در حال دیدن این عنوان: |
۱ کاربر مهمان
|
برای ارسال پیام باید ابتدا ثبت نام کنید!
|
|
|
پاسخ به: بارسلونای محبوب من | ||
نام کاربری: Behzad
پیام:
۳,۳۶۴
عضویت از: ۵ بهمن ۱۳۸۸
از: خیلی دور ؛ خیلی نزدیک
طرفدار:
- فابرگاس - گواردیولا گروه:
- كاربران بلاک شده |
من استدلال نکردم. شواهد گویای همه چیز هستن. اولا هیچ بازیکین رو برای خرید معرفی نمیکنه در ثانی هر کس هم که هیت مدیره پیشنهاد میده رو تکذیب میکنه. اینکه همه جا میگه من به بارسا بی تکیه میکنیم بیشتر مشخص میکنه.
|
||
۲۵ مرداد ۱۳۸۹
|
|
نام کاربری: تارا_تاج
پیام:
۱,۱۷۰
عضویت از: ۳۱ فروردین ۱۳۸۹
طرفدار:
- اول ژاوی، دومم ژاوی (میم-ژاوی)، بعدش مسی - Spain & Argentina گروه:
- کاربران عضو - مترجمین اخبار |
يعني اگه هيچ بازيكن ديگه يي نگيريم مقصر گوارديولاست ديگه؟!!
|
||
گاهی یک نگاه آنقدر مهربان است که چشم هرگز رهایش نمیکند گاهی یک عشق آنقدر ماندگار است که زمان حریفش نمیشود و گاهی یک دوست آنقدر عزیز است که قل |
|||
۲۵ مرداد ۱۳۸۹
|
|
نام کاربری: parham_muse_rh
پیام:
۲۸۰
عضویت از: ۹ شهریور ۱۳۸۸
طرفدار:
- ... messi xavi villa - ronaldo ronaldinho - Spain Argantina Brasil - Guardiola Mourinho Hiddink Rijkaard گروه:
- کاربران عضو |
به نظر منم داریم دیگه خیلی گنده می کنیم تیاگو و دوس سانتوس رو! اونا الان نمی تونن جای ژاوی یا اینیستا رو برا ما پر کنن! یه هافبک دفاعی و یه هافبک بازی ساز می خوایم! یعنی همون ماسکی و اوزیل! |
||
|
|||
۲۵ مرداد ۱۳۸۹
|
|
پیام:
۳,۳۶۴
طرفدار:
- كاربران بلاک شده |
نمیدونم کدوم استاندارد شما رو قبول کنم. اگر یک روز میایی میگی که راسل بدون توجه به نظر پپ داره مذاکره میکنه یک روز دیگه میای میگی چرا راسل کاری نمیکنه؟ حالا کدومش نظر شماست؟ وقتی پپ بازیکنی رو درخواست نمیکنه باید چکار کرد؟ تا حالا نشنیدم پپ بگه بازیکن احتیاج دارم . |
||
۲۵ مرداد ۱۳۸۹
|
|
پیام:
۲۸۰
طرفدار:
- ... messi xavi villa - ronaldo ronaldinho - Spain Argantina Brasil - Guardiola Mourinho Hiddink Rijkaard گروه:
- کاربران عضو |
نقل قول تارا_تاج نوشته:يعني اگه هيچ بازيكن ديگه يي نگيريم مقصر گوارديولاست ديگه؟!! من خودم عاشق گواردیولا هستم ولی اگه این فصل نتیجه نگیره بارسا به خاطره مصدومیت یا کمبود بازیکن همش تقصیره گواردیولاست! نگفتیم 10 نفر بشون رو نیمکت که همش یه هافبک باسه نبود ژاوی یا اینیستا یکیم بوسکتس همین! اگه ژاوی و اینیستا هم با هم نبودن که احتمالش زیاده با توجه به این که اینیستا تند تند مصدوم می شه از دوس سانتوس یا تیاگو استفاده کنه! داره ریسک بزرگی می کنه ولی اگه ریسک کرد و نتیجه داد من دیگه گواردیولا رو خیلی خیلی قبول خواهم داشت! |
||
|
|||
۲۵ مرداد ۱۳۸۹
|
|
پیام:
۳,۳۶۴
طرفدار:
- كاربران بلاک شده |
حداقل خوبه که هلب و ویکتور سانچز رو هنوز به جایی ندادن.
|
||
۲۵ مرداد ۱۳۸۹
|
|
پیام:
۲۸۰
طرفدار:
- کاربران عضو |
نقل قول بهزاد نوشته:حداقل خوبه که هلب و ویکتور سانچز رو هنوز به جایی ندادن. خب خوبه اصلا این 2 تا یادم نبود! خب گلب می شه بهش اعتماد کرد! پس مشکله هافبک هم نخواهیم داشت! فقط یه هافبک دفاعی می مونه که اگه رومئو خوب باشه حله! من می گم باید به پپ اعتماد کرد اگه می خوایم تیاگو یا دوس سانتوس بازیکن شم باید بهشون میدون داد! |
||
|
|||
۲۵ مرداد ۱۳۸۹
|
|
نام کاربری: KHASHAYARSHA
پیام:
۱,۳۱۹
عضویت از: ۷ آذر ۱۳۸۸
از: Casablanca
طرفدار:
- پویول-ژاوی-والدس - کرویف-استویچکوف-پپ-ریوالدو-دینهو - فولاد-استقلال اهواز-نفت - کـــاتـالـــــونـــــــیـــــــا - ایمان مبعلی - کرویف-گواردیولا-فان باستن - مجید جلالی گروه:
- کاربران عضو |
دیروز مورینیو یه حرف جالبی زد! گفت هیچ مربی ای به خرید جدید نه نمیگه. بنظر شما چطوریه که ما متوجه میشیم بارسا حتما به بازیکن جدید نیاز داره ولی پپ که خودش از نزدیک داره تیم رو میبینه میگی نه؟! بارسا امسال 45 میلیون از فروش بازیکنا سود کرده.از طرف دیگه با خرید ویا و آدریانو 50تا هزینه کرده؛ یعنی فقط 5میلیون هزینه کرد. با فروش آنری-مارکز-یایا و چیگرینسکی هم دیگه دستمزدی نمیخواد به اینا بده. من خیلی برام سخته درک کنم پپ دیگه بازیکن نمیخواد.از طرف دیگه هم نمیشه گفت راسل دوست نداره هزینه کنه. بنظر شما هر روز میشنویم بارسا به یه بازیکن پیشنهاد داده دروغه یا بدون اجازه گواردیولاست؟ مگه میشه بدون اجازه مربی مذاکره کرد؟ هنوز چند روز دیگه مونده.من خیلی امیدوارم به خرید یا خریدهای جدید. |
||
|
|||
۲۵ مرداد ۱۳۸۹
|
|
پیام:
۳,۳۶۴
طرفدار:
- كاربران بلاک شده |
من فکرمیکنم همش بر میگرده به اون 150 تا وامی که راسل گرفته بود. دارم کم کم مطمن میشم که واقعا این فصل پولی نداریم. والا همه میدونن که بارسا یک هافبک نفوذی و یک هافبک دفاعی کم داره. |
||
۲۵ مرداد ۱۳۸۹
|
|
نام کاربری: Alireza_i99000
پیام:
۹,۳۴۴
عضویت از: ۳۰ بهمن ۱۳۸۷
از: TEH
طرفدار:
- Lionel Andres Messi - Maradona - استقلال - آرژانتین - پپ گواردیولا - Ottmar Hitzfeld گروه:
- کاربران عضو |
به نظر من زیاد بازیکن خریدن خوب نیست ولی نه تا این حد . نیمکت خیلی ضعیفه . تقصیر هر دوشون هم هست. هم پپ هم راسل
|
||
|
|||
۲۵ مرداد ۱۳۸۹
|
برای ارسال پیام باید ابتدا ثبت نام کنید!
|
شما میتوانید مطالب را بخوانید. |
شما نمیتوانید عنوان جدید باز کنید. |
شما نمیتوانید به عنوانها پاسخ دهید. |
شما نمیتوانید پیامهای خودتان را ویرایش کنید. |
شما نمیتوانید پیامهای خودتان را حذف کنید. |
شما نمیتوانید نظرسنجی اضافه کنید. |
شما نمیتوانید در نظرسنجیها شرکت کنید. |
شما نمیتوانید فایلها را به پیام خود پیوست کنید. |
شما نمیتوانید پیام بدون نیاز به تایید بزنید. |