در حال دیدن این عنوان: |
۱ کاربر مهمان
|
برای ارسال پیام باید ابتدا ثبت نام کنید!
|
|
|
پاسخ به: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... | ||
|
در دنیای بسم الله ها ... +ادامه متن رو یادم نمیاد. +از نظر خودم که عکس به متن مرتبطه +متن از ب.خ |
||
|
|||
۲۰ تیر ۱۳۹۵
|
|
نام کاربری: Carles.Luis.Suárez
پیام:
۱۱,۸۱۳
عضویت از: ۸ بهمن ۱۳۹۰
از: همدان
طرفدار:
- همه **** - ronaldinho - هیچ کدام - آرژانتين -اسپانيا - آرش برهاني - آرسن ونگر - ***** گروه:
- کاربران عضو |
نقل قول ASepidehN نوشته:نقل قول Evergreen نوشته:سایت چقدر خلوت شده به به زیبا جوون. منور کردی سایتو عزیزم. ^-^ کلش ـت چطوره حالا؟ مرسی گلم خوبه |
||
گاه رنگها برای تو بیرنگ می شود . گاه خاطری به یاد تو خشنود و دلخوش است ، گاهی لبی برای تو لبخند میزند . گاهی نفس ز سینه نمی آید از غمت ، گاهی ز شوق بودنت ، نفسی بند می شود |
|||
۲۰ تیر ۱۳۹۵
|
|
نام کاربری: Sidarta
پیام:
۱,۸۳۷
عضویت از: ۲۹ اسفند ۱۳۹۳
از: Urmia
طرفدار:
- مسی - ژاوی = عشق - سپاهان . طوفان زرد - اسپانیا - مهدی شریفی . احسان حاج صفی - انریکه . گواردیولا . لوو - ویسی . فرکی . گلمحمدی گروه:
- کاربران عضو - ناظرين انجمن |
نقل قول چه حمله ای؟؟هیچی قات زده بودم آخه یه کتاب ترسناک آر.ال.استاین خونده بودم احساس کردم یه چیزی از جلوم رد شد |
||
† † † † Assyrian . Christian † † † † |
|||
۲۰ تیر ۱۳۹۵
|
|
پیام:
۱۱,۸۱۳
طرفدار:
- همه **** - ronaldinho - هیچ کدام - آرژانتين -اسپانيا - آرش برهاني - آرسن ونگر - ***** گروه:
- کاربران عضو |
نقل قول † † † † sidarta † † † † نوشته:نقل قول چه حمله ای؟؟هیچی قات زده بودم آخه یه کتاب ترسناک آر.ال.استاین خونده بودم احساس کردم یه چیزی از جلوم رد شد |
||
گاه رنگها برای تو بیرنگ می شود . گاه خاطری به یاد تو خشنود و دلخوش است ، گاهی لبی برای تو لبخند میزند . گاهی نفس ز سینه نمی آید از غمت ، گاهی ز شوق بودنت ، نفسی بند می شود |
|||
۲۰ تیر ۱۳۹۵
|
|
نام کاربری: Mahshid.Shr
نام تیم: میلان
پیام:
۱,۸۷۹
عضویت از: ۵ مهر ۱۳۸۹
از: جایی همین نزدیکی
طرفدار:
- ژاوی.مسی - ! - پرسپولیس قرمزته - اسپانیا گروه:
- کاربران عضو - مترجمین اخبار |
حقیقتا قرآن پر از اعجازه
|
||
|
|||
۲۰ تیر ۱۳۹۵
|
|
نام کاربری: MoOn.Girl
پیام:
۴,۲۸۴
عضویت از: ۳۰ مهر ۱۳۹۲
از: بابل
طرفدار:
- مسی - رونالدینیو - پرسپولیس - آرژانتین - اسپانیا - لوچو❤ - پپ گروه:
- کاربران عضو |
توی این چند سالِ کمِ زندگیم فهمیدم که: نباید واسه همه دل بسوزونی. دل سوزوندن هیچ وقت باعث افتخار نیست، بلکه بعد مدتی تاثیر بدش رو میذاره، میفهمی چقدر احمق بودی و چقدر بعضی اوقات به بعضی آدما ارزشی دادی که لیاقت نداشتن، این که لیاقت نداشتن به کنار، واسه خودت متاسف میشی که چقدر حقیر و نادون بودی که همچین اشخاصی رو اصن آدم حساب کردی، پس کاری کنید که هیچ وقت پشیمون نشید و به خودتون سر کوفت نزنین، تمنا میکنم ازتون! تو این مدت فهمیدم باید بتونی -تاکید میکنم باااید بتونی- یک سری آدما رو با جول و پَلاسشون پرت کنی بیرون از زندگیت، بدونِ این که ذره ای دلت بسوزه! کاش بفهمیم همه لایقِ اهمیت دادنایِ قشنگِ ما نیستن! کاش یاد بگیریم همه یه روزی عوض میشن و به طور مطلق خوب نیستن! ادعا نمیکنم خودم خیلی خوبم ولی حداقل سعی میکنم که خوب باشم! همین.. #درس_عبرت! #سعی_کنید_خوب_باشید! #سپیده_ح |
||
خوبی که از حد بگذرد نادان خیال بد کند .. |
|||
۲۱ تیر ۱۳۹۵
|
|
نام کاربری: Daughter.of.Eve
نام تیم: مالاگا
پیام:
۶,۹۵۲
عضویت از: ۲۰ مهر ۱۳۹۰
از: تبريز
طرفدار:
- مسي - پویول-ژاوی-کرایف - تراکتور سازی تبریز(تيراختور) - آرژانتين و اسپانيا - پپ گوارديولا گروه:
- کاربران عضو - مدیران انجمن - مترجمین اخبار - لیگ فانتزی |
نقل قول بشارة النصر الحاسم نوشته:که من در اين رمضان قوت ِ غالبم غم بود ... سلام آقا بهزاد خوش برگشتید نقل قول beautiful queen نوشته:نقل قول AnisSN نوشته:نقل قول beautiful queen نوشته:نقل قول beautiful queen نوشته:داستان دنباله دار قسمت آخر :دعوتنامه. فردا، آخرین روز بود ... می رفتیم شلمچه ... دلم گرفته ... . دوستان نظرتون درباره داستانش چیه؟ اصلا کسی خوند؟ داستان واقعی بود؟ به گفته نویسنده اش بله گویا مصاحبه با اون خانم بوده و به صورت داستان درومده چه جالب قشنگ بود نقل قول † † † † sidarta † † † † نوشته:داستان خیلی جالبی بود دستتون درد نکنه بچه ها من نمونه دولتی هم قبول شدم آفرین مبارکه نقل قول Evergreen نوشته:سایت چقدر خلوت شده به به خوش برگشتی زیبا کم کم داره شلوغ تر میشه |
||
۲۱ تیر ۱۳۹۵
|
|
پیام:
۱۱,۸۱۳
طرفدار:
- کاربران عضو |
سلام مرسی گلم خوبه |
||
|||
۲۱ تیر ۱۳۹۵
|
|
|
نقل قول † † † † sidarta † † † † نوشته:نقل قول چه حمله ای؟؟هیچی قات زده بودم آخه یه کتاب ترسناک آر.ال.استاین خونده بودم احساس کردم یه چیزی از جلوم رد شد من کتاب هاشو نخوندم ولی اگه توی هر کتابی تمرینی دیدی برای دیدن جن ، افزایش قدرت حافظه و .... سعی کنبه هیچ وجه انجامش ندی. +بازم خوبه حس کردی از جلوت رد شد من یک ماه کامل حس می کردم .. |
||
|
|||
۲۱ تیر ۱۳۹۵
|
|
|
زیبایی چادر مشکی ام را ترجیح می دهم بر همه ی برند های دنیا کدام برند و اسمی با اعتبار تر است از نام مادرمان حضرت زهرا (س)❤ 21 تیر روز عفاف و حجاب گرامی باد. +حجاب تنها برای بانوان نیست ... |
||
|
|||
۲۱ تیر ۱۳۹۵
|
برای ارسال پیام باید ابتدا ثبت نام کنید!
|
شما میتوانید مطالب را بخوانید. |
شما نمیتوانید عنوان جدید باز کنید. |
شما نمیتوانید به عنوانها پاسخ دهید. |
شما نمیتوانید پیامهای خودتان را ویرایش کنید. |
شما نمیتوانید پیامهای خودتان را حذف کنید. |
شما نمیتوانید نظرسنجی اضافه کنید. |
شما نمیتوانید در نظرسنجیها شرکت کنید. |
شما نمیتوانید فایلها را به پیام خود پیوست کنید. |
شما نمیتوانید پیام بدون نیاز به تایید بزنید. |