در حال دیدن این عنوان: |
۱ کاربر مهمان
|
برای ارسال پیام باید ابتدا ثبت نام کنید!
|
![]() ![]() ![]() |
|
پاسخ به: یه پرسپولیس، یه ایران! | ||
![]() ![]() نام کاربری: Sami_Messi
پیام:
۳,۶۱۲
عضویت از: ۲ شهریور ۱۳۸۹
از: کرج
طرفدار:
- مسی_اینیستا - زین الدین زیدان کبیر_کرایوف_رونالدو - استقلال همیشه قهرمان - فرانسه_آرژانتین - کاپیتان فرهاد مجیدی - الکس فرگوسن و پپ گواردیولا - پرویز مظلومی_امیر خان گروه:
- كاربران بلاک شده ![]() |
ببینید پرسپولیس شاید بیشتر حمله کرد ولی بازی رو استقلال برد چون از موقعیت هاش استفاده کرد یه مثال از فوتبال اروپا بزنم مثلا نیمه نهایی پارسال بارسا _اینتر دیدید بارسا 550 تا پاس داد و چقدر حمله کرد ولی نتونست گل بزنه ولی اینتر مثل خر داشت دفاع میکرد ولی کی جام اروپا رو برد بالا اینتر
|
||
عشق به مسی یعنی عشق به بارسا عشق به بارسا یعنی عشق به فوتبال زنده باد بارسا زنده باد مسی |
|||
۱۳ فروردین ۱۳۹۰
|
|
![]() ![]() نام کاربری: Lucho.The.Great
نام تیم: بارسلونا
پیام:
۶۱,۶۳۳
عضویت از: ۱۴ مرداد ۱۳۸۴
از: تهران
طرفدار:
- بویان کرکیچ - یوهان کرویف - پرسپولیس - اسپانیا، آرژانتین - احمد عابدزاده، کریم باقری - فرانک ریکارد - افشین امپراطور گروه:
- لیگ فانتزی - کاربران عضو - مدیران کل ![]() |
و چقدر زشته که شما دارید حرفای طرفدارای اینتر و ... رو می زنید. وقتی تیمی نمی تونه موقعیت خلق کنه، میگه مهم استفاده از موقعیته! دیگه این حرف تو فوتبال امروز خنده داره، چون تیمی که موقعیت خلق نمی کنه، 4 تا بازی رو هم شانسی ببره، دیگه بقیه رو نمی تونه اینطوری ببره.
|
||
عمری است دخیلم به ضریحی که نداری... |
|||
۱۳ فروردین ۱۳۹۰
|
|
![]() ![]() نام کاربری: Sami_Messi
پیام:
۳,۶۱۲
عضویت از: ۲ شهریور ۱۳۸۹
طرفدار:
- مسی_اینیستا - زین الدین زیدان کبیر_کرایوف_رونالدو - استقلال همیشه قهرمان - فرانسه_آرژانتین - کاپیتان فرهاد مجیدی - الکس فرگوسن و پپ گواردیولا - پرویز مظلومی_امیر خان گروه:
- كاربران بلاک شده ![]() |
نقل قول و چقدر زشته که شما دارید حرفای طرفدارای اینتر و ... رو می زنید. وقتی تیمی نمی تونه موقعیت خلق کنه، میگه مهم استفاده از موقعیته! دیگه این حرف تو فوتبال امروز خنده داره، چون تیمی که موقعیت خلق نمی کنه، 4 تا بازی رو هم شانسی ببره، دیگه بقیه رو نمی تونه اینطوری ببره.آقا سعید ببخشیدا من مثال زدم واصلا حرف طرفدارای اینتر رو نزدم بعدشم اگه منظورت استقلاله باید بگم اگر شما به این میگین شانسی بردن پس فکر کنم دیگه نباید با هم بحث کنیم بعدشم اگه به قول شما استقلال داره شانسی میبره پس چرا شما رو رفت و برگشت زده و 14 برد داره یعنی اینا همه شانسیه به نظر من به جای اینکه فوتبال تیم های دیگر رو زیر سوال ببرین باید در مورداشکالات تیم خودتون صحبت کنید |
||
عشق به مسی یعنی عشق به بارسا عشق به بارسا یعنی عشق به فوتبال زنده باد بارسا زنده باد مسی |
|||
۱۳ فروردین ۱۳۹۰
|
|
![]() ![]() نام کاربری: Kiavash13
نام تیم: آرسنال
پیام:
۹,۹۶۵
عضویت از: ۹ آذر ۱۳۸۸
از: Kermanshah
طرفدار:
- Andres Iniesta - Rivaldo - Esteghlal - Netherlands - Mojtaba jabbari - Frank De Boer - Majid Namjoomotlagh گروه:
- کاربران عضو - لیگ فانتزی ![]() |
آقا باشه شانسیه. ولی انصافا علی دایی هر موقع میبازه یه بهونه میاره. حالا هم قرعه افتاد به موقعیت گل و البته ترکی بدبخت. بازی با سپاهان هم که 4 تا خورد گفت داور نبود میبردیم |
||
|
|||
۱۳ فروردین ۱۳۹۰
|
|
پیام:
۶۱,۶۳۳
طرفدار:
- بویان کرکیچ - یوهان کرویف - پرسپولیس - اسپانیا، آرژانتین - احمد عابدزاده، کریم باقری - فرانک ریکارد - افشین امپراطور گروه:
من از تیمی که علی دایی مربیشه، انتظار چیزی ندارم که بخوام ازش دفاع کنم! اما مظلومی اگر نصف دایی سواد کمتر نداشته باشه، بیشترم نداره! خدا رو شکر من کور تعصب نیستم که از تیمم تحت هر شرایطی متعصبانه و جاهلانه دفاع کنم! |
||
|||
۱۳ فروردین ۱۳۹۰
|
|
پیام:
۹,۹۶۵
طرفدار:
- Andres Iniesta - Rivaldo - Esteghlal - Netherlands - Mojtaba jabbari - Frank De Boer - Majid Namjoomotlagh گروه:
نقل قول اما مظلومی اگر نصف دایی سواد کمتر نداشته باشه، بیشترم نداره!منم این حرفو قبول دارم. ولی حداقل وقتی میبازه به همه چی گیر نمیده. نمیخواد با حاشیه کارشو جلو ببره. دایی همیشه طلبکاره. بخاطر همینه که با وجود این نتایج همچنان مونده. |
||
|
|||
۱۳ فروردین ۱۳۹۰
|
|
پیام:
۶۱,۶۳۳
طرفدار:
به خاطر روابطشه که مونده! گرچه مظلومی هم حرف زدنش چندان بهتر نیست. مثل بازی رفت که می گفت آفساید نیست! عین بچه ها که لج می کنن قبول نمی کنن. ![]() |
||
|||
۱۳ فروردین ۱۳۹۰
|
|
![]() ![]() نام کاربری: break
پیام:
۱۸۰
عضویت از: ۹ تیر ۱۳۸۹
طرفدار:
- مسی داوید ویا کاسیاس - رونالدینیهو - پرسپولیس. از تراکتور بدم مباد - اسپانیا - محسن خلیلی علی کریمی - گواردیولا - از علی دایی متـــنــفرم گروه:
- کاربران عضو ![]() |
آقا سر چی بحث میکنید؟ استقلالیا فقط 30 ثانیه فکر کنن ![]() |
||
۱۳ فروردین ۱۳۹۰
|
|
![]() ![]() نام کاربری: Alireza_i99000
پیام:
۹,۳۴۴
عضویت از: ۳۰ بهمن ۱۳۸۷
از: TEH
طرفدار:
- Lionel Andres Messi - Maradona - استقلال - آرژانتین - پپ گواردیولا - Ottmar Hitzfeld گروه:
- کاربران عضو ![]() |
خوشم میاد منطقی بحث می کنید ![]() |
||
|
|||
۱۳ فروردین ۱۳۹۰
|
|
پیام:
۹,۹۶۵
طرفدار:
نقل قول farid نوشته:آقا سر چی بحث میکنید؟ استقلالیا فقط 30 ثانیه فکر کنن ![]() خدا بگم چیکارت نکنه سرم درد گرفت |
||
|
|||
۱۳ فروردین ۱۳۹۰
|
![]() ![]() ![]() |
|
برای ارسال پیام باید ابتدا ثبت نام کنید!
|
شما میتوانید مطالب را بخوانید. |
شما نمیتوانید عنوان جدید باز کنید. |
شما نمیتوانید به عنوانها پاسخ دهید. |
شما نمیتوانید پیامهای خودتان را ویرایش کنید. |
شما نمیتوانید پیامهای خودتان را حذف کنید. |
شما نمیتوانید نظرسنجی اضافه کنید. |
شما نمیتوانید در نظرسنجیها شرکت کنید. |
شما نمیتوانید فایلها را به پیام خود پیوست کنید. |
شما نمیتوانید پیام بدون نیاز به تایید بزنید. |