در حال دیدن این عنوان: |
۹ کاربر مهمان
|
برای ارسال پیام باید ابتدا ثبت نام کنید!
|
![]() ![]() ![]() |
|
پاسخ به: هرچه می خواهد دل تنگت بگو ...!! | ||
![]() ![]() نام کاربری: Carles_Puyol
پیام:
۶,۴۶۱
عضویت از: ۲۱ خرداد ۱۳۹۰
از: ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲̲̲͡͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡
گروه:
- کاربران عضو ![]() |
نقل قول Gandalf The White نوشته:نقل قول Despicable Me نوشته:سید مرتضی رو هم دادم بچه های بالا کارشو بسازن ![]() ![]() پ.ن:مسعود زورت به بچه های بالا نمیرسه... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() بدم همه نظراتو پاک کنن، رنکتم بردارن که ملت با عضو تازه وارد سایت آشنا بشن؟ ![]() اوه اوه صابش اومد ![]() ![]() ![]() ![]() ولی نه!!معاون مافیا رو دست کم نگیر ![]() ![]() تونستی رنکو بردار ![]() ![]() نقل قول اگه معتاد نبودیم اینجا چیکار میکردیم![]() ![]() ببین مدیر کجایه کاره ![]() منم معتادم داداش ![]() ![]() همش تقصیر سعیده ![]() ![]() ![]() |
||
۲۹ اسفند ۱۳۹۰
|
|
|
معتادهای عزیز جمع کنید بساطتون رو![]() وگرنه زنگ میزنم ساواس ![]() ![]() |
||
هیچوقت به سرباز نمیگن «جمعهها تعطیله نجنگ» | |||
۲۹ اسفند ۱۳۹۰
|
|
![]() ![]() نام کاربری: xavisam
پیام:
۳,۲۵۴
عضویت از: ۲۴ خرداد ۱۳۸۹
از: Mashad
طرفدار:
- xavi - spain - pep گروه:
- کاربران عضو ![]() |
![]() ![]() یک سلام قشنگ تقدیم به کسی که نامش در بهار من یادش در اندیشه من و محبتش در قلب من و دیدارش ارزوی من هست **عیدت مبارک** *تقدیم به ......جونم که اولین روز سال 91 با هم عقد میکنیم* (یاسین هستم از اورمیه) اعتیاد و اینا رو ول کنین، خبر داغ تره ![]() ملت دارن دوماد میشن، برای یک شیرینی ندادن شادی رو از دوستاشون دریغ میکنن ![]() ![]() پ.ن: منبع هم داره در صورت نیاز ![]() ![]() مبارکه ![]() ![]() |
||
۲۹ اسفند ۱۳۹۰
|
|
|
یاسین لو رفتی![]() جشن سایت پوستت کنده س! ![]() تک تک افرادی که میان جشن رو باید راضی کنی! دوستان این شما و این هم یاسین ![]() ![]() پ.ن: همچنان به تبلیغ انجمن در اخبار ادامه بدید. اعلام کنید تو انجمن شیرینی هم میدن ![]() ![]() |
||
۲۹ اسفند ۱۳۹۰
|
|
|
نقل قول samira نوشته:![]() ![]() یک سلام قشنگ تقدیم به کسی که نامش در بهار من یادش در اندیشه من و محبتش در قلب من و دیدارش ارزوی من هست **عیدت مبارک** *تقدیم به ......جونم که اولین روز سال 91 با هم عقد میکنیم* (یاسین هستم از اورمیه) اعتیاد و اینا رو ول کنین، خبر داغ تره ![]() ملت دارن دوماد میشن، برای یک شیرینی ندادن شادی رو از دوستاشون دریغ میکنن ![]() ![]() پ.ن: منبع هم داره در صورت نیاز ![]() ![]() مبارکه ![]() ![]() این از کجا رسید به دستت؟! ![]() ![]() ![]() یاسین زود بیا شفاف سازی کن ![]() اتفاقا منم قراره بیام ارومیه ![]() ![]() |
||
۲۹ اسفند ۱۳۹۰
|
|
|
یه جعبه شیرینی اضافه هم بدین به من ببرم برای خانوم بچه ها ![]() |
||
۲۹ اسفند ۱۳۹۰
|
|
|
نقل قول no name نوشته:یه جعبه شیرینی اضافه هم بدین به من ببرم برای خانوم بچه ها ![]() کم کم پته مته ها دارن ریخته میشن ![]() کس دیگه ای نبوووود؟! ![]() |
||
۲۹ اسفند ۱۳۹۰
|
|
![]() ![]() نام کاربری: khadije.messi
پیام:
۴,۲۲۴
عضویت از: ۱۹ بهمن ۱۳۸۹
از: -
طرفدار:
- leo messi - - - - - ﺍﺳﭙﺎﻧﯿﺎ- ﺁﺭﮊﺍﻧﺘﯿﻦ - - - ﭘﭗ ﮔﻮﺍﺭﺩﻳﻮلا- تیتو ویلانووا - - گروه:
- کاربران عضو ![]() |
مبارکه آقا یاسین. ![]() ![]() ![]() شیرینی یادتون نره. ![]() |
||
۲۹ اسفند ۱۳۹۰
|
|
![]() ![]() نام کاربری: xavisam
پیام:
۳,۲۵۴
عضویت از: ۲۴ خرداد ۱۳۸۹
از: Mashad
طرفدار:
- xavi - spain - pep گروه:
- کاربران عضو ![]() |
نقل قول مسعود نوشته:نقل قول no name نوشته:یه جعبه شیرینی اضافه هم بدین به من ببرم برای خانوم بچه ها ![]() کم کم پته مته ها دارن ریخته میشن ![]() کس دیگه ای نبوووود؟! ![]() اگه کسی امنیت منو تضمین میکنه، من حاضرم در راستای شیرینی خوردن تمام انجمن اسراری که در دل دارم رو بازگو کنم ![]() ![]() پ.ن: شاید برا سال تحویل زنده نباشم ![]() ![]() |
||
۲۹ اسفند ۱۳۹۰
|
|
![]() ![]() نام کاربری: call_of_catalan
نام تیم: میلان
پیام:
۸,۵۴۱
عضویت از: ۱۱ شهریور ۱۳۸۸
از: اورمیه
طرفدار:
- مسی - پویول - مارادونا - رونالدینیو - پرسپولیس - آرژانتین - اسپانیا - علی کریمی - کریم باقری - پپ گواردیولا - کریم باقری گروه:
- کاربران عضو - لیگ فانتزی ![]() |
![]() مخصوص اونایی که شیرینی میخوان ![]() همه دعوتین بیایین تا تموم نشده وعده دیدار فردا صبح ![]() ... جون الان کنارمه بهتون سلام میرسونه ![]() |
||
۲۹ اسفند ۱۳۹۰
|
![]() ![]() ![]() |
|
برای ارسال پیام باید ابتدا ثبت نام کنید!
|
شما میتوانید مطالب را بخوانید. |
شما نمیتوانید عنوان جدید باز کنید. |
شما نمیتوانید به عنوانها پاسخ دهید. |
شما نمیتوانید پیامهای خودتان را ویرایش کنید. |
شما نمیتوانید پیامهای خودتان را حذف کنید. |
شما نمیتوانید نظرسنجی اضافه کنید. |
شما نمیتوانید در نظرسنجیها شرکت کنید. |
شما نمیتوانید فایلها را به پیام خود پیوست کنید. |
شما نمیتوانید پیام بدون نیاز به تایید بزنید. |