در حال دیدن این عنوان: |
۷ کاربر مهمان
|
برای ارسال پیام باید ابتدا ثبت نام کنید!
|
|
|
پاسخ به: یه پرسپولیس، یه ایران! | ||
نام کاربری: saeed_chiko
پیام:
۱,۲۹۴
عضویت از: ۵ آذر ۱۳۸۷
از: تهران
طرفدار:
- مسی-پویول-زلاتان-ژاوی - یوهان کرایف- روماریو - پرسپولیس - برزیل - علی کریمی - فرانک رایکارد - پرویز مظلومی گروه:
- کاربران عضو |
علي پروين گفت: جلسه بسيار خوبي در دو مرحله با سعيدلو داشتم و همراه با حبيب كاشاني مشكلات پرسپوليس را بازگو كرديم. پيشكسوت تيم فوتبال پرسپوليس با اشاره به اين كه پس از دربي تكليفش براي حضور در اين تيم مشخص ميشود گفت: فرقي نميكند با چه سمتي به پرسپوليس بازگردم. علي پروين اظهار داشت: جلسه بسيار خوبي در دو مرحله با سعيدلو داشتم و همراه با حبيب كاشاني مشكلات پرسپوليس را بازگو كرديم. وي افزود: مسائل مالي و دلايل قانع كنندهاي داشتيم كه پرسپوليس اگر اين مشكلات را نداشته باشد ميتواند با همين جوانان براي هر تيمي دردسرساز شود. پروين در خصوص حضورش در پرسپوليس تاكيد كرد: به احتمال زياد بعد از دربي در خدمت پرسپوليس خواهم بود. براي من فرقي ندارد در چه پستي باشم چون هدفم خدمت به پرسپوليس است. سرمربي اسبق پرسپوليس درباره بازي 10 مهر پرسپوليس و استقلال يادآور شد: اميدوارم مثل سالهاي گذشته پرسپوليس و استقلال يك بازي جوانمردانه را به نمايش بگذارند. بازيكنان پرسپوليس ترسي نداشته باشند چون نتيجه اين بازي در 90 دقيقه مشخص ميشود. بايد جوانان پرسپوليس بدانند كه در چه بازي و با چه پيراهني ميخواهند به ميدان بروند. پروين در خصوص كرانچار عنوان كرد: اين مربي، بچه خوبي است و خوب شد يك بازي ديگر او را نگه داشتند. البته بعضي ها نوشتند من، او را اخراج كردم كه واقعا خندهدار است. اميدوارم دست از اين حرفهاي بيهوده برداشته شود. |
||
بارسا برزیل پرسپولیس |
|||
۶ مهر ۱۳۸۸
|
|
پیام:
۱,۲۹۴
طرفدار:
- مسی-پویول-زلاتان-ژاوی - یوهان کرایف- روماریو - پرسپولیس - برزیل - علی کریمی - فرانک رایکارد - پرویز مظلومی گروه:
- کاربران عضو |
دوستان پرسپولیسی لطفا بحث کنن راجع به برگشتن سلطان!! |
||
بارسا برزیل پرسپولیس |
|||
۶ مهر ۱۳۸۸
|
|
پیام:
۱,۲۹۴
طرفدار:
- کاربران عضو |
تهران- خبرگزاری ایسکانیوز: کارشناس فوتبال کشور با اشاره به دربی پایتخت گفت: پرسپولیس در بدترین شرایط هم استقلال را شکست داده است. فرشاد پیوس روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران دانشجویی ایران "ایسکانیوز"، خاطر نشان کرد: پرسپولیس پیش از این هم ثابت کرده در بحرانی ترین شرایط هم می تواند استقلال را شکست دهد. وی ادامه داد: اکنون نیز پرسپولیس در وضعیت خوبی به سر نمی برد و با توجه به نتایجی که در هفته های گذشته از سوی این تیم به دست آمده شرایط خوبی را دارا نیست اما این تیم می تواند برنده دیدار باشد. وی افزود: استقلال با شروع خوبی که در آغاز فصل داشته توانسته نتایج بسیار خوبی را کسب کند و بازیکنان این تیم اکنون در شرایط روحی بسیار منابسی قرار گرفته اند. پیوس با تاکید بر این مطلب به ایسکانیوز گفت: در این دیدار شانس پیروزی پرسپولیس را بیشتر از استقلال می دانم زیرا عطش گلزنی و روحیه پیروزی طلبی بازیکنان این تیم بسیار بالا است. کارشناس فوتبال کشور ضمن ارائه پیشنهاد به سرمربی پرسپولیس عنوان کرد: کرانچار باید در این دیدار حساس شجاعانه تصمیم گیری کرده و بهترین ارنج را روانه میدان سازد. |
||
بارسا برزیل پرسپولیس |
|||
۷ مهر ۱۳۸۸
|
|
پیام:
۱,۲۹۴
طرفدار:
- کاربران عضو |
سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس در گفتگو با عباس انصاري فرد اعلام کرد که ديگر تمايلي به نشستن روي نيمکت سرخپوشان حتي در بازي روز جمعه مقابل استقلال تهران را نيز ندارد. به گزارش سرويس ورزشي برنا، تمرين روز گذشته تيم فوتبال پرسپوليس در آستانه دربي پايتخت دوباره بدون حضور "زلاتکو کرانچار" و زير نظر حسين عبدي و احمدرضا عابدزاده برگزار شد. کرانچار کروات پس از آنکه جمعه شب از سوي مديرعامل اخراج و صبح شنبه به حکم کميته فني باشگاه در سمت خود ابقا شد،طي اين چند روز در تمرينات تيم شرکت نکرد.وي روز گذشته به ديدار عباس انصاري فرد رفت و خواستار جدايي از پرسپوليس شد و حتي اعلام کرد که ديگر انگيزه و تمايلي به نشستن روي نيمکت سرمربيگري سرخپوشان حتي در دربي شصت و هفتم پايتخت را نيز ندارد. بدين ترتيب به نظر مي رسد حسين عبدي نفر اول کادر فني پرسپوليس در بازي مقابل استقلال خواهد بود. |
||
بارسا برزیل پرسپولیس |
|||
۷ مهر ۱۳۸۸
|
|
پیام:
۱,۲۹۴
طرفدار:
- کاربران عضو |
تهران IranSport.Net - احمدرضا عابدزاده مربى پرسپوليس طى اظهار نظرى گفت:من آدمى نيستم كه بى جهت مجيز كسى را بگويم. سال گذشته مصاحبه كردم و گفتم وينگادا به درد پرسپوليس نمى خورد اما واقعا روش كار و تاكتيك هاى كرانچار برايم تازگى دارد.وى افزود: در تيمى كه من حضور داشته باشم حتما رفاقت هم هست و اجازه نمى دهم بچه ها از هم فاصله بگيرند. مشكل ما اين است كه ۱۵ بازيكن جديد استخدام كرده ايم و هماهنگى اينها زمان مى برد. بازيكنانى مثل شيرى و بائو در تيم هاى خودشان ستاره بودند اما تا زمانى كه با هم هماهنگ نشوند نمى توانند كيفيت واقعى شان را بروز بدهند. او ادامه داد: رفع اين مشكل فقط زمان مى خواهد و من مطمئنم در نيم فصل دوم اين بچه ها بهترين عملكرد را خواهند داشت. من از هواداران پرسپوليس انتظار دارم در شرايط سخت به كمك اين تيم بيايند و براى خروج از بحران همكارى كنند. قبول دارم كه آنها امسال و سال گذشته خيلى اذيت شدند اما براى پشت سر گذاشتن وضعيت فعلى همه بايد به هم كمك كنيم. هوادار با تمام عشقش به ورزشگاه مى آيد و تحمل ناكامى را ندارد. خود من هميشه به عشق اينها بازى مى كردم. با خنده هاى شان مى خنديدم و با اشك هاى شان گريه مى كردم. الان زمانه عوض شده و بازيكنان طور ديگرى فكر مى كنند. عابدزاده تصريح كرد: باور كنيد سنگين ترين قرارداد من با پرسپوليس در سال ۷۷ بود كه ۲۵ ميليون گرفتم. هيچ وقت هم نرفتم باشگاه بگويم چرا پول من را نمى دهيد. معمولا خودشان هروقت داشتند زنگ مى زدند و مى گفتند بيا پولت را بگير. هوادار ما هنوز در همان حال و هواست در حالى كه فوتبال خيلى عوض شده. من از آنها خواهش مى كنم پرسپوليس را تنها نگذارند و هميشه كنار تيم باشند. مربى دروازه بان هاى پرسپوليس با ابراز رضايت از ابقاى كرانچار آينده اين تيم را روشن ارزيابى مى كند: من آدمى نيستم كه بى جهت مجيز كسى را بگويم. سال گذشته مصاحبه كردم و گفتم وينگادا به درد پرسپوليس نمى خورد اما واقعاً روش كار و تاكتيك هاى كرانچار برايم تازگى دارد و حيف است كه پرسپوليس اين مربى كامل را از دست بدهد. اميدوارم با پيروزى در دربى استارت روند رو به رشد پرسپوليس زده شود. |
||
بارسا برزیل پرسپولیس |
|||
۷ مهر ۱۳۸۸
|
|
پیام:
۱,۲۹۴
طرفدار:
- کاربران عضو |
فريد زرينه در گفتوگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري فارس، در خصوص آخرين وضعيت مصدومان پرسپوليس اظهار داشت: كريم باقري روز گذشته تمرينات فشردهاي را بدون توپ انجام داد و پس از جلسهاي كه با وي داشتم متوجه شدم كه او هيچگونه دردي احساس نميكند. وي افزود: باقري امروز هم در تمرينات اختصاصي شركت ميكند و تكليف نهايياش را فردا و پس از حضور در تمرينات گروهي مشخص خواهيم كرد. البته هرگز درباره باقري ريسك نميكنم. زرينه ادامه داد: باقري دوست دارد 45 دقيقه هم كه شده در دربي حضور پيدا كند اما بايد بدانيم كه اگر بخواهيم به او فشار بياوريم امكان دارد مصدوميت باقري 3 هفته ديگر طول بكشد. به همين دليل احتياط را بايد رعايت كرد. وي در خصوص تياگو گفت: مصدوميت اين بازيكن زودتر از موعد مقرر خوب شده است و از امروز به او مجوز دادم تا تمرينات گروهي خود را همراه با فشار دنبال كند. البته تياگو دو هفته است كه در تمرينات بدنسازي شركت نكرده و نظر نهايي درباره بازي كردن او را كادرفني ميدهد. |
||
بارسا برزیل پرسپولیس |
|||
۸ مهر ۱۳۸۸
|
|
پیام:
۱,۲۹۴
طرفدار:
- کاربران عضو |
تعدادی از بازیكنان پرسپولیس صبح امروز با مراجعه به سازمان تربیت بدنی بخشی از مطالبات خود از باشگاه را طی یك فقره چك دریافت كردند. به گزارش خبرگزاری ورزش ایران (ایپنا) بعد از اینكه كریم باقری به همراه یكی، دو بازیكن دیگر پرسپولیس در جلسه با رئیس سازمان تربیت بدنی خواستار رسیدگی به مشكلات مالی تیمشان شدند صبح امروز طبق قرار قبلی تعدادی از بازیكنان پرسپولیس برای دریافت بخشی از مطالبات خود به سازمان مراجعه كردند. سازمان تربیت بدنی مبلغ 600 میلیون تومان را بین بازیكنان پرسپولیس تقسیم كرده و فقط تعدادی از بازیكنان این تیم نظیر اشپیتیم آرفی، میثم بائو و میثاق معمارزاده كه بخشی از قراردادهای خود را اول فصل دریافت كردهاند فعلا پولی دریافت نخواهند كرد. |
||
بارسا برزیل پرسپولیس |
|||
۸ مهر ۱۳۸۸
|
|
پیام:
۱,۲۹۴
طرفدار:
- کاربران عضو |
به گزارش خبرگزاري فارس بازيكنان پرسپوليس آخرين تمرين خود را قبل از بازي با استقلال صبح امروز از ساعت 10:30 در قالب دو گروه در موسسه خيريه عمل انجام دادند. ابتدا بازيكنان خط خورده از دربي تمرينات خود را انجام دادند و سپس بازيكناني كه در دربي در ليست 20 نفره حضور دارند تمرين كردند. * كريم باقري با رفع مصدوميت تمرينات ويژهاي را زير نظر مولايي بدنساز پرسپوليس انجام داد. * محسن خليلي در تمرين امروز به دليل خط خوردن از ليست 20 نفره ناراحت بود. * با وجود اعلام روابط عمومي باشگاه پرسپوليس مبني بر برگزاري تمرين بدون تماشاگر و در پشت درهاي بسته هزار هوادار در تمرين امروز حضور داشتند و به شدت بازيكنان و كادر فني را تشويق كردند. * حبيب كاشاني قرار است امشب در اردوي قرمزپوشان حضور پيدا كند. ديدار پرسپوليس و استقلال ساعت 14:30 فردا برگزار ميشود. |
||
بارسا برزیل پرسپولیس |
|||
۹ مهر ۱۳۸۸
|
|
پیام:
۱,۲۹۴
طرفدار:
- کاربران عضو |
سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس اسامی بازیکنان این تیم برای دیدار روز جمعه برابر استقلال را اعلام کرد که در بین آنها نامی از کریم باقری کاپیتان و بازیکن باتجربه این تیم دیده نمی شود و محسن خلیلی نیز غایب است! زلاتکو کرانچار اسامی بازیکنان تیم فوتبال پرسپولیس برای مصاف با استقلال تهران را به شرح زیر اعلام کرد: میثاق معمارزاده، هوار ملا محمد، میثم بائو، مجتبی شیری، مهدی شیری، علیرضا حقیقی، شیث رضایی، علیرضا محمد، مجتبی زارع، محمد پروین، جلال اکبری، نبی باقریها، غلامحسین بادامکی، عادل کلاهکج، هادی نوروزی، وسلی، سامان آقا زمانی، اشپتیم آرفی و سپهر حیدری. اسامی بازیکنان تیم فوتبال پرسپولیس برای دیدار با استقلال در شرایطی از سوی سایت رسمی باشگاه پرسپولیس اعلام شده است که نام کریم باقری و محسن خلیلی در بین اسامی دیده نمی شود. این دو در طول روزهای گذشته به علت مصدومیت با تیم تمرین نکرده بودند. دیدار تیم های فوتبال استقلال و پرسپولیس از ساعت 14:30 روز جمعه در ورزشگاه آزادی تهران برگزار می شود. |
||
بارسا برزیل پرسپولیس |
|||
۹ مهر ۱۳۸۸
|
|
پیام:
۱,۲۹۴
طرفدار:
- کاربران عضو |
به گزارش خبرگزاري فارس، حبيب كاشاني صبح امروز در باشگاه پرسپوليس حاضر شد و در خصوص مسائل جاري باشگاه و برنامههاي امشب كه قرار است براي بازيكنان در اردو ترتيب داده شود، با عباس انصاري فرد بحث و گفت و گو كرد. كاشاني از كلينيك باشگاه پرسپوليس نيز بازديد كرد. كاشاني و انصاري فرد امروز همچنين با جمعي از ليدرهاي باشگاه گفت و گو كردند. در اين ديدار از ليدرها خواسته شد در بازي فردا مقابل استقلال فقط به تشويق هواداران بپردازند و از هر گونه مسائل حاشيهاي جلوگيري كنند. |
||
بارسا برزیل پرسپولیس |
|||
۹ مهر ۱۳۸۸
|
برای ارسال پیام باید ابتدا ثبت نام کنید!
|
شما میتوانید مطالب را بخوانید. |
شما نمیتوانید عنوان جدید باز کنید. |
شما نمیتوانید به عنوانها پاسخ دهید. |
شما نمیتوانید پیامهای خودتان را ویرایش کنید. |
شما نمیتوانید پیامهای خودتان را حذف کنید. |
شما نمیتوانید نظرسنجی اضافه کنید. |
شما نمیتوانید در نظرسنجیها شرکت کنید. |
شما نمیتوانید فایلها را به پیام خود پیوست کنید. |
شما نمیتوانید پیام بدون نیاز به تایید بزنید. |