در حال دیدن این عنوان: |
۱ کاربر مهمان
|
برای ارسال پیام باید ابتدا ثبت نام کنید!
|
![]() ![]() ![]() |
|
پاسخ به: هرچه می خواهد دل تنگت بگو ...!! | ||
![]() ![]() نام کاربری: Mohamad.Barani
پیام:
۱۲,۶۳۸
عضویت از: ۴ دی ۱۳۸۸
از: ساری، دارالملک ایران
طرفدار:
- .:رونالدینهو:. - .:لوییز انریکه:. - .:استقلال تهران:. - .:علی منصوریان:. - .:رایکارد:. - .:فیروز کریمی:. گروه:
- کاربران عضو ![]() |
امضای جدیدم چطوره؟![]() |
||
|
|||
۲۴ فروردین ۱۳۹۱
|
|
|
معرفتو ببین.. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
من منتظرم زیرا،گفتند:"تو می آیی" تا عابر چشمانت، ره گم نکند در شب بر کوچه بتابان نور، ای ماه تماشایی |
|||
۲۴ فروردین ۱۳۹۱
|
|
|
نقل قول کمیل نوشته:اسم دادن چقدر حال ميده ![]() ![]() ![]() فكر كنم خيلي حال بده ![]() اسم مجاز از همون اسپم خودمونه ![]() آره موافقم فکر خوبیه ![]() نقل قول Dear user نوشته:امضای جدیدم چطوره؟ ![]() مثلا الان میخواین بگین امضا دارین؟؟؟؟ ![]() ![]() آخی چقدر نااااااااز بودن ![]() ![]() ![]() |
||
|
|||
۲۴ فروردین ۱۳۹۱
|
|
|
اوخی ... ![]() . . . آدم و حوا كجا بود؟ ما حاصل يك جهش در نسل آفتاب پرستيم كه هر روز يك رنگيم... ![]() ![]() ![]() |
||
|
|||
۲۴ فروردین ۱۳۹۱
|
|
![]() ![]() نام کاربری: sqwflol4
پیام:
۲,۱۹۴
عضویت از: ۱۸ دی ۱۳۸۹
از: my country-my city-my stree-in our house
طرفدار:
- Dear xavi-Pique-Pedro-valdez-pouyl-all of them - ronaldiniho - FCBarcelona - Espain - Xavi ! - pep guardiola - Pep Guardiola گروه:
- کاربران عضو ![]() |
your head spins round on a monday and the daylight's in your eyes how you laughed and cursed tomorrow now he's standing by your side you touched the stars at midnight the whole world seem to shout 'hello' now your throat is tired and heavy and only one can go i'll be all right though i may cry the tears that flow they always dry it's just that i would rather be with you now and every time i see that star i will say a prayer for you now and forever september blue i'll be all right though i may cry the tears that flow they always dry it's just that i would rather be with you now and every time i see that star i will say a prayer for you now and forever september blue 'cos i'll always love you september blue chris rea :heart: |
||
پپ ![]() |
|||
۲۴ فروردین ۱۳۹۱
|
|
![]() ![]() نام کاربری: Dark_Rider
پیام:
۸,۸۵۸
عضویت از: ۶ دی ۱۳۸۸
از: كنار دريا
طرفدار:
- کارلس پویول & لیو مسی - کرایوف - برزیل و اسپانیا - :D - پپ عزیز - پروین گروه:
- کاربران عضو ![]() |
اون دوستي كه از ما نسبت به جذف كامنتش جواب خواسته بود! فقط كافيه شما راهنماي انجمن مباحث ازاد رو بخوني متوجه ايراد ارسالت ميشيد و دليل حذفشو متوجه ميشيد ![]() |
||
۲۴ فروردین ۱۳۹۱
|
|
![]() ![]() نام کاربری: ROMAK70
پیام:
۱۱,۸۶۶
عضویت از: ۳ خرداد ۱۳۸۹
طرفدار:
- مسی - کرایوف-پویول - نساجي مازندران - هلند گروه:
- کاربران عضو ![]() |
بازگشت شکوهمندانه پشه ها رو تبریک مىگم![]() ماشالله تو این چند ماه چقدم بزرگ شدن ![]() ![]() پ.ن:امضا همتون یه طرف ماله من یه طرف ![]() |
||
۲۴ فروردین ۱۳۹۱
|
|
|
نقل قول محمدرضا نوشته:بازگشت شکوهمندانه پشه ها رو تبریک مىگم ![]() ماشالله تو این چند ماه چقدم بزرگ شدن ![]() ![]() پ.ن:امضا همتون یه طرف ماله من یه طرف ![]() ![]() ![]() ![]() چقد باحاله عکسهههههههههه ![]() مگسم مگسای قدیم ![]() بچه چرا کسی نیس؟؟؟؟ ![]() دلم واسه توطئه و شورش کردن تنگ شده ![]() ![]() |
||
|
|||
۲۴ فروردین ۱۳۹۱
|
|
![]() ![]() نام کاربری: RAMONA
نام تیم: آژاکس
پیام:
۱۲,۷۱۷
عضویت از: ۳۰ بهمن ۱۳۹۰
از: همين حوالى...
طرفدار:
- همه ی بازیکنای بارسا + فابرگاس - استقلال♥ - اسپانیا - خسرو حیدری - گواردیولا و انریکه گروه:
- کاربران عضو - لیگ فانتزی - مدیران گالری - ناظرين انجمن - شورای نخبگان سایت - مدیران نظرات ![]() |
واااااای الان اینجا داره رعد و برق میزنه و بارون میاد خیلی وقت بود که دلم برای بوی خاک نمناک تنگ شده بود ![]() |
||
که فکر هیچ مهندس چنین گره نگشاد |
|||
۲۴ فروردین ۱۳۹۱
|
|
مهمان_مهمان
|
نقل قول ریحانه نوشته:واااااای الان اینجا داره رعد و برق میزنه و بارون میاد خیلی وقت بود که دلم برای بوی خاک نمناک تنگ شده بود ![]() دو روزه اینجا اینجوریه ![]() ![]() ![]() اینقد گل و گیاه سبز شده انگار آمازونه ![]() |
||
۲۴ فروردین ۱۳۹۱
|
![]() ![]() ![]() |
|
برای ارسال پیام باید ابتدا ثبت نام کنید!
|
شما میتوانید مطالب را بخوانید. |
شما نمیتوانید عنوان جدید باز کنید. |
شما نمیتوانید به عنوانها پاسخ دهید. |
شما نمیتوانید پیامهای خودتان را ویرایش کنید. |
شما نمیتوانید پیامهای خودتان را حذف کنید. |
شما نمیتوانید نظرسنجی اضافه کنید. |
شما نمیتوانید در نظرسنجیها شرکت کنید. |
شما نمیتوانید فایلها را به پیام خود پیوست کنید. |
شما نمیتوانید پیام بدون نیاز به تایید بزنید. |