در حال دیدن این عنوان: |
۱ کاربر مهمان
|
برای ارسال پیام باید ابتدا ثبت نام کنید!
|
|
|
پاسخ به: مسابقه بهترین آواتار سایت! | ||
نام کاربری: taranom.messi
پیام:
۵۵۶
عضویت از: ۱۵ بهمن ۱۳۸۹
از: بارسلونا
طرفدار:
- اول مسی,ژاوی,اینیستا,افلای - یوهان کرایف - هیچ کدوم - ارژانتین,اسپانیا - هیچ کدوم - گواردیولا - هیچ کدوم گروه:
- کاربران عضو |
منم هستم19
|
||
از عارفی پرسیدند:روی نگین انگشترم چه حک کنم که وقتی شاد شدم به آن بنگرم و وقتی غمگین شدم به آن نظر کنم؟گفت: حک کن... میگذرد.... | |||
۵ فروردین ۱۳۹۱
|
|
|
منم هستم 20
|
||
|
|||
۶ فروردین ۱۳۹۱
|
|
|
منم بازی 21
|
||
۶ فروردین ۱۳۹۱
|
|
نام کاربری: R.A.Lionel
پیام:
۷,۲۴۷
عضویت از: ۱۴ شهریور ۱۳۸۹
از: مشهد
طرفدار:
- مسی - آنری - پرسپولیس - ایران - گواردیولا، فرگوسن گروه:
- كاربران بلاک شده |
22
|
||
۶ فروردین ۱۳۹۱
|
|
نام کاربری: Carles.Luis.Suárez
پیام:
۱۱,۸۱۳
عضویت از: ۸ بهمن ۱۳۹۰
از: همدان
طرفدار:
- همه **** - ronaldinho - هیچ کدام - آرژانتين -اسپانيا - آرش برهاني - آرسن ونگر - ***** گروه:
- کاربران عضو |
منم هستم 23
|
||
گاه رنگها برای تو بیرنگ می شود . گاه خاطری به یاد تو خشنود و دلخوش است ، گاهی لبی برای تو لبخند میزند . گاهی نفس ز سینه نمی آید از غمت ، گاهی ز شوق بودنت ، نفسی بند می شود |
|||
۷ فروردین ۱۳۹۱
|
|
نام کاربری: Alireza_i99000
پیام:
۹,۳۴۴
عضویت از: ۳۰ بهمن ۱۳۸۷
از: TEH
طرفدار:
- Lionel Andres Messi - Maradona - استقلال - آرژانتین - پپ گواردیولا - Ottmar Hitzfeld گروه:
- کاربران عضو |
24
|
||
|
|||
۸ فروردین ۱۳۹۱
|
|
نام کاربری: messiiiiiiiii
پیام:
۱,۶۲۸
عضویت از: ۲۶ آذر ۱۳۸۹
از: خوزستان
طرفدار:
- مسی - رونالدینیو -مارادونا - استقلال بزرگ - اسپانیا - مجیدی لنگ سوراخ کن - گواردیولا - قلعه نوعی گروه:
- کاربران عضو |
25
|
||
۸ فروردین ۱۳۹۱
|
|
نام کاربری: call_of_catalan
نام تیم: میلان
پیام:
۸,۵۴۱
عضویت از: ۱۱ شهریور ۱۳۸۸
از: اورمیه
طرفدار:
- مسی - پویول - مارادونا - رونالدینیو - پرسپولیس - آرژانتین - اسپانیا - علی کریمی - کریم باقری - پپ گواردیولا - کریم باقری گروه:
- کاربران عضو - لیگ فانتزی |
آغاز مرحله 2 : نام کاربری دوستانی که اعلام آمادگی کردن و آواتارشون تو مسابقه شرکت داده میشه به شرح زیره : kosars BRAIN Hessam_Sleepless M&M.Barca Mohamad_Sleepless messijontop MoTaHaReH Beauty.Dream dokhtare-barca Leo.Barca sqwflol4 raziyekhanoom Sayeh MRM_7LINE milad_lmondo ali_alex 3H.R.M **love..xavi taranom.messi L...MESSI zedereal R.A.Lionel jeffren Alireza_i99000 messiiiiiiiii --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- از الان کسی نمیتونه واسه شرکت تو مسابقه ثبت نام کنه . تو این مرحله تمام کاربران سایت میتونن کسانی که نام کاربریشون تو لیست بالا نیست رو پیشنهاد بدن تا آواتار فرد پیشنهادی هم تو مسابقه شرکت داده بشه . توجه داشته باشید که هر کاربر فقط میتونه یک کاربر رو پیشنهاد بده و همچنین هیچ کس نباید خودش رو پیشنهاد کنه ! در ضمن کاربری که پیشنهاد میکنین واسه شرکت در مسابقه ، به صورت لینک صفحه شخصی شو اعلام کنین تا مشخص بشه چنین کاربری وجود داره ! با یک مثال توضیح میدم : مثلا من میام میگم : آقا سعید مدیر سایت هم باشه . اگه کسی اسمش تو لیست بالا نیست و می خواد تو مسابقه شرکت کنه به خودم پیام شخصی بده . در ضمن قابل ذکره که کسانی که تو این مرحله آواتارشون واسه شرکت تو مسابقه پیشنهاد میشه این اختیار رو دارن که از شرکت تو مسابقه انصراف بدن یا آواتارشون رو عوض کنن . ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- مهلت شما تا دوشنبه 14 فروردین خواهد بود . |
||
۸ فروردین ۱۳۹۱
|
|
نام کاربری: Shakiba
پیام:
۲,۱۰۸
عضویت از: ۱۷ مرداد ۱۳۸۹
از: شیراز
طرفدار:
- رایکارد٬ کرایوف - فجر سپاسی - اسپانیا٬ آرژانتین گروه:
- کاربران عضو |
من؟
|
||
۱۰ فروردین ۱۳۹۱
|
|
نام کاربری: پرچم-دار
پیام:
۱,۶۰۰
عضویت از: ۵ خرداد ۱۳۸۷
طرفدار:
- ژنرال ژاوی - یوهان کرایف - فرانک ریکارد گروه:
- کاربران عضو |
من که پیام شخصی دادم چرا اسمم تو لیست نیست؟ منم میخوام شرکت کنم. |
||
❤ تا ابد بارسا ❤ | |||
۱۲ فروردین ۱۳۹۱
|
برای ارسال پیام باید ابتدا ثبت نام کنید!
|
شما میتوانید مطالب را بخوانید. |
شما نمیتوانید عنوان جدید باز کنید. |
شما نمیتوانید به عنوانها پاسخ دهید. |
شما نمیتوانید پیامهای خودتان را ویرایش کنید. |
شما نمیتوانید پیامهای خودتان را حذف کنید. |
شما نمیتوانید نظرسنجی اضافه کنید. |
شما نمیتوانید در نظرسنجیها شرکت کنید. |
شما نمیتوانید فایلها را به پیام خود پیوست کنید. |
شما نمیتوانید پیام بدون نیاز به تایید بزنید. |