در حال دیدن این عنوان: |
۸ کاربر مهمان
|
برای ارسال پیام باید ابتدا ثبت نام کنید!
|
|
|
پاسخ به: هرچه می خواهد دل تنگت بگو ...!! | ||
نام کاربری: Elnino/v
پیام:
۱,۶۷۵
عضویت از: ۶ مرداد ۱۳۸۹
از: همه جای ایران سرای من است...
طرفدار:
- Pique,Puyol,Messi,Xavi,Villa,iniesta - مارادونا - ما مگه تیمم داریم؟ - SPAIN - مگه بازیکن داریم؟؟؟ - pep joonam - فکرشو نمیکردم مربی هم داشته باشم... گروه:
- كاربران بلاک شده |
نقل قول Dear user نوشته:نقل قول Elnino/v نوشته:نقل قول Dear user نوشته:نقل قول Elnino/v نوشته:پ نه پ!پیشرفت خوبیه فامیلیم یادتون اومد بخاطر پیکه یادم موند. : ضایع شدن بد دردیستولی همین قدرم خوبه که بخا طر پیکه جووونممنو یادتون اومد بله! کسانی که پیکه رو قد کوتاه میدونند انگشت شمارند! نقل قول بچه ها تو رو خدا اگه دیگه جای من تو این سایت نیست بگیننه بابا، خودتون رو ناراحت نکنید. مثل من باشید، از در قهر کنم برم از پنجره میام، پنجره رو ببندن هماهنگی می کنم دوباره از در میام. اف سی بارسلونا دات آی آر متعلق با شماست. حس عجبی بهم میگه الان منظورتون من بودممن هیچوقت پیکه رو قد کوتاه ندونستم بلکه بالعکس بعشنم منو اگه از پنجره هم بیرون کنن شیشه رو میشکنم!بعد اگه بیرونم کنن بازم کل اون مکان رو میکوبم جاش یه برج میسازم |
||
یادمان باشد که تشبیه امام زمان(عج) به آفتاب است. اگر با آمادن آفتاب بیدار شویم نمازمان قضاست. |
|||
۸ اسفند ۱۳۹۰
|
|
نام کاربری: Mohamad.Barani
پیام:
۱۲,۶۳۱
عضویت از: ۴ دی ۱۳۸۸
از: ساری، دارالملک ایران
طرفدار:
- .:رونالدینهو:. - .:لوییز انریکه:. - .:استقلال تهران:. - .:هــلـــنـــــــــــــد:. - .:فرهاد مجیدی:. - .:رایکارد:. - .:فیروز کریمی:. گروه:
- کاربران عضو |
نقل قول لیلی نوشته:الی جونم بی خیالی طی کن بابا!! امروز روز رنسانس بوده؟؟؟ خیلی ها برگشتن... یه عده آزاد شدن... یه عده هم که... گفتن نداره.. رنسانس چه صیغه ایه؟ یه عده آزاد شدن هم طئنه و از این حرفا بود؟ نقل قول Elnino/v نوشته:حس عجبی بهم میگه الان منظورتون من بودممن هیچوقت پیکه رو قد کوتاه ندونستم بلکه بالعکس من هیچوقت حافظه ام اشتباه نمی کنه. شما بودید! اون اوایل که تازه عضو شده بودین، تو یکی از تاپیک های مملکت من بحث در مورد پیکه بود، شما همچیتن کامنتی دادید؛ "بازیکن خوب و خوش تکنیکی ه، فقط قدش برای دفاع وسط یکمی کوتاهه!" من هیچوقت اشتباه نمی کنم. |
||
|
|||
۸ اسفند ۱۳۹۰
|
|
پیام:
۱,۶۷۵
طرفدار:
- Pique,Puyol,Messi,Xavi,Villa,iniesta - مارادونا - ما مگه تیمم داریم؟ - SPAIN - مگه بازیکن داریم؟؟؟ - pep joonam - فکرشو نمیکردم مربی هم داشته باشم... گروه:
- كاربران بلاک شده |
بابا انقد تعارف تیکه پاره نکنین من هرجا باشم به این سایت سر میزنم فقط مشکل اینجاست جدیدا هیچ جا نت ندارنیعنی اصن کامپیوتر ندارننمیدونم چرا همه رفته تعمیر
|
||
یادمان باشد که تشبیه امام زمان(عج) به آفتاب است. اگر با آمادن آفتاب بیدار شویم نمازمان قضاست. |
|||
۸ اسفند ۱۳۹۰
|
|
پیام:
۱,۶۷۵
طرفدار:
- كاربران بلاک شده |
نقل قول لیلی نوشته:الی جونم بی خیالی طی کن بابا!! امروز روز رنسانس بوده؟؟؟ خیلی ها برگشتن... یه عده آزاد شدن... یه عده هم که... گفتن نداره.. باز من اومدم اینا تیریپ اذیت کردن برداشتنیه کم مهربون باشین |
||
|||
۸ اسفند ۱۳۹۰
|
|
|
نقل قول رنسانس چه صیغه ایه؟یه عده آزاد شدن هم طئنه و از این حرفا بود؟ بماند... تیریپ اذیت؟؟ الی حرف من اذیت بود؟؟ چرا حرف میزاری تو دهن بچه ی مردم؟؟ رمزم یادم رفته بودش.. |
||
۸ اسفند ۱۳۹۰
|
|
پیام:
۱,۶۷۵
طرفدار:
- كاربران بلاک شده |
نقل قول لیلی نوشته:نقل قول رنسانس چه صیغه ایه؟یه عده آزاد شدن هم طئنه و از این حرفا بود؟ بماند... تیریپ اذیت؟؟ الی حرف من اذیت بود؟؟ چرا حرف میزاری تو دهن بچه ی مردم؟؟ رمزم یادم رفته بودش.. آخه بچه مردم خیلی بده اصن دوسش ندالم |
||
|||
۸ اسفند ۱۳۹۰
|
|
نام کاربری: Carles_Puyol
پیام:
۶,۴۶۱
عضویت از: ۲۱ خرداد ۱۳۹۰
از: ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲̲̲͡͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡
گروه:
- کاربران عضو |
روزها گذشت و ما به اسکار رسیدیم ... اصغر فرهادی و فیلمش هر چه جایزه بود و نبود را درو کردند از فجر تا خرس طلایی برلین از گلدن گلاب تا اسپیریت و حالا اسکار حالا رو سیاهی به کلاغ ماند و شادی سهم پارسیان شد... این فیلم از آن زمان تاکنون بیش از 50 جایزه از جشنوارهها و جوایز سینمایی در سراسر دنیا دریافت کرده است. لیلا حاتمی، شهاب حسینی، پیمان معادی، ساره بیات، سارینا فرهادی، علیاصغر شهبازی، بابک کریمی، شیرین یزدانبخش، کیمیا حسینی و مریلا زارعی در «جدایی نادر از سیمین» بازی میکنند. من هم به نوبه خودم این افتخار بزرگ را به تمامی پارسیان تبریک میگم... چندعدد عکس نیز از جایزه اسکاری که تقدیم به اصغر فرهادی شد برای دوستان میذارم کیف کنید: |
||
۸ اسفند ۱۳۹۰
|
|
پیام:
۱۲,۶۳۱
طرفدار:
- .:رونالدینهو:. - .:لوییز انریکه:. - .:استقلال تهران:. - .:هــلـــنـــــــــــــد:. - .:فرهاد مجیدی:. - .:رایکارد:. - .:فیروز کریمی:. گروه:
- کاربران عضو |
جنس اون مدال طلائه؟ پول هم دادن بهش؟ |
||
|
|||
۸ اسفند ۱۳۹۰
|
|
نام کاربری: Carles_Puyol
پیام:
۶,۴۶۱
عضویت از: ۲۱ خرداد ۱۳۹۰
از: ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲̲̲͡͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡
گروه:
- کاربران عضو |
کدوم مدال؟؟ اگه جایزه رو میگی آره طلای خالصه اینی که در دست ایشون قرار داره ارزشش از پول هم بیشتره |
||
۸ اسفند ۱۳۹۰
|
|
پیام:
۱۲,۶۳۱
طرفدار:
- کاربران عضو |
ولی من هنوز غصه اون هزار و پونصد تومن رو می خورم! تازه شانس آوردم سه شنبه بود و نیم بها. ارزش دیدن رو نداشت به نظر من. |
||
|
|||
۸ اسفند ۱۳۹۰
|
برای ارسال پیام باید ابتدا ثبت نام کنید!
|
شما میتوانید مطالب را بخوانید. |
شما نمیتوانید عنوان جدید باز کنید. |
شما نمیتوانید به عنوانها پاسخ دهید. |
شما نمیتوانید پیامهای خودتان را ویرایش کنید. |
شما نمیتوانید پیامهای خودتان را حذف کنید. |
شما نمیتوانید نظرسنجی اضافه کنید. |
شما نمیتوانید در نظرسنجیها شرکت کنید. |
شما نمیتوانید فایلها را به پیام خود پیوست کنید. |
شما نمیتوانید پیام بدون نیاز به تایید بزنید. |