در حال دیدن این عنوان: |
۱ کاربر مهمان
|
برای ارسال پیام باید ابتدا ثبت نام کنید!
|
|
|
پاسخ به: ز گهواره تا گور... | ||
نام کاربری: Ice.Girl
پیام:
۴,۳۰۴
عضویت از: ۸ شهریور ۱۳۸۹
از: mashhad
طرفدار:
- همه به خصوص فابرگاس - رونالدينيو - پرسپوليس - آلمان و اسپانيا - فقط علی کریمی - پپ گواریولا و یورگن کلوپ - قطبی-ابراهیم زاده گروه:
- کاربران عضو |
نقل قول اوه اوه اصن زهرا و مريم رو حواسم نبود راندا و غزاله هم اصن نميشناسم خب حق داری نشناسی اینا که مثل منو و تو علاف نیستن یکسره اینجا باشن دارن درسشونو میخونن نقل قول از همه مهندسیا میشه رفت. ولی مهندسی صنایع به نظر من رشته بیخودیه. خب کدوم رشته بیشتر باهاش مرتبطه؟ ای بابا من می خوام برا لیسانس برم صنایع همه میگن بیخوده و گلابیه و .. آدمو دلسرد میکنین نقل قول برای کنکور MBA باید مغزت کار کنه (امتحان GMAT) و ریاضی و زبانتم خوب باشه. خب اون دوتا رو که دارم فقط زبانم خوب نیست که تا اون موقع خوب میشه.پس تصمیمو گرفتم دیگه میام همین mba شما از خداتونم باشه رشتتون دانشجویی مث منو بگیره کوثر تو رشتت چیه؟ |
||
۱۳ خرداد ۱۳۹۳
|
|
نام کاربری: Lucho.The.Great
نام تیم: بارسلونا
پیام:
۶۱,۶۱۹
عضویت از: ۱۴ مرداد ۱۳۸۴
از: تهران
طرفدار:
- بویان کرکیچ - یوهان کرویف - پرسپولیس - اسپانیا، آرژانتین - احمد عابدزاده، کریم باقری - فرانک ریکارد - افشین امپراطور گروه:
- لیگ فانتزی - کاربران عضو - مدیران کل |
نقل قول خب کدوم رشته بیشتر باهاش مرتبطه؟ای بابا من می خوام برا لیسانس برم صنایع همه میگن بیخوده و گلابیه و .. آدمو دلسرد میکنین صنایع از همه بهش مرتبط تره. ولی من به شخصه نمی پسندم آدم یه چیزو اول 4 سال سطحی بخونه، بعد بره تو ارشد دوباره همونو جدی بخونه. داشتن چند تا مهارت همیشه بهتر از یکیه. |
||
عمری است دخیلم به ضریحی که نداری... |
|||
۱۳ خرداد ۱۳۹۳
|
|
|
نقل قول کوثر تو رشتت چیه؟ مشاوره |
||
من منتظرم زیرا،گفتند:"تو می آیی" تا عابر چشمانت، ره گم نکند در شب بر کوچه بتابان نور، ای ماه تماشایی |
|||
۱۳ خرداد ۱۳۹۳
|
|
نام کاربری: mahsa.barca
پیام:
۳,۰۹۹
عضویت از: ۱۵ اردیبهشت ۱۳۹۲
از: esf
طرفدار:
- david villa .messi - گوارديولا گروه:
- کاربران عضو |
نقل قول خب حق داری نشناسی اینا که مثل منو و تو علاف نیستن یکسره اینجا باشن دارن درسشونو میخونن علاف رو خوب اومدي البته در مورد من بيشتر صدق ميكنه از خودم متنفرم راسي اميتا هم هست كنكوري |
||
به شکل نمایش کنارم مردمن | |||
۱۳ خرداد ۱۳۹۳
|
|
نام کاربری: Ice.Girl
پیام:
۴,۳۰۴
عضویت از: ۸ شهریور ۱۳۸۹
از: mashhad
طرفدار:
- همه به خصوص فابرگاس - رونالدينيو - پرسپوليس - آلمان و اسپانيا - فقط علی کریمی - پپ گواریولا و یورگن کلوپ - قطبی-ابراهیم زاده گروه:
- کاربران عضو |
مهسا بیخیال بابا فوقش قبول نشدی یه سال دیگه می خونی ولی ایندفعه بیشتر از پارسال خوندی مطمئن باش خوب میشه رتبت نقل قول راسي اميتا هم هست كنكوري آره راست میگی منم یادم نبود آخه خیلی وقته نمیاد سایت کس دیگه نبود؟؟!اگه هست بیاد معرفی کنه خودشو |
||
۱۴ خرداد ۱۳۹۳
|
|
پیام:
۳,۰۹۹
طرفدار:
- کاربران عضو |
سپيده هر هر هر كاشكي بابام پولدار بود ميرفتم بين الملل پارسال يكي با سي هزار رفته دندون |
||
۱۴ خرداد ۱۳۹۳
|
|
پیام:
۶۱,۶۱۹
طرفدار:
- بویان کرکیچ - یوهان کرویف - پرسپولیس - اسپانیا، آرژانتین - احمد عابدزاده، کریم باقری - فرانک ریکارد - افشین امپراطور گروه:
نقل قول MahSa نوشته:سپيده هر هر هر كاشكي بابام پولدار بود ميرفتم بين الملل پارسال يكي با سي هزار رفته دندون تو رو خدا طرز فکر نسل آینده مملکت رو. یعنی تنها چیزی که مهم نیست کیفیته؟ |
||
|||
۱۴ خرداد ۱۳۹۳
|
|
|
نقل قول کس دیگه نبود؟؟!اگه هست بیاد معرفی کنه خودشوفکرکنم یکی هم بود اسمش ندا بود اونم پشت کنکوری بود |
||
۱۴ خرداد ۱۳۹۳
|
|
پیام:
۳,۰۹۹
طرفدار:
- کاربران عضو |
neda1010 هم جا انداختيم اقا سعيد استاداي بين الملل از دانشگاه تهران ميان اگه كيفيت مهم نبود واسم غير انتفاعي يا ازاد ميرفتم پارسال و سال دومي نميشدم ،اميدوارم امسال خوب شم والا من شنيده بودم اونجا رتبه بالا ميگيره ولي نميدونستم تا اين حد اجي منم ك رف بين الملل همه دوستاش خوب بود درساشون لامصب خيلي گروووووونه |
||
۱۴ خرداد ۱۳۹۳
|
|
پیام:
۶۱,۶۱۹
طرفدار:
نقل قول MahSa نوشته:neda1010 هم جا انداختيم اقا سعيد استاداي بين الملل از دانشگاه تهران ميان اگه كيفيت مهم نبود واسم غير انتفاعي يا ازاد ميرفتم پارسال و سال دومي نميشدم ،اميدوارم امسال خوب شم والا من شنيده بودم اونجا رتبه بالا ميگيره ولي نميدونستم تا اين حد اجي منم ك رف بين الملل همه دوستاش خوب بود درساشون لامصب خيلي گروووووونه والا بین المللی شریف که اسمش شریفه، چنان گاگول هایی درش دیدم که هیچ جا ندیدم! فقط استاد مهم نیست که، دانشجوها هم خیلی مهمن. وقتی خودت داری میگی آدمای داغون هم میرن اینجاها، دیگه معلومه کیفیتش چطوره دیگه. |
||
|||
۱۴ خرداد ۱۳۹۳
|
برای ارسال پیام باید ابتدا ثبت نام کنید!
|
شما میتوانید مطالب را بخوانید. |
شما نمیتوانید عنوان جدید باز کنید. |
شما نمیتوانید به عنوانها پاسخ دهید. |
شما نمیتوانید پیامهای خودتان را ویرایش کنید. |
شما نمیتوانید پیامهای خودتان را حذف کنید. |
شما نمیتوانید نظرسنجی اضافه کنید. |
شما نمیتوانید در نظرسنجیها شرکت کنید. |
شما نمیتوانید فایلها را به پیام خود پیوست کنید. |
شما نمیتوانید پیام بدون نیاز به تایید بزنید. |