mahi_kocholoo
پیام:
۳,۰۶۶
عضویت از: ۸ اسفند ۱۳۸۷
از: تهران
طرفدار:
- xavi...... ژاوی - یوهان کرایوف - استقلال - اسپانیا - پپ گروه:
- کاربران عضو |
همین دیگه بها نمیدن به بیچاره ها دیگه انگیزه نمیمونه واسشون اونوقت انتظارم دارن!!! واقعا که باید زودتر یه فکری بکنن وگرنه همینطور باید شاهد افول باشیم |
||
|
|||
۱۱ مهر ۱۳۹۰
|
|
نام کاربری: .......
پیام:
۸۴۴
عضویت از: ۲ دی ۱۳۸۹
از: Tehran
طرفدار:
- Puyol_Xavi_Messi_Iniesta_Villa - Ronaldinho_Guardiola - Spain_England - sir Alex_pep guardiola_carlo anceloti گروه:
- کاربران عضو |
نقل قول mary جان مگه پرسپولیس چشه؟؟؟؟؟؟؟؟ حیف که اینجا بحث غیر فوتبالیه........... عزیزم من با پرسپولیس مشکلی ندارم منظورم تبعیضیه که بین فوتبالیستها با سایر ورزشکارا قائل میشن. |
||
۱۱ مهر ۱۳۹۰
|
|
نام کاربری: W.T.F.F.E
پیام:
۲,۲۷۲
عضویت از: ۱۹ مرداد ۱۳۸۹
از: سمنان
طرفدار:
- مسی پویول ژاوی - ریوالدو - هیچکدوم - اسپانیا - هیچ کس - پپ- فرگوسن - در یه حدن همشون گروه:
- کاربران عضو |
تبررررررررررررررررررریک :201: :201: :201: :201: تبریککککککککککککککککککککککککککک بازم تکواندو مقام اول بازی های منچسترشو تکرار کرد وای عاشقشونم واقعا از اینکه انقد تکواندو ایران پیشرفته است حال میکنم مررررررررررررررررررررررررسییییییییییییییییییییییییییی |
||
all world is your foot...when u has a nice god... THANKS GOODNESS FOR EVERY THINGS THAT NOT PRESENT FOR ME |
|||
۱۲ مهر ۱۳۹۰
|
|
نام کاربری: M@ryam.ml10
پیام:
۹۳۴
عضویت از: ۲۴ مرداد ۱۳۹۰
طرفدار:
- √҉ √҉ JuST ஜ MeSSI √҉ √҉ گروه:
- کاربران عضو |
صعود 5پله ایه والیبال ایران رو تبریک میگم.....در رده ی 14 جهان بودن افتخار ما ایرانی هاست به امید روزی که بین 10 تیم برتر جهان باشیم...... _______________________________ ویرایش ناظر: لطفا بحث تیم ها رو اینجا ادامه ندید . |
||
ببینیــد حرفــxـــ زدن چه چیـــز وحشتناکــــی است که بزرگتــرین احـتـــرام به هر کســـ این است که برایــش یکــــ دقه سکوتــــ♥ـــ کنند! | |||
۱۳ مهر ۱۳۹۰
|
|
نام کاربری: Leo.My.Life♥
پیام:
۲,۸۰۶
عضویت از: ۹ اردیبهشت ۱۳۹۰
از: اینترنت!:|
طرفدار:
- Lionel Messi - رونالدینیو،پپ،کرایـــــــف - تیراختـــــــــــور - برزیل،اسپانیارم دوس دارم - :| - پپ گواردیولا - :| گروه:
- كاربران بلاک شده |
نقل قول تبررررررررررررررررررریک تبریککککککککککککککککککککککککککک بازم تکواندو مقام اول بازی های منچسترشو تکرار کرد وای عاشقشونم واقعا از اینکه انقد تکواندو ایران پیشرفته است حال میکنم مررررررررررررررررررررررررسییییییییییییییییییییییییییی پاسخ به: ساير ورزشها به غير از فوتبال منم تبریک میگم!!! |
||
|
|||
۱۳ مهر ۱۳۹۰
|
|
نام کاربری: elguaje7
پیام:
۲,۳۴۸
عضویت از: ۱ آبان ۱۳۸۹
طرفدار:
- داوید ویا، ژاوی، پویول - یوهان کرایف، رونالدینیو - استقلال - اسپانیا، آرژانتین، ایتالیا - پپ گواردیولا - امیر قلعه نویی گروه:
- کاربران عضو |
گروه بندی جام جهانی والیبال مشخص شد/ایران حریفان خود را شناخت گروهبندی تیمهای حاضر در جام جهانی والیبال در سال 2011 مشخص شد تا تیمها حریفان خود را در این رقابتها بشناسند. دور اول و دوم: گروه الف: ژاپن – صربستان – کوبا – آرژانتین – لهستان – ایران گروه ب: برزیل – روسیه – آمریکا – ایتالیا – چین – مصر دور سوم: گروه الف: ژاپن – لهستان – ایران – مصر – چین – آمریکا گروه ب : روسیه – ایتالیا – برزیل – کوبا – آرژانتین – صربستان دور چهارم: گروه الف: ژاپن – لهستان – ایران – روسیه – ایتالیا – برزیل گروه ب: مصر – چین – آمریکا – صربستان – کوبا – آرژانتین نحوه برگزاری رقابتها به گونهای است که همه تیم ها با یکدیگر به رقابت خواهند پرداخت و هر یازده تیم حاضر برابر هم قرار خواهند شد و در نهایت سه تیم برتر این رقابت ها به رقابتهای والیبال المپیک 2012 لندن صعود خواهند کرد. رقابت های جام جهانی ژاپن اردیبهشت سال آینده برگزار خواهد شد. |
||
۱۳ مهر ۱۳۹۰
|
|
|
نقل قول elguaje7 نوشته:گروه بندی جام جهانی والیبال مشخص شد/ایران حریفان خود را شناخت گروهبندی تیمهای حاضر در جام جهانی والیبال در سال 2011 مشخص شد تا تیمها حریفان خود را در این رقابتها بشناسند. دور اول و دوم: گروه الف: ژاپن – صربستان – کوبا – آرژانتین – لهستان – ایران گروه ب: برزیل – روسیه – آمریکا – ایتالیا – چین – مصر دور سوم: گروه الف: ژاپن – لهستان – ایران – مصر – چین – آمریکا گروه ب : روسیه – ایتالیا – برزیل – کوبا – آرژانتین – صربستان دور چهارم: گروه الف: ژاپن – لهستان – ایران – روسیه – ایتالیا – برزیل گروه ب: مصر – چین – آمریکا – صربستان – کوبا – آرژانتین نحوه برگزاری رقابتها به گونهای است که همه تیم ها با یکدیگر به رقابت خواهند پرداخت و هر یازده تیم حاضر برابر هم قرار خواهند شد و در نهایت سه تیم برتر این رقابت ها به رقابتهای والیبال المپیک 2012 لندن صعود خواهند کرد. رقابت های جام جهانی ژاپن اردیبهشت سال آینده برگزار خواهد شد. |
||
من منتظرم زیرا،گفتند:"تو می آیی" تا عابر چشمانت، ره گم نکند در شب بر کوچه بتابان نور، ای ماه تماشایی |
|||
۱۴ مهر ۱۳۹۰
|
|
نام کاربری: M@ryam.ml10
پیام:
۹۳۴
عضویت از: ۲۴ مرداد ۱۳۹۰
طرفدار:
- √҉ √҉ JuST ஜ MeSSI √҉ √҉ گروه:
- کاربران عضو |
ایشالا اگه خدا بخواد همشونو میبریم.......
|
||
ببینیــد حرفــxـــ زدن چه چیـــز وحشتناکــــی است که بزرگتــرین احـتـــرام به هر کســـ این است که برایــش یکــــ دقه سکوتــــ♥ـــ کنند! | |||
۱۴ مهر ۱۳۹۰
|
|
|
بچه ها فکر میکنید پیکان امیدی داشته باشه؟؟ آخه من نمیدونم این مسخره بازیا چیه !! بابا وقتی یه تیم خوب پیش میره چه کاریه انقد میزنن درب و داغونش میکنن!!!! خبرای تکواندو هم شنیدنیه!! من نمیدونم چرا انقد دم المپیک ازین بازیا در میارن!!!! |
||
من منتظرم زیرا،گفتند:"تو می آیی" تا عابر چشمانت، ره گم نکند در شب بر کوچه بتابان نور، ای ماه تماشایی |
|||
۱۷ مهر ۱۳۹۰
|
برای ارسال پیام باید ابتدا ثبت نام کنید!
|
شما میتوانید مطالب را بخوانید. |
شما نمیتوانید عنوان جدید باز کنید. |
شما نمیتوانید به عنوانها پاسخ دهید. |
شما نمیتوانید پیامهای خودتان را ویرایش کنید. |
شما نمیتوانید پیامهای خودتان را حذف کنید. |
شما نمیتوانید نظرسنجی اضافه کنید. |
شما نمیتوانید در نظرسنجیها شرکت کنید. |
شما نمیتوانید فایلها را به پیام خود پیوست کنید. |
شما نمیتوانید پیام بدون نیاز به تایید بزنید. |