در حال دیدن این عنوان: |
۱ کاربر مهمان
|
برای ارسال پیام باید ابتدا ثبت نام کنید!
|
|
|
پاسخ به: به دانش بود نیک فرجام تو ... به مینو دهد چرخ آرام تو | ||
نام کاربری: Ya.Lasaratal.Hosain
پیام:
۲,۴۹۳
عضویت از: ۱۶ اسفند ۱۳۹۴
از: بجنورد
طرفدار:
- مسی نیمار سوارز - ژاوی پویول - هیچ کدوم - آرژانتین - اسپانیا - برزیل - فرهاد مجیدی - لوئیز انریکه - پپ کبیر - فیروز کریمی گروه:
- کاربران عضو |
واقعا این تلاش مجدانه قشر دانش آموز و دانشجو بسیار مسرت بخش و مایه فخر و مباهات هر جامعه ایه احسن به این پشتکار لایتناهی در جوییدن دانش ( دانش + جو )
|
||
پندار ما این است که ما مانده ایم و شهدا رفته اند، اما حقیقت آن است که زمان، ما را با خود برده است و شهدا مانده اند. | |||
۸ آذر ۱۳۹۵
|
|
نام کاربری: Sidarta
پیام:
۱,۸۳۷
عضویت از: ۲۹ اسفند ۱۳۹۳
از: Urmia
طرفدار:
- مسی - ژاوی = عشق - سپاهان . طوفان زرد - اسپانیا - مهدی شریفی . احسان حاج صفی - انریکه . گواردیولا . لوو - ویسی . فرکی . گلمحمدی گروه:
- کاربران عضو - ناظرين انجمن |
امروز تومدرسه ریاضیا 13 نفر بودن تجربیا 5 نفر(البته سه نفرشون زنگ دوم رفتنموندن 2 نفر) یعنی تو کف این معلما بودم همشون هم خیلی عادی و جدی درس دادن و پرسیدن تازه نمیزاشتن اون دوتا تجربی بیان کلاس ما بشینن رسما کلاسشون با دوتا دانش آموز تشکیل میشد از سوما هم (که تو مدرسه ما همشون تجربین !) 7 نفر اومده بودن که زنگ آخر ورزش داشتن با این حال حتی تو مدرسه نموندن رفتن باشگاه !! |
||
† † † † Assyrian . Christian † † † † |
|||
۹ آذر ۱۳۹۵
|
|
نام کاربری: Heavenly.Girl
نام تیم: پورتو
پیام:
۱۲,۸۵۳
عضویت از: ۵ اسفند ۱۳۹۲
از: تهران
طرفدار:
- ليونل مسي - لیونل مسي - پرسپوليس - ایران گروه:
- کاربران عضو - لیگ فانتزی - ناظرين انجمن - مدیران اخبار |
نقل قول † † † † sidarta † † † † نوشته:امروز تومدرسه ریاضیا 13 نفر بودن تجربیا 5 نفر(البته سه نفرشون زنگ دوم رفتنموندن 2 نفر) یعنی تو کف این معلما بودم همشون هم خیلی عادی و جدی درس دادن و پرسیدن تازه نمیزاشتن اون دوتا تجربی بیان کلاس ما بشینن رسما کلاسشون با دوتا دانش آموز تشکیل میشد از سوما هم (که تو مدرسه ما همشون تجربین !) 7 نفر اومده بودن که زنگ آخر ورزش داشتن با این حال حتی تو مدرسه نموندن رفتن باشگاه !! مامان من زنگ زد گفت دخترم نمیاد امروز و اینا؛ معاونمونم گفت نیاد مام مورد انضباطی رد میکنیم، مامان منم گفت باشه پس از این به بعد هیچ کدوم از غیبتاشو اطلاع نمیدیم زنه یخ کرد |
||
who don't pay attention to you |
|||
۹ آذر ۱۳۹۵
|
|
پیام:
۱,۸۳۷
طرفدار:
- مسی - ژاوی = عشق - سپاهان . طوفان زرد - اسپانیا - مهدی شریفی . احسان حاج صفی - انریکه . گواردیولا . لوو - ویسی . فرکی . گلمحمدی گروه:
نقل قول Strong forever نوشته:نقل قول † † † † sidarta † † † † نوشته:امروز تومدرسه ریاضیا 13 نفر بودن تجربیا 5 نفر(البته سه نفرشون زنگ دوم رفتنموندن 2 نفر) یعنی تو کف این معلما بودم همشون هم خیلی عادی و جدی درس دادن و پرسیدن تازه نمیزاشتن اون دوتا تجربی بیان کلاس ما بشینن رسما کلاسشون با دوتا دانش آموز تشکیل میشد از سوما هم (که تو مدرسه ما همشون تجربین !) 7 نفر اومده بودن که زنگ آخر ورزش داشتن با این حال حتی تو مدرسه نموندن رفتن باشگاه !! مامان من زنگ زد گفت دخترم نمیاد امروز و اینا؛ معاونمونم گفت نیاد مام مورد انضباطی رد میکنیم، مامان منم گفت باشه پس از این به بعد هیچ کدوم از غیبتاشو اطلاع نمیدیم زنه یخ کرد چه مامان پایه ای از وقتی یادم میاد مامانم رئیس انجمن اولیا بود واسه همین بیشترین همکاری رو با مدرسه داشت!!! مثل همین امروز |
||
|||
۹ آذر ۱۳۹۵
|
|
نام کاربری: Heavenly.Girl
نام تیم: پورتو
پیام:
۱۲,۸۵۳
عضویت از: ۵ اسفند ۱۳۹۲
از: تهران
طرفدار:
- ليونل مسي - لیونل مسي - پرسپوليس - ایران گروه:
- کاربران عضو - لیگ فانتزی - ناظرين انجمن - مدیران اخبار |
نقل قول † † † † sidarta † † † † نوشته:نقل قول Strong forever نوشته:نقل قول † † † † sidarta † † † † نوشته:امروز تومدرسه ریاضیا 13 نفر بودن تجربیا 5 نفر(البته سه نفرشون زنگ دوم رفتنموندن 2 نفر) یعنی تو کف این معلما بودم همشون هم خیلی عادی و جدی درس دادن و پرسیدن تازه نمیزاشتن اون دوتا تجربی بیان کلاس ما بشینن رسما کلاسشون با دوتا دانش آموز تشکیل میشد از سوما هم (که تو مدرسه ما همشون تجربین !) 7 نفر اومده بودن که زنگ آخر ورزش داشتن با این حال حتی تو مدرسه نموندن رفتن باشگاه !! مامان من زنگ زد گفت دخترم نمیاد امروز و اینا؛ معاونمونم گفت نیاد مام مورد انضباطی رد میکنیم، مامان منم گفت باشه پس از این به بعد هیچ کدوم از غیبتاشو اطلاع نمیدیم زنه یخ کرد چه مامان پایه ای از وقتی یادم میاد مامانم رئیس انجمن اولیا بود واسه همین بیشترین همکاری رو با مدرسه داشت!!! مثل همین امروز نه اتفاقا مامان من هیچ وقت عضو انجمن هم نبوده (اصن وقتشو نداره ) تازه همیشه هم پشت منه نه مدرسه شنبه و یکشنبه این هفته هم گفت نمیخواد بری مدرسه، من گفتم عقب میفتم خیلی |
||
who don't pay attention to you |
|||
۹ آذر ۱۳۹۵
|
|
پیام:
۱,۸۳۷
طرفدار:
نقل قول Strong forever نوشته:نقل قول † † † † sidarta † † † † نوشته:نقل قول Strong forever نوشته:نقل قول † † † † sidarta † † † † نوشته:امروز تومدرسه ریاضیا 13 نفر بودن تجربیا 5 نفر(البته سه نفرشون زنگ دوم رفتنموندن 2 نفر) یعنی تو کف این معلما بودم همشون هم خیلی عادی و جدی درس دادن و پرسیدن تازه نمیزاشتن اون دوتا تجربی بیان کلاس ما بشینن رسما کلاسشون با دوتا دانش آموز تشکیل میشد از سوما هم (که تو مدرسه ما همشون تجربین !) 7 نفر اومده بودن که زنگ آخر ورزش داشتن با این حال حتی تو مدرسه نموندن رفتن باشگاه !! مامان من زنگ زد گفت دخترم نمیاد امروز و اینا؛ معاونمونم گفت نیاد مام مورد انضباطی رد میکنیم، مامان منم گفت باشه پس از این به بعد هیچ کدوم از غیبتاشو اطلاع نمیدیم زنه یخ کرد چه مامان پایه ای از وقتی یادم میاد مامانم رئیس انجمن اولیا بود واسه همین بیشترین همکاری رو با مدرسه داشت!!! مثل همین امروز نه اتفاقا مامان من هیچ وقت عضو انجمن هم نبوده (اصن وقتشو نداره ) تازه همیشه هم پشت منه نه مدرسه شنبه و یکشنبه این هفته هم گفت نمیخواد بری مدرسه، من گفتم عقب میفتم خیلی وایییییی مگه داریم؟! خونه شما مثل بهشته!!! |
||
|||
۱۱ آذر ۱۳۹۵
|
|
نام کاربری: CarlesAlenya
پیام:
۳۱,۲۸۰
عضویت از: ۲ فروردین ۱۳۹۱
گروه:
- کاربران عضو - شورای نخبگان سایت |
|
||
۱۱ آذر ۱۳۹۵
|
|
پیام:
۱,۸۳۷
طرفدار:
|
||
|||
۱۲ آذر ۱۳۹۵
|
|
نام کاربری: RAMONA
نام تیم: آژاکس
پیام:
۱۲,۷۱۷
عضویت از: ۳۰ بهمن ۱۳۹۰
از: همين حوالى...
طرفدار:
- همه ی بازیکنای بارسا + فابرگاس - استقلال♥ - اسپانیا - خسرو حیدری - گواردیولا و انریکه گروه:
- کاربران عضو - لیگ فانتزی - مدیران گالری - ناظرين انجمن - شورای نخبگان سایت - مدیران نظرات |
بدبختي يعني روز بعد ال كلاسيكو ميان ترم نورو داشته باشي اووفففف تازه ب عمق فاجعه پي بردم |
||
که فکر هیچ مهندس چنین گره نگشاد |
|||
۱۲ آذر ۱۳۹۵
|
|
نام کاربری: amirpuyol
نام تیم: اینتر میلان
پیام:
۶,۰۶۸
عضویت از: ۱۸ شهریور ۱۳۸۸
از: اردبیل
طرفدار:
- مسی - آقای پویول - پرسپولیس - برزیل & آرژانتین - فرگوسن & رایکارد & پپ - علی دایی گروه:
- کاربران عضو - لیگ فانتزی |
هر وقت مطالب اینجا رو میخونم احساس میکنم دیگه جوون نیستم! دیگه کم کم باید به فکر توشه آخرت باشم! |
||
۱۲ آذر ۱۳۹۵
|
برای ارسال پیام باید ابتدا ثبت نام کنید!
|
شما میتوانید مطالب را بخوانید. |
شما نمیتوانید عنوان جدید باز کنید. |
شما نمیتوانید به عنوانها پاسخ دهید. |
شما نمیتوانید پیامهای خودتان را ویرایش کنید. |
شما نمیتوانید پیامهای خودتان را حذف کنید. |
شما نمیتوانید نظرسنجی اضافه کنید. |
شما نمیتوانید در نظرسنجیها شرکت کنید. |
شما نمیتوانید فایلها را به پیام خود پیوست کنید. |
شما نمیتوانید پیام بدون نیاز به تایید بزنید. |