در حال دیدن این عنوان: |
۱ کاربر مهمان
|
برای ارسال پیام باید ابتدا ثبت نام کنید!
|
|
|
پاسخ به: بارسلونای محبوب من | ||
نام کاربری: parsanejaty
پیام:
۷۷۴
عضویت از: ۱۶ اسفند ۱۳۸۸
از: مشهد
طرفدار:
- rafi & haliloich - یوهان کرایف - پرسپولیس - اسپانیا - عابدزاده - پپ گواردیولا,لوییزانریکه - جعفر گروه:
- کاربران عضو |
خدا کنه یایا بره فابره بیاد
|
||
زنده باد کاتالونیا | |||
۲۴ اردیبهشت ۱۳۸۹
|
|
نام کاربری: Behzad
پیام:
۳,۳۶۴
عضویت از: ۵ بهمن ۱۳۸۸
از: خیلی دور ؛ خیلی نزدیک
طرفدار:
- فابرگاس - گواردیولا گروه:
- كاربران بلاک شده |
اگه کیتا بره به نظر من بهتره
|
||
۲۴ اردیبهشت ۱۳۸۹
|
|
نام کاربری: بارررسا
پیام:
۱,۰۸۰
عضویت از: ۷ اردیبهشت ۱۳۸۹
از: تهران
طرفدار:
- عشقم آنری بود که رفت - آنری-رونالدینیو - استقلال - اسپانیا - خسرو حیدری - فرگوسن - قلعه نوعی گروه:
- کاربران عضو |
هانري با اين كه بازیكن خوبي بود ولی اگه بره واسه آبرویه خودش بهتره وقتی تو بازی با اینتر تو لحظه ای آخر جفرن وارد بازی شد باید فهمیده باشه که پپ دیگه بهش اعتقاد نداره البته سنش هم بالا رفته مارکز به نظر من در سطح کاپیتان مکزیک نیست که مدام روی نیمکت بشهنه تا این جام که تحمل کرده خیلی بابا یایا که اگه بره حتما جاش سسک میاد ولی به نظر من جای ویا بویان نباید بره چون چند سال دیگه بویا برا خودش شاخی میشه حیفه که بره زلاتان هم یه جا خوندم که یووه پیشنهاد معاوضه با یه بازیکن رو داده ولی فکر نکنم بره |
||
۲۴ اردیبهشت ۱۳۸۹
|
|
نام کاربری: parsanejaty
پیام:
۷۷۴
عضویت از: ۱۶ اسفند ۱۳۸۸
از: مشهد
طرفدار:
- rafi & haliloich - یوهان کرایف - پرسپولیس - اسپانیا - عابدزاده - پپ گواردیولا,لوییزانریکه - جعفر گروه:
- کاربران عضو |
بچه ها برای این بخش لطفا تبلیغات کنید خیلی از بچه ها بلد نیستن واردشن یا مثل خود من وقتی ادرس رو باز می کنندصفحه ی اول باز میشه و تالار گفتمان خیلی بازه ی زیادی داره وبه همین خاطر بچه ها نمی تونن هم دیگه رو پیدا کنن |
||
زنده باد کاتالونیا | |||
۲۴ اردیبهشت ۱۳۸۹
|
|
پیام:
۳,۳۶۴
طرفدار:
- كاربران بلاک شده |
نقل قول ولی به نظر من جای ویا بویان نباید بره چون چند سال دیگه بویا برا خودش شاخی میشه حیفه که برهدقیقا |
||
۲۴ اردیبهشت ۱۳۸۹
|
|
پیام:
۳,۳۶۴
طرفدار:
- كاربران بلاک شده |
ما هر جور شده باید ایبرا رو نگه داریم... اخه همه چیز اینجوری که ما میبینم نیست. اگه اینجوری بود همه ما مربی بودیم.. یه جا پپ گفت که ایبرا بازیکنی بلندی و تو بازی های مثب بازی با چلسی که 11 نفره دفاع می کردن و خطوط به هم نزدیک بود باید از کنار ها سانتر می کردیم که مهاجم نوک ما قد کوتاهی داشت و این مسئله روی ما فشار زیادی اورد... ایبرا باید بمونه
|
||
۲۴ اردیبهشت ۱۳۸۹
|
|
پیام:
۱,۰۸۰
طرفدار:
- عشقم آنری بود که رفت - آنری-رونالدینیو - استقلال - اسپانیا - خسرو حیدری - فرگوسن - قلعه نوعی گروه:
- کاربران عضو |
نقل قول چه ها برای این بخش لطفا تبلیغات کنید خیلی از بچه ها بلد نیستن واردشن یا مثل خود من وقتی ادرس رو باز می کنندصفحه ی اول باز میشهدرست متوجه منظورت نمیشم مگه چه مشکلی هست؟ |
||
۲۴ اردیبهشت ۱۳۸۹
|
|
پیام:
۳,۳۶۴
طرفدار:
- كاربران بلاک شده |
خبر جدید: درگیری لاپورتا با راسل. لاپورتا راسل رو به اینکه توی نقل انتقالات واسه بارسا مشکل درست می کرده متهم کرده |
||
۲۴ اردیبهشت ۱۳۸۹
|
|
پیام:
۳,۳۶۴
طرفدار:
- كاربران بلاک شده |
ما هر جور شده باید ایبرا رو نگه داریم... اخه همه چیز اینجوری که ما میبینم نیست. اگه اینجوری بود همه ما مربی بودیم.. یه جا پپ گفت که ایبرا بازیکنی بلندی و تو بازی های مثب بازی با چلسی که 11 نفره دفاع می کردن و خطوط به هم نزدیک بود باید از کنار ها سانتر می کردیم که مهاجم نوک ما قد کوتاهی داشت و این مسئله روی ما فشار زیادی اورد... ایبرا باید بمونه |
||
۲۴ اردیبهشت ۱۳۸۹
|
|
پیام:
۱,۰۸۰
طرفدار:
- کاربران عضو |
نقل قول ما هر جور شده باید ایبرا رو نگه داریم... اخه همه چیز اینجوری که ما میبینم نیست. اگه اینجوری بود همه ما مربی بودیم.. یه جا پپ گفت که ایبرا بازیکنی بلندی و تو بازی های مثب بازی با چلسی که 11 نفره دفاع می کردن و خطوط به هم نزدیک بود باید از کنار ها سانتر می کردیم که مهاجم نوک ما قد کوتاهی داشت و این مسئله روی ما فشار زیادی اورد... ایبرا باید بمونهآفرین ابرا باید بمونه باید بهش فرصت داد تا این جا هم گل های 3 امتیازیه خیلی مهمی زده |
||
۲۴ اردیبهشت ۱۳۸۹
|
برای ارسال پیام باید ابتدا ثبت نام کنید!
|
شما میتوانید مطالب را بخوانید. |
شما نمیتوانید عنوان جدید باز کنید. |
شما نمیتوانید به عنوانها پاسخ دهید. |
شما نمیتوانید پیامهای خودتان را ویرایش کنید. |
شما نمیتوانید پیامهای خودتان را حذف کنید. |
شما نمیتوانید نظرسنجی اضافه کنید. |
شما نمیتوانید در نظرسنجیها شرکت کنید. |
شما نمیتوانید فایلها را به پیام خود پیوست کنید. |
شما نمیتوانید پیام بدون نیاز به تایید بزنید. |