در حال دیدن این عنوان: |
۹ کاربر مهمان
|
برای ارسال پیام باید ابتدا ثبت نام کنید!
|
![]() ![]() ![]() |
|
پاسخ به: هرچه می خواهد دل تنگت بگو ...!! | ||
![]() ![]() نام کاربری: ROMAK70
پیام:
۱۱,۸۶۵
عضویت از: ۳ خرداد ۱۳۸۹
طرفدار:
- مسی - کرایوف-پویول - نساجي مازندران - هلند گروه:
- کاربران عضو ![]() |
نقل قول بازي زمونس داداش منفکر کنم تنها کسی که همه مشکلات منو میدونه خودتی به نظرت یه کم بازیاش زیاد نشده؟؟؟ من چیزه زیادی از این زمونه خواستم؟ نقل قول البته درسته كه كسي جز خدا حالتو نميدونه! ولي اين تويي كه بر همه مشكلات بايد غلبه كني!قربونش برم اگه خدا نبود و تو زندگیم حسش نمیکردم که الان اصلا زنده نبودم ![]() نقل قول سختي كه رو دوشته زياده ولي اوني كه من ميشناسم مرد همين روزاست.به قول مهران مديري كه ميگه من فقط اشتباهي بودم و بازيگوشي كردم و گناهي نداشتم.![]() نقل قول گاهي وقتا شرايط طوري پشت سر هم رقم ميخوره كه نميتوني نفس بكشيمثل رينگ بوكس كه يه لحظه گاردتو باز كني مشت رو خوردي و پشت سر هم اينقدر ميخوري تا از پا بيوفتي حتي فرصت نفس كشيدن هم نخواهي داشت این مشتا داره پشت سر هم میخوره گارد و هم بسته بودم ولی خودت که میدونی از همه طرف زدن من تک شدم و دردا همه با هم ![]() ![]() نقل قول ولي هميشه اوني كه داور دستشو بلند ميكنه برده نيستبرنده اون كسيه كه زمين ميخوره و بعد بلند ميشه خودت میدونی آدم افتادن نیستم همیشه دوست دارم مردونه ببازم مثل بارسا تا آخرین لحظه هم حمله میکنم تا بتونم به هدفم برسم ![]() پ.ن:دوستان شرمنده همتون که همش فاز منفی شدم و این حرفا رو میزنم ولی ای کاش فقط ای کاش یه لحظه میتونستین خودتون و جای من فرض کنین ![]() ![]() |
||
۲۲ فروردین ۱۳۹۱
|
|
![]() ![]() نام کاربری: Dark_Rider
پیام:
۸,۸۵۸
عضویت از: ۶ دی ۱۳۸۸
از: كنار دريا
طرفدار:
- کارلس پویول & لیو مسی - کرایوف - برزیل و اسپانیا - :D - پپ عزیز - پروین گروه:
- کاربران عضو ![]() |
نقل قول فکر کنم تنها کسی که همه مشکلات منو میدونه خودتی به نظرت یه کم بازیاش زیاد نشده؟؟؟ من چیزه زیادی از این زمونه خواستم؟نه ولي خوب قرار نيست ما هميشه به هدفمون برسيم! گاهي وقتا خدا شيرين ترين چيزا رو ازمون ميگيره تا بهمون بفهمون شما كه يه نعمت من اينقدر براتون با ارزش و شيرين و دوست داشتنيه اگه وجود خودمو درك كنيد چقدر حاضريد براش تلاش كنيد مثل جريان ذليخا و حضرت يوسف يه عمري عاشق زيبايي اين فرد بود و اينهمه عذابش كرد ولي وقتي پي به زيبايي خداي يوسف برد حاضر نشد حتي تو صورت يوسف نگاه كنه و اخر سر هم خدا عاقبت به خيرش كرد! پس هميشه هم ذليخا بودن بد نيست!ذليخا بودن هم گاهي ممكنه باعث سعادت بشه ![]() نقل قول ![]() ![]() نقل قول این مشتا داره پشت سر هم میخوره گارد و هم بسته بودم ولی خودت که میدونی از همه طرف زدن من تک شدم و دردا همه با هممگه من مرده باشم بزارم تك باشي ![]() خودم ميام از گوشه رينگ ميكشمت بيرون حوله خيس ميندازم روت و بهت اب ميدم ![]() ![]() نقل قول روزه خیلی بد خوردم به حدی که کمیل پشت تلفن منو نشناخت![]() ![]() |
||
۲۲ فروردین ۱۳۹۱
|
|
|
به جای این حرفا اینو گوش کنید ![]() یه روز وقتی عاشقی,دلت میگیره ![]() |
||
۲۲ فروردین ۱۳۹۱
|
|
![]() ![]() نام کاربری: ROMAK70
پیام:
۱۱,۸۶۵
عضویت از: ۳ خرداد ۱۳۸۹
طرفدار:
- مسی - کرایوف-پویول - نساجي مازندران - هلند گروه:
- کاربران عضو ![]() |
نقل قول پس هميشه هم ذليخا بودن بد نيست!ذليخا بودن هم گاهي ممكنه باعث سعادت بشهlikeeeeeeeeeeeeee نقل قول مگه من مرده باشم بزارم تك باشيخودم ميام از گوشه رينگ ميكشمت بيرون حوله خيس ميندازم روت و بهت اب ميدم و بادت ميزنم تا سر حال بري و راند دوم اين تو باشي كه ميزني فکر کنم الان باید بریم تو راند 2 چون کمکا رو انجام دادی.... قول مبدم ناک اوت کنم و بیام ![]() ![]() نقل قول ![]() ![]() ![]() ولی خدایی کمیل اون لحظه صدای خودتم شنیدن داشت ![]() ----------------------------- آمروز رفته بودم پارکینگ 9 ![]() ![]() ![]() خرابش کردن ![]() ![]() کمیل یادته مسعود اومده بود هنوز سلام نکرده گفت منو ببرین پارکینگ 9 ![]() ![]() ![]() حالا خودتون فکر کنین مسعود و از پیش پدر و مادرش پیچوندیم بردیمش اونجا ![]() ![]() |
||
۲۲ فروردین ۱۳۹۱
|
|
![]() ![]() نام کاربری: Dark_Rider
پیام:
۸,۸۵۸
عضویت از: ۶ دی ۱۳۸۸
از: كنار دريا
طرفدار:
- کارلس پویول & لیو مسی - کرایوف - برزیل و اسپانیا - :D - پپ عزیز - پروین گروه:
- کاربران عضو ![]() |
نقل قول likeeeeeeeeeeeeee ![]() ![]() نقل قول فکر کنم الان باید بریم تو راند 2 چون کمکا رو انجام دادی....قول مبدم ناک اوت کنم و بیام برو تو من كوچيكنگ رو ادامه ميدم ![]() نقل قول ولی خدایی کمیل اون لحظه صدای خودتم شنیدن داشت![]() ![]() نقل قول آمروز رفته بودم پارکینگ 9خرابش کردن چه خاطراتی داشتیم اونجا ![]() ![]() اين پولدارا به تنها ساحل دست نخورده هم رحم نكردن ![]() نقل قول بنده خدا رسید اونجا هنگ کرده بود پسرم خجالت ميكشيد ![]() ![]() تا حالا تو مكان هاي فسقو فجور شركت نكرده بود ![]() |
||
۲۲ فروردین ۱۳۹۱
|
|
|
نقل قول کمیل یادته مسعود اومده بود هنوز سلام نکرده گفت منو ببرین پارکینگ 9میگم یادته من میگفتم سمت چپت رو نگاه کن سمت راستت رو نگاه میکردی؟! ![]() نقل قول بنده خدا رسید اونجا هنگ کرده بودمن؟ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() نقل قول پسرم خجالت ميكشيد تا حالا تو مكان هاي فسقو فجور شركت نكرده بود![]() ![]() |
||
هیچوقت به سرباز نمیگن «جمعهها تعطیله نجنگ» | |||
۲۲ فروردین ۱۳۹۱
|
|
![]() ![]() نام کاربری: Pink.Girl
پیام:
۱,۸۷۸
عضویت از: ۲۴ آذر ۱۳۸۸
از: شیراز
طرفدار:
- LIONEL MESSI - کرایف-ریوالدو - استقلال - آرژانتین - هیچ کدوم - گواردیولا - غلام پیروانی گروه:
- کاربران عضو ![]() |
![]() قلب کال مـن در فصل دست های تــو می رسـد فصـلی برای تمـــــام رؤیــاها دستــی برای تمـــام فصل ها . . . ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
The sky was almost blue, the sun was almost bright | |||
۲۲ فروردین ۱۳۹۱
|
|
![]() ![]() نام کاربری: Shakiba
پیام:
۲,۱۰۸
عضویت از: ۱۷ مرداد ۱۳۸۹
از: شیراز
طرفدار:
- رایکارد٬ کرایوف - فجر سپاسی - اسپانیا٬ آرژانتین گروه:
- کاربران عضو ![]() |
اي خدا منم خيلي اوضاع درست حسابي ندارم اين روزا هر چي هم تلاش ميكنم از مخمصه در بيام با كله ميخورم زمين از همه ش بدتر اينه كه هيچ كس نه متوجه زحمتام ميشه، و نه كسايي كه براشون خودمو زجر ميدم زحمت كوچكترين قدر داني رو به خودشون ميدن. انگيزه اي هم ميمونه براي آدم؟ |
||
۲۲ فروردین ۱۳۹۱
|
|
|
دوستانی که دلشون گرفته بیان ناظرین رو نقد کنن دلشون باز شه![]() ![]() |
||
هیچوقت به سرباز نمیگن «جمعهها تعطیله نجنگ» | |||
۲۲ فروردین ۱۳۹۱
|
|
![]() ![]() نام کاربری: MoTaHaReH
پیام:
۳,۶۸۷
عضویت از: ۹ بهمن ۱۳۸۹
از: Near DeniZ :D
طرفدار:
- Hame :x . - RonaldinHo :x . - :| - SpaIn :x . BraZil :x . Argantin :x . - :| - Tto . :x pEp . :x - :| گروه:
- كاربران بلاک شده ![]() |
توی این دنیایی که من دیدم همیشه باید سکوت کرد . همیشه باید تنها بود . همیشه از معرفت و مهربونی ادم برداشت های خوبی نمیشه ... همیشه تا یادشون نکنی یاد نمیکنن همیشه حرفا باید تو دل خود ادم بمونه همیشه خودت خودتو له کنی خیلی بهتر از اینه که یه حرفی بدی دست دیگرون تا با حرف خودت لهت کنن.... تو این دنیا هرچی خوبی کنی بدی بیشتر میبینی تا خوبی پس همیشه سکوت و تنهایی بهترین راهه ![]() توی این دنیا باید عذاب کشید تا پخته شد خدایا شکرت حداقل فهمیدم که چیزای این دنیا و ادماش به دردم نمیخوره و اصل یه چیز دیگست من که دیگه زندگی تو این دنیارو نمیخوام ![]() ![]() ![]() امضام فراموش نشه واستون خوبه |
||
۲۲ فروردین ۱۳۹۱
|
![]() ![]() ![]() |
|
برای ارسال پیام باید ابتدا ثبت نام کنید!
|
شما میتوانید مطالب را بخوانید. |
شما نمیتوانید عنوان جدید باز کنید. |
شما نمیتوانید به عنوانها پاسخ دهید. |
شما نمیتوانید پیامهای خودتان را ویرایش کنید. |
شما نمیتوانید پیامهای خودتان را حذف کنید. |
شما نمیتوانید نظرسنجی اضافه کنید. |
شما نمیتوانید در نظرسنجیها شرکت کنید. |
شما نمیتوانید فایلها را به پیام خود پیوست کنید. |
شما نمیتوانید پیام بدون نیاز به تایید بزنید. |